Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 10:51:06
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar dan,pije mi se kafica,posle dužeg vremena kad ono cvrc nema...čekam da se T probudi pa da idemo tražiti otvorenu prodavnicu da kupimo.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 10:58:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Cao gudari ja bila do kozmeticarke, sada malo vama da manhenm, pa da cekam frizerku da dodje da me fenira, i u 3 idemo na svadbu
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 12:11:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja da mahnem pa se spremamo da odemo do Dm, danas nedelja pa je skraceno radno vreme a muz hoce nesto da mi kupi pa da iskoristim
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 12:22:31
|
|
|
|
emicaa
|
UM obavezno postavi sliku kad budeš gotova
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 22:38:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sta je ovo nigde nikog?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 22:45:28
|
|
|
|
serpica
|
Soso ja sam tu ako je to dovoljno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 22:49:35
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kako da mi ti nisi dovoljna. Jel si spremna za sutra?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 22:57:04
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Kako da mi ti nisi dovoljna. Jel si spremna za sutra? Uhhh ko zapeta puska...idem s Bogom pa kako bude
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 22:59:00
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Znas da mislim na tebe i da ce sve biti super.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 0:02:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Odoh skinuti sminku i istusirati se dok je muz raspolozen da cuva E.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 0:16:20
|
|
|
|
Bibilib
|
Izgleda da sam samo ja danas sedela kuci i rintala a ostale mackice isle u provod,neke u kupovinu itd.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 6:16:04
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 6:35:46
|
|
|
|
serpica
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 6:49:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jutro ponedeljak najradniji dan u nedelji
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 6:59:07
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha jutro ponedeljak najradniji dan u nedelji Pa sad,kako za koga,meni svaki dan isti...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 7:06:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Trebala bih i ja reci serpice da je meni svaki dan isti ali nije . Ja vikendom nista zivo ne radim osim kuvanja jer smo svi zajedno, pa onda uvek ponedeljkom raspalim spremanje kuce i svasta nesto
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 7:11:35
|
|
|
|
serpica
|
E Ljiso,svasta nesto ja radim svakog dana kad bi cekala ponedeljak ne bi imali gde da sednemo,iz cega da jedemo i sta da obucemo evo mojih par minuta isticu cekam bandu da se probudi pa u nove pohode
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 7:14:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahahaha pa dobro ono osnovno pranje sudova i sklanjanje ja ne podrazumevam vise nekim radom ahaha...Nego mislim ono usisavanje, prasina, ribanje i td
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 7:48:39
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 9:00:08
|
|
|
|
Peace*
|
Dobro jutro, drage dame! Kafa?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 9:18:30
|
|
|
|
Modessty
|
kakva kafa za dobrodošlicu!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 11:08:00
|
|
|
|
Modessty
|
što bre nema nikog u kafani?!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 11:12:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Odoh izbaciti ves pa se posvetiti detetu!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 13.10.2014 11:49:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR što bre nema nikog u kafani?! kod nas je vasar danas, sutra i prekosutra, necete nas vidjati , ni vi, a ni kuca
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?