|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
9.12.2014 10:02:32   
serpica
Bubi a da spavas sa podignutim ledjima? U plousedeci polozaj ako mozes?
Sanjalice mozda te boli zbog tvrde stolice?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 751
9.12.2014 10:03:04   
Modessty
Bubi sve ti je to zbog trudnoće user posted image I meni je tako lupalo srce kad se okrenem na leđa, a onda počeo bok da me boli jer sam sve tao na boku spavala. Pomoglo mi da se malo uspravim. Namestim jastuke pa spavam tako u nekom polusedećem položaju.

sanjalice da piješ malo Donat vodu. Možda ti bude lakše. Verovatno su se i bebe nezgodno namestile.

Šerpi znač već imamo i ime! user posted image Taj popa je opasan izgleda! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 752
9.12.2014 10:10:33   
Sanjalica1980
Serpi, Modesti hvala na odgovoru user posted image

Stolica je cak mekana i pre trudnoce nije bila ovako redovna user posted image . Inace pijem Mg 2x375mg user posted image

Verovatno bebice prave dole zurku user posted image

Ja se samo zabrinem da to njima ne smeta.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 753
9.12.2014 10:39:07   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Bubi sve ti je to zbog trudnoće user posted image I meni je tako lupalo srce kad se okrenem na leđa, a onda počeo bok da me boli jer sam sve tao na boku spavala. Pomoglo mi da se malo uspravim. Namestim jastuke pa spavam tako u nekom polusedećem položaju.

bubu i meni je isto ovako bilo u prvoj trudnoci. je li ti beba visočije? Ja sad bez problema legnem na leđa, evo baš me i dr sad na pregledu pitala da li mi smeta? Rekoh ne za divno čudo. E sad je li to zato što je beba još mala ili je nisko, ne znam. Ne mogu da se sjetim kad mi je u drugoj trudnoći krenulo to da ne mogu na leđa...

sanjalice ne znam stvarno...Blago to se za stolicu. Ja pijem toliko ovih vitamina i sad mi kaže da uzmem heferol, na kraju neću moći ni da idem u WC user posted image A naučila sam najmanje dva tri puta dnevno.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 754
9.12.2014 10:50:42   
Sanjica26 RR
Svasta sam napisala Bubi, ali me je dva puta izbacilo.
I Choopi sam poslala zagrljaj.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 755
9.12.2014 10:57:06   
choopa choops
Sanjice draga user posted image Znam kako ti je i mene je izbacivalo, pa sam šizila.

Neki dan sam nešto prčkala po kompu i ovdje i za sada nemam problema. Čak me ni ne izloguje :-)

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 756
9.12.2014 11:06:22   
srculence25
Zdravo drage user posted image nisam u toku sad cu da vas iscitam.Nego drage znate vec nasu porodicnu sitaciju od familije mm
Mi se naverovatnije do kraja decembra selimo u kiriju.

Direktna veza do poruke: 757
9.12.2014 11:44:55   
*boka*
Drage user posted image dobar dan! Juce me nije bilo, radila sam do 5, posle otisli kod svekijevaca, dosli kasno i cim sam dete spremila u krevet legla sam i ja. Na kratko sam provirila samo, ali nisam imala snage da pisem.

Serpi bravo za rezultate UZ user posted image Kako se osecas, jel ti lose i dalje? Jesi popricala sa Dr. vezano za prehladu sta smes i sta ona savetuje?

Choopsi kako si ti? Ne smem ni da zamisljam kako ti je posle te glukoze, evo meni se vec user posted image

Bubi ni ja u prvoj trudnoci od negde 6. meseca nisam mogla da spavam na ledjima jer nisam mogla da disem i srce mi je lupalo. Dr.mi je rekla da kad legnem na ledja beba pritiska neki krvni sud i srce pocne da lupa (ako sam dobro zapamtila, mozda pritisne nesto drugo)

Srculence, jako mi je zao zbog vase situacije, citala sam sta si dozivela od svekra pre neki dan i jedino sto imam da kazem je sram ga bilo! Odakle njemu pravo da se tebi obraca na takav nacin? Trebalo bi sa tm da popricas, on je jedini koji moze da reaguje i da postavi granice svojoj familiji. Niko ne sme tako da ti se obraca, ni muz, a kamo li svekar. Navijam da se sto pre odvojite. Bice vam sigurno veci trosak, ali gledaj na to tako kao da kupujes svoj mir.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 758
9.12.2014 11:49:29   
branki*
srculence,bas bzv situacija...je l toliko grozno?hocete li moci finansijski?ako mozete,samo napred.tvoj muz,tvoje dete i tvoj mir.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 759
9.12.2014 11:50:18   
serpica
Boko malo mi je bolje ali sam juce toliko bila uzbudjena da sam zaboravila da pitam za prehladu....
Srculence mozda je tako najbolje,sami... bar ti je mirna glava.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 760
9.12.2014 11:56:23   
*boka*
Ma sad kad si videla da je sa Bebicom sve u najboljem okeju, briga te za prehladu user posted image . Proci ce. U prosloj trudnoci sam dobila grip na pocetku trudnoce i nista. Jedino je duze trajalo, T sam morala da spustam tusiranjem, jer eferalgan nije pomagao i proslo je...
Inace danas kad sam odvela dete u vrtic (nije isla 7 dana, bila je bolesna) rekli su nam da vladaju boginje, vec petoro dece je zarazeno i da ocekujemo i kod Elene. E sad, ja sam sve boginje prelezala u detinjstvu, ali sam negde citala os ranije da bez obzira sto su prelezane, u prvom trimestru mogu biti opasne po plod. Da li znate nesto o tome? Ima li neka mama iskustvo sa trudnocom i detetom sa boginjama?

25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 761
9.12.2014 11:57:37   
srculence25
Ona situacija sa svekrom to nije nista ovome doprinelo on je inace takav svakog voli da podbada.
Pogotovo sto je ova kuca gde smo mi na njegovo ime i dodje pa jos i komentarise.Tipa ja mogu u mojoj kuci da radim sta hocu i sto brani da dodje od mm
mama da kad se porodim da vidi bebu.& godina smo ziveli sa babom i dedom kao odvojeni ali nisu ni ni spaseni.svekar je stalno govorio izdrzite jos malo nisu oni vecni a ako odete u kiriju gubite pravo na kucu.
A svakako mi smo u ovu kucu bas dosta ulozili a i pitanje je hoce li prepisati kad na mm jer je to zabranjena tema za pricu.
Juce je mama od mm izjavila da nece cekati da dete napuni godinu da vidi najcekanije unuce i da ona sta god kupi ona ce to doneti kod nas,a svekar brani u stanju ce biti da nas otera.
Do toga ce doci svakako na ovaj ili onaj nacin tako da mi smo spremni tj spremamo se.Danas ce mm po poslednji put da razgovara sa njim iako su sanse jako male.
Finansijski i sad tesko guramo ali mislim da cemo izgurati nekako. Sve vas user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 762
9.12.2014 12:03:12   
*boka*
Srculence, on vas jos i ucenjuje. Ako odete pod kiriju gubite pravo na kucu. Cccc... on je neki bas gadan tip. I moj svekar je isto zadrt i tezak covek, ali ne ide bas do tih granica. Mada mi ne zivimo sa njima, kad bismo bili tamo ko zna kakav bi bio.

25.07.2011.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 763
9.12.2014 12:03:25   
anita
Grrrrrr…. Izrisao mi se ceo post.

Dobar dan
Ja ustala u 10:30, verovatno bih spavala jos da moja prepametna sveki nije pedeset_ puta otvorila vrata user posted image . U top bih je stavila

Branki hvala za torticu, jos jednom srecan divan dan I da sin am ziva I zdrava.

Ostale trudnice saljem vam veliki user posted image I poljubac.

Serpi najavili za danas popodne neki sneg.

Srculence sto kazu druge devojke mozda je i tako bolje da se iselite. Zamisli da vas istera napolje sa malom bebom. Nekako cete da se organizujete po pitanju finansija ali ce bar mirna glava da vam bude.

< Poruku je uredio anita -- 9.12.2014 12:09:14 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 764
9.12.2014 12:11:03   
*boka*
Eeee ja sad videh. Branki srecan ti divan daaaaan user posted image user posted image user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 765
9.12.2014 12:14:58   
branki*
hvala,stomacici dragiuser posted image
srculence,koji covek,zadrtuser posted image boze,boze...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 766
9.12.2014 12:52:25   
Kata90
Hayuser posted image Branki sretan divan danuser posted image user posted image
Tek sad vidim sta sam juce pisala za glavicuser posted image stvarno sam bila zbunjena,jos uvek sam pomalo,barem sam vas nasmejalauser posted image ......Dobra ideja sto kaze Bubi,koja bi bila voljna od vas da mi posalje broj pa da ja mogu javiti ako mi se zadesi uskoro?
Srculence......da secam se tvoje price.....tako ce biti najbolje i mi smo postanari ali nam je super ovako i iskreno mnogo se bolje i slazemo mm i ja.....jer dok smo ziveli kod mojih bas smo se stalno nesto svadjali.....ali tome je dosao kraj Hvala Boguuser posted image
Sto se tice te glukoze i ja sam morala to piti,da provere dal imam secera u krvi....dobri su mi bili rezultati.....ali to je stvarno ubitacno slatko juj kad se setim samo,jedva sam popilauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 767
9.12.2014 12:59:47   
choopa choops
Ja nemam snage da pišem baš mi se spava, idem malo da odspavam prije posjeta...

boko ja sam pitala na temi trudnoca i ovcje boginje i u TORCH temi pa vidi ;-)

Svima user posted image odoh da hrčem user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 768
9.12.2014 13:00:47   
Lota
serpice, svratih samo da vidim kakvi su ti rezultati. Divno, drago mi je da je sve u redu user posted image . Opusti se sad i uzivaj u trudnoci user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 769
9.12.2014 13:15:54   
Kata90
Zene.....stvar je resena Bubi ce biti zaduzena da javlja sve kad se zadesiuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 770
9.12.2014 15:50:33   
anita
Serpi jesi se cula sa Dacom,kako je?

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 771
9.12.2014 16:32:33   
serpica

IZVORNA PORUKA: anita

Serpi jesi se cula sa Dacom,kako je?

E bas smo se malopre cule,videla je bebu,jos joj nije krenulo mleko pa brine,bebica pocela da zuti malo,a ona se inace dobro oseca,nema bolove.
Rekla samo joj da je sve to normalno i da ce sve da se sredi,prenela joj pozdrave a i ona vas pozdravlja puno.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 772
9.12.2014 16:34:58   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Sanjice draga user posted image Znam kako ti je i mene je izbacivalo, pa sam šizila.

Neki dan sam nešto prčkala po kompu i ovdje i za sada nemam problema. Čak me ni ne izloguje :-)

Kako ovo rekoh danas, nešto mi se poremetilo i sa RR i sa internetom, sve do sad. Kakav baksuz user posted image

Direktna veza do poruke: 773
9.12.2014 16:36:25   
choopa choops
Daco samo bez sekiracije, sve to dođe na svoje, naročito to mlijeko nakon CR...Biće sve super, a i žutica je normalna...

Direktna veza do poruke: 774
9.12.2014 18:06:37   
srculence25
E Branki srecan rodjus user posted image
Gde ste user posted image nesto ste lenje danas user posted image a i ovo kisoviti vreme bas smara

Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here