Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 21.5.2014 19:10:58
|
|
|
|
emicaa
|
plavi Lenor,obozavam njegov miris.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.5.2014 11:17:02
|
|
|
|
vikiveki
|
ja koristim cocolino i plavi Lenor
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.5.2014 11:30:40
|
|
|
|
Leax
|
Beli bohor i plavi Lenor , volim kada je miris blag i da odise svezinom a ne da bude tezak i sladunjav
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.5.2014 13:40:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Leax Beli bohor i plavi Lenor , Ja od ovih plavim bezim ko djavo od krsta..nesto su mi se smucili, a uvek su skoro na akcijama ili nizim cenama.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.5.2014 13:45:13
|
|
|
|
lanajelena
|
Plavi lenor ili plavi Bohor u inat Anck
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.5.2014 14:30:42
|
|
|
|
bubulence
|
uglavnom plavi lenor, bas kada se pozelim promene uzmem beli bohor... oba su mi savrsena
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.5.2014 15:07:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Felce azuro ili rozi i zuti duel
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.5.2014 15:22:12
|
|
|
|
Klarita
|
Lenor Duoaroma ovaj za nase stvari, a za decije ne koristim omeksivac. Ranije sam za K koristila chicco i beli i plavi, ali mi brzo "dosadi" miris.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.5.2014 15:37:12
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
mi od kad se rodio bebac ne koristimo omeksivac, i nekako sam se bas navikla bez omeksivaca
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.5.2014 15:53:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Plavi lenor ili plavi Bohor u inat Anck
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.5.2014 17:30:25
|
|
|
|
dijana1*
|
Za bebu Chicco a za nas Lenor.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.5.2014 11:58:24
|
|
|
|
cockic
|
sad sam uzela u dm plavi omeksivac.i zadovoljna sam kako mirise ves.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.5.2014 7:57:00
|
|
|
|
Lu
|
Omekšivači koji se proizvode za naša tržišta (kao i deterdženti) nemaju veze sa kvalitetom od recimo istih proizvoda iz Njemačke Meni je mm sad donio žuti Lenor, kad legnm u čistu posteljinu lete cjetići oko mene kao na reklami
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.5.2014 8:05:53
|
|
|
|
emicaa
|
Lu uopšte omekšivači nisu isti u svakoj zemlji,ovde u švajcarskom plavi lenor skoro da i nema mirisa,jedan je od najlošijih,ja ga zbog toga kupujem u njemačkoj.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.5.2014 8:15:41
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Lu Omekšivači koji se proizvode za naša tržišta (kao i deterdženti) nemaju veze sa kvalitetom od recimo istih proizvoda iz Njemačke Meni je mm sad donio žuti Lenor, kad legnm u čistu posteljinu lete cjetići oko mene kao na reklami ja koji dohvatim, mada mi je neki ornel ili koji već bio omiljet od čokolade ili vanile - ne sećam se
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.5.2014 9:17:15
|
|
|
|
NadaR
|
Dobila sam neki Orlando . Bas mi se dopada . Nikada nisam ni cula za njega ali je odlican.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 31.7.2014 7:19:49
|
|
|
|
branki*
|
koristim bilo koji,nije mi to puno bitno,ali najvise volim lenor i to crni onaj parfemisani,zatim plavi i ljubicasti.obozavam kad mirise ves
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 31.7.2014 7:50:51
|
|
|
|
mami mami
|
Za nas LENOR u svim bojama , dete mi osetljivo dobija plikice po celom telu tako da njemu samo tecni prasak i to je to
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 31.7.2014 8:05:16
|
|
|
|
mirkam
|
Ja za M i dalje koristim Chicco bijeli, obozavam ga! A za nas Duel uglavnom, svi su extra. Kad sam raspakivala ljetnju garderobu (koja mi stoji u vakum kesama koje su posle 5 dana pustile vazduh ), cijela kuca je zamirisala!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 31.7.2014 8:06:12
|
|
|
|
jovicaa
|
lenor najbolji
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 31.7.2014 8:26:52
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa mi od kad se rodio bebac ne koristimo omeksivac, i nekako sam se bas navikla bez omeksivaca Ja ne koristim omeksivac. Ves perem arielom i on dovoljno mirise. Sa druge strane, ne volim kad na sebe obucem stvar koja mirise na lenor. Nikako mi se ne dopada kombinacija omeksivaca i Versacea koji koristim
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.10.2014 14:08:46
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam probala skoro Coccolino i bas mi se svidja.
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.10.2014 14:20:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Obozavam one Lenor lux , crna boca.. nekad sam ih kupovala a sad evo kupih Ornel zuti 5l ...sasvim slucajno i jako mirise moram priznati, cak i posle susenja sto mi je bio problem . Za E Silan baby , skoro muz doneo kuci, valjda nasao na akciji. A kad ga potrosim probacu chicco ...
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.10.2014 14:20:33
|
|
|
|
wivern
|
Plavi silan i bohor koji obozavam. Lenor mi se nesto iskvario, ili mi masina ne radi kako treba
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.10.2014 14:21:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ja sam probala skoro Coccolino i bas mi se svidja. Planitram da ga probam, koji si uzela Nato? Dugo koristila plavi i zuti Lenor, sada sam na Boxoru plavom, divno mirise
|
|
|
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?