Chipsy
|
E, cao devojke, nisam vam nedostajala Sutra idem u genetsko, naglasicu da sam imala ovo braonkasto, koje se i juce pojavilo. Danas nema nista. Sad se plasim da slucajno nemam kontrakcije. Elem, ponekad, obicno uvece, mi se desi da kao da odjednom ne mogu da disem, moram da disem na usta. Osetim malo stomak, ali to nije ni bol niti tvrd stomak. Ako bi neko bio ljubazan da mi opise kontrakciju Sad samo tripujem kako imam i krvarenje i kontrakciju i kako cu na AC sa tim? Serpi, cestitam!!! Meni te tvoje mere niko nije pisao. Danas sam zvala da zakazem kod Zivanica, ali ne htedose da mi zakazu, kazu rano. Ja sam bas htela, ali avaj, mada nisam htela da navaljujem i budem gruba. Srculence, tvoj svekar je katastrofa, mislim da je ona ideja o kuci na selu super, vi i sada zivite ne selu, jel da? A nemoj da mu cutis, moras da saseces to u korenu, ali na finjaka. Trco, bas me cudi da je u SLo tako, ja sam mislila da se u svim razvijenijim zemljama zene poradjaju uz epi, na kraju, svakom bih dala da bira i eventualno doplati malo za uslugu, naravno ne kao kod nas da se placa ispod zita. Inace, dr koji je vodio meni prethodnu trudnocu, juce iznenada umro, uzas.
|