Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 30.5.2016 12:39:08
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: muzicarka Šerpi, plače li kada je držite? Place i vristi,umiri se na minut dva i opet nastavi ali kao da se dere cak ponekad nema ni suza..baca glavu unazad i nogicama udara i to traje bas dugo,ne verujem da je faza.. na kraju cu ko sto rekoh da pocnem da verujem u uroke i ostale gluposti jer mi nista drugo ne pada na pamet. Davala i dormikind i dentokind i brufen i mazala gel nista ne pomaze... i onda cim otkuca pet sati ona se uspava ko da nista nije bilo..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 30.5.2016 14:51:45
|
|
|
|
choopa choops
|
serpice, meni ona sada s vremena na vrijeme počne da plače, ali to je baš, baš onaj plač jaki. I to radi u snu. Primijetila sam da je najbolje kad je ne diram uopšte, jer onda nakon dva minuta samo nastavi. A ako je uzmem, onda ne zna šta bi...niti hoće da zaspe, jednom se razbudila skroz. Ali nama niču četvorke, pa mislim da je od toga...Srećom ne dešava se nego ponekad, ali ako se dobro sjećam i ovi stariji su imali tu fazu "plakanja u snu"
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 30.5.2016 17:32:30
|
|
|
|
muzicarka
|
V je sa 2 godine počeo da spava noću
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 6:39:06
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: muzicarka V je sa 2 godine počeo da spava noću Recite mi vasa iskustva. Moj mali je i previse mali, ali budan je po ceo dan, sada je trenutno presedan, jer smo jos uvek na Zlatiboru, verovatno se slogira od lepog vazduha pa spava fino i danju i nocu, ali pre dve noci vezao je celu noc, ne budi se cak ni za jelo. Ne znam da li je to faza ili krece da se tako ponasa, do nicanja zubica pretpostavljam, ali fino se odmorim i ja sa njim, da mogu da funkcionisem preko dana. Hvala unapred. Sva su deca individualna prica, ali ovo me je isprva uplasilo, mm i ja ulazili u sobu da vidimo da li je ziv, a posle vise ne, ne pomera se, glavu ne okrene na drugu stranu. Kako ga spustim tako do jutra.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 7:37:02
|
|
|
|
muzicarka
|
V nikad nije spavao preko dana, možda sa 1, 2, ponekad a noću je počeo sa, oko, 2 godine... Strašno, bili smo preumorni uvek.... Vocicana, šta te konkretno interesuje?
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 7:39:44
|
|
|
|
muzicarka
|
Šerpi, teši se što, ipak, zaspi oko 5....
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 7:45:03
|
|
|
|
emicaa
|
Voci od zaove mala je u tom periodu kao tvoj D sad počela spavati cijelu noć ali spavala je i preko dana kao medo.Možda je i on velika spavalica,a i bolje ti je tako nego da ima dvije i po godine i kad prespava noć misliš da nešto nije ok
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 10:48:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Voci, meni se desavalo isto u tom periodu ali ne uvek. Ja sam nju budila posle 3ili 4 sata da siki...a ti, budis li ga?
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 13:08:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: muzicarka Šerpi, teši se što, ipak, zaspi oko 5.... sta tu ima da me utesi leba ti???/ pa je se vise ne vracam u krevet,na brzinu popijem kafu,spremim dorucak,ispratim decu u skolu/vrtic.... mada,sto kazes da se utesim,sta da place do 9h onda nista ne bi stigla da uradim.....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 14:53:57
|
|
|
|
Maraj
|
Meni L slabije spava sad od kako su ove vrucine
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 15:05:11
|
|
|
|
choopa choops
|
voci, kad su bebe male savjetuju da ih se budi da bi jele. Ne znam tačno do kojeg uzrasta, mislim da ste vi to prerasli i super što spavate cijelu noć. Mala spavalica A kod nas kako je počelo da bude malo toplije, pa smo skinuli vreću, ona se vrti i otkriva cijelu bogovetnu noć (valjda je konačno dočekala svojih pet minuta ) i ja s njom zajedno da je pokrivam.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 15:09:43
|
|
|
|
Maraj
|
Choopo tako i mi , al kupismo sad frotirski dzak
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 15:40:24
|
|
|
|
muzicarka
|
Šerpi, nisam htela da te iznerviram, zamisli da uopšte ne postoji trenutak kada će zaspati... Tako je nama bilo sa V, prva 3 meseca nije uopšte spavao, ni od 5 ni od 9, nikada... Po 10-15 minuta i to je
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 15:50:33
|
|
|
|
vocicana
|
Intereovalo me je da li je to faza samo, bas sam se bila uplasila. On se uredno budio do preksinoc da jede, na svaka tri sata, sada se posle kupanja izdere i izvristi za sve pare, popije 150 ml i slogira se. Ali tako ce biti do zubica verovatno. I mm i ja smo spavalice. Bilo mi je cudno jer je jos stvarno mnogo mali da bi se tako uredio. Neka samo tako ostane, necu se buniti. Emice, nasmejala si me. Ito smo se i mi pitali da li je ziv sta mu bi... Choopo ne budimm ga, malo kada smo doslli kuci iz bolnice, ali sam se probudi kada guza ogladni
< Poruku je uredio vocicana -- 1.6.2016 15:55:19 >
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 15:57:02
|
|
|
|
muzicarka
|
Ne verujem da je do zubića, mali je.... I moja beba spava do 4,5 ujutro, sisa i nastavi da spava.... Ja sva srećna.... Sama je preskočila jedno sisanje...
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 16:11:45
|
|
|
|
vocicana
|
mamice za dete pametno. Moj oseti uvek kada treba da me ppusti da se odmorim.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 16:17:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Voci spavaj dok spava. Moje su spavale tako od četvrtog meseca kad su nam prošli grčevi, naspavali smo se i pre nekih mesec ipo poče žurka i evo traje i dan danas, svaku noć
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 16:38:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Serpi, uzas, ne znam sta bih ti rekla. Moja je imala dane kada prevristi i bez suza i sa suzama, isto tako udara nogicama kao da joj ni jedan polozaj ne odgovara...procice vam valjda i to, ne moze doveka trajati... Moja beba naucila da se otkriva
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 1.6.2016 17:00:29
|
|
|
|
muzicarka
|
Ja se nadam da će ovo da potraje....
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 2.6.2016 9:39:12
|
|
|
|
vocicana
|
Kakav je komplikovan, znam da ce ovaj mir do zubica da traje, taman da nadoknadim nespavanje prvih mesec dana od grceva i vriske i gladi i privikavanja na dohranu, pa posle iz p;pocetka. Izgledam kao baba neka, smezurano mi je lice, bore su mi se usekle od ispod ociju do usna, znaci botox za godinu dana ..salim se naravno.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 2.6.2016 10:15:45
|
|
|
|
muzicarka
|
Ne mora da ima problema zbog zubica, neke bebe nemaju
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 2.6.2016 10:46:48
|
|
|
|
Maraj
|
Serpi , kako je nocas spavala , L je bolje. Valjda mu bilo vruce prethodnih dana
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 2.6.2016 11:17:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja ne smem ni da pomislim a kamoli napišem da su noćas bolje spavale, plašim se da ih ne ureknem. Šalim se naravno. Budile su se nekoliko puta ali znatno bolje su spavale!
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 2.6.2016 11:21:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moje suprotno, i svi smo sada umorni i nenaspavani.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 2.6.2016 11:26:21
|
|
|
|
adulence
|
ja imam "problem" sto je R ranoranioc ali bas u 6 se budi,meni je to bas rano,ali ne bunim se toliko jer zaspi uvece oko 20h i spava celu noc...probala sam i malo kasnije da ga stavljam ali isti slucaj...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?