Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 4.2.2015 14:54:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Branki i Kosta je dugooo sisao na 3 sata. Bas je bilo iscrpljujuce. Ali eto sve prodje. I to bas brzo
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 4.2.2015 15:01:10
|
|
|
|
ishler
|
Branki ako te tesi i moja se i sada budi minimum 2 puta da sisa,a ume i na 2 sata zavisi kako koju noc.Vidim da ovde i dojene bebe spavaju po celu noc,meni je starija pocela da spava sa 7 meseci a do tada se budila non stop.Ja se nadam da necu morati da je odvikavam od budjenja jer to je mucno....Definitivno zavisi od deteta ....
< Poruku je uredio ishler -- 4.2.2015 15:03:03 >
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 4.2.2015 15:03:39
|
|
|
|
branki*
|
za sad je jos mala,videcemo vremenom kako ce biti..mada,meni se i boza duuugo budio nocu da jede,a jeo na flasicu..makar da prodju grcevi,pa da to vreme izmedju sisanja spava kako treba.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 4.2.2015 15:13:50
|
|
|
|
ishler
|
Jeste mala,bitno je samo da lepo siki,i da se polako uhodate....
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 4.2.2015 16:44:52
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Branki i Kosta je dugooo sisao na 3 sata. Bas je bilo iscrpljujuce. Ali eto sve prodje. I to bas brzo Uh a šta bih ja dala da se T budi na 3 sata počasti me dan, dva sa buđenjem na 3 sata i onda opet ludilo na pola sata- sat, nekad stvarno mislim da neću ostati zdrava od silnog nespavanja.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 4.2.2015 17:51:51
|
|
|
|
mika79
|
IZVORNA PORUKA: degu Uh a šta bih ja dala da se T budi na 3 sata počasti me dan, dva sa buđenjem na 3 sata i onda opet ludilo na pola sata- sat, nekad stvarno mislim da neću ostati zdrava od silnog nespavanja. ovo kao da sam ja pisala
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 10.3.2015 13:18:05
|
|
|
|
Kata90
|
Moja beba ce jos malo pa 3 meseca,ali u zadje vreme mi bas dugo spava nocu,znaci od 21h pa ujutro do 7h
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 11.7.2015 13:50:03
|
|
|
|
ishler
|
Moja beba. Spava od 20 do 7,sisa u 23 i u 6,u poslednje vreme se budi na 2 sata htela bi da sisa,samo seta tako pokrevetcu i vrusti budna,ne znam sta da radim. Razmisljala sam ili da je pustim da place ili da proban mleko uvece da uvedem.Nista je ne boli pre neki dan joj jw izasao 8 zub ne verujem da je to! Ima li neko slicno iskustvo?p.s malo spava i danju puno je aktivna
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 8.11.2015 17:22:09
|
|
|
|
Nenateodora
|
Moja bebica je 3 meseca.ima nekih 6kg:-) . Kada ste vi izbacile nocni obrok vasoj bebi i sta ste im davale umesto mleka?
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 8.11.2015 17:55:27
|
|
|
|
choopa choops
|
Moje bebe su se budile/budi se nekoliko puta noću Noćne obroke su izbacili čini mi se sa oko godinu dana...Davala sam im vodu dva tri put i poslije im nije trebalo ništa.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 8.11.2015 17:57:57
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Evo i mi da se upisemo.Lazar za 8dana puni 2meseca sa 40dana imao je 5300 budi se na 3 sata ali zato peko dana sise na 2h , 2,⅝h ne znam da li da ga nekad pustim da se lepo isplace pa da preko dana sise na 3h ili je jis mali pa da ga pustim dok sam ne promeni
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 8.11.2015 18:00:15
|
|
|
|
Mariya
|
Ja mojim devojčicama nisam izbacivala noćne obroke, same su prestale da se bude da sisaju, L sa 3m a H sa 7,5. Da ne mašim temu, spavaju od 23-09,00 (Lucky me ) Beko, pusti ga dok sam ne promeni ritam. Inače moja H je sisala na 1,5-2,5 sata, a tako jede i dan-danas.
< Poruku je uredio Mariya -- 8.11.2015 18:02:49 >
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 9.11.2015 14:58:17
|
|
|
|
Maraj
|
Bekolino kazu da se majcino mleko vari za sat i po a ad za tri sata. Zato ti i trazi tako cesto. inace L sa 40 dana zaspi izmedju 8 i 9. Budi se izmedju 1 i 2 pa oko 5-6. Imamo oko 5kg sada
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 30.11.2015 12:22:15
|
|
|
|
jess021
|
Evo da pisem i u temi. L je sinoc posle kupanja sikila i popila nekih 90ml, zatim je oko ponoci sikila, zaspala i spavalu jutros do 8h, sikila i tu je opste zaspala, jedva sam je razbudila. Popila je jos nekih 60ml i oko 10h opet zaspala. Jel to ok? Bas sam se nesto zabrinula. Da li da e budim? Patronazna je bila pre neki dan i rekla da je ne budim ni noci ni danju.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 30.11.2015 14:50:11
|
|
|
|
Maraj
|
Jess i meni Lazar spava bukvalno od sinoc.... zaspao oko 21h probudio se oko 5 jutros sisao pa pojeo 120ml na flasicu nastavio da spava. Jedva ga probudila oko 10 da mu dam da jede...nastavio da spava (bili smo napolju). Budan bio oko 13h i sad i dalje spava.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 30.11.2015 14:53:49
|
|
|
|
jess021
|
Onda ih nesto osamutilo Evo L i dalje spava, jela je oko 12h i nastavila, kontam da nam nocas nema spavanja.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.12.2015 17:33:03
|
|
|
|
bojana92
|
Danilo prespava celu noc,afilip kad uvece zaspi posle 4-5 sati se probudi,malo sisa,i nastavi da spava.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 2.5.2016 7:49:29
|
|
|
|
Petkovici
|
Moja beba ce za dva dana napuniti dva meseca i vec par noci spava od 9 do 6, pa tada sisa i nastavi do 8, a ja krenem od 4 da vilenim po kuci (u to vreme se budila prethodno) i sve cekam da se probudi, medjutim-nista. A grudi hoce da puknu od prepunjenosti, pa moram malo rucno da otpustim mleko, dok ne osetim olaksanje. Nadam se da ce se i one navici na celonocno spavanje :)
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 12.5.2016 8:39:45
|
|
|
|
jess021
|
Lenka je pocela da spava od 21h do 9h, s tim da se oko 5-6g probudi da pije mleko. Preko dana spava 2-3 puta po 30-40 min. Juce je spavala 2 puta po pola sata. Pitala sam dr da li je to mnogo, kaze da nije Kaze ako imamo nekog ko je spavalica u porodici, jer tu ima i genetike, onda sam znala da je sva na tatu
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 12.5.2016 9:53:35
|
|
|
|
Maraj
|
Moj Lazar zaspi oko 21h. Bufi se u toku noci 2-3 puta da sisa. Pred zoru malo malo trazi (.). E sad , L i ja spavamo u istom krevetu. Verujem da on samo trazi (.) pred zoru da je drzi u ustima. Nocu se nasisa a ovo pred zoru mislim da samo trazi kontakt sa mnom
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 13.5.2016 21:49:21
|
|
|
|
misika
|
Joj mi se mucimo sa nekom vecernjom nervozom, sad imamo 6 nedelja. Okupamo se, sikimo do 9 i onda Beba je umorna ne vidi na oci, a nema sanse da zaspe do 1-2 nocu.. Onda kad zaspe spava oko 6 sati, siki pa opet nastavi 3-4 sata. Do sada je svega po par dana zaspala redovno oko 9, a svi ostali dani mucenje..
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 14.5.2016 6:25:21
|
|
|
|
vocicana
|
Misika moj usao u pet nedelju, ne spavamo danju uopste, ako predrema nesto to je jako kratko, a noc, ne znam sta bi ti rekla, zaspi on posle kupanja, budi se samo za jelo, ali sam patosirana, posebna je prica sto nista ne mogu da stignem da uradim,m ali i to ce se preziveti. Mozda nesto smeta, zulji bebu, mozda je previse obucena, prostorija pretopla, vidi nesto promeni, mozda je pampersic steze, sve probaj, vidi sta bi to moglo da joj fali.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 14.5.2016 9:35:18
|
|
|
|
pipi_coco
|
D slabo spava popodne, odkunja par puta po 15 minuta i to je to, ali zato oko 7-8 sati se zakuca ( što rekla naša Voci) i spava do 1, rucka pa nastavi spavati do 4-5, eh onda je neizvjesno hoce li opet zaspati do 6 pola 7, ali ne žalim se, jer oko 9 opet slijedi dobra dremka. J znam da je on još jako mali ( mjesec i po) ali kada pocinje taj neki pravi ritam spavanja da se uspostavlja, ono da covjek zna kada je odprilike spavanjel kada je budan, sa 3 mjeseca ili više? Ovo je sada još uvijek sve nasumice, tako da ništa i ne planiram, samo se prilagodjavamo malom gospodinu
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 14.5.2016 11:31:28
|
|
|
|
Tiziana
|
Sve zavisi.neke bebe u prvih mesec dana uspostave ritam samo se sto vreme odmice produzava nocno spavanje. Ja sam imala dve spavalice koje I dan danas dugo ujutru spavaju. Mi smo do godinu dana u toku dana.isto dosta spavali.u pocetku 3 x po 2,5/3h,kasnije 2x pa tako sve do polaska u jasle kad se preslo na jedno spavanje dnevno. A nocu su oboje jako rano poceli da spavaju bez budjenja do 6h ujutru,sisanje pa jos jedna tura do 9. Ali ni jedno nije spavalo sa nama u krevetu.nismo se nikad nosali vec klopa pa u krevetac..budem ja tu,mazim malkice,ali generalno sami su se uspavljivali. Prosto takva su priroda.on I dan danas,sa 6,5 god ako bih ga stavila popodne da spava,mogao bi da odvali 4h.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 14.5.2016 12:10:52
|
|
|
|
amelia
|
Mi imamo 8 ipo meseci skoro i jos se nije desilo da prespavamo noc. Jos se nije desilo da odspava u komadu vise od dva h mozda se ubuduce desi ko zna Tako da.mame ne bunitese ako vam barem nocu spavkaju bebe
< Poruku je uredio amelia -- 14.5.2016 12:12:16 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?