|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
8.12.2014 10:59:11   
srculence25
Dobro jutro i od mene drage user posted image
I ja sam glasala za sve vas.Kod nas malo malo pa nestane struje user posted image
inace su u centru postavili neke ogromne bandere sa velikim osvetljenjem pa sad boze moj stednja u celom selu.Kod nas u ulici sija svaka treca bandera mrkli mrak.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 651
8.12.2014 11:19:05   
lelaigor
Jutro, žene. Mi opet nismo imali net i da nije stigao mislim da biste čitali u novinama: Poludela trudnica sa stomakom do zuba bacila bombu na poslovnicu Orion internet provajdera u Novom Sadu. user posted image
Preživela sam Dariin rođendan, svi su mi rekli da nisam normalna i da sam, s obzirom da za dve nedelje idem u betaniju, pošteno preterala. Ali moje dete je bilo zadovoljno. Jedini problem je što joj NIKO od dece iz vrtića nije došao. Sedelo je moje dete spremno od 15-17h, i dočekalo drugu turu gostiju (prijatelje i ostale). Ja sam mislila da ću plakati na svako njeno "A gde su moji drugari, što ih još nema?" Izgleda da je roditeljima zastrašujuće kad neko kući slavi rođendan. Jedna mama me čak i pitala da joj objasnim gde je igraonica pa sam rekla da kući slavimo, rekla je da će dovesti klince ali nije. Jako sam ljuta, u prošlom vrtiću nam je bilo milion puta bolje. U petak smo bili na rođusu male od moje prijateljice još iz školice za trudnice, na kraju su nam ćerke išle zajedno u grupu dok se D nije prebacila ovde. A oni su pozvali drugare ioz vrtića koji su vrištali od sreće kad su videli D. I pozvali su još dvoje klinaca (brat i sestra) koji su se isto prebacili kad i D, negde drugde. I snjihovim roditeljima smo skroz super. I neplanski smo ih pozvali u petak uveče da dođu na rođus. Rođus je bio fantastičan, ali smo zaboravili da fotografišemo, jedva par slika imamo. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 652
8.12.2014 11:33:29   
serpica
Lelo stvarno je glupo sto niko nije dosao,bas bzv,ali itno je da je njoj bilo lepo...sledece godine ce zajedno sa sestricom da slavi user posted image
Jos par sati i idem na uz..ziva nisam,verujem da je sve ok ali samo da se u to uverim

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 653
8.12.2014 11:37:04   
branki*
lelo,nedostajala siuser posted image
serpi,javljaj nam izvestaj,bice sve okuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 654
8.12.2014 11:37:45   
lelaigor
Serpi, daaaa, sledeće gdine ćemo spojiti. user posted image
Ma biće sve u redu bre, ne jedi se! user posted image
Branki user posted image

< Poruku je uredio lelaigor -- 8.12.2014 11:38:28 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 655
8.12.2014 11:38:19   
Lota
serpice, bice sve u redu, drzim palceve user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 656
8.12.2014 11:40:08   
jovicaa
dobro jutro, sa malim zakasnjenjemuser posted image
ja se najela plazme i mleka i sad mi je muukaaaa.

srecno serpice!

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 657
8.12.2014 11:42:56   
anita
Serpi bice sve ok videces. Javni nam sta ti je dr.rekla. Saljem veliki user posted image
Lelo bitno da je D bilo lepo. Kako si ti ?

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 658
8.12.2014 11:43:46   
Sanjalica1980
Dobro jutro drage moje user posted image

Choopa, super sto su kontrakcije prestale. Samo ti tu lezi i odmaraj. Odlicno je sto te stalno proveravaju i sve kontrolisu.

Srculence, znam da ne mozes da se ne iznerviras kada svekar odvali takvu glupost ali probaj bar da te brzo prodje. Mnogo su bezobrazni i bezobzirni. O tome ces definitivno morapti pricati sa tm. On je taj koji mora uvesti granice.

Ipo drago mi je da si uspela bar malo da nam se javis user posted image

Serpi draga bice sve ok na uz. Jedva cekam da nam se javis.

Lelo bas mi je zao Darije sto nije dosao niko iz vrtica. user posted image

Kod mene od sinoc utakmica u stomaku user posted image Desna me tako gurala nogama da svaki put ostanem bez vazduha a leva udara gde stigne.
Polako obavljam zaostale poslice i do kraja nedelje treba da sam gotova.
Imam jos da sredim u spavacoj jedan deo ormara, da se pomere neke stvari i mogu da ubacujem krevetac.

< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 8.12.2014 11:45:53 >

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 659
8.12.2014 11:44:12   
jovicaa
sad gledam tvoj ticker serpice pa ti si vec 13. nedelja, uvauuu, leti vremeuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 660
8.12.2014 12:06:53   
Kata90
jutrouser posted image user posted image
da se odmah zahvalim svima sto su glasaliuser posted image ja nisam u mogucnosti da uzvratim nazad,moj mm je bas protiv fb pa zato i nemam profiluser posted image
jos malo pa cu i ja na uz,ima citav da da provedem tamo dok ne stignem na red......
danas sam bas znj,jako sam lose spavala nikako se namestitiuser posted image vec ludim po nekad.....a vreme je stalno kisovito.....
e da Soni kad ti je polaganje?user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 661
8.12.2014 12:27:30   
lelaigor
Dobro sam. Uglavnom isto. Malo sam se umorilaoko svih priprema, ali preživela. Sad sam se nešto ufrkisala jer mi blizu došlo. Mm je uspeo valjda nešto da sredi tako da me neće odbiti na toj komisiji kad me prime. A baš mi je blizu, za tačno 2 nedelje idem. user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 662
8.12.2014 12:52:19   
Ivana.
Devojke, ja danas ponovila betu, nakon 48 h i ispada da se skoro utrostrucila. U subotu bila 1502, a jutros 4329. Da li mislite da je ovo mnogo?

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 663
8.12.2014 13:02:24   
bubulence
lelo bas bzvz sto se tice drugara iz vrtica user posted image .
Serpi jedva cekamo da se javis, bas me zanima sta ce biti!
Srculence ja sam propustila sta ti je rekao svekar, sada cu se vratiti da procitam.
Ivana ja se uopste ne razumem u betu... ali bitno je valjda samo da raste... javice se neko ko zna...
vision nam je osvojila ipak nagradu za trudnice za prosli mesec user posted image

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 664
8.12.2014 13:06:45   
serpica
Ivana beta je super,ne brini..cini mi se da kad je tako visoka onda se sporije duplira ali mislim da je kod tebe sve ok.
Devojke hvala vam...evo rucam i idem polako da se spremam..drzite mi fige user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 665
8.12.2014 14:03:50   
Ivana.
Hvala vam user posted image

A mora kod mene nešto izvrnuto. Samo da nije po pravilu službe.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 666
8.12.2014 14:12:35   
choopa choops
Helou :-)
Evo ja ručala, sad mi stigli rezultati krvi i urina, malo niži hemoglobin pa ćemo da probamo da ga podignemo, mada se ne sekiram. U urinu ima eritrocita, pa da pijem čaj od brusnice i Prolom vodu za sada. Šećer dobar, ali će mi ponovit OGTT user posted image , možda već sutra. Sad čekam da mi dođu moji u posjetu. Nedostaju mi djeca user posted image ali dobro, mogu da dođu da me vide kad hoće i tako...

Lelo ja sam bez interneta neuračunljiva user posted image user posted image A za micu malu user posted image Baš mi je žao, mogu da zamislim kako si se osjećala zbog nje.

Sanjalice žurka u stomaku, a? Moja je jedna koprc, mogu da zamislim kako njih dvije đuskaju user posted image

Ivana ne razumijem se u betu, vjerujem da je sve OK.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 667
8.12.2014 14:16:31   
lelaigor
Choopo user posted image bitno da je sve ok.
D je još i dobro podnela, ali ja sam plakala od muke. user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 668
8.12.2014 14:25:46   
choopa choops
Ma da klinci uvijek nađu opravdanje za svooje drugare, ali i meni bi kao roditelju bilo user posted image

Evo ih moji dolaze, čujemo se kasnije user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 669
8.12.2014 14:39:28   
Sanjalica1980
Lelo, ja sam u stanju da se rasplacem kada su sestrina deca u pitanju i neka nepravda. Dusa me boli.
U nekim situacijama sam rekla sestri da bi ja napravila haos svima.

Mogu samo da zamislim kako ce biti kada budem mama.

Morace mm da me malo balansira inace ima da bijem ako mi neko dirne decu. Taman da se brze vratim u trening. user posted image

Direktna veza do poruke: 670
8.12.2014 15:02:18   
Ipokrisia
Oblice noblice kako podnosite ovo vreme? ja bas lose reagujem na visoku vlaznost i nizak pritisak, jos se spusti neka magla uzas! Jutros tek ustala a stigla me i vrtoglavica i visok pritisak.Isto ovakvo vreme je bilo i prosli put kad mi porastao pritisak, nesto ga ne vooooleeeee moje trudnicko telo user posted image ali ljudi limun je cudo,kako sam ga popila pritisak mi spao sa 135 na 105!

Videh sad da je choopa u bolnici! user posted image drz se choopa, sad smo u tom periodu pripremnom da tako kazem,ja bas cesto imam te kontrakcije, nekad budu ceo dan a nekad nista, nema pravila...uz to non stop imam osecaj da cu se upiskiti, skoro da ne mogu da hodam...

Ovako, moj beban haos, jako je senzibilan sve zivo oset_i! Ja bezveze cackala neku bubuljicu na stomaku tu kod pupka, i on me odmah sutnu tacno tu user posted image i uvek tako ako se negde pocesem po stomaku istog trenutka on se javi tj uzvrati jednim boksom/sutom bas u tu tacku gde sam ja pipnula user posted image lud nacisto! A provalila sam mu i vreme spavanja kako ide, tj jasno mi je da se budi u 4 ujutru, i onda ja tako svaku noc 4 ustanem da ga malo "proset_am" po kuci i posle se vratim pa bude miran user posted image
Ja cesto inace cujem neko puckanje koje dopire iz stomaka kad se beban pomera, jel cuje to jos neko ? user posted image to mi bas slatkouser posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 8.12.2014 15:04:15 >

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 671
8.12.2014 16:14:47   
choopa choops
Šerpice srećno na pregledu! Vjerujem da će sve biti kako treba! user posted image

Ipo ma da, što kažu da pregrmimo ovaj period, pa će biti dobro :-)
Osjećam i ja nekad to pucketanje user posted image

Zna li neko šta je sa šteticom? Kako je?

Meni bila posjeta, sad ću malo da prostudiram ove nalaze, kasnije CTG, a sutra ponavljam OGTT ujutru. Fuj! Ja vjerujem da će ako bude ovako nastavilo da me puste do petka. Samo mi je jedna kontrakcija od 70 registrovana, tako da je to super. Beba konačno uživa!!!user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 672
8.12.2014 16:27:31   
Sanjalica1980
Choopa, super sto se kontrakcije smanjuju user posted image . Jesu ti prepisali neki lekic ili je to samo od sebe tako? I srecno sa ogtt.

Serpi, ima li vesti ? user posted image

Direktna veza do poruke: 673
8.12.2014 17:34:26   
choopa choops
Dobila sam injekcije progesterona. Za sad kaže dr da je to dovoljno. Ohrabrila me i ta žena što je bila sa mnom, kaže imala je identičnu situaciju, kontrakcije od samog starta, a onda su joj dali negdje u 6-om mj Progesteron i stale su kontrakcicje za duži period. Tako da se nadam da će i kod mene tako user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 674
8.12.2014 17:39:34   
anita
Choopa super za kontrakcije, bice sve ok. Srecno i sutra na ogtt testu.

Serpi jel ima novosti?

Meni kod doktor koji radi u bolnici zakazali u petak.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here