|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
9.12.2014 8:24:29   
Ivana.
Dobro jutro drugarice.
Ja od jutros osećam po malo mučninu. Tačno će mi biti kao i u prošloj trudnoći. Isto je krenulo ovako rano i do 13. nedelje Bogu dušu.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 726
9.12.2014 8:27:18   
Trcosava
Čupo, zamisli da imaš visok šećer i da ti daju još glukozu. Ne sme to tako. Mislim ja nikad nisam imala problema sa šećerom, ali sam svakako morala da čekam. A ti, ako me sećanje dobro služi si imala u prethodnoj GD?

Onu belu prokletinju mi ne pominji user posted image mislim ja ga neću čistiti sigurno, ali će mi živac proraditi jer će baka od mm leteti da čisti, ne znam ni ko će da čisti da može mm da uparkira auto. Ko ih klacka kad su tako debilno napravili kuću. Tačno bi spalila arhitektu!!! Već danima se akam sa razmeštajem i kad dođe zima mene tačno muka uhvati oko snega. Naravno da Ana jedva čeka. PRe neki dan zabelelo ovde, a ona jadna samo gleda i pita kad će moći da se sanka

Jaoj žene, koliko nama trudnicama prave probleme te nerođene bebe user posted image i kako svaka svoju muku muči. Evo vi sa problemom što je glava dole, a ja sa problemom što nikako da se okrene glavom na dole user posted image

Šerpi, nemoj staješ na muku Klariti, u zadnje vreme nam svima izomašivala hehe

Ivana, možda te ipak zaobiđu ovaj put.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 9.12.2014 8:30:08 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 727
9.12.2014 8:31:05   
serpica

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Čupo, zamisli da imaš visok šećer i da ti daju još glukozu. Ne sme to tako. Mislim ja nikad nisam imala problema sa šećerom, ali sam svakako morala da čekam. A ti, ako me sećanje dobro služi si imala u prethodnoj GD?

Jaoj žene, koliko nama trudnicama prave probleme te nerođene bebe user posted image i kako svaka svoju muku muči. Evo vi sa problemom što je glava dole, a ja sa problemom što nikako da se okrene glavom na dole user posted image

Šerpi, nemoj staješ na muku Klariti, u zadnje vreme nam svima izomašivala hehe

Trco moram malooo,mnogo je volem,pa zaato....a bebac ce da se okrene ne brini,negde sam cula i da se okrenu u toku kontrakcija...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 728
9.12.2014 8:32:09   
choopa choops
Šerpi ležim evo ovdje u bolnici, ali izggleda ne pomaže puno...Kaže mi da nabavim pojas, sad ću da vidim šta piše na temi.

Idi, idi zezaj je, previše se ona opustila. Nije koncentrisana user posted image

Trco, ma da ima logike skroz, nego mi nije jasno da ovi to tako rade...Evo sad su mi bili laboranti, i oni kažu tako kao ti. Jutros šećer 4,1 user posted image Ali kako bih se sad ispovraćala...bljakkkkkk.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 729
9.12.2014 8:33:52   
serpica
Imas pojas za trudnice,ja nemam iskustva ali vidi,verovatno pomaze

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 730
9.12.2014 8:35:45   
Trcosava
Bre koliko ste vi mene naplašil sa tom glukozom, meni bilo ok. Mislim bljak kad popiješ ono slatko, ali mi nije bilo muka i ostalo. Jedino što mi suva usta bila, a nisu mi dali ni vodu da popijem user posted image

Šerpi, sa Anom uopšte nisam paničila, a i sad sam se malo smirila videvši da se i Ana baš baš kasno okrenula (oko 36. nedelje, tj vidim da sam napisala da se okrenula ulaskom u deveti). Fora je što u krevetu kad ležim na leđima osetim pod rebrima tvrdo, ali čim ustanem gospodin se orkene poprečke.

Direktna veza do poruke: 731
9.12.2014 8:37:18   
Ivana.
Trco u pravu si. Ordena za svako dete i doživotnu penziju user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 732
9.12.2014 8:38:19   
serpica
Mislim da je dobra stvar sto je poprecno nego da je karlicno,onda ima vece sanse da se okrene...a ti malo radi vezbe da mu pomognees user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 733
9.12.2014 8:40:54   
vision
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 734
9.12.2014 8:41:00   
choopa choops
Trcos ma to valjda kako čiji organizam može da podnese. Meni jako smeta. Baš mi je gadno, ne volim slatkiše toliko. Mislim da bi moja setra kad bi to popila tražila još user posted image

Ivana držim fige da nemaš mučnine!user posted image

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 735
9.12.2014 8:43:43   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: serpica

Mislim da je dobra stvar sto je poprecno nego da je karlicno,onda ima vece sanse da se okrene...a ti malo radi vezbe da mu pomognees user posted image

Nešto mi sigurniji porođaj nogama na dole, nego da mi ga na porođaju okreću user posted image
Danas idem ja na onaj đavo za epidural, pa ću ja opet da pitam user posted image

Odo sad da malo prečerpkam one stvari, pa da pernem kosu, da ne idem kao strašilo na sastanak.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 736
9.12.2014 8:46:48   
Peace*

IZVORNA PORUKA: serpica

Sto se mene tice vec se zove tako.....a ako se ostali ne slazu pisem papirice ko sa Tarom...mm izvlaci a u stvari na svakom pise isto ime user posted image pa sta izvuce

user posted image
Kraljice!

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 737
9.12.2014 8:48:07   
choopa choops
Nađi gdje su mu nogice pa ga golicaj da ih okrene put gore user posted image
Ma okrenuće se on časkom sigurna sam user posted image

Meni se čini da se ova moja vrti u krug non stop, a uopšte nije tako jer joj je ciijelo vrijeme glava dolje, a sad već i dolje nisko, a ja nadobudno objašnjavam djeci kad se okrene kao ovo joj je guza a ovo glava user posted image Ekspert.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 738
9.12.2014 8:54:19   
bubulence
dobro jutro!
branki, divna tortica, srecan rodjendan!!! da si nam ziva i zdrava!
mislim da vise necu pokusavati da spavam. mene ledja toliko bole da mi dodje da placem nocu...

Direktna veza do poruke: 739
9.12.2014 8:56:37   
choopa choops
Od čega te tako bole bubu? user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 740
9.12.2014 9:13:54   
branki*
hvala,bubiuser posted image
kako te bole ledja,je l kad legnes na ledja?mene tako bole,uopste ne mogu da spavam na ledjima,samo na dve strane i budim se non stop.
choopo,ti slusaj tamo dr i sestre.
i ovde kisa izgleda...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 741
9.12.2014 9:17:24   
Sanjalica1980
Branki, hvala na torti. Bas je mmmmm... Srecan ti rodjendan user posted image

Choopa, joj znam kako ti je za ogtt. Izdrzi user posted image
A gde ti je glavica bebe kada kazu da je nisko. Meni niko nista nije rekao u bolnici a kada rade uz glavicu jedna bebe gledaju skroz ispod stomaka ,skoro gde pocinju dlacice user posted image I kako si osecala kontrakcije? Jel' se ceo stomak stvrdne?

Bubi draga, jel' ta bol u ledjima pocela zbog trudnoce ili si i ranije imala problema. Ljubim user posted image

Direktna veza do poruke: 742
9.12.2014 9:19:32   
Trcosava
Sortirah! Ljudi moji, pa ono je katastrofa koliko stvari ima!!! Kao sortirala sam šta je pod hitno da se pere (ono kao do 3. meseca) QQ ogromna kesetina. Plus kesa sa čarapicama i kapicama!!

Bubi, mene su jedno vreme bolela leđa kad sam na leđima, a sad mi izgleda najviše tako paše. Kad se okrenem na bok vuče me bebac i nikako da se namestim. Okretanje u krevetu je komedija. Krenem da se okrećem, pa rukama pomeram guzicu, tj karlicu da dođem u položaj na leđima, pa onda nekako na drugi bok - sama sebi sam smešna. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 743
9.12.2014 9:28:50   
branki*
ja dok se okrecem u krevetu osecam se kao neki kit ogromni.
ja sam sve to bebece poprala,imam jos samo nesto malo da peglam.
sanjaliceuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 744
9.12.2014 9:29:03   
eca89
Dobro jutro cure, kako ste? Branki, srecan rodjendan, sve najljepseuser posted image ! Da i kod mene svane jedno jutro bez kise, dao Bog da mi se ves konacno osusi. Ja jos uvijek nisam pocela prati bebine stvari sto sam kupila, a moram. Sto se tice položaja, meni onaj moj doktor nista ne govori, kako je okrenuta beba, znam da me je sinoc ubila dole skroz nisko, prije kad muz stavi ruku umiri se, sinoc ni to nije pomagalo, lose sam spavala. Bubi i mene bole ledja, ali ja samo na boku spavam, na ledjima ne mogu nikako, eto tako ispisah se ja pravo user posted image .

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 745
9.12.2014 9:38:03   
madre
serpice, mnogo mi je drago da je sve u redu, sada mozes da uzivas sa svojom devojkomuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 746
9.12.2014 9:44:47   
choopa choops
Nemam pojma, kad me pregleda na UZV skroz dolje pritiska gdje su dlačice. A Kontrakcije skroz stvrdnut stomak, dugo drži pa popusti kratko, pa opet dugo stvrdnut, pa kratko popusti...

Trco šta si mislila da ćeš da se izvučeš sa malo robice? Donesi meni ovdje da peglam ležeći da mi prođe vrijeme user posted image

Ja sam još uvijek pokretna za sad. MIslim sad kad su mi stale kontrakcije baš se lagano krećem, stomak mi ne smeta uopšte, ali dobro ja imam još fore da počnem da kukam za to user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 747
9.12.2014 9:48:16   
Sanjalica1980
Drage moje, imam jedno pitanjce ali nisam nasla temu pa moram ovde. Malo je bezveze ali moram user posted image

Da izvinete, kada imam veliku nuzdu jako me boli ispod donjeg dela stomaka. Kao da mi bebe pritisnu creva. Ne znam kako da opisem.

Jel' ima neka od vas slican problem?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 748
9.12.2014 9:51:41   
bubulence
ne mogu da spavam na ledjima jer mi onda jako lupa srce i ne mogu lepo da disem. uglavnom spavam na desnom boku, tako mi najvise odgovara. a ne znam zasto me tako bole, nikada nije bilo ovako...
prosto moram da se zalim, nikada nisam bila ovakva, sve mi je jako tesko, sve me jako boli. mm radi drugu smenu ove nedelje i ja jedva funkcionisem. oko 5 popodne bih najradije sela i plakala koliko me sve boli i zateze. mama kaze da posaljem Emu kod njih a meni je zao, imamo jos samo malo vremena da provedemo nas troje zajedno, sami, uskoro necemo moci bas ovoliko da joj se posvetimo pa mi je zao da je sada saljemo.

Direktna veza do poruke: 749
9.12.2014 9:52:53   
bubulence
Sanjalice posle nuzde te boli ?

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here