Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 10:27:23
|
|
|
|
wivern
|
Um opet nista nije mesila? A ja dosla da glocnem nesto. Sad cu da se izmastim sa mas'an burek popeglam na brzinu nesto i odoh na kafu sa koleginicama. Da iskoristim sunce i njihov slobodan dan
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 10:27:52
|
|
|
|
Trcosava
|
To mi radi Klari!!!! Moja Anči obožava tu pesmu dete zna i dečije, da se razumemo, ali gogol bordello i dubioza kolektiv su joj omiljene Idi u muziku, turila sam još dve pesmice
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 10:43:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobar dan, mi krecemo u setnju i da potpisem neki ugovor...toplo napolju.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 10:52:47
|
|
|
|
vonavoj
|
KOd nas duva vetar,a deluje da je toplo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 10:53:57
|
|
|
|
Klarita
|
Trco Odoh da spremam N pa cemo na pijacu. Moj tata kupio neke super sobne papuce za dz, 250dindzi, a nasa proizvodnja moram da idem i ja da kupim Ove moje dr luigi se usmrdele
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 10:57:58
|
|
|
|
mirkam
|
Klari,ja moje papuče Dr.Luigi nedih dala za brdo karamela,obožavam ih,kako ti se bre one usmrdjele? Dobar dan u kafanu.Dajte kaficu na brzinu da srknem dok se M ne probudi pa da idemo i mi malo napolje.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 11:01:37
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: mirkam Klari,ja moje papuče Dr.Luigi nedih dala za brdo karamela,obožavam ih Potpisujem. Joj citam spremate se za šetnjice, divan dan vani. I ja bih u šetnju rado, ali šipak, valja mi provesti u kancelariji još punih 5 h , a inspiracije za posao nemam aaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 11:17:47
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: mirkam Klari,ja moje papuče Dr.Luigi nedih dala za brdo karamela,obožavam ih,kako ti se bre one usmrdjele? Dobar dan u kafanu.Dajte kaficu na brzinu da srknem dok se M ne probudi pa da idemo i mi malo napolje. Nemam pojma Cele prosle zime sam ih nosila, primetila sam pred kraj da se "osecaju" i iznela ih i luftirala na terasi. Sad ih izvucem iz cipelarnika kad je zahladilo naglo, i super bile, kad juce se izujem i lezim na krevetu sa decom, kad udje mm i rece "nesto smrdi bre" Rekoh: "muzicu moj, nije nesto, to su moje nozice" I stvarno... Jos ne idemo...sad sam hranila N, pojede dete celu teglicu od 190gr kasicu, o zivote, idem da se upisem u "ishranu" pa da se presvlacimo. Oboje smo jos u pidzamama
< Poruku je uredio Klarita -- 10.10.2014 11:19:27 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 11:53:57
|
|
|
|
bubulence
|
kod nas je divno vreme, moje dete islo u kratkim rukavima da vozi bicikl... ja nosim grubin papuce, imam ih vec jedno 4 godine i nista im ne fali. a nosim ih i zimi i leti po kuci... juce sam gledala Emi grubin zepice, nisam pitala koliko su ali cu otici danas , mozda joj i uzmem ako nisu preskupe.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 12:31:43
|
|
|
|
Modessty
|
Klari jel gotov lebac?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 12:42:26
|
|
|
|
lelaigor
|
Uh, išla sam u higijenski da dam urin an urionokulturu, pa sa sestrom i njenom ćerkom da joj kupe farke, majice, bla-bla, opreme je za školu. PA na sladoled, našetala sam se. Pa po D u vrtić i sad ću da legnem malo da dremnem. Ručak imam...moram popodne jedino da spremim rekvizite za sutrašnje slikanje. Sutra idemo Daria, mm i ja sa mojom drugariccom koja fantastično slika u park da pravim onaj trudnićki family fotosešn!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 12:46:03
|
|
|
|
vonavoj
|
lelaigor,to je super za fotosesn! divna uspomena!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 12:57:30
|
|
|
|
lelaigor
|
Jeste, jedva čekam
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 13:00:51
|
|
|
|
emicaa
|
Čekam da mi dodje muževa rodica,divna djevojka,spavaće kod nas.Ima 17 godina ali uopšte nije nezrela tinejdzerka nego baš je zrela za svoje godine.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 13:01:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Klari jel gotov lebac?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 13:23:41
|
|
|
|
mali_mis
|
Jedva gledam. Valjda uspem da uspavam A. Danas je nemoguc. Boli me glava. Mama mi se iskakala po zivcima. Dajte neku zestinu ispod stola u ovoj klinici
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 13:57:14
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Modessty RR Klari jel gotov lebac? Otisla po K u vrtic...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 18:02:59
|
|
|
|
milicicak
|
Dobar dan u kafanu mm i mini buba u parkicu sa drugarima, mene ostavili kod kuce da odmorim ledja izvolte kaficu
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 18:16:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moze ja je danas nisam pila...meni sa masnicom pa odosmo u Idea. ..
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 18:44:59
|
|
|
|
emicaa
|
Samo da vam mahnem pa idem da radim,ne znam kako ću,prejela sam se,opet pravila palačinke sa nutelom.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 18:47:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Samo da vam mahnem pa idem da radim,ne znam kako ću,prejela sam se,opet pravila palačinke sa nutelom. Emice zamenila si me, ja cu opet veceras pizzu sutra palacinke
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 18:50:38
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobro vece. Ja cu veceras da preskocim. Dovoljna mi je utrogestan. Zaboravila sam kako ima carobna dejstva.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 18:51:13
|
|
|
|
wivern
|
Milicicak jel moze meni neka kraca ne u tolikoj nosi UM opet pizza , ja se najela paste sa kackavaljem i budjavim sirom.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 18:52:06
|
|
|
|
Anoniman
|
SM ahaha nasmeja me, ja kao da sam na njemu, danima mi se spava, treba da dobijem, bas sam bljak, a i glava me ubija Wiw aha htela sam i tortu da pravim ali me mrzi.. Sutra moram do salona da sredjujem obrve i nausnice, da nam ispeglam sta treba u nedelju za svadbu, imamo neke goste iz Nemacke, a i rodjendan kod Uninog druga , a od ponedejka me tek nece biti ide vasar u mome kraju 3 dana, u kucu ulaziti necu
< Poruku je uredio Unina mama -- 10.10.2014 18:55:10 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 18:54:53
|
|
|
|
Sosa Mena
|
UM i to od jedne tablete. A trebam tri puta dnevno da ga pijem. Kako li cu da izdrzim 14 dana ja ne znam. Manja mi nesto prica i vidi da ja to ne registrujem. Prisla kod mene i kaze: Marija ti danas nisi pri sebi.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?