Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 15:58:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mariya, hvala ti na info. Nemam pojma kako to funkcionise. Prodavnica je iz Nemacke i bice kupljeno preko ebay.de i preuzeto kod njih. Onda ce mi doneti za Srbiju. Bas cu se raspitati kako se carini. Imam vremena do porodjaja Uskoro cu ubaciti krevetac i stvari za bebe.
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 18.11.2014 16:01:29 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 16:03:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Uskoro cu ubaciti krevetac i stvari za bebe. draga jesi bila u kupovini? ja bih isla u cetvrtak ako stignem...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 16:24:46
|
|
|
|
eca89
|
Drage moje, kada smo kod kupovine, ja sam svoju zapocela, narucila sam kolica, posteljinu za krevetac, i danas mi je stigla naljepnica za zid za djecju, mnogo mi se svidja, a jos nisam krenula garderobicu, koji broj cete vi uzeti je li 56?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 16:33:47
|
|
|
|
soni
|
Sper eco, najlepsi deo..Meni su svi savetovali da uzmem 62 zato sto beba preraste , medjutim kad sam jj obukla ogromno joj je bilo, pa sam kupila par stvarcica samo 56 za izlazak iz bolnice, pidzamicu i mozda 2 bodica...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 16:39:10
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Uskoro cu ubaciti krevetac i stvari za bebe. draga jesi bila u kupovini? ja bih isla u cetvrtak ako stignem... Draga ja nista ne kupujem jer sve imam. Krevetac od seje a drugi od devera. Imam i sve za kupanje i one ljuljaske. Seja mi je pripremila pelene,bodice,carapice i svasta nesto a ja cu samo da dokupim sta mi bude trebalo. Sobu ne spremam jer svakako imamo samo jednu pa cemo tu ugurati sve. Jos ranije sam rekla da se necu opterecivati da im kupujem novo kada to brzo prerastu. Kada malo porastu onda cu ih modirati Ti se javi ako budes dolazila pa da se i vidimo na kratko ako budes imala vremena :-*
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 17:12:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bas mi fali to opremanje bebece sobe... Sanjalice , super, opremljena si, ne moras da mozgas gde, sta , kako ? Mi danas kupili zimsu jaknicu Eni
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 18:11:59
|
|
|
|
bubulence
|
sanjalice secam se da si rekla da vecinu stvari mozes da nasledis, to je bas super ! diolazim u cetvrtak ali na sat vremena, ako se ipak budem zadrzavala (ako bude lepo vreme pa ipak skoknem u soping) javljam se obavezno. eca bar par stvari uzmi u vel 56, Ema je nosila tu vel prva 2-3 meseca... javila mi se boka. prestalo joj je krvarenje ali ne zna nista dok ne ode kod dr 24.11.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 18:19:51
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bas bi volela da te vidim Navijam za lepo vreme i da ti imas vremena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 18:31:25
|
|
|
|
bubulence
|
i ja navijam , bilo bi divno da se vidimo ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 18:50:32
|
|
|
|
cetvrtko
|
dobro vece zenice .... ja vam se ne javljam cesto a i vidim da ste sve nekako bliske osim mene pa se i ne mjesam :D citam vas redovno pa banem iz vedra neba ponekada xaxaxa .... negodam samo htjela reci , vidim sanjice da narucujes kolica ..... dobro se raspitaj za carinske kontrole i sve to jer imaju neka odredjena granica u veijednosti stvari koju porucujes iz inostranstva ... moja drugarica je imala jako veliki problem sa tim . htijeli da vrate nazad sve sto je porucila ali je na kraju platila neku sumu koja je bila malo poveca da bi dobila ipak sve to . :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 19:06:01
|
|
|
|
serpica
|
Samo da vam mahnem,bila na kafi sa rr nislijkama i jednom lepom vlasotinkom osecala sam se dobro popodne i bas mi prijala ova kafica,mozda ce neko da ubaci i slike. Cekam da se mladje dete vrati iz skolice pa da spremam veceru...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 19:11:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Cetvrtko samo ti nama navracaj cesce Prenece ih drug koji ima decu pa cemo videti da se raspakuju a ko zna, mozda na kraju kupim i one Bebeto. Kod mene ti se stvari menjaju u minut. Ju ju bolje da cutim, mozda ovde ima neki carinik
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 18.11.2014 19:13:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 19:26:43
|
|
|
|
bubulence
|
cetvrtko samo ti nama cesce pisi! Serpi odlicno za kaficu! sanjalice bas sam sinoc gledala ta bebeto, sva su mi prelepa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 19:27:42
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Samo da vam mahnem,bila na kafi sa rr nislijkama i jednom lepom vlasotinkom osecala sam se dobro popodne i bas mi prijala ova kafica,mozda ce neko da ubaci i slike. Cekam da se mladje dete vrati iz skolice pa da spremam veceru... Evo i ja se javljam posle kafice. Bilo je super bez obzira na kisu koja lije. Ubacicu ja slicice malo kasnije, samo da ih skinem sa telefona. Cetvrtko slobodno ti svracaj da se druzimo, sve trudnice su dobrodosle.
< Poruku je uredio anita -- 18.11.2014 19:29:47 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 19:35:41
|
|
|
|
cetvrtko
|
e sanjice ta solucija ti je najbolja ako se odlucis za njih :D ..... hvala vam zenice ,ta dobrodoslica bas prija
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 21:38:50
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Ju ju bolje da cutim, mozda ovde ima neki carinik Cetvrtko dobrodošla Ja ležim, nešto me bolucka stomak, ali čini mi se da je više od bebinog protezenja, nego što je prava bol. Danas sam radila OGT, pisah u temi, a pisala sam i ovdje pa me izlogovalo. Idem da vidim šta se dešava među "zadnjim sporočilima"
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 21:43:14
|
|
|
|
bubulence
|
choopa jesi imala GT u prethodnim trudnocama? mene ceo ali ceo dan boli stomak i bas se jako stegne. i tako bar 20 puta u toku dana... nemam pojma jesu li kontrakcije... uz to me boli i glava vec dva dana... a sada sam i gladna... joooooj pod hitno mi treba jedan shoping da dodjem sebi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 21:46:52
|
|
|
|
soni
|
e soping bi bio resenje....to tvoje izgleda kao kontrakcija Blago vama na druzenju, zavidim vam...ja usamljena u daljini !!!! Cetvrtko dobro dosla...Ja sam od skoro isto ovde...lepo cemo se druziti...
< Poruku je uredio soni -- 18.11.2014 21:48:48 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 21:50:40
|
|
|
|
choopa choops
|
Jesam u prethodnoj sa sinom. Ali tek u osmom mjesecu. Bili su mi OK nalazi krvi cijelo vrijeme, šećer normalan, i u 8-om mi se u urinu pokaže šećer. I onda OGTT, pa dijeta. Zbog toga sam na kraju imala višak plodove vode, zato sam sad čim mi je dr rekla da izbacim slatkiše poslušala, jer su meni veće šanse da ga dobijem opet. A naročito što ležim i ne krećem se. I ja bih u šoping Mogu samo po ebay-u da gledam to mi je sve :-D. Ja znam jesu li kontrakcije ili nisu tako što, kad legnem na leđa a ima kontrakcije, bude me tvrd stomak, a ako nemam ono bude mekano :-)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 21:52:46
|
|
|
|
soni
|
jaooo opet sve to sto pisete o tim testovima pocinje da me plasi...ovde to nista ne rade
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 21:54:42
|
|
|
|
Jole84
|
Bubi to su verovatno lažne kontrakcije, ja sam ih imala baš često, uzimaj malo magnezijuma Ništa strašno ali ume da bude neprijatno naročito kad je beba veća. Soni kako si Anita, Šerpi, Hanka debelice moje, bilo je diiivno na druženju P.s. Hanka sad znaš šta te čeka...Anita i ti, al puta 3
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 21:55:07
|
|
|
|
cetvrtko
|
ja zadnjih dana kada raduckam nesto pa se savijam osjecam neko stezanje u stomaku ..... ali mislim da nije nista a i imam pregled ubrzo pa cu vidjet :D
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 21:55:13
|
|
|
|
bubulence
|
meni je stomak kao kamen. ali sada i jeste vreme da se pojavljuju one BH kontrakcije pa kontam to je to... a boli me verovatno jer preteram preko dana. juce i danas smo setale po 2,5 sata, pa plus sve ono sto se uradi kod kuce, pa mm radi drugu znaci ja kupam E, ubacujem je u kadu itd a ima 20kg...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 22:02:11
|
|
|
|
choopa choops
|
soni taj test se radi između 24 i 28 nedelje. U Americi je standard i rade ga svakoj trudnici. A kod nas samo po potrebi, odnosno ako se u običnim nalazima pokažu neke vrijednosti koje bi ukazivale na potrebu za tim, ili ako postoji istorija dijabetesa u porodici i tako dalje. Ne brigaj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 22:09:48
|
|
|
|
Njica
|
Bubi, to su te BH kontrakcije, ne prepoznam tibu u tom trenutku kao pravougaonik bude. I zamanta mi se u glavi. Ne brigaj, normalne su
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?