Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 7:52:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Šerpice videla sam sinoć da si pisala. Uđoh da vidim kako je noć prošla. Bitno da je sada sve čisto. Videće i doktor danas. Ja odo' sad po najvećem pljusku kod frizera, pa u kupovinu šta mi treba za tortu. Eco, mene nije bole pupak, ali neko mesto na stomaku jeste i to na dodir. Kapiram da bebac nezgodno gura ili nešto. Meni je pupak odavno napolju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 8:17:15
|
|
|
|
branki*
|
moj pupak je uvucen kao i pre i ne boli me nista tu. serpi,kakva je situacija od jutros,ima li cega?uspevas li malo da lezis? kod nas muljavo vreme opet,odvela bozu u vrtic,malo precistim po stanu koliko bilo,cekam generalku..posle kod logopeda... ajde sad prvo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 8:18:37
|
|
|
|
serpica
|
Nocas i jutros nema nista evo cekam da se dr javi i vidim sta ce da mi kaze,lezim cim uhvatim priliku,sad cu malog da uspavam pa idem i ja u krevet
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 8:32:20
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Serpice, ja tek sada videla, ali ne brini-bice sve ok Meni i daljenos zapusen, juce bila na hematologiji i dalje trombociti padaju (81 hilj), tako da mi je vise muka od KC. Veliki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 9:05:00
|
|
|
|
Modessty
|
Šerpi biće sve ok. Samo odmaraj što više. Čujemo se kasnije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 9:43:05
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro :-) Evo mene sa OGTT-a. Probala sam da se javim sa moba, ali nisam uspjela da se ulogujem. Serpice, dobro je što nema više krvi, nadam se da te već pregledao dr i da je bebiron OK
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 9:44:45
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro drugarice Otkucala sam post pre sat vremena i nema ga . Serpi saljem ti poljubac,bice sve ok. Javni sta ti je dr rekao.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 9:45:35
|
|
|
|
branki*
|
hej,choopo,kako je prosao taj test? meni ruke od jutros kao malo nateknutije,valjda ce da splasnu u toku dana...samo da ne krene oticanje..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 9:53:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Branki od čega bi mogle ruke da ti oteknu? Rezultati će mi biti tek oko 14h ako mi ih daju, ako ne onda sutra popodne kod izabranog ginekologa... A test je meni baš naporan. Vidim žene tamo pišu kako njima ne smeta da to popiju. A meni je i sada muka, najsrećnija bih bila kad bih povratila. Iscijedila sam čisti limun u šoljicu i popila pa mi je malo lakše. Sinoć sam mislila samo da dođem kući da se najedem, a sada mi se čini da neću jest ništa cijeli dan. Anita i meni se svašta dešava sa tim logiranjem. Stp puta napišem post, pa me izloguje, a ne mgu da vratim da kopiram, i onda se iznerviram pa ne mogu da pišem ponovo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 10:01:27
|
|
|
|
serpica
|
Cula sam se sa doktorom,kaze posto se smirilo da ne dolazim kod njega,da nastavim sa utrogestanom i da se vidimo u ponedeljak kad je inace kontrola,u suprotnom da se javim odmah. Malo sam odahnula...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 10:05:03
|
|
|
|
choopa choops
|
DObro je
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 10:07:54
|
|
|
|
branki*
|
choopo,nemam pojma..u prvoj trudnoci sam katastrofa oticala..nadam se da sad to nije to. ma,i meni bi bilo grozno dA to pijem,nisam nikad radila to,ali verovatno je grozno,slatka voda,fuj. serpi,dobro je da se smirilo i stalo,cuti.miruj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 10:23:40
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro drage moje ,ja sam i dalje u strahu što mi je bebi vrpca oko vrata,pa jadna i paranoična,samo osluškujem da li se pomera...Završiću na psihijatriji do porođaja... .Zakazan mi je prijem u bolnicu 10. decembra...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 10:52:27
|
|
|
|
vonavoj
|
placljiva,ne opterecuj se..Jovani je 3 puta bila obmotana,pa sam se prirodno porodila..samo ctg da se prati..kad krene kontrakcija da li padaju tonove! meni dr nije ni video na uz! bitno da je vrpca dugacka!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 10:57:42
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro! serpi, bice to sve super! eca, ja sam se zalila na pupak, pre jedno mesec dana,,danima me je boleo, ustvari je mozda vise bilo peckanje... ali znam da je jos neka devojka rekla da ima slican problem, ne secam se koja. placljiva, ne brini, mnoge bebe imaju obmotanu pupcanu vrpcu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 10:58:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo menja! E to što ruke oteknu pojma nemam, desilo se meni na samom početku, možda si nezgodno spavala, ili ko zna šta. Možda ti je bilo prevruće. to se meni često dešava. Dođoh od frizera, kupih šta treba za tortu ani pa sutra da pravim, u četvrtak evenutalno da je ukrasim i napravim nešto pride slano. Plačljiva nema mesta panici, još malo pa gotovo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 12:04:17
|
|
|
|
soni
|
dobar dan Ja sam u pola 11 ustala, doruckovala i popila kafu, sad cu da pospremam malo pa rucak....Sutra idem kod lekara da izmuljam da radim samo 50 %.... Serpice drzi se ...reci ce doktor da je sve dobro.... Ostale trudnice sta cete danas??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 12:09:06
|
|
|
|
Klarita
|
Serpiiiiiiiiii, sad sam videla, cuvaj se, ljubim te...javi se kad mozes da te ne zovem mozda odmaras
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 12:13:07
|
|
|
|
serpica
|
Klarita,devojke,hvala dobro sam,smirilo se,nisam isla kod dr culi se i kaze ako ne daj boze opet krene da odem,do tada da mirujem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 13:02:50
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Serpice, divno. Bice bebica dobro Placljiva, jos malo i kod tebe je kraj. Normalno je da brines ali ce sve biti uredu Za osluskivanje te razumem. Ja jos uvek pratim ovu desnu bebu. Cim se ne pomeri ceo dan ja se zamislim ali znam da mora biti dobro pa se pokusavam opustiti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 13:09:15
|
|
|
|
soni
|
Super Serp... Sanjalice mazi ih..stalno neko opterecivanje.... Meni poceli bolovi dole...Rasteze se materica i beba raste...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 13:12:32
|
|
|
|
vision
|
ja samo da vam svima mahnem. nemam vremena za RR, :/ sutra idem da radim double test. nadam se da ste sve dobro i da ste dobro raspolozene.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 14:02:54
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,zene ja dodjoh konacno,bili kod logopeda,pa po neke upute,ostadoh duze nego sto sam mislila.boza ,jadnicko,sad se uspavao,morao i on da ceka tamo sa mnom,a dr spora...pusticu ga da spava koliko hoce.bila sam gladna kao pas kad sam dosla,sva sreca pa sam imala onaj pilav od juce,nikad mi sladji nije bio trco,videh frizuricu,modiras se malo ,moguce,evo sad sam normalna,nije nista oteklo.. soni,dobro bi ti doslo to za pola radnog vremena. placljiva,ja se samo nadam da ce sve biti dobro i da dr to prate kako treba.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 14:03:33
|
|
|
|
Mariya
|
cao Nikako da napisem ovim prehladjenim trudnicama, meni su i dr opste prakse, ginekolog i patronazna rekli da tanum verde moze i u trudnoci i dok se doji! A za kasalj sam pila sirup od belog sleza. moze i propolis i skoro sve sto mogu i deca. IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Nadjoh na ebay-u nova kolica Abc design za blizance Necu jos zuriti jer ih ima nekoliko u ponudi. Inace kod nas su 1300€ a tamo mogu da ih kupim za 400-550€. Dezen za 2015 je skuplji. Sanjalice, pre nego sto kupis kolica na e-bay, proveri proceduru carinjenja. Da ne bude mnogo komplikovana, jer obicno jeste Placljiva, meni je Lu bila umotana u pup. vrpcu, nista joj nije bilo na porodjaju a H se rodila sa pup. vrpcom oko vrata i opet nije bilo problema. To dr samo treba da prati, ti nemoj da se brines zbog toga
< Poruku je uredio Mariya -- 18.11.2014 14:09:17 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 14:54:41
|
|
|
|
Lota
|
pozdrav svim trudnicama, volela bih da vam se pridruzim uskoro. serpice, znam da imas puno obaveza, ali odmaraj kad god mozes. Prava je hrabrost odluciti se za cetvrto dete u drzavi gde je sve neizvesno . Svaka ti cast! placljiva, ja nisam ni znala da je beba imala obmotanu vrpcu, na porodjaju mi to niko nije pomenuo, tek sam videla u otpusnoj listi i tada su mi rekli da to nije retko.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?