|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
11.11.2014 12:11:06   
Didy
Mislila sam da je neka druga Boka, pa kad sam poslala već poruku, prolete mi kroz glavu - Možda je naša Boka. user posted image user posted image
Baš se radujem zbog tebe i nadam se da će sve biti u redu.
Ni ja ne stižem ovde kao ranije, nekad samo bacim pogled, a ne stignem ništa ni da otkucam. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 201
11.11.2014 12:26:45   
pipi_coco

IZVORNA PORUKA: Cece1

Pipi brisi u trudnicke teme,ovdje ti vise nije mjesto user posted image user posted image user posted image

Cece user posted image hajdemo skupaaa

Kad je tvoj termin da ne dobiješ? Da nisi i ti od ove ekipe sto ne ocekuje 20.user posted image

Bas je uzbudljivo ovaj mjesec, navijam za sviju user posted image

Boka cestitam

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 202
11.11.2014 12:48:37   
Sosa Mena
Boko cestitam user posted image I to bas za moj rodjendan. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 203
11.11.2014 12:53:03   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Jos jedna cekalica za 20-ti. Ovo postaje zanimljivo. user posted image

Hahahaha, ne verujem. user posted image Do 20. će biti još koja. user posted image
Mene bolucka stomak čudno, a sinoć sam imala blagu mučninu. Ostale simptome nisam ni imala ni u prvoj, ni u drugoj trudnoći. E, sad, pošto mi deca imaju stomačni virus, ovi simptomi mogu biti i od toga. user posted image
Mi nismo bili previše vredni, ali smo bili onda kad je trebalo. user posted image

Serpica je tako isto kubirala sa stomacnim virusom i ja je ubedim da uradi test i ono nije virus vec user posted image
Moram da priznam da imas za sad najubedljivije simptome user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 204
11.11.2014 13:17:44   
mega
Meni je izgleda prosla O,tako da mislim da nece biti nista ovaj mesec,nismo bas ni aktivni nesto jako.Tako da necu vas vise gnjaviti.user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 205
11.11.2014 13:28:53   
IVA 11
Meni je jutros iscjedak bio blijedo zut, sad kao i proslih dana bijel, mada vise ne mogu da gledam u gace! :) 20-i je veliki dan, ali mi je daleko. Imam osjecaj da je neka od vas trudna, ali za sebe ne, jer se uvijek prevarim. :) Simptomi su jos uvijek prisutni, samo me stomak jace boli nego proslih dana...:(

< Poruku je uredio IVA 11 -- 11.11.2014 13:30:11 >

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 206
11.11.2014 13:31:28   
Mala Elena
Devojke, navijam ! Sto vise odmarajte user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 207
11.11.2014 13:46:18   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Meni je jutros iscjedak bio blijedo zut, sad kao i proslih dana bijel, mada vise ne mogu da gledam u gace! :) 20-i je veliki dan, ali mi je daleko. Imam osjecaj da je neka od vas trudna, ali za sebe ne, jer se uvijek prevarim. :) Simptomi su jos uvijek prisutni, samo me stomak jace boli nego proslih dana...:(

Ti i Didy ste trudne 100%. Ja nisam, ali volim da se tripujem. I tako mi je ovo zadnji mesec za trip pa tek januar.
Ako je neko ovde vidovit to sam onda ja user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 208
11.11.2014 14:04:53   
IVA 11
Ehhhhhhh, kad bi bilo! :)

Direktna veza do poruke: 209
11.11.2014 15:36:47   
Didy
Ja isto mislim da se tripujem, ali videćemo 20.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 210
11.11.2014 15:45:07   
Trcosava
Samo da znate da mi dete rođeno 20.11. hoću da vidim pozitivne testove ovde! Jasno? user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 211
11.11.2014 16:15:54   
IVA 11
Ja da nije rano sad bih ga uradila! :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 212
11.11.2014 17:06:58   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Samo da znate da mi dete rođeno 20.11. hoću da vidim pozitivne testove ovde! Jasno? user posted image

Trco ako treba docrtacu drugu crtu samo nemoj da bijes user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 213
11.11.2014 19:52:14   
Tanjica81
Cao crtice...

Navijam za vas. Pogotovo za onu Cetvorku koja NE treba da dobije 20.
Danas nismo radili - Drzavni praznik...pa imam snage da i napisem nesto.Inace samo uspem ponekad da procitam sta vam se desava...

Lila dobro sam...nemam nikakvih simptoma tj. nista neobicno.(jedino sto me je obuzeo neki lep osecaj na 2 sekunde pre neki dan - verovatno tripujem)...
Cekam petak, da ne dobijem. Cini mi se da smo pokrili plodne dane...Razmisljam da li da uradim sutra ujutro test ili ne...

user posted image user posted image user posted image za sve

Direktna veza do poruke: 214
11.11.2014 20:28:03   
Anoniman
Pipi duso ja ti jos nisam od 28 07 2013
I ako zabebim necu jos godinu dana user posted image user posted image
Idi ti prva pa cu ja odmah za tobom

(odgovor članu Tanjica81)
  Direktna veza do poruke: 215
11.11.2014 21:06:20   
Sosa Mena
Tanjice hvala. Navijam za petak user posted image Mislim da ti je rano da sutra radis test. Najbolje cekaj petak.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 216
11.11.2014 21:46:51   
IVA 11
Ja imam temperaturu 37, 5. Vjerovatno me neki virus drma, prosto ne mogu da vjerujem da me sve snaslo! Ako me stomak bude bolio kao prethodnih dana poci cu kod dr, jer kako sam istripovala sam mozda trudna, ne pijem nista protiv bolova. Uh. A jos nije ni 12-i, a ne 20-i novembar! Ljubac za sve, i javljajte kako ste! Navijam jako za sve! user posted image

Direktna veza do poruke: 217
11.11.2014 21:48:12   
Sosa Mena
Ne mora da znaci da je virus. Ja sam sa Manjom imala konstantno 37.4. Mozes paracetamol da popijes ali nema potrebe.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 218
11.11.2014 21:50:18   
IVA 11
Nije neka velika, ali moja normalna je 36, 2 maksimum, prirodno sam hladna... Kako si Soso?

Direktna veza do poruke: 219
11.11.2014 21:51:42   
serpica
Crtice user posted image malo sam usporena ali vas vucem jakoooo.
Iva ko sto rece Sosa mozes paracetamol slobodno da popijes ako te bas boli,ja sam u drugoj trudnoci pila antibiotik,neposredno pre nego sam saznala da sam trudna i moj dr mi kaze sve sto radis,jedes,pijes pre nego da saznas da si trudna nije strasno...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 220
11.11.2014 21:52:17   
Sosa Mena
Ja i ne znam koja je moja optimalna telesna temperatura. Vruce mi je sedim u majici kratkih rukava, a moji se obukli kao da sneg pada. Sekret haos menjam gace na dva sata jer ne mogu da podnesem dnevne uloske. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 221
11.11.2014 21:55:11   
amelia
Dobro vece crtice ..jel imamo neke nove simptome? Boka cestitam ti od srca i zelim ti skolsku trudnocuuser posted image ..crtice koje ne ocekuju 15 i 20 zelim da pljuste user posted image ja sam tu izmedzu 17-og.. meni danas ceo dan stomak tvrd ali bas tvrd i imam neku neprijatnost ne mogu reci da me boli nego onako kao stegnuto dole ispod pupka nadam se da ne umisljim trudim se user posted image ko nam broji sitno?

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 222
11.11.2014 21:56:52   
Didy
Ja sam još večeras ovde i ne dolazim do 21. user posted image Što vas više čitam, sve se više tripujem. Sutra se opet ubacujem u frku škola, obaveze i ostalo i neću ni imati vremena da razmišljam imam li simptome ili ne.
Ali definitivno me boli donji deo stomaka već nekoliko dana. Nije želudac, već skroz dole. Nisam se prehladila, znam da nisam. Kaže mm - pa trudna si, šta drugo. Ako on ne zna, ne znam ko zna. user posted image

Direktna veza do poruke: 223
11.11.2014 21:57:27   
*boka*
Iva 11 ja sam imala konstantno temperaturu koja je isla od 37.2 do 37.4, 5-6 dana nakon ovulacije pa sve do dana ocekivanog ciklusa. Pomislila sam da me zdrmao neki virus, ali mi je bilo cudno to sto nemam nikakve tegobe, niti grlo, niti nos, samo povišena temperatura. Onog dana kada se user posted image nije pojavila znala sam zbog čega je bila tolika. Evo I sada imam 37.1, do duse tek pre nekoliko dana sam saznala da sam trudna tako da još uvek to nije zvanično dok ne uradim UZ i ne čujem srčanu radnju.
I da naglasim samo, sve vreme merim običnim toplomerom ispod pazuha.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 224
11.11.2014 21:59:19   
Sosa Mena
Didy nemoj da ides vidis kako je zanimljivo. user posted image Kao sto je nekad neko reko sve smo trudne dok se ne dokaze suprutno. Ja sam do 20-og 100% a za posle cu da vidim. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here