|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRsko odvikavanje
10.10.2014 18:57:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

UM i to od jedne tablete. A trebam tri puta dnevno da ga pijem. Kako li cu da izdrzim 14 dana ja ne znam. Manja mi nesto prica i vidi da ja to ne registrujem. Prisla kod mene i kaze: Marija ti danas nisi pri sebi. user posted image

ahahah kraljica user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
  Direktna veza do poruke: 1026
10.10.2014 18:59:25   
Sosa Mena
Ceo Boziji dan. Moram tampone za usi da kupim.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1027
10.10.2014 19:01:05   
milicicak
evo, wivern, trudnice ne odbijam user posted image
user posted image
ja sam danima na midokalmu, sto ce reci drogirana za sve pare user posted image i bas mi je lepo user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 1028
10.10.2014 22:14:59   
Klarita
Standardno..petak vece, a svi na vikend kuciuser posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1029
10.10.2014 22:16:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Klarita

Standardno..petak vece, a svi na vikend kuciuser posted image

juhu ja nisam, uspaval muza, unu i sveki, sada sedim u tisini, gledam fim, kuckam ovde, pecem pizzy u rerni.... da operem sudove i jedem i slobodna sam kao pticaaaa, slobodna a ne znam gde biuser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 1030
10.10.2014 22:20:04   
serpica
dajte solju toplog mleka pa da odamh zaspim,gotova sam,danas mi je bio naporan dan,a kako li ce biti za vikend....sama sam s decom,mm dezura user posted image a baka nam je na odmoru...aaaa

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1031
10.10.2014 22:20:54   
Klarita
Ja uspavala decu, mm sredio kuhinjuuser posted image sad otisao po hladnu koka kolu, dolazi mi sestra od strica, pa da ogovaramo snajkuuser posted image jedva cekamuser posted image
Imam tonu vesa za peglanje, ali moja mama ce sutra da cuva N, pa sta ce zena neka peglauser posted image
Jos da se odvucem na potkrovlje da prostrem ves i izvucem jedan iz masine za susenje...ufffffff a, mrziiiiiiiiiii meeeeeeeee doope da pomerimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1032
10.10.2014 22:21:18   
Bibilib
UM blago tebi ja ove moje jos uvek nisam,ne znam sta im je...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1033
10.10.2014 23:51:18   
Mala Elena
Ja veceras ispekla novu turu mafina , skoro se sve pojelo . Inace da napomenem, niko mi na ovom forumu ne cestita rodjendan , bas ste neki!

Nakacila sam neku ogrlicu od belog zlata sve gledam kad ce je ova mala otkinuti ...user posted image

Ko voli naucnu fantastiku dobar film je na Cinestar , Replikant sa Zan Klod Van Dam-om user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1034
10.10.2014 23:57:42   
Žapkić
Dobro veče, devojke!!! user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1035
11.10.2014 0:32:51   
Klarita
Zapkic, dobro vece i laku nocuser posted image Odoh da spremim stvari za K, ujutru putujemo u Bg user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1036
11.10.2014 6:31:10   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1037
11.10.2014 6:40:00   
serpica
Dobro jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1038
11.10.2014 7:50:39   
big mum
Dobro jutrouser posted image

Kod mene mir i tišina.Sinoć sam išla na neko predavanje a mm na pripremu za posao i odveli smo djecu kod sveki.Planirali smo se vratiti do 22h i naravno djecu kući.Međutim odužilo se i klinci su prvi put sami prespavali kod svekrve.user posted image
Još ih nisam zvala da vidim kako su proveli noć,nadam se da je bilo sve ok.
Mm radi prvu tako da sam sama i mogu vam reći da mi je neobično.Mir i tišina lijepo je ali nisam navikla na to.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1039
11.10.2014 7:55:22   
anita
Jutro. Ko je za user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1040
11.10.2014 8:32:14   
Anoniman
Dobro jutro mi sada ustale

(odgovor članu anita)
  Direktna veza do poruke: 1041
11.10.2014 8:33:41   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: anita

Jutro. Ko je za user posted image

user posted image može hvala user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1042
11.10.2014 9:51:35   
Leptiric123
Mislila sam da cemo se u oktobru malo odmoriti od prehlada i upala usiju....ali ne...ev je opet...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1043
11.10.2014 9:54:12   
bubulence
moze i meni kafica, evo me kod frizera, uzivancija user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1044
11.10.2014 16:30:05   
emicaa
Dobar daaan,ima li koga?Ispratila sam rodicu od mm,uspavala,guzu sad odmaram pa opet posle na posao,konačno se gazdarica sjetila da me osigura,posle godinu i više,večeras ću joj dati papire.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1045
11.10.2014 21:03:31   
Anoniman
Dobro vece i laku noc, preumorna sam danima vec, nikako da se naspavamuser posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 1046
11.10.2014 21:49:55   
Mala Elena
Ja vecerala, gledam sada tv, E trazi da se uzme...user posted image treba neki ves da izbacim a mrzi me !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1047
12.10.2014 6:43:00   
mali_mis
Jutro na klinici user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1048
12.10.2014 6:48:36   
serpica
Dobro jutro... sanjala sam lose,jos se probudim a desna ruka me boli ne osecam je,sva utrnula...user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1049
12.10.2014 6:52:53   
mali_mis
I ja sam sanjala neke gluposti, i budila se. Porbudila sam se u 4, i zaspala posle pola sata. Malcice sam osamucena.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here