|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
17.11.2014 20:11:49   
Sanjalica1980
Anita, samo neka luduju user posted image

Nadjoh na ebay-u nova kolica Abc design za blizance user posted image Necu jos zuriti jer ih ima nekoliko u ponudi. Inace kod nas su 1300€ a tamo mogu da ih kupim za 400-550€. Dezen za 2015 je skuplji.
Ta mi najvise odgovaraju da ne me ram da ih rasklapam u hodniku. Sa njima mogu svuda da udjem. Ne smeju biti sira od 77cm ni duza od 129cm user posted image

< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 17.11.2014 20:17:58 >

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1201
17.11.2014 20:18:33   
bubulence
serpi kao sto su devojke rekle, to braon ne bi trebalo da bude strasno.
CC vise ni ne jedem te stvari bas zbog jogurta jer mleko nikako ne volim. jedino u kafi...
Ipo, sa svekrivom se odmah lepo dogovori oko saveta za bebu da kasnije ne bi bilo problema.
ja stavila pasulj da se kuva za sutra pa da sam celo pre podne slobodna. bile smo u bas dugoj setnji pa se E umorila, tako da se nadam da ce u narednih pola sata da se komira...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1202
17.11.2014 20:24:40   
Sanjalica1980
Mmmmm...pasulj. Jos ako je sa kobajom user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1203
17.11.2014 20:40:02   
serpica
odmorila sam malo,hvala vam od srca verujem da nije nista lose ali kad nemate iskustva s tim onda vas brine vise nego sto treba...pisacu kasnije ako se ne uspavam,ljubim vas sve

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1204
17.11.2014 21:11:56   
choopa choops
serpice biće to sve OK user posted image

Sanjalice daj sliku da vidimo kolica user posted image

Šta mislite...pošto ne smijem ništa da jedem zbog testa, a trebala bih sada u 22h da popijem Utrogestan, da li da ga stavim vaginalno? user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1205
17.11.2014 21:25:15   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Mmmmm...pasulj. Jos ako je sa kobajom user posted image

sa suvom dokolenicom , sto bi reklo moje dete user posted image .
a sada sam napravila kajganu sa kobasicom i prazilukom za mm kada dodje sa posla.

Direktna veza do poruke: 1206
17.11.2014 21:27:26   
bubulence
choopa zar ti nije lakse da uvece uvek stavljas vaginalno?

Direktna veza do poruke: 1207
17.11.2014 21:32:38   
choopa choops
Bubu ne user posted image Vjerovali ili ne, imam neki strah, nemam pojma zašto user posted image

Misliš da mogu da stavim (mislim nevezano za moj strah user posted image ) ? Nisam pametna, a budala nisam dr ni pitala da li to ima veze?

Direktna veza do poruke: 1208
17.11.2014 21:34:51   
vonavoj
Anita,luduju jer si ih nahranilauser posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1209
17.11.2014 21:37:42   
bubulence
choopa draga nema ti to nikakve veze, jos je delotvornije vaginalno, slobodno stavi. ili daj muzu da stavi user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1210
17.11.2014 21:42:48   
choopa choops
bubu on bi to jedva dočekao jadničak user posted image

Pa da tako ću onda...

Samo da se pohvalim da mi djeca spavaju sama u sobi od kada smo kupili krevete na sprat. Jeste da to ne izgleda kao bogznakakav napredak, ali za nas jeste jer smo od rođenja njihovog u istoj sobi bili. Prvo su bili mali, pa onda ta soba bila puna vlage, pa kako smo im namjestili krevete nismo htjeli da diramo i ljetos ja očistim tu buđ, okrečim i eno ih sad spavaju sami user posted image A sad kad dođe beba, eto ti ponovo još jedno kod nas user posted image Ma samo nek su zdravo...

Direktna veza do poruke: 1211
17.11.2014 21:59:41   
serpica
Cula sam se sa mojim dr user posted image
rekao mi je da stavljam utrogestan vaginalno na 12h da mirujem i da mu se javim ujutru. On je izriciti protivnik utrogestana,kad mi je on reko da ga stavljam sve mi je jasno... Inace sam ga vise pila na svoju ruku predostroznosti radi,on nije ni znao,a sad sam se bas zabrinula kad mi ga je pomenuo,user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1212
17.11.2014 22:08:55   
bubulence
Serpi ali on ti sada nista drugo ni ne moze reci osim da stavis utrogestan. jer to braonkasto krvarenje moze da znaci manjak progesterona a jedini nacin da sada nesto uradis jeste da stavis utrogestan i mirujes. naravno da si uplasena, pa meni sada nije svejedno kada si rekla da ti se to pojavilo a ne tebi... ali znas da moras samo pozitivno da razmisljas user posted image .
choopa pa udovolji coveku user posted image .
ja sam mom juce ‘udovoljavala‘ i rekla sam mu da me ne pipa narednih mesec dana user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1213
17.11.2014 22:09:18   
Jole84
Šerpi sad pročitah da imaš braonkasto, samo leži odmaraj koliko je moguće, ne mora ništa da znači bitno da te ne boli ništa i da nije crveno, stavljaj utrogestan i to vaginalno bolje se apsorbuje, ja sam stavljala i po 4x200 dnevno kad je bilo tako, posle će da smanjiš lako. Ljubim te biće sve ok user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1214
17.11.2014 22:11:14   
jovicaa
meni se isto u ovoj trudnoci javljaju neki prebojeni sekreti. cesto bude rozo kad se osusi i sl... po doktorici je sve ok.. ali ja se bas brinem, nisam to ranije imala.. nadam se da je stvarno sve ok..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1215
17.11.2014 22:16:44   
choopa choops
Šerpice pa da, nema šta drugo da ti kaže ovako telefonski, vjerovatno iz predostrožnosti ;-)

Ja kad sam krvarila u prvoj trudnoći, tražili su mi da opišem kako izgleda, meni je bila jaka crvena krv. Da je opasno, on bi ti rekao da odmah dođeš!

A sada sam isto imala rozikast iscjedak, i sve je ličilo na to kao prvi put, odem hitno kod dr sva uplašena, a ona kaže da mi je to krvarila ranica i da se ne sekiram user posted image

Samo stavljaj Utro i misli pozitivno :-)

Bubu, neka si ti obavila svoju dužnost user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1216
17.11.2014 22:24:21   
Njica
Uopste ne znam kako da docekam sledeci ponedeljak, to je nedelju dana pred termin, a nemam kako da je pozovem, bas ona mora da pogleda sve rezultate, od te streptokoke do BH kontrakcija, porodjaja, secera. Valjda nece biti nista do tad. Bila sam super mirna ali kad je tako blizu termin... Ne znam, luda sam..Ali proci ce valjda brzo...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1217
17.11.2014 22:29:04   
bubulence
njica bice sve ok... sada ce ponedeljak... nego gde nam je torta????
choopa pa sta cu, to mi je duznost...

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1218
17.11.2014 22:45:33   
serpica
user posted image videcemo ujutru kako stoj stvari,odoh sad da stavim utrogestan i da legnem napokon...svi spavaju,samo da tako potraje celu noc.
Laku noc devojke...

Direktna veza do poruke: 1219
17.11.2014 22:58:34   
jovicaa
serpice nadam se da ce biti ok! gledaj da odmaras, mada kontam da je to nemoguce pored troje dece...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1220
17.11.2014 23:44:09   
Sanjalica1980
Serpice ja sam nekako sigurna da ce to biti ok. Ja sam krvarila i krvarila. Cak i crveno jako krvarenje. Kao kada dobije pa ono najjace.
Mi smo sve uz tebe user posted image

Choopa videcu da skinem slicicu pa da pokazem. Meni su lepa a za blizanacka su extra funkcionalna.

Izvinjavam se sto pisem ovde. Pisala sam u temi ali tamo nema nikoga user posted image

Bubi samo napred sa bracnim duznostima. I ja mog obradujem s' vremena na vreme user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1221
18.11.2014 7:03:47   
serpica
Dobro jutro devojke
noc protekla mirno bez icega na ulosku,ali sam ustajala cele noci jr se mali budio. Evo sad sam popila utrogestan i cekam da vidim pa da javim dr. Nadam se da je samo prolazno bilo,sve vas user posted image

Direktna veza do poruke: 1222
18.11.2014 7:21:43   
hanka
user posted image
Serpi user posted image prolazno je to.Ne sekiraj se molim te.Bice sve u redu user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1223
18.11.2014 7:26:21   
serpica

IZVORNA PORUKA: hanka

user posted image
Serpi user posted image prolazno je to.Ne sekiraj se molim te.Bice sve u redu user posted image

Daj Boze,sad cu da mu javim da vidim sta ce da mi kaze,

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1224
18.11.2014 7:47:03   
eca89
Dobro jutro djevojke, kako ste mi? Je li mozda neku od vas boli pupak???? Mene bas boli, sav je napolje izasao. Joj, bubi opasnice, ja sam i zaboravila kako se to radi user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here