|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
1.10.2014 9:38:42   
Ivanka 75
Madre, meni su ciklusi oduvek kratki, max 28 dana, pila sam sve sto treba, jednostavno takvi mi ciklusi.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2476
1.10.2014 9:40:54   
madre
pa znam, i meni su ciklusi oduvek duuugi, ali to nije nesto sto je u redu, na tome treba poraditiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2477
1.10.2014 9:46:32   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: madre

pa znam, i meni su ciklusi oduvek duuugi, ali to nije nesto sto je u redu, na tome treba poraditiuser posted image

Mene je mama vodila kod gin kad sam imala 15-16god, bas zbog toga sto su mi ciklusi kratki, tada ustanovili da sam medju onim ženama koje imaju taj kratki ciklus, normalno za moje telo, e sad, ja vec godinu dana resavam to ali, mislim da mi pomažu samo babski lekovi user posted image cajevi i sl

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2478
1.10.2014 10:42:59   
tatjan@
Lukrecija meni te tvoje temperature nisu logicne.. posle ovulacije treba da skoce i da ne padaju, moye eventualno 1-2 dana da budu nize od srednje temperature, ali ne vise od toga. Cak ti i Fertility Friend oznaci ovulaciju samo ako je tri dana za redom temperatura visoka. Postavi graf, pa da vidimo sta se tu desava.

Madre i meni su ciklusi dugi i doktorka mi je rekla da to i nije normalno da tako bude.. ovulacija 18-19-20 dana a lutealna faza 10-11 dana, zato i tesko ostajem trudna. Nisam cula to za utrogestan da produzuje lutealnu fazu?
Ja sam utrogestan pocela da pijem cim sam saznala da sam trudna, pa sve do 4-tog meseca. Imala sam dva spontana pre toga i Utrogestan uzela na svoju ruku, posle vadjenja krvi na progesteron. I bio mi je nizak, bila sam u pravu. Neki doktori nemaju pojma o ovome sta pricam, a medju njima je bio i moj doktor user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

Direktna veza do poruke: 2479
1.10.2014 11:10:21   
madre
tatjana, iskrena da budem to je neko moje glasno razmisljanje, nisam ni ja culauser posted image zato sam joj rekla da pita gin...
a sto se tice tog tvog dugog ciklusa gde je O najkasnije 20og dana, sta bi ti meni rekla da ti kazem da mi je u ovom ciklusu O bila 55og dana!!!user posted image user posted image haos! koliki ti je bio progesteron?
ja ti zelim srecu pa da bezimo odavdeuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 1.10.2014 11:11:14 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2480
1.10.2014 11:16:12   
17 joka
tatjana, nazalost mnogi dr. neznaju mnogo sto sta

a vas dve da letite odavdeuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2481
1.10.2014 12:59:14   
Lukrecija
Ne znam nažalost staviti graf , i ne znam da li sam uglavnom dobro ukucala , ja sam se ravna po ovome : Ključni dani ciklusa su:

Graf ću staviti od doma , očito s posla ne mogu

- 13. ili 14. dan: ovulacija
- 21. dan: Porast temperature ako je došlo do trudnoće
- 25. dan: Pad temperature ako nije došlo do trudnoće.
sa jedne stranice sam čitala jer mi je bilo čudno što mi je skočila temperatura 20. dan pa ponovno 23. dan . Sad me nešto bolka dolje kao da ću dobit .

< Poruku je uredio Lukrecija -- 1.10.2014 13:07:28 >

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 2482
1.10.2014 13:36:37   
Lukrecija
Cure ja sam totalni neznlica , a šta ću prvi mjesec to sve pratim , naučit ću. Kad se događa implatacija ? Da li je moguće da je ta lagana bol od toga , ja mislim da je 10 dan danas od ovulacije.

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 2483
2.10.2014 9:34:01   
Lukrecija
Ima koga , podrška , pomoć ? Danas 25 dan ciklusa 36,8 temperatura i dalje povišena inače je oko 36 , max 36,4 , jučer se oko 12 sati javili grčevi koji su trajali do navečer danas su več manji , nekako mi je trbuh vruć šta bi mogli biti ti grčevi može pomoć?

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 2484
2.10.2014 16:53:00   
Lukrecija
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php

EVO MOJ GRAF NADAM SE DA ĆU USPIJET

Direktna veza do poruke: 2485
2.10.2014 16:56:07   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Lukrecija

http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php

EVO MOJ GRAF NADAM SE DA ĆU USPIJET

Kad kliknem na tvoj graf izlazi mi moj user posted image
Idi na slikomat.com, pa posle Naloži sliko iskopiraj link "koda za forume", nećes promasiti

Direktna veza do poruke: 2486
2.10.2014 16:59:53   
Ivanka 75
A evo ga moj, iako je temp iznad linije mislim da kreće...

user posted image

Direktna veza do poruke: 2487
2.10.2014 17:33:46   
amelia
Drage moje ja sam danas imala x user posted image a temperatura je danas skocila do duse ne mnogo od 36.5 na 36.7 sto znaci najverovatnije daje juce bila O tako da su mi niske sanse za user posted image jel takouser posted image evo i graf user posted image
My Ovulation Chart

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 2488
2.10.2014 17:38:36   
Lukrecija
user posted image " target="_blank">http://user posted image

jel sad ok?

< Poruku je uredio Lukrecija -- 2.10.2014 17:39:28 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2489
2.10.2014 17:39:56   
eca89
Amelia, duso ako te to tjesi, ja uopste nisam imala odnos na dan ovulacije, kada sam u tom mjesecu ostala trudna i najmanje sam se nadala, jer nismo tad pogodili, tako da kad se najmanje nadas doci ce tvoje user posted image

< Poruku je uredio eca89 -- 2.10.2014 17:40:42 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2490
2.10.2014 17:44:54   
Ivanka 75
Lukrecija, ja islim da si ti user posted image
Ovo je obećavajući graf user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2491
2.10.2014 17:47:38   
amelia

IZVORNA PORUKA: eca89

Amelia, duso ako te to tjesi, ja uopste nisam imala odnos na dan ovulacije, kada sam u tom mjesecu ostala trudna i najmanje sam se nadala, jer nismo tad pogodili, tako da kad se najmanje nadas doci ce tvoje user posted image

Eca hoces reci da si imala odnos nakon ovolacije ili pre? Nisam te bas razumela..ali sve u svemu ja se nadam pa videcemo user posted image

Ayan <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2492
2.10.2014 17:50:24   
Lukrecija
Ivanka 75 zašto to misliš ja na tom grafu ništa ne kužim , kad je po njemu bila O? Ja sam mislila da je 14 dan ciklusa kad je temp. skočila na 36,6 ili?

< Poruku je uredio Lukrecija -- 2.10.2014 17:51:56 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2493
2.10.2014 17:52:54   
amelia
Lukrecija imas privatnu poruku pogledaj jeuser posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 2494
2.10.2014 17:53:37   
eca89

IZVORNA PORUKA: amelia

IZVORNA PORUKA: eca89

Eca hoces reci da si imala odnos nakon ovolacije ili pre? Nisam te bas razumela..ali sve u svemu ja se nadam pa videcemo user posted image

Imala sam draga i pre i posle, ali bas na dan o nisam, e sad ne znam koji sam dan tacno ostala.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2495
2.10.2014 17:58:20   
amelia

[/quote]

Imala sam draga i pre i posle, ali bas na dan o nisam, e sad ne znam koji sam dan tacno ostala.
[/quote]
Sigurno je dasi ostalauser posted image od odnosa pre Ovulacije jer ovo suprotno je skoro nemoguce ali sve u svemu sada nosis svojuuser posted image hajde povoci me bas sam se dugo ovde zadrzala

Ayan <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2496
2.10.2014 18:02:00   
eca89
Vucem, vucem,user posted image svom snagom i vjerujem da ce svako ovde da doceka svoju user posted image , puno te user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2497
2.10.2014 18:14:38   
Lukrecija
može netko prokomentirat moj graf plizuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2498
2.10.2014 18:30:36   
amelia
Lukrecija nisi ga stavila pokusaj ponovo

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 2499
2.10.2014 18:33:52   
Lukrecija
MA JESAM KAO SLIKU IVANKA 75 GA JE KOMENTIRALA VIDI ISPRED TVOJE PORUKE DA IMAM PP

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here