Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 20:11:49
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Anita, samo neka luduju Nadjoh na ebay-u nova kolica Abc design za blizance Necu jos zuriti jer ih ima nekoliko u ponudi. Inace kod nas su 1300€ a tamo mogu da ih kupim za 400-550€. Dezen za 2015 je skuplji. Ta mi najvise odgovaraju da ne me ram da ih rasklapam u hodniku. Sa njima mogu svuda da udjem. Ne smeju biti sira od 77cm ni duza od 129cm
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 17.11.2014 20:17:58 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 20:18:33
|
|
|
|
bubulence
|
serpi kao sto su devojke rekle, to braon ne bi trebalo da bude strasno. CC vise ni ne jedem te stvari bas zbog jogurta jer mleko nikako ne volim. jedino u kafi... Ipo, sa svekrivom se odmah lepo dogovori oko saveta za bebu da kasnije ne bi bilo problema. ja stavila pasulj da se kuva za sutra pa da sam celo pre podne slobodna. bile smo u bas dugoj setnji pa se E umorila, tako da se nadam da ce u narednih pola sata da se komira...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 20:24:40
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mmmmm...pasulj. Jos ako je sa kobajom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 20:40:02
|
|
|
|
serpica
|
odmorila sam malo,hvala vam od srca verujem da nije nista lose ali kad nemate iskustva s tim onda vas brine vise nego sto treba...pisacu kasnije ako se ne uspavam,ljubim vas sve
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 21:11:56
|
|
|
|
choopa choops
|
serpice biće to sve OK Sanjalice daj sliku da vidimo kolica Šta mislite...pošto ne smijem ništa da jedem zbog testa, a trebala bih sada u 22h da popijem Utrogestan, da li da ga stavim vaginalno?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 21:25:15
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Mmmmm...pasulj. Jos ako je sa kobajom sa suvom dokolenicom , sto bi reklo moje dete . a sada sam napravila kajganu sa kobasicom i prazilukom za mm kada dodje sa posla.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 21:27:26
|
|
|
|
bubulence
|
choopa zar ti nije lakse da uvece uvek stavljas vaginalno?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 21:32:38
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubu ne Vjerovali ili ne, imam neki strah, nemam pojma zašto Misliš da mogu da stavim (mislim nevezano za moj strah ) ? Nisam pametna, a budala nisam dr ni pitala da li to ima veze?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 21:34:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Anita,luduju jer si ih nahranila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 21:37:42
|
|
|
|
bubulence
|
choopa draga nema ti to nikakve veze, jos je delotvornije vaginalno, slobodno stavi. ili daj muzu da stavi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 21:42:48
|
|
|
|
choopa choops
|
bubu on bi to jedva dočekao jadničak Pa da tako ću onda... Samo da se pohvalim da mi djeca spavaju sama u sobi od kada smo kupili krevete na sprat. Jeste da to ne izgleda kao bogznakakav napredak, ali za nas jeste jer smo od rođenja njihovog u istoj sobi bili. Prvo su bili mali, pa onda ta soba bila puna vlage, pa kako smo im namjestili krevete nismo htjeli da diramo i ljetos ja očistim tu buđ, okrečim i eno ih sad spavaju sami A sad kad dođe beba, eto ti ponovo još jedno kod nas Ma samo nek su zdravo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 21:59:41
|
|
|
|
serpica
|
Cula sam se sa mojim dr rekao mi je da stavljam utrogestan vaginalno na 12h da mirujem i da mu se javim ujutru. On je izriciti protivnik utrogestana,kad mi je on reko da ga stavljam sve mi je jasno... Inace sam ga vise pila na svoju ruku predostroznosti radi,on nije ni znao,a sad sam se bas zabrinula kad mi ga je pomenuo,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 22:08:55
|
|
|
|
bubulence
|
Serpi ali on ti sada nista drugo ni ne moze reci osim da stavis utrogestan. jer to braonkasto krvarenje moze da znaci manjak progesterona a jedini nacin da sada nesto uradis jeste da stavis utrogestan i mirujes. naravno da si uplasena, pa meni sada nije svejedno kada si rekla da ti se to pojavilo a ne tebi... ali znas da moras samo pozitivno da razmisljas . choopa pa udovolji coveku . ja sam mom juce ‘udovoljavala‘ i rekla sam mu da me ne pipa narednih mesec dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 22:09:18
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi sad pročitah da imaš braonkasto, samo leži odmaraj koliko je moguće, ne mora ništa da znači bitno da te ne boli ništa i da nije crveno, stavljaj utrogestan i to vaginalno bolje se apsorbuje, ja sam stavljala i po 4x200 dnevno kad je bilo tako, posle će da smanjiš lako. Ljubim te biće sve ok
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 22:11:14
|
|
|
|
jovicaa
|
meni se isto u ovoj trudnoci javljaju neki prebojeni sekreti. cesto bude rozo kad se osusi i sl... po doktorici je sve ok.. ali ja se bas brinem, nisam to ranije imala.. nadam se da je stvarno sve ok..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 22:16:44
|
|
|
|
choopa choops
|
Šerpice pa da, nema šta drugo da ti kaže ovako telefonski, vjerovatno iz predostrožnosti ;-) Ja kad sam krvarila u prvoj trudnoći, tražili su mi da opišem kako izgleda, meni je bila jaka crvena krv. Da je opasno, on bi ti rekao da odmah dođeš! A sada sam isto imala rozikast iscjedak, i sve je ličilo na to kao prvi put, odem hitno kod dr sva uplašena, a ona kaže da mi je to krvarila ranica i da se ne sekiram Samo stavljaj Utro i misli pozitivno :-) Bubu, neka si ti obavila svoju dužnost
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 22:24:21
|
|
|
|
Njica
|
Uopste ne znam kako da docekam sledeci ponedeljak, to je nedelju dana pred termin, a nemam kako da je pozovem, bas ona mora da pogleda sve rezultate, od te streptokoke do BH kontrakcija, porodjaja, secera. Valjda nece biti nista do tad. Bila sam super mirna ali kad je tako blizu termin... Ne znam, luda sam..Ali proci ce valjda brzo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 22:29:04
|
|
|
|
bubulence
|
njica bice sve ok... sada ce ponedeljak... nego gde nam je torta???? choopa pa sta cu, to mi je duznost...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 22:45:33
|
|
|
|
serpica
|
videcemo ujutru kako stoj stvari,odoh sad da stavim utrogestan i da legnem napokon...svi spavaju,samo da tako potraje celu noc. Laku noc devojke...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 22:58:34
|
|
|
|
jovicaa
|
serpice nadam se da ce biti ok! gledaj da odmaras, mada kontam da je to nemoguce pored troje dece...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 17.11.2014 23:44:09
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Serpice ja sam nekako sigurna da ce to biti ok. Ja sam krvarila i krvarila. Cak i crveno jako krvarenje. Kao kada dobije pa ono najjace. Mi smo sve uz tebe Choopa videcu da skinem slicicu pa da pokazem. Meni su lepa a za blizanacka su extra funkcionalna. Izvinjavam se sto pisem ovde. Pisala sam u temi ali tamo nema nikoga Bubi samo napred sa bracnim duznostima. I ja mog obradujem s' vremena na vreme
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 7:03:47
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro devojke noc protekla mirno bez icega na ulosku,ali sam ustajala cele noci jr se mali budio. Evo sad sam popila utrogestan i cekam da vidim pa da javim dr. Nadam se da je samo prolazno bilo,sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 7:21:43
|
|
|
|
hanka
|
Serpi prolazno je to.Ne sekiraj se molim te.Bice sve u redu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 7:26:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: hanka Serpi prolazno je to.Ne sekiraj se molim te.Bice sve u redu Daj Boze,sad cu da mu javim da vidim sta ce da mi kaze,
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 18.11.2014 7:47:03
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro djevojke, kako ste mi? Je li mozda neku od vas boli pupak???? Mene bas boli, sav je napolje izasao. Joj, bubi opasnice, ja sam i zaboravila kako se to radi
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?