Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 21:44:32
|
|
|
|
adulence
|
Jabudic jel preko neke aplikacije pravis te kolaze?zene dajte neke slike.....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 21:45:54
|
|
|
|
jabudic
|
NE znam, Šerpi. Ja imam u svakoj trudnoći problem sa zadržavanjem vode, nisam ja sad debela, ali sam onako mekana i valjkasta, kao balon!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 21:47:49
|
|
|
|
jabudic
|
Adulence, odeš na net, ukucaš collage maker i uvežeš slike sa kompa. Evo ga moj od 0-20: Sa ovim zaključujem prvu polovinu trudnoće
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 21:48:36
|
|
|
|
serpica
|
jao ja sam kockasta al aj sad da se ne zalimo..nego toliko od mog druzzenja sa vama,pada mi glava,opet ustajanje u 6h..odoh..laku noc
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 21:50:15
|
|
|
|
eca89
|
He, he jabude bitno je da su gacone u prvom planu , salim se , super ti je trba.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 21:52:34
|
|
|
|
jabudic
|
Eco, imam dva puta iste Sreća pa je to prvih nedelja i večeras ova zadnja, presvukla sam se u medjuvremenu Šerpi, laku noć
< Poruku je uredio jabudic -- 4.3.2015 21:53:37 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 22:10:57
|
|
|
|
adulence
|
Jabudic bas su lepe slickeee...divne....odoh drage i ja da gledam neki film sa mm,zaspacu dok bude spica trajala...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 22:24:11
|
|
|
|
jabudic
|
Ja gledam uklete kuce Opet me uhvatila gorusica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 23:03:51
|
|
|
|
Chipsy
|
Jabude, ti ovo nazivas dzinom??? Prava si cica Cupo, i meni je ta pesma tuzna nekako, uh kad roditelji pocnu sa tim pesmama za plakanje na svadbi, ja sam mojima zabranila Tanjice, kad ja preziveh AC, svi ce , nemoj toliko da brines. Ja sam pila mg direkt posle AC, dobar je za kontrakcije, ali mi za ove probleme kao sto serpi ima slabo pomaze
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 4.3.2015 23:26:49
|
|
|
|
Tanjica81
|
Chipsy hvala...kako je junak mali? Sta kazu dr? Bila sam ja i u prethodnoj trudnoci na AC. Nije zbog toga, ja stalno brinem.Takva mi narav... Ne mogu da zaspim...Moje dve smizle spavaju pored mene, a meni se ne da. A treba ustati pre 6. Verovatno sam kasno popila kafu... A jabudic je riba i po...ne znam sta ti je zeno...super izgledas.
< Poruku je uredio Tanjica81 -- 4.3.2015 23:28:38 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 6:23:27
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro kakvo grozno jutro,kisa,vetar,uzas..opet nisam spavala,danas moram popodne. Ovo je da ne ustajes iz kreveta
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 7:25:54
|
|
|
|
jabudic
|
I kod nas je preruzno! Citavu noc padala kisa, potok ispred kuce mi je Nijagara! Mm ode na fizikalnu i povede N u vrtic i kod zubara, ja i Jaki u krevetu. Citam sad u BG preminula trudnica u 5.mjesecu od svinjskog gripa, ziva se isprepadah
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 8:00:53
|
|
|
|
adulence
|
Jao jabude i ja sam to jutros prvo procitala,prosto sam u neverici....jezivo ...ja sam lepo spavala,nego mi je Ivka nesto vruckasta od jutros,necu ni da je vodim vreme je jezivo....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 8:27:36
|
|
|
|
serpica
|
Ja odevala dete u vrtic bas mi je blizu zgrade pretrcasmo za dva minuta... pravim pitu za dorucak..necu da citam takve stvari obecala sam sebi,u zadnje vreme sve se nesto desava trudnicama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 8:39:26
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro i od mene! Vreme je ... no comment...Bas bih nesto set_ala, a kako cu kad je napolju potop Sutra idem na kafu, tj limunadu sa prijateljicom pa nek pada kisa! Inace kafu vise ne pijem, isto kao u prethodnim trudnocama. ''Ogadila'' mi se a pila sam i po 4 dnevno. Jabudic, lep stomak, vidi se da si zgodna!
< Poruku je uredio superm -- 5.3.2015 8:40:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 8:58:05
|
|
|
|
jabudic
|
Jao, danas mi nije dan. Od nevremena nemam neta, dakle ne mogu da radim. Kamin mi pun vode odnekud, ne mogu vatru da zapalim! Jos samo struja da mi nestane Hvala zene, valjda smo same sebi najgore, ja kad se pogledam u ogledalo vidim slona
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 9:29:53
|
|
|
|
Maraj
|
Jabudic divne su ti slikice. Moracu i ja to da probam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 9:39:21
|
|
|
|
lesica
|
C c c c c c c .... mene nema par dana, i odmah se kače sličke ovde, svašta nešto radi c c c c c c c c Dobar dan, šta se radi? Vidim sve manje više u najboljem redu. Ja slinava i nikakva ( ponovo). Jutros bejah u domu zdravlja, uzela uput za bolnicu, sad čekam pola 12 da zakažem pregled pa razgovor sa anesteziologom, i valjda ću se setiti. Inače, otišla mi doktorka iz doma zdravlja, i došao doca, sve nogom u dupe ima godina tu negde kao ja, tek završio specijalizaciju, sav je prepadnut, samim tim i detaljan - šta da vam kažem kad dobih uz neplanski i ctg, i merenje i koješta. I daaa, dobih metildopu i bromazepam u redovnoj terapiji zbog variranja pritiska i pulsa. Sutra idem opet na pripremni čas opet ću svašta nešto zabavno i novo doznati.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 10:21:59
|
|
|
|
Anoniman
|
moje drage, primate li me kod vas ? Ja sam jutros, na danasnji dan, na koji sam , i pre cetiri godine ugledala crtice za Unu, ugledala crtice po drugi put Cim mi dr. sve potvrdi i cujem srculence dolazim kod vas, drizte fige
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 10:25:34
|
|
|
|
jabudic
|
UM, divno draga! Naravno da te primamo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 10:34:33
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama moje drage, primate li me kod vas ? Ja sam jutros, na danasnji dan, na koji sam , i pre cetiri godine ugledala crtice za Unu, ugledala crtice po drugi put Cim mi dr. sve potvrdi i cujem srculence dolazim kod vas, drizte fige Da li je moguce!? Na isti dan?? Strava!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 10:35:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudic Von, na isti, zato nisam htela ni ranije ni kasnije da radim test
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 10:37:44
|
|
|
|
soni
|
Dobar dan... Brrr kod nas..Pijuckam kafu pa cu u biblioteku sa Lunom..nisam je odvela u vrtic danas.. Unina mama dobro dosla !!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 10:38:37
|
|
|
|
Zemunka85
|
UM diiiivnoooooooooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 5.3.2015 10:39:54
|
|
|
|
lesica
|
UM, bravo lutko
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?