Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 8:06:25
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,nešto vas slabo ima na odvikavanju,razbježale ste se
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 8:08:54
|
|
|
|
pipi_coco
|
Doro jutro I ja sam to primjetila emice, u kafani je vazda bila gužva, a sada svi "pacjenti" zaobilaze kliniku
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 8:20:27
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro. U kafani nikog, svako na svoju stranu.lijep je dan i svi gledaju da ga maksimalno iskoriste.Već od sutra javljaju zahlađenje i onda ćao šmrc VoLem sunce ,muško i kafanu Danas je neki svetac ,neću ništa da radim,imam sarme od neki dan .Samo ću da
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 8:46:19
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro Ne mog' postignem sve od majanje i ciscenje Kakav sad svetac, bre? Imam si rabotu Pijem na Serpicin racun..idem da trazim gde je pisala
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 9:32:48
|
|
|
|
Modessty
|
zveram ko budala u one glupe teme o masturbacijama i muževima kretenima , a ne videh odma da nam se Von porodila! I ja sam kreten! Klari
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 9:35:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobrooooooooooooo jutro i od nas U sutra ide sa bakom na nekoliko dana u Vrnjacku Banju, ja krecem na predavanja, mm je kod kuce, ima da bidnemo kao mladenci samo da mi prodje stigla je tacno u dan
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 9:54:31
|
|
|
|
bubulence
|
UM znaci ovo je vas mesec !!! hello zene, slabo pisete, jedva cekam neku nagradnu igru pa da se vise druzimo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 9:57:21
|
|
|
|
emicaa
|
Um znači vidjećemo te ponovo ovde kad ti se dame vrate iz Banje
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 10:49:14
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahaahha ne, mislile ste da ce te da me se otreset_e bicemo mi jos ovde odoh da spremma sebe i U , pa idemo da vasarimo, i da jedemo vasarske tortilje i pljeskavice
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 10:53:19
|
|
|
|
Modessty
|
meni stigla poruka da očekujem paket danas I eto ja čekam. Nadam se da neću da čekam dugo jer pojma nemam šta mi u stvari stiže. Znam da je od RR ali ne i šta je
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 10:53:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro jutro! Meni se ceo dan juce jele tortilje , moram ih spremiti ! Naspavali smo se kao zmajevi. Jutros smo ludovale nekih sat vremena i vratile se zajedno u krevet!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:17:16
|
|
|
|
Modessty
|
stiglo!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:23:49
|
|
|
|
lelaigor
|
Dobar dan i od mene, hajte na kapućino (u mojoj novoj RR šolji ) i pitu sa orasima!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:24:31
|
|
|
|
Modessty
|
lela ne izazivaj, sad ću da sednem na bus
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:30:47
|
|
|
|
lelaigor
|
Sedi, slobodno, al' ja kako sam krenula dok ti stigneš sve ću pojesti. Mada, stigla bih i da napravim nove dve tepsije.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:34:11
|
|
|
|
Modessty
|
lela ja kad vidim šta sve spremaš ja bi se verovatno kod tebe ugojila jedno 50 kg
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:50:39
|
|
|
|
lelaigor
|
Ahahaha, a šta misliš što sam ja ovolika! To je najgori mogući posao za ženu.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 14:07:32
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar daan,mi šetake,sad trebam T dati ručak pa ćemo kod zaove na kaficu,konačno se vratili sa odmora. Inače danas sunce sija,već sam padala u depresiju zbog svakodnevne kiše.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:04:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pije neko kafu ili da perem sudove
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:14:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece ! lelo , super ti je ta pita i solja i u solji. Moze meni jedna kava vracamo se iz setnje ...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:20:09
|
|
|
|
bubulence
|
Ivanka, kafu prepustam nekom drugom ali bombone ne mozem da prepustim . mmmmm gde ste zene?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:21:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pa izvol'te Ja vas cekah u birtiji asli vas nema... odo da perem sudove... neće sami... a ni pizza neće sama da skoči u rernu
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:24:34
|
|
|
|
bubulence
|
onda se prijavljujem i za picu !!!
< Poruku je uredio bubulence -- 14.10.2014 18:25:07 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:26:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: bubulence onda se prijavljujem i za picu !!! Stize za pola sata - sat!!!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:34:29
|
|
|
|
bubulence
|
taman, do tada mogu da pojedem ove bombonice . bas si mi divna, ovde vise niko nista konkretno ne nudi . zato evo malo tortice da se zna da mi je bila slava
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.