Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 18:57:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena UM i to od jedne tablete. A trebam tri puta dnevno da ga pijem. Kako li cu da izdrzim 14 dana ja ne znam. Manja mi nesto prica i vidi da ja to ne registrujem. Prisla kod mene i kaze: Marija ti danas nisi pri sebi. ahahah kraljica
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 18:59:25
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ceo Boziji dan. Moram tampone za usi da kupim.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 19:01:05
|
|
|
|
milicicak
|
evo, wivern, trudnice ne odbijam ja sam danima na midokalmu, sto ce reci drogirana za sve pare i bas mi je lepo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 22:14:59
|
|
|
|
Klarita
|
Standardno..petak vece, a svi na vikend kuci
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 22:16:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Standardno..petak vece, a svi na vikend kuci juhu ja nisam, uspaval muza, unu i sveki, sada sedim u tisini, gledam fim, kuckam ovde, pecem pizzy u rerni.... da operem sudove i jedem i slobodna sam kao pticaaaa, slobodna a ne znam gde bi
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 22:20:04
|
|
|
|
serpica
|
dajte solju toplog mleka pa da odamh zaspim,gotova sam,danas mi je bio naporan dan,a kako li ce biti za vikend....sama sam s decom,mm dezura a baka nam je na odmoru...aaaa
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 22:20:54
|
|
|
|
Klarita
|
Ja uspavala decu, mm sredio kuhinju sad otisao po hladnu koka kolu, dolazi mi sestra od strica, pa da ogovaramo snajku jedva cekam Imam tonu vesa za peglanje, ali moja mama ce sutra da cuva N, pa sta ce zena neka pegla Jos da se odvucem na potkrovlje da prostrem ves i izvucem jedan iz masine za susenje...ufffffff a, mrziiiiiiiiiii meeeeeeeee doope da pomerim
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 22:21:18
|
|
|
|
Bibilib
|
UM blago tebi ja ove moje jos uvek nisam,ne znam sta im je...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 23:51:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja veceras ispekla novu turu mafina , skoro se sve pojelo . Inace da napomenem, niko mi na ovom forumu ne cestita rodjendan , bas ste neki! Nakacila sam neku ogrlicu od belog zlata sve gledam kad ce je ova mala otkinuti ... Ko voli naucnu fantastiku dobar film je na Cinestar , Replikant sa Zan Klod Van Dam-om
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 23:57:42
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobro veče, devojke!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 0:32:51
|
|
|
|
Klarita
|
Zapkic, dobro vece i laku noc Odoh da spremim stvari za K, ujutru putujemo u Bg
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 6:31:10
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 6:40:00
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 7:50:39
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro Kod mene mir i tišina.Sinoć sam išla na neko predavanje a mm na pripremu za posao i odveli smo djecu kod sveki.Planirali smo se vratiti do 22h i naravno djecu kući.Međutim odužilo se i klinci su prvi put sami prespavali kod svekrve. Još ih nisam zvala da vidim kako su proveli noć,nadam se da je bilo sve ok. Mm radi prvu tako da sam sama i mogu vam reći da mi je neobično.Mir i tišina lijepo je ali nisam navikla na to.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 7:55:22
|
|
|
|
anita
|
Jutro. Ko je za
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 8:32:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro mi sada ustale
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 8:33:41
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: anita Jutro. Ko je za može hvala
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 9:51:35
|
|
|
|
Leptiric123
|
Mislila sam da cemo se u oktobru malo odmoriti od prehlada i upala usiju....ali ne...ev je opet...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 9:54:12
|
|
|
|
bubulence
|
moze i meni kafica, evo me kod frizera, uzivancija
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 16:30:05
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar daaan,ima li koga?Ispratila sam rodicu od mm,uspavala,guzu sad odmaram pa opet posle na posao,konačno se gazdarica sjetila da me osigura,posle godinu i više,večeras ću joj dati papire.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 21:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro vece i laku noc, preumorna sam danima vec, nikako da se naspavam
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 11.10.2014 21:49:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja vecerala, gledam sada tv, E trazi da se uzme... treba neki ves da izbacim a mrzi me !
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 6:43:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro na klinici
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 6:48:36
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro... sanjala sam lose,jos se probudim a desna ruka me boli ne osecam je,sva utrnula...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 12.10.2014 6:52:53
|
|
|
|
mali_mis
|
I ja sam sanjala neke gluposti, i budila se. Porbudila sam se u 4, i zaspala posle pola sata. Malcice sam osamucena.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?