|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
11.12.2014 0:00:09   
anita
Chipsy i ja mislim da ce se to krvarenje srediti. I ja sam par puta na pocetku krvarila a sada je sve ok,bebe prave zurku svaki dan. Pokusaj da lezis sto vise mozes.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 876
11.12.2014 0:06:25   
bubulence
chipsy devojke su ti vec sve rekle, lezi i odmaraj sto vise...
Klarita, Superm, vidim vas ovde posle nove godine, kao slucajno user posted image .
ko je jos danas isao na pregled? cini mi se da je jos neko spominjao da bi trebalo a ne znam ko...
jovice, zato sto sam imala bolove, otvorila sam se dva prsta jos pre mesec dana, grlic mek skroz...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 877
11.12.2014 8:39:25   
eca89
Dobro jutro curice user posted image , evo i mene malo se ljepse spavalo, ne bole ledja bas puno, ali sad me nesto desne strane, znate onaj osjecaj kad brzo hodate, pa vas zaboli, sa desne strane, tako mene sad, a ne znam od cega i ne krecem se bas nesto extra. Sve vas user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 878
11.12.2014 8:39:31   
Trcosava
Emnogo ste mi slatke što sad kukate na nespavanje user posted image kaod a ćete posle porođaja da se naspavate user posted image user posted image

Mi smo noćaske spavali.

Sad polako krećem u akciju!

Juče sam doduše prebrisala sve podove četvronoške, ne bi li se ovaj okrenuo. Naravno osim bola u kolenu ništa se nije desilo user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 879
11.12.2014 8:59:03   
branki*
serpi,ja sad od tebe cujem da je neka maJKA prebila vaspitacicu.van svih tokova sam.bas cu da pitam mm kad se cujemo da li nesto zna.
chipsy,miruj kad mozes,desava se ponekad,nije prijatno uopste.
bubi,nisam citala sta si sanjala,citala samo 1 str unazad.
kako je stetica,je l se cuje ko sa njom?
ja se probudila u pola 3 i bila skroz budna do pola 5.nervira me mnogo to.
sad procitah za sanuser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 11.12.2014 9:02:56 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 880
11.12.2014 9:02:34   
Štetica
Dan user posted image ,bas ste vredne sa pisanjem,al nemogu da se vracam unazad da citam,ocajan mi je signal. Sutra cu konacno kuci,i vise se nejavljam u bolnicu do porodjaja pa sve zemljada gori.
Suncice jos sam 2u1,u subotu uazim u deveti,pa posle moze da krene kad god hoce.
Trco moj se okrenuo pre 2 dana,u subotu je bio karlicno a prekljuce na uz prednjaci glavom.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 881
11.12.2014 9:04:32   
anita
Dobro jutro.
Ja budna od 8 a nocas skoro da nisam ni spavala. Svekrva je otisla a ja cu sada poĺako jedno po jedno dorucak,kafica a posle cemo da vidimo.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 882
11.12.2014 9:07:06   
choopa choops
Jutro ženske user posted image

Bila vizita, čekam CTG pa da spavam user posted image Nema priče o izlasku još...

jovice pođi ako si nesigurna, šta te briga. Ja savki put kad imam neku sumnju pođem, bolje da je ništa nego nešto user posted image

Chipsy user posted image Za genetičara, baš bezveze, pogotovo jer si specifičan slučaj, trebali bi da ti posvete malo više pažnje. A što se tiče krvarenja, nadam se da nije ništa.
Rekoh juče došal VTO trudnica 12 ned, ovo joj je već treći put da dolazi, ide joj krv baš, sad je hematom user posted image Nadam se da će joj stat, baš nekako navijam i vjerujem da će sve bit OK, što i svima želima jer znam kako je to kad krvariš i čekaš šta će se desit...

Bubu nadam se da ćemo svi stić do termina user posted image

Trco tvrdoglavo neko dijete, je li na mamu? user posted image

branki, eco, sanjalice, anita i svi koje sam preskočila user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 883
11.12.2014 9:11:07   
bubulence
dobro jutro i od mene!
zene, ja sam spavala skoro celu noc!!! to je jako cudno user posted image ...
stetice bas smo se pitale sta je sa tobom... super, eto doguraces do devetog meseca pa onda neka bebana izadje kada zeli...
Trco ja sam posle porodjaja super spavala. E se jeste budila da jede, zakmeci, dobije siku i nastavi. i znala je do 11h da spava... nadam se da ce M biti ista user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 884
11.12.2014 9:18:17   
choopa choops
štetice bravo user posted image Uživaj sad do kraja user posted image

bubu blago ti e za spavanje...ja nisam loše spavala ali me nervira ovo ustajanje rano user posted image

moji su se budili non stp do godine dana, sin naročitouser posted image

Direktna veza do poruke: 885
11.12.2014 9:20:24   
Sanjica26 RR
Samo se ti nadaj.user posted image
Pisala sam ti jedan dan ceo referat i sve mi se izbrisalo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 886
11.12.2014 9:38:24   
Sanjalica1980
Dobro jutro i od mene.

Ja sada lepo spavam. Cak me ni kukovi ne bole. Verovatno ce nespavanje krenuti uskoro user posted image

Bubi,neka si se bar jednu noc napajkila. user posted image

Stetice, bas se priblizilo. Jos malo pa steze bebica.

Choopa jel' imas danas neka vadjenja krvi ili neke druge preglede? Kakva ti je sada cimerka ?

Srculence,Branki,Trco,Eco,Boka,Anita,Serpi,Jovica,Cetvrtko,Soni user posted image . Valjda nisam nekoga zaboravila

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 887
11.12.2014 9:47:28   
choopa choops
Zaboravih da kažem soni srećno sutra! user posted image

Sanjalice danas ništa, sad mi odrdili ctg-uredan je user posted image Super mi je cimerka, nego mi žao što je muči to krvsarenje...Danas ima uz opet, nadam se da će sve biti OKuser posted image Jako se muči od početka, tri puta je bila u bolnici kaže...A prošl cimerka sa visokim pritiskom, mi juče javila da se porodila 3nedelje ranije, beba 2,700 u inkubatoru je, ali je dobro sve valjda. Baš ima svega, ali opet nekako sve sa srećnim krajem user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 888
11.12.2014 10:01:47   
Sanjalica1980
Choopa, samo neka je ctg dobar user posted image .

Bice to kod cimerke ok. Koja je ona nedelje? Jesu utvrdili razlog ili je samo prate?

Super i sto ti je cimerka ok. Nezgodno je kada moras biti sa nekim ceo dan a ne prija ti. Pogotovo u bolnici kada bude u 5 ujutro user posted image

Ja sam cesto menjala cimerke. Sve su dolazile na porodjaj. Onda nas drze budne do 22 kako bi meni izmerili oritisak a bude u 5 za pripreme za porodjaj. Posle toga stalno nesto i nema spavanja user posted image
Ja sam jedno dva puta bila sama popodne pa sam tada samo spavala. Sestrice su bile super pa me nisu budile da mi mere pritisak.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 889
11.12.2014 10:34:19   
serpica
Dobro jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 890
11.12.2014 10:48:36   
Klarita
Haj svima, samo da vas grlnem i kazem vam da ja necu ovde jos dve tri godine user posted image

A, kako sam citala sta sve pisete, vidim Bubulence ima neki receis kapkejk sa eurokremom, gde da nadjem recept? user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 891
11.12.2014 11:13:38   
cetvrtko
dobro jutro svima user posted image kako ste spavali ?user posted image stetice ,super sto izlazis iz te divne bijele ustanove user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 892
11.12.2014 11:23:59   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Klarita

Haj svima, samo da vas grlnem i kazem vam da ja necu ovde jos dve tri godine user posted image

A, kako sam citala sta sve pisete, vidim Bubulence ima neki receis kapkejk sa eurokremom, gde da nadjem recept? user posted image

da da, kao da ti verujem user posted image .
poslacu ti recopis za pola sata na fb

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 893
11.12.2014 11:25:09   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Samo se ti nadaj.user posted image
Pisala sam ti jedan dan ceo referat i sve mi se izbrisalo.

jao draga nemoj tako da me tesis user posted image

Direktna veza do poruke: 894
11.12.2014 11:26:25   
branki*
ja oprala kosu,zavrsila sa sudjem,da uspavam bozu,malo iskuliram ovde,pa spremanje...
bar nema kise,ni oblaka.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 895
11.12.2014 11:37:00   
Sanjica26 RR
Bubi, utesicu te. Sofija spava celu noc od pola osam do osam. Nervira me jedino sto se budi u osam. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 896
11.12.2014 11:45:10   
vonavoj
uh,Sanjice,blago tebi! Moja vestica sinoc proslo pola 11,a ustaje u pola 8 za vrtic!! A u 9 je u krevetu..ali prica price,cita,nikako da se umiri!

Direktna veza do poruke: 897
11.12.2014 11:51:06   
Chipsy
Dobro jutro i od mene!
Hvala vam na podrsci.
Ne znam , ja bih ipak otisl do dr da me pogleda i ova , nesto me ona zbunila sa grlicem od 1.5cmuser posted image , ali ne znam da li je dobro tako cesto ici na uz i na pregled. Inace ja stalno menjam Kraljevo Kragujevac, i sve odluke jednog dr preispitujem kod onog drugog. A onda odem u bg na konacnu odluku. Stvarno nisam normalnauser posted image Ali valjda zbog loseg iskustva mora biti troduplo oprezna.

Direktna veza do poruke: 898
11.12.2014 12:10:23   
vonavoj
chipsy,jesu li ti radili vaginalni uz? da vide unutrasnju duzinu i tunelizaciju? Ok je 1,5cm,to je spoljasnji deo..
Joj,ja ne bi mogla tako kod raznih dr,ja sam samo kod jedne i verovala sam joj,mislim da bi bila sludjena!

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 899
11.12.2014 12:23:58   
lelaigor
Dan, žene. Bila sam neki dan kod interniste. Nemam nikakvih kontraindikacija za CR nipod kakvom anestezijom. Tako da za desetak dana, odoh ja. Rešila sam da ću probati u spinalnoj.
Bila sam i kod ginekologa. Sve je ok, bebica super, posteljica super, plodova voda super. Beba ima 3.500g. Debelica. 16.12. idem na jedan CTG i to mi je što mi je. Tu je, došlo vreme da i ja odem iz ove teme. user posted image
Sve analize sam odradila, još mi je ostalo par sitnica da kupim, pa da se spakujem. Juče me mm zeza, kad ti misliš da se pakuješ...pa rekoh idem tek za deset dana...da, a šta ako krene ranije?! Ups, na to nisam ni pomislila. user posted image Tražila sam torbu, kofer po celoj familiji. Torba od prošlog porođaja ne dolazi u obuzir jer moram da je nosim, a to sad sa ovim kostima ne mogu. I doneli mi svekijevci neki kofer na točkiće, ja se sve bojim da je veliki, ali svi mi kažu da i veće nose u betaniju.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here