Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 22:23:30
|
|
|
|
serpica
|
Meni opet naisla takva mucnina pa sam dobro povratila,pa sam sad pojela 4 palacinke pa mi je opet muka Bubi uzmi magnezijum ko sto rece Jole ( pu,pu da je ne urocim kao lutka je ) A ja jos 5 min i odoh da spavam.....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 22:34:17
|
|
|
|
branki*
|
uh,i ja bih palacinke bubi,to je i meni pocelo da se desava,isto mislim da su te lazne kontrakcije tacno se jave preko dana kad sam aktivna ili uvece.npr ujutru kad se probudim bude mi super stomak,nista ne osecam,jer se odmorim preko noci,a onda krene u toku dana.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 22:34:34
|
|
|
|
Jole84
|
Ma nema, ki upisana Odmaraj ženo, leškari što više možeš i ljubi mi mališane Jel Toma bio dobar kod tate?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 22:37:41
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Serpice valjda ce te mucnine proci uskoro pa da uzivas. Bubi draga, sigurno su BH. Samo pij magnezijum i trebalo bi da pomogne. Ja sam od Betanije na duploj dozi mg ali mi ne pomaze za grceve u nogama,rukama,grudima ma svugde Kad osetim BH popijem i trecu dozu. Pomogne mi brzo. I pored unosa jedne doze mg bio je ispod granice.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 22:48:21
|
|
|
|
Ipokrisia
|
i ja ovecala Mg sa 250mg na 500mg. Isto BH kontrakcije opet krecu nakon male setnje po marketu a prsti na nogama grce se samo tako...izgleda i ja imam manjak.Jel to moze u krvi da se proveri?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 22:54:26
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Moze Ipo. Meni su u bolnici proveravali skoro svaki drugi dan. Ja pijem 2x 375mg . Nezgodni su ti grcevi. Ja sam bas pisala da me najvise nervira kada se rukujem i onda se ukocim. Izgledam kao kreten
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 23:13:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja prestala da pijem Mg. Iščitah nešto na internetu pa se nešto nećkam...Jedino ako baš, baš osjetim da je frka a imam dugo do Utrogestana, onda popijem i to samo 250mg (aa bila sam počela da pijem 500mg dnevno)..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 23:22:31
|
|
|
|
soni
|
ja pijem samo folnu i omegu... imala sam grceve na pocetku evo sad lezim kuci i nista... u cetvrtak na posao pa cu bas da vidim da li su od stajanja ili moram i ja uzeti Mg... choopa jel ti radis? jole kiss..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 23:26:09
|
|
|
|
choopa choops
|
Jok ja, pa Đe si ti vidjela da se u Crnoj Gori radi? Šalim se, ne radim, imam svoj posao srećom pa mi se može, inače ne znam kako bi. Mada vjerovatno bi mi onda dr otvorila bolovanje... Jesi kupila jaknu? Što sam ja vidjela dobar kaput u HM na internetu prije nekoliko, a sad ga nema...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 23:40:23
|
|
|
|
bubulence
|
Soni jesi li bila kod dr? sta bi za bolovanje?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 0:30:31
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi jesi ti bolje?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 6:44:17
|
|
|
|
branki*
|
dobro jutro,stomaci ja standardno ustala u 6,pa dok se sminkam da se javim ovde.jos malo,pa da budim bozu i pravac obdaniste.posle nesto i do prodavnice da vidim sta mi treba,nemam ni rucak...vreme muljavo,ali bar nema padavina.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 6:56:07
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro i od mene,i kod nas kisovito,pokusavam da popijem kafu i nadam se da cu uspeti,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 8:45:28
|
|
|
|
branki*
|
sta je ,bre,ovo..ja dosla i oko rucka zavrsavala,vas nema jos elem,uvek radim 10 stvari odjednom,sto je nekad dobro,a nekad i ne.upravo mi je iskipelo mleko,poludela sam!em,smrdi,em sad treba da ribam onu plocu...sedoh ovde malo dok se ohladi,pa da nastavim.. serpi,ti i ja glavni ranoranioci
< Poruku je uredio branki RR -- 19.11.2014 8:47:42 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 8:48:36
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro drage, evo i mene! Ooo, Branki jako dobro znam kako je kad pokipi, a ona ploca osjetljiva, uh mrzim to! Kod mene neka magla, prst se ne vidi! Lijep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 8:51:58
|
|
|
|
branki*
|
eco,a samo sto sam bacila pogled i reko nece jos,tu sam,uzeh da seckam sargarepu,kad ga cuh da krece...opsovala sam na glas! ovde nema magle,ali oblacnooo,kisica sitna..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 10:45:02
|
|
|
|
anita
|
Zdravo i od mene. Ja ustala, doruckovala. Sada pijem kaficu i stavljam slicice sa jucerasnjeg druzenja.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 10:50:43
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro i od mene,dorucak sad kafa juce sam oprala bebine stvari,pa cu da peglam.....malo me hvata vec trema od svega jos 4 nedelje do termina,leti mi vreme jako....plasi me dal ce biti redovan porodjaj ili carski,stomak mi jos dosta visoko stoji
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 10:59:02
|
|
|
|
Anarunika
|
Kato, kako god da bude nije ništa strašno, sve prođe i toliko brzo zaboraviš da si već sutra spremna da ponovo prođeš kroz sve isto tako . Samo kada ti se ono malo zavežljajče nasloni na grudi...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 11:06:09
|
|
|
|
Kata90
|
Verujem ti da ce biti tako,ali kad je trema tu dzabe....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 11:08:15
|
|
|
|
bubulence
|
cao zenice ! kato nema veze sto je visoko beba, babica ti objasni kako da je spustis , lako je i ne boli. branki sto mrzim onaj miris zagorelog mleka, bljaks. nisam nikako spavala, piskila sam na svakih pola sata, pretpostavljam da se beba nezgodno namestila pa mi pritiska besiku, sto se tice kontrakcija danas sam samo jednom osetila stezanje, tako da je to ok... mada i odmaram, imam rucak od juce, mm i E napolju pa ja mogu da leskarim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 11:21:52
|
|
|
|
soni
|
dobar dan .... ja ustala gladnaaaa.....burek sa sanjala tj kako ga grizem..joj strasno ...nedostaje.... danas idem kod lekarke da cujem srculence i izvadim prvi put krv...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 11:23:26
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: anita Zdravo i od mene. Ja ustala, doruckovala. Sada pijem kaficu i stavljam slicice sa jucerasnjeg druzenja. da vas vidimo !!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 11:54:44
|
|
|
|
jovicaa
|
i ja se poslednjih dana budim mrtva gladna.. jos sam jutros jela kolace koje sam juce pravila i pila sok i sad mi je pakao u zeludcu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 19.11.2014 12:03:51
|
|
|
|
mlada_mama
|
ddan zene, meni noc i jutro uzas..S mi povracala sinoc 2x, nista spavali nismo, jutros 2x, i odvedem je ''doktoru'', tamo kad nisam bombu bacila...aaa cekali smo pun sat vremena, primila je 2 djece preko veze, da bi gospodja dr na kraju krenula na pauzu, i ja se naravno iznerviram, i vratim je sa vrata, iznapadala sam je kao nikoga, na kraju se izvinjavala, uzas...cekamo nalaze da se vidi sta je, ja u pola 4 na prvi uzv, samo da sve bude OK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?