Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 10:07:42
|
|
|
|
branki*
|
meni sad zakazali da otvorim porodiljsko,sledece nedelje,pa ce ici mm.to je valjda zadnja doznaka.smorise sa tim doznakama i papirima. bubi,je l uspevas da mirujes malo?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 10:20:07
|
|
|
|
*boka*
|
Dobro jutro drage . Evo i ja da se pridruzim klubu nespavalica. Prvo sam sinoc jedva zaspala, oko 1h, a onda sam se iz cista mira probudila u 5:30h. Mrtva umorna, a san na oci nece. Lezala sam tako zmureci do 7h i onda ustala da spremam dete za vrtic, odvezla je i evo sad jedva gledam na oci i bas sam nervozna. Choopo odlicno za ogtt! Koliko jos treba da ostanes, jesu ti rekli? Inace ja sam imala ta probadanja u guzi, bas onako neki ostar bol, kao da ubode, pa prodje i nakon nekog vremena opet. Ja mislim da je to bilo zbog hemoroida, jer sam ih dobila u 8. mesecu. Posle su se povukli i nije mi se vise desavalo to. Srculence i mene jako zanima da li ce ti doci svekar danas da te ispituje. Bas je drzak. Ja sam se sad najela kao prasica palente sa cvarcima i sirom, prijalo mi dok sam jela, a sad mi muka...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 10:28:17
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR bubi,je l uspevas da mirujes malo? branki mirujem celo pre podne dok mi je mm kod kuce, ove nedelje je druga smena. ali zato smo E i ja same od pola 2 i onda dok joj dam da jede, pa dok se malo poigramo, prosetamo (mada to bude najvise pola sata ali smo na trecem spratu bez lifta), pa dok je okupam uvece... ali sledece nedelje ce vec biti lakse posto je on prva smena... boko mmmmm, kakav dorucak !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 10:30:13
|
|
|
|
bubulence
|
hihih kaze mi mm malo pre, bio je juce na bankomatu, nikada nismo imali toliko para na racunu, siguran je da je to iz razloga sto ja mirujem i nesetam svaki dan . nema pojma da mi krajem meseca stize sve i svasta sto sam porucila preko neta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 10:40:29
|
|
|
|
*boka*
|
Bubu hoces malo? Ostalo mi jos u serpici, a jako je ukusno. Ja sam inace onaj tip koji nema meru ni za sta. megalomanski tip. Vecito me strah da ne bude malo, da ne zafali i uvek nam ostaje hrane. Ja kao skuvam za nas troje, a onda ostatak odnesem kod svekijevaca i tamo svi lepo rucaju.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 10:54:25
|
|
|
|
bubulence
|
hocu hocu, znas da volim da ruckam ! a ko bi po tebi rekao da volis sa ruckas i spremas. ne znam da li nase trudnice znaju kakva si zgodnoca i lepota. a uz to pravi majstor u kuhinji. secam se Elenine torte za prvi rodjendan, ono ni pravi majstori ne bi napravili... ma, blago tvom muzi sto te ima takvu!!! p.s. sve ovo sam rekla bez preterivanja!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 11:04:41
|
|
|
|
*boka*
|
Bubule Hvala! Volim da kuvam jako jer volim da jedem, ali u poslednje vreme imam bas malo vremena, pa u glavnom spremim za 2 dana ili napravim vise jela i u zamrzivac. Inace za Elenin 3. rodjendan nisam imala vremena da pravim tortu pa sam umesto toga pravila kapkejkove po tvom receptu (one punjene eurokremom). Strava su ispali!
< Poruku je uredio *boka* -- 10.12.2014 11:06:23 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 11:22:08
|
|
|
|
Kata90
|
Hay kako ste danas?sem sto se niko nije naspavao,nisam ni ja uzas nece mi san na oci..... meni se spusta stomak polako,sprema se.....sutra cu kod lekara....ja jos nisam imala kontrakcije,a jel je moguce da cu ih dobiti odjednom?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 11:50:42
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Bubule Hvala! Volim da kuvam jako jer volim da jedem, ali u poslednje vreme imam bas malo vremena, pa u glavnom spremim za 2 dana ili napravim vise jela i u zamrzivac. Inace za Elenin 3. rodjendan nisam imala vremena da pravim tortu pa sam umesto toga pravila kapkejkove po tvom receptu (one punjene eurokremom). Strava su ispali! Boko, lako je tebi jesti kad izgledaš kao avion! Ja čašu vode da popijem, pozna mi se I ja bih jela da sam na tvom mjestu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 12:38:59
|
|
|
|
branki*
|
sad mi javili da imamo danas jos 1 cas,znaci sat vremena ranije moramo da podjemo i boza nece moci da odspava i bas sam nesto umorna vise
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 12:44:07
|
|
|
|
vision
|
Pozdrav svima! Ja sam sinoc bila na kontroli, beba je OK, super napreduje. U poendeljak idem da me prime u bolnicu i da mi uradi serklaz. Grlic mi se skratio i omeksao, ali ne znam nista precizno sta i koliko, jer je doktorka bukvalno to rekla i istrcala, jer su je zvali u porodiliste... Uglavnom, danas sam u DZ uzela uput i uradila briseve, pa u ponedeljak odoh po serklaz. Nadam se da nije nista strasno, e za to jos ne znam kako izgleda...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 13:03:02
|
|
|
|
Klarisa
|
Evo i mene nakon nedelju dana pauze. Ne znam ni sama sto se nisam javljala, alipratim desavanja iz prikrajka :) Uspela sam da zakazem i AC i dabl, sutra vadim krv, u ponedeljak mi je prva kontrola kod gin. nakon konstatovanja trudnoce. Pozdravljam sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 13:42:27
|
|
|
|
bubulence
|
Vision super! e i osvojila si paket za trudnice . Klarisa nesto te nema kod nas... Kato nije ni cudo sto ti ne mozes da spavas... kod mene kao kod jabudice, svaka casa vode mi se prepoznaje
< Poruku je uredio bubulence -- 10.12.2014 13:44:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 13:48:58
|
|
|
|
*boka*
|
Jabude i Bubule ne svirajte. Da vas nisam videla, ko zna sta bih pomislila. Upravo sam videla Bubicinu sliku na FB, samo stomak imas! Ima u formu da se vratis za cas! Vision Kato svaki cas ocekujemo Klarisa uopste ne razumem lekare koji ti vec zakazu AC a ipak traze da uradis i double test. Samo maltretiraju trudnice.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 13:49:35
|
|
|
|
anita
|
Devojke a kada se otvara porodiljsko bolovanje?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 13:53:10
|
|
|
|
bubulence
|
Anita 28-45 dana pre predvidjenog termina. sto kasnije to bolje... bokice , ali ne daj Boze da me vidis uzivo, pa ja stavim samo sliku na kojoj mi se ne vidi guza
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 14:16:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Vision,bice to u redu sa serklazom!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 14:41:22
|
|
|
|
srculence25
|
vision za bebanu vice to ok za serklaz dobro da su videli na vreme. Bubi jako si mi lepa i zgodna i nisi debela da znas Sanjalice gde si draga?tako mi deluje davno kad smo kukale na slabe pokrete bebe a sad tvoje curice zurku prave Pre pola sata bio mi svekar usao onako vidno besan i pita sta ja to cujem.Ja koliko toliko ostala ozbiljna i kazem neznam na sta mislis a on kaze pa kao znas ti vrlo dobro da od tog nema nista.Ja opet ponovim da neznam nista i da saceka sina da dodje sa posla pa neka prica sa njim. I tako i bi ode i tresnu vratima da su mi prozori zazujali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 15:21:22
|
|
|
|
jovicaa
|
gledam da lezim sto vise, ali to je prakticno nemoguce... jedino prepodne stvarno koristim sad i lezim, zato sto obojica idu u vrtic, danas nisam cak ni kuvala, ali zato cu sad morati nesto. danas PU PU da se ne ureknem ni jedna kontrakcija, ali uglavnom ih i imam popodne. sve mislim da su mi creva juce isprovocirala te kontrakcije... joj wc u bolnici, bljak, uvek mi je gadan a sto se tice kilaze iz nekog razloga se ne usudjujem vise da stanem na vagu
< Poruku je uredio jovicaa -- 10.12.2014 15:22:17 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 18:17:27
|
|
|
|
Kata90
|
juhu gde ste se sakrile
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 18:28:21
|
|
|
|
eca89
|
Evo nas Kato , joj mene jos uvijek ledja bole, bice veselo i nocas, nista od spavanja, blago tebi Kato, ti sitno brojis !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 18:36:08
|
|
|
|
bubulence
|
bila sam ubedjena da ce se Kata danas poroditi a vidi nju , ne planira . ja sam se sada najela proje sa sirom, bas mi je legla... srculence, odlucno. neka svekar razgovara sa sinom, ti nemas nista sa tim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 18:43:40
|
|
|
|
Kata90
|
bubi,nikad se nezna.....nesto se bebcu ne zuri videcu sta ce sutra reci doktor.....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 18:56:05
|
|
|
|
cetvrtko
|
zdravo cure kako ste ? kako stomacici napreduju ? ja bila bas zauzeta ovih dana .... dosao nam i plakar danas pa je veselo al sam imala neke bolove i juce i danas (kao za vreme men. ) i malo mi se stezao stomak . valjda sam se malkice preforsirala .... al prolazi pomalo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 10.12.2014 19:02:32
|
|
|
|
Kata90
|
kako smo,pa ludo meni vec sve smeta,a pogotovo nespavanje..... samo da prodje sto pre,pa si ti na redu posle mene
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?