Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 17:44:06
|
|
|
|
Ipokrisia
|
choopa, a jel se ti nisi otvorila? sve ok sa grlicem? Ja n aposlednjem pregledu nisam bila otvorena, i radili mi ctg i rekli samo da povecam unos magnezijuma. E sad kad su radili ctg ja nisam imala toliko kontrakcija koliko ih nekad inace imam...sad ne znam sta prevagne da odluce da li ce smao magnezijum ili neku konkretniju terapiju?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:12:13
|
|
|
|
Kata90
|
Dobro vece stigla ja konacno kuci sa pregleda.... u cetvrtak idem opet na kontrolu....... glavic mi je omeksan kaze doktor da cu se ove nedelje poroditi,on tako vidi mada ali ja se bas ne osecam tako ako me kojim slucajem ne bude bilo 3-4 dana,a da se nisam javila na rr znajte da sam u bolnici
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:21:50
|
|
|
|
serpica
|
Devojke stigla sam..ipak je radjen euz odrala me opasno,ali vredelo je svaku paru. Po poslednjoj M trudnoca stara 13+2.. CRL 89,5mm 14+6 BPD 27,9mm 14+6 OFD 36,5mm 14+4 HC 105,2mm 14+5 AC 83,9mm 14+6 FL 13,8mm 14+0 HUMERUS 15,4mm 14+5 RADIUS 11,4mm 14+3 ULNA 12,7mm 14+2 TIBIA 11,8mm 13+6 FIBULA 9,3mm 13+3 CER 12,3mm Po UZ nalaz uredan,placenta na zadnjem zidu,dovoljno plodove vode,uterofetoplacenta cirkulacija uredna za gestacionu starost,fetalna ehoanatomija uredna,nema stigmata za hromozomopatije II trimestra. Indikovana AC samo zbog godina starosti ali granicno,po biohemijskim markerima za dabl test uredan nalaz i nizak rizik. Znaci,mnogo sam srecna,ne moram na AC osim zbog godina ali kako mi je dr rekla to bi svakoj zeni u mojim godinama pokazalo, I saznala sam pol...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:25:54
|
|
|
|
Kata90
|
Serpi vazno da su rezultati dobri.....i koji je pol?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:27:38
|
|
|
|
Modessty
|
iiiiiiiiiiiii???? ajdeeee kažiiii
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:29:12
|
|
|
|
superm
|
Šerpi, tipujem na decaka.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:34:28
|
|
|
|
serpica
|
Devojcica je
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:37:32
|
|
|
|
Kata90
|
Ma nije ni tako vazno uostalom,samo da bude sve ok ....mozda na kraju ipak bude decak nekako mi rano da se vec vidi.....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:40:06
|
|
|
|
choopa choops
|
Bravo šerpi!!!!!!!!! Znala sam da ne trebaš da brineš! Kažem kod nas i ne šalju na amnio ako su samo godine razlog. Baš mi je drago, znam koliko si se sekirala. SAd će drugi problemi da prestanu, jer će biti manje stresa pa će i imunitet da ojača I bravo za curu...Koliko budućih ringerrajki na forumu će da bude
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:42:32
|
|
|
|
choopa choops
|
Ipo samo za jagodicu prsta, što je OK. Ai grlić je kratak i inače 1,5. Ma kažem ti ja sam zaboravila šta znači opušten stomak, jer su mi konrakcije počele negdje oko trećeg mjeseca, sad mi je puno smirenije stanje. Oni ovdje krenu sa laganom terapijom pa povećavaju po potrebi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:43:43
|
|
|
|
Modessty
|
Bravooo! a sad me bre pozovi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:49:01
|
|
|
|
lesica
|
Šerpi lutkooooo, toooo!!! Ostale drage grl, grl. Ja sam malo umorna, pa ni ne stižem da piskaram
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:52:38
|
|
|
|
superm
|
Šerpi,
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:55:31
|
|
|
|
Maslacak15
|
Bravo Serpi Bas mi je drago. Znala sam da ce to sve super da bude. Sad se opusti...Uzivaj u trudnoci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 18:59:37
|
|
|
|
anita
|
Serpi bas mi jr drago zbog tvojih rezultata. Sada mozes da odahnes i budes mirna. Cekamo jos jednu drugaricu. Kato jos malo pa cemo da navijamo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 19:11:18
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ipo samo za jagodicu prsta, što je OK. Ai grlić je kratak i inače 1,5. Ma kažem ti ja sam zaboravila šta znači opušten stomak, jer su mi konrakcije počele negdje oko trećeg mjeseca, sad mi je puno smirenije stanje. Oni ovdje krenu sa laganom terapijom pa povećavaju po potrebi. meni juce i danas katastrooofa sa mokrenjem, non stop imam nagon, ne znam sto evo idem svaka dva minuta...a nemam kontrakcije danas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 19:15:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne stižem!!! Dođoh zbog Šerpice!!! BRAVOOOOOO i naravno da ću reći - REKLI SMO TI!!! Sad ćeš biti mirna kao bubica! Najbitnije je da je bebica zdrava, pol totalno nebitan.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 19:15:13
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma opušteno samo ako ih nemaš A to za mokrenje je dobro, daizbaciš što više tečnosti. Samo treba i dosta da piješ... Joj meni se sad prispavalo, a poslije kad budem morala neću moć, jer moram da čekam CTG pa da se tuširam. Ima da se razbudim totalis
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 19:20:13
|
|
|
|
soni
|
ja piskam non stop i prispavalo mi se choopa kad cekas ctg
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 19:21:29
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: serpica Devojcica je
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 19:27:03
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Serpi, vidis da je sve ok . Secas se da sam ti rekla da hoce ti markeri da budu poviseni kod popisuljica Bas si me obradovala. Sada mozes da se opustis i uzivas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 19:32:00
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ipo samo za jagodicu prsta, što je OK. Ai grlić je kratak i inače 1,5. Ma kažem ti ja sam zaboravila šta znači opušten stomak, jer su mi konrakcije počele negdje oko trećeg mjeseca, sad mi je puno smirenije stanje. Oni ovdje krenu sa laganom terapijom pa povećavaju po potrebi. Kod mene grlic bio min 3cm a sada sam vec na 1cm i jos je omeksan. Hvala bogu da sam uradila serklaz. On za sada dobro drzi. Rekla mi je dr u Betaniji da ce me on spasiti jer kad ove krenu da rastu i udaraju bice belaja Meni obe bebice prednjace glavom pa se nadam da ce mi i to pomoci jer vec sada me boli kada me nogama guraju o rebra ili dijafragmu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 19:34:00
|
|
|
|
serpica
|
Devojke hvala vam od srca,divne ste, naravno da je pol najmanje bitan,nikad mi to nije bilo vazno,samo nek je zdravo,a Maslacak ima jos jednu kandidatkinju za srpsku snajku Ljubim vas sve odoh da spremam veceru.. Mod,zovem te sutra da na miru popricamo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 19:34:33
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 . glavic mi je omeksan kaze doktor da cu se ove nedelje poroditi sta ti je omeksalo!!!????? jaaao valjam se od smeha . draga uzmi neciji br pa nam javi, da znamo kada da otvaramo temu . Seerpiiiii, a sta smo ti rekle!!??? sta, sta sta???? diiivnooo , mada smo i znale da ce sve biti tako... a i za ... Ipokrisia lepoto, gledam te tamo u stomacicima, pa ti si bre manekenka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 8.12.2014 19:36:13
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi i ja crkoh od smeha kada sam procitala Zbunila nam se Kata
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?