|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko dugo beba spava nocu?
14.9.2014 11:38:00   
Torbica
Queen, ekstra ti spava bebica, bravo!
Mala Elena, meni je granica sa tim nocni ili dnevni bilo 5 sati, jer tad vec uglavnom svane, osim ako nije decembar/januar.
Moji su imali razne faze kao bebe i malo sam im pripomogla... Po meni je optimum od 20h do 5-6, pa podoj.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 876
14.9.2014 11:54:43   
QueenJ
user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 877
14.9.2014 12:54:38   
Mala Elena
U skolici se jedna devojka isto zalila , beba joj starija od moje 2 nedelje. .. tako da, vidim sa nisam jedina na svetu, to mi je dosta za pocetak user posted image
Rekli mi da je setam predvece pred kupanje i tako radim 3 zadnje veceri . Sinoc zaspala u 21.30 uz dva budjenja do ponoci pa opet od 4 do jutra dva_tri puta.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 878
14.9.2014 12:57:19   
Bibilib
Spava of 22 h do 8 h ujutru

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 879
14.9.2014 17:11:46   
Torbica
Bibilib, nemas tiker, ali i to mi je ekstra, bas lepo spavanje...
Juce je moje dete od 2 god spavalo neverovatno. Dakle legao u 20h, i u 13h ga je mm probudio, to nam se desava jako retko..... Ja sam vodila ceru u Skolicu slikanja i mm nije izdrzao da mi dodjemo oko 14h. Ja rekla, pusti ga, spojio je dnevno i nocno spavanje, neka ga...
A danas evo ustao u 8h, znaci od 20h-8h i zaspao za dnevno u 13 i 30 i jos spava, evo 3.5h, sad cu da otvorim vrata lagano....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 880
14.9.2014 17:17:34   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: Torbica

Juce je moje dete od 2 god spavalo neverovatno. Dakle legao u 20h, i u 13h ga je mm probudio, to nam se desava jako retko..... Ja sam vodila ceru u Skolicu slikanja i mm nije izdrzao da mi dodjemo oko 14h. Ja rekla, pusti ga, spojio je dnevno i nocno spavanje, neka ga...
A danas evo ustao u 8h, znaci od 20h-8h i zaspao za dnevno u 13 i 30 i jos spava, evo 3.5h, sad cu da otvorim vrata lagano....

E Torbice nemam tiker...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 881
14.9.2014 17:22:54   
Torbica
Lako se pravi draga, imas temu, super je objasnjeno.user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 882
5.10.2014 11:46:14   
Biserce
ja vise ludim sa ovim mojim cudom. Zaspi oko 20h i od 23h pocinje zurka, skici, prevrce se, place, cima se, siki pa opet tako i da mi ne razbudi V nosam ga po d.boravku, on skici, izvija se kao da ga boli stomak pa zaspi na 15-20min i opet isto do 6h kada ustaje. Danju je sasvim ok, spava relativno ok..vise nemam snage...ali zaista...vrti mi se od nespavanja...i ne znam kako da mu pomognem...to se desava po 3-4noci pa posle 2-3noci se budi da siki samo pa onda opet sizenje par noci i tako vec 9mes...za mesec dana pocinjem da radim, kud cu sa njim nemam pojma.

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 883
5.10.2014 12:10:11   
Mala Elena
Biserce , imam i ja slicno cudo !user posted image izvija se, gura glavom u jastuke , pod jastuke , cak je uspela sve da ispomera i da upadne do pola iza garniture. Ne znam sta je. ..mislila sam da se to samo meni desava . Isto tako zaspi posle kupanja i obavezno se probudi...ustajem umornija nego kad legnem.
Spava u proseku nocu oko 9 sati.

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 884
5.10.2014 12:18:52   
mama krava
Ja bih Vam preporucila da bebi proverite mokracu! Moj je tako zezao, dok ja negde nisam procitala da moze e-coli da tako zeza i stvarno je imao u mokraci i to ne mali broj. Nije imao ni temperaturu ni nikakvih drugih simptoma. Samo se non stop budio! I danju je kratko spavao! Cim smo uveli antibiotik odmah je poceo da spava lepo. Njih to pecka dok piske i zato se bude! Uradite urino kulturu i obavezno obican urin, nista VAs ne kosta!
Pozz

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 885
5.10.2014 12:37:40   
degu
Kod nas je zavisi kako kad, kad je dobra noć spava od 20h do 1h, pa od 1h do 4 ili 5 i to je uglavnom noćno spavanje, posle se budi oko 7h i tako se gnjavimo u krevetu do 9h, malo spavamo, malo se mazimo. Ali 3 poslednje noći mi zaspe i kroz pola sata se budi i plače i plače, dignem je, ona mi se otima u rukama, na kraju joj dam opet malo da sisa da se smiri. Ne znam šta je, kasno mi je za grčeve a rano za zubiće iako je baš muče, gura u usta sve živo, žvaće jezik, samo je čujem u toku noći kako glođe. Preko dana je ok, s tim što isto non stop glođe, slini, bali, kašljucka od tih bala jer se zagrcne. Sve simptome nicanja zubića ima, al ko zna koliko sad to može da potraje i da li je to budi. Mama krava jel bilo još nekih simptoma? Jel preko dana bila nervozna beba?

< Poruku je uredio degu -- 5.10.2014 12:39:39 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 886
5.10.2014 12:47:12   
mama krava
Pa, ne mogu da procenim, on je tada imao 6 meseci i zubi su mu rasli, ali generalno nije bio nista spec nervozan. Pravo da Vam kazem i od nespavanja, tj zbog nedostatka kvalitetnog sna beba moze biti nervozna. Ali ovaj moj je jos od simptoma imao i jak miris mokrace.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 887
5.10.2014 13:55:52   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Torbica

ijuuuuuuu nije se prespavao???? Moja kad spava 12 sati tacno ustane grogi ujutru sva se klati. 11 sati joj je ok a kad spava 10 moze da izgura ali bude malo nervozna do dnevnog spavanja.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 888
5.10.2014 14:20:40   
mamica 91
Una je uvek lepo spavala i preko noci i preko dana, sa malo vise od godinu je spavala jednom po danu otprilike 1-1,5h i to je skoro izbacila jer kad spava preko dana onda do ponoci pravi haos.. inace oko 9 pola 10 ide na spavanje, i budi se izmedju 9 i 10 ujutro...nekad se desi da zaspi pre 9 ali to bas ako se premorila preko dana..

A Vasilije user posted image user posted image spava od 9 do 11 (uvece) onda se dere na sav glas do 2-3 i onda spava do 9 ... po danu jjos nema pravilo, pridrema kad mu dodje...

Ali su totalne suprotnosti U kad je bila kao on sad pa do 7og meseca spavala od 9 do 3 probudi se, popije mleko i nastavi do 9..

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 889
5.10.2014 21:57:33   
degu

IZVORNA PORUKA: mama krava

Pa, ne mogu da procenim, on je tada imao 6 meseci i zubi su mu rasli, ali generalno nije bio nista spec nervozan. Pravo da Vam kazem i od nespavanja, tj zbog nedostatka kvalitetnog sna beba moze biti nervozna. Ali ovaj moj je jos od simptoma imao i jak miris mokrace.

E to je bitan simptom, ko zna, možda se tu sve izmešalo i zubići i infekcija, kad su mali pa ne znaju da nam kažu user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 890
5.10.2014 22:01:21   
Klarita
Eh, moj N i dalje bez pravila. Ali sve ranije i ranije se uspava user posted image da ga ne ureknem puj puj puj i tako, sad se uspava oko 21h i spava do 7-8h, a preko dana uopste nema pravila, uopsteuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 891
5.10.2014 23:50:06   
lilipolip
Moj bebac zaspi negde oko 9, i prvo budjenje nam je oko 2-3, kada sisa bas bas kratko (zreo je za to izbacivanje) i sisa regularno oko pola 6-6, i konacno budjenje oko 8.
Nocu je stvarno super, iako se razbudi ja ga prebacim kod nas, on se jednicak izigra nekih pola sata sam sa sobom, ili blebece u plafon, okrene se i trazi da sisa i zaspi u roku od minut.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 892
6.10.2014 0:02:43   
Mala Elena
Mozda cak i ima jaci miris mokarace..user posted image moram izdrzati do naredne kontrole pa cu traziti uput.A kako se bebi uzima urin? Preko pelene nekako...user posted image ?

Direktna veza do poruke: 893
6.10.2014 8:00:17   
big mum

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Mozda cak i ima jaci miris mokarace..user posted image moram izdrzati do naredne kontrole pa cu traziti uput.A kako se bebi uzima urin? Preko pelene nekako...user posted image ?

Kupi vrećice za urin u apoteci i zalijepi preko piše,podvuci je prema guzi da ne iscuri ili nosaj bebu.Kad se nakupi odlijepi i prelij u sterilnu posudicu za urin koju ćeš takođe kupiti u apoteci.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

Direktna veza do poruke: 894
6.10.2014 8:01:04   
mama krava
Imate u apoteci kesice koje se zalepe ispod pelene. Objasnice Vam u apoteci. A mozete i privatno da odnesete . Ove dve analize, tj urin i urinokultura su u BG oko 800 din .

Direktna veza do poruke: 895
6.10.2014 8:05:41   
New Mom
ME, ima tema o tome, VIDI

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 896
6.10.2014 11:55:57   
mama krava
ME, amo da ti kazem da ne mora da znaci da je jak miris mokrace i urinarna infekcija. Posto vidim da tvoj bebac ima 6 meseci, pa ste i krenuli sa cvrstom hranom, a od neke nove namirnice mokraca moze da promeni i miris i boju. ALi svakako ne skodi da proverite mokracu!

Direktna veza do poruke: 897
2.2.2015 22:19:29   
Ana13
Moja Nina nocu lepo spava.Od prve noci je spavala 6 sati u kontinuitetu,a od skoro spava od 21h-6:30 bez budjenja. Ali preko dana nema pravila.Uglavnom se uspava dok siska i dremne samo 15ak min.Retko kad odspava par sati.Jel bi trebalo da je uspavam da malo duze spava i kad? Ja sam je pustala da danju radi sta i kad hoce.A uvece se zna: kupanje u 20h,dojenje i spavanje

Direktna veza do poruke: 898
2.2.2015 22:37:58   
dijana1*
Ana ti si srecna zena user posted image user posted image user posted image
Moj ima 13,5 meseci i jos ne moze da prespava noc bez budjenja i kenkavljenja user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 899
2.2.2015 22:41:56   
doktorkakristal
kod nas kao kod DIJANE ja se cesto nasalim da je to jer je beba partusistena user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here