|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
26.12.2014 9:24:34   
Sanjalica1980
Dobro jutro drage user posted image

Jos malo i stize nam Sofija user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1826
26.12.2014 9:38:26   
branki*
znaci sad ce lela,lelo navijamouser posted image
bas sam uzbudjena,odmah zamisljam svoj porodjaj.
bili do logopeda,pa u obdaniste,sad jela..kod nas pada sneg i duva neki vetear,koja promena u odnosu na juce...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1827
26.12.2014 9:45:51   
Trcosava
Otvorila, tj podigla sam staru temu - molim da se odgovara na moj post

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1828
26.12.2014 9:47:07   
serpica
Trco zakljucana je tema

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1829
26.12.2014 9:53:06   
bubulence
ne odgovara lela...
Trco to sto je bila na programu za pola 9, u betaniji ne znaci bas nista osim da ce verovatno danas biti porodjena...
ali posto ne odgovara nadam se da cemo uskoro dobiti lepe vesti...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1830
26.12.2014 11:01:07   
*boka*
Dobro jutro!
Nema jos vesti od lele?

Mi smo nocas imali zurku. E je jos u vrticu dobila blagu T, medjutim uvece je skocila na 39.6 i ceeelu noc, do 7 jutros nisam uspevala trajno da joj spustim. Tusirala je dva puta, polivala alkoholom, alkohol je sjajna stvar za brzo obaranje visoke T, ali ne za duze vreme. Obori je sa 39.6 na 37, ali za sat vremena opet skoci. Davala sam joj pored toga i Panadol, ali nista nije vredelo. I onda se od jutros samo spustila na 36.4 i od tad nema. Ima proliv i zali se da je boli stomacic i grlo i kaslje kao magare. Pretpostavljam da su se ukrstila dva virusa, stomacni i jos neki, pa je sinoc slomilo. Nisam ni trenula nocas, osecam se kao da su me tukli user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1831
26.12.2014 11:07:56   
Trcosava
Boko, jesi probala brufen sirup da daješ? Na Anu ne deluje niakav paracetamol (kapiram da je to isto i panadol)

Lela se očigldno porodila!!

Šerpi nije zaključana, vidim da su i drugi pisaliuser posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1832
26.12.2014 11:09:20   
serpica
Trco sad nije ali malopre bila.
Ima li detalja kako je Lela,bebac?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1833
26.12.2014 11:13:23   
choopa choops
Dan :-)

Meni sad sinko kašlje i to kao magarac. Nikako na zelenu granu. Jedno, pa drugo.

Boko kad je tako visoka vatra i ja obično kombinujem paracetamol i brufen na 4-6sata. Tuširam, stavljam obloge od kupusa na noge da malo ublaži. Najviše merzim kad se razbole pred vikend user posted image

Lela se očigledno porodila user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1834
26.12.2014 11:16:34   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Boko, jesi probala brufen sirup da daješ? Na Anu ne deluje niakav paracetamol (kapiram da je to isto i panadol)

i nama kao i kod Trce, sao brufen pomaze, alkohol, paracetamol, panadol, tusiranje, sve je veliko nista... ni sa stepen joj ne spusti...
lela ne odgovara na poruku ali na fb se uveliko cestita, tako da je Sofija stigla user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1835
26.12.2014 11:19:53   
*boka*
Trco nisam joj davala nikad brufen, od kad se rodila koristili smo panadol i uvek je delovao, ali eto sinoc corak! Mozda zato sto je bila tako visoka T. Da, panadol je na bazi paracetamola. Tako mi je jadna bila nocas, maltretirali smo je te sa tusiranjem, te sa alkoholom, pa je terali da pije probiotik zbog proliva, pa onda caj od lipe za kasalj i sve je tako poslusno odradila, bez plakanja, samo se namrsti kad joj ne odgovara, ali poslusa. Jos mi je vise bilo zao.
Inace i ja sam dobila proliv, pa pretpostavljam da je neki stomacni virus u pitanju.

Gde si otvorila temu za Lelu, ja je ne vidim? Pretpostavljam i ja da se porodila.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1836
26.12.2014 11:28:51   
Trcosava
Šerpi, ta što je napisala je neka baksuz, kaže samo će reći da su obe dobro. ali je škrta na rečima!!!!

Tako da... bitno da su dobro obe i da je sve ok. Detalje ćemo očigledno čekati user posted image

Čupo, Boko, da dečica što pre ozdrave user posted image user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1837
26.12.2014 11:31:51   
choopa choops
Upravo poslah muža u drogeriju sa spiskom preparata za kosu i šminke koje treba da mi kupi. To će biti ludnica kad dođe dolje i kad me nazove. user posted image user posted image

A baš me briga, kad mogu ja da se razumijem u šrafove, matice, borere i ostalo, nek se i on malo pomuči oko kozmetike user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1838
26.12.2014 11:34:57   
choopa choops

Šerpi, ta što je napisala je neka baksuz, kaže samo će reći da su obe dobro. ali je škrta na rečima!!!!

Tako da... bitno da su dobro obe i da je sve ok. Detalje ćemo očigledno čekati user posted image

Da me nisi juče dodala na Fb, sad bih ti rekla da sam to zapravo ja user posted image Hahahah možda je neka sa RR a ti tako user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1839
26.12.2014 11:47:35   
anita
Dobar dan devojke
Ja nocas nisam nikako spavala. Legla sam oko 23h a uspavala sam se u 03h.
Katastrofa...nisam mogla da se namestim, pa me je nos zezao, bebe su se sutirale i igrale fudbal cele noci.Kada ne mrdaju brinem se, sada kada su aktivne opet se brinem user posted image Oko 5 jutros sam presla u krevet u dnevnoj sobi pa sam kao malo dremnula. Sada sam sva nikakva.
Kod nas je napolju bas grozno, duva jak vetar i pada sitan sneg.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1840
26.12.2014 11:54:15   
jabudic
Dobro jutro-dan-šta god user posted image
Mi čitavo jutro po vrtićima, N imao predstavu, J Deda Mraza, ja svraćala u kancelariju po neke podatke, inače ću raditi od kuće, a uglavnom sam slobodna do . U ponedeljak idem da radim hormone i Torch, nadam se da će imati reagense i da će mi stići nalazi di 5, kada moram kod moje doktorke.

Lela se vidim porodila, da odahne malo napokon!
Ko je sledeći?
Ranije su bila tromjesečja podjeljena, pa sam uvjek bila sa onima koji su par nedelja ispred ili iza, a sad nemam pojma ko je dokle dogurao.

Ljubim vas sve! user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1841
26.12.2014 12:14:37   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Da me nisi juče dodala na Fb, sad bih ti rekla da sam to zapravo ja user posted image Hahahah možda je neka sa RR a ti tako user posted image

Nije, nemamo niti jednog zajedničkog prijatelja user posted image i da imamo i ovdena bi joj rekla da je baskuz kad zna a ćuti!!!

Još malo pa da zapevam od Milića Vukašinovića gleda a ne da user posted image

Direktna veza do poruke: 1842
26.12.2014 12:40:33   
cetvrtko
zdravo zene .... :) mene evo vec dva dana prepone dave bas ..... prvo jedna pa druga :D xaxa pa samo lezim . dosadilo mi user posted image vi sta radite ? kako ste ??

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1843
26.12.2014 13:00:37   
choopa choops

Nije, nemamo niti jednog zajedničkog prijatelja user posted image i da imamo i ovdena bi joj rekla da je baskuz kad zna a ćuti!!!

Još malo pa da zapevam od Milića Vukašinovića gleda a ne da user posted image

user posted image Što jes' jes'!

Ja ću zaadavit ovoga MM. Rekoh već da sam ga poslala u šoping, i kažem mu pošto ide sa ćerkom da je prvo povede u wc, jer od jutros u 7h nije išla, pa tek onda u kupovinu, a on me zove iz prodavnice, i na brzinu sve, jer se maloj piški a on je pitao prije toga i ona rekla da ne treba? (kakav glupan!) Pa mi daje prodavačicu na telefon, a poznadoh je po glasu, to je jedna smotana kao sajla. Jedva čekam da dođe da vidim šta je to kupio, ako je nešto pogrešno, zapaaliću mu svu njegovu kozmetiku. Nadam se da je puna alkohola da što bolje izgori!user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1844
26.12.2014 13:09:15   
serpica
Trco daj tu sa fb ja da je pitam za lelu user posted image

Direktna veza do poruke: 1845
26.12.2014 13:10:14   
branki*
jooj,zene,zato ja ovog mog ni ne volim da saljem za kozmetiku.pa,samo po brasno kad ga posaljem,zove 2-3 puta,da pita koji proizvodjac,pa da li meko ili ostro,pa da li tip 400 ili 500!kad bi mi kupovao kozmetiku morali bismo da budemo na vezi non stopuser posted image
ja malo pridremala,sad ustala...jos malo i odoh u obdaniste.
boko,choopo,da sto pre ozdrave deca!choopo,oko priredbe,ne znam...ja bih isla,znam kakvaa sam.pa,ne moras citavu da sedis,ako ti bude nelagodno,sta znam.
anita,i kod nas vreme isto.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1846
26.12.2014 13:31:49   
choopa choops
branki, a šta ću za ovosammorala da ga pošaljem, jer mi stvarno treba, i pripremila juče na papiru sve od A do Š u detalje ispisano, i on me zbrza user posted image

Ma odlučila sam idem ja sutra, biće valjda sve OK user posted image

Još nemamo "konkretne" vijesti od lele?user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1847
26.12.2014 13:51:37   
Trcosava
Čupo, ja šaljem mailom i slike - i do sad nisam imala problem. Mada od 'kozmetike' jedino ga šaljem za uloške i farbu za kosuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1848
26.12.2014 16:14:00   
bubulence
pojedoh 100gr cokolade kao od sale user posted image . sada bih se upucala...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1849
26.12.2014 16:28:04   
amelia
Dan okruglice kako ste ? Vidim lela se konacno porodilauser posted image ja sam dobro krvarenje prestalo stomak me evo dva dana ne boli hvala Bogu samo me nekad steze i stvrdne se.sutra idem da uzmem nalaz urina i kod dokturice za da mi zakaze pregled kod ginekologa.. po zadnjoj m sam 6 nedelja user posted image a po O sam 5+4 ako mi zakaze za dve nedelje bilo bi extra nadam se da cu cuti srculenceuser posted image kako kuca ida cu videti svoju mrvicuuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here