|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
24.9.2014 9:19:30   
serpica
Von mislis da ima sanse? Ili treba jos neki dan da sacekam pa da se radujem? user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2451
24.9.2014 9:29:04   
vonavoj
ima sanse nego sta! ja te vucem,lepo kazem da ti cuvam mesto!
jos malo izdrzi!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2452
24.9.2014 10:50:10   
Anoniman
Seepice navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 2453
25.9.2014 6:23:52   
serpica

IZVORNA PORUKA: serpica

I danas T 37,2 user posted image
samo da tako ostane jos par dana

Danas 37,3 user posted image

Danas 9dpo 37,1 user posted image

Danas,10dpo 37,1 user posted image

Danas 11dpo 37 user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2454
25.9.2014 9:24:52   
daca77
Jeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2455
25.9.2014 9:50:42   
serpica
Jos,2,3 dana da ostane tako i to je to jel da? Osim ako beta ne potvrdi drugacije uskoro.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2456
25.9.2014 9:52:13   
vonavoj
Da,da..! sad navijam za veliku betu!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2457
25.9.2014 9:54:34   
serpica
Cek da pitam jos jednom da li bazalna pada na dan ocekivane M ili neki dan pre?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2458
25.9.2014 9:55:19   
madre
serpice, ako nije doslo do zaceca T obicno pada 12 ili 13 dpo, nekom i 14dpo, a nekome cak padne dan, dva po dobijanju user posted image
jel je meris ispod jezika? navijam iz sve snage i za sebe i za tebeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2459
25.9.2014 9:58:36   
serpica

IZVORNA PORUKA: madre

serpice, ako nije doslo do zaceca T obicno pada 12 ili 13 dpo, nekom i 14dpo, a nekome cak padne dan, dva po dobijanju user posted image
jel je meris ispod jezika? navijam iz sve snage i za sebe i za tebeuser posted image

Uuuu madre znaci da se ne nadam ja jos user posted image ako je tako,merim i ispod jezika i ispod ruke,kad merim ispod jezika ( prvo obrisem toplomer naravno user posted image ) uvek je za 0,1-0,2 veca t,a ja pisem ove ispod ruke nekako mi to merodavnije,ili gresim?
i ja navijam za tebe jakoooo user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2460
25.9.2014 10:15:15   
madre
pa ne bih da budem gruba, ali da, nemoj jos da se radujes, ova T ti jos uvek nista ne govori.
a sto se konkretno bazalne tice jedino je merodavna ona ispod jezika, odmah po budjenju, svako jutro u isto ili priblizno isto vreme!
to tako merkanje u toku dana pod pazuhom radim i ja, ali to i nema bas veze sa ovom temomuser posted image ali padne i ta T pred ili na danuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2461
25.9.2014 10:26:21   
serpica
user posted image pa nista onda,cekam subotu da razresim sumnje. Nikad nisam merila bazalnu,tako da se bas i ne razumem mnogo,hvala user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2462
26.9.2014 12:17:55   
tatjan@
Meni bazalna uvek pada na taj dan kad dobijem. Ja sam je merila jedno tri godine sve zajedno, pa vam dodjem kao ekspert za BT user posted image
Sad planiram opet da pocnem, nabavila sam cak i toplomer za bazalnu, meri na dve decimale, porucila sam sa onog engleskog sajta za testove. Pa se citamo svako jutro na ovoj temici. :)

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2463
29.9.2014 8:19:06   
tatjan@
user posted image

Nisam merila od pocetka ciklusa, ali moje temperature su svakog meseca iste, pa kad skoci iznad 36.5-bila je ovulacija user posted image

< Poruku je uredio tatjan@ -- 29.9.2014 8:23:37 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2464
30.9.2014 22:26:00   
Lukrecija
Bok curkice , ja mjerim ovaj mjesec prvi puta , temperatura je bila između 36 i 36,3 , 14 dan skočila na 36,6 što sam protumačila da je bila O , ostale dane šarena ali ne prelazi 36,4 , 20. dan ciklusa skače na 36,7, boli me kičma već 10 dana , 4-5 dana nakon O grčevi kao da ću dobiti ali manje bolni . Šta vi mislite??
evo mog grafa možda nisam sve popunila ali sam temperaturu unijela.
user posted image

ne znam stavit graf , pomozite mi kako da ga stavim

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2465
1.10.2014 8:40:41   
tatjan@
Imas ispod grafa share, klikni, pa tu imas linkove. Nadji bbCode Chart thumbnail (cetvrti po redu) i prekopiraj ga u poruku.
Druga opcija je da kliknes desnim klikom na chart, pa save image as.. pa je snimis negde na desktop (ili gde hoces samo upamti gde je). Pa ides na sajt SLIKOMAT, browse.. nadjes tvoju sliku charta, pa smanjis sliku na 320_x_240 (opcija Pomanjšaj sliko), pa kliknes na Nalozi. Dobijes linkove i prekopiras drugi po redu (Koda za forume)

Evo mog, juce radila O test, negativan jos uvek.
user posted image

< Poruku je uredio tatjan@ -- 1.10.2014 8:41:35 >

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 2466
1.10.2014 8:44:35   
Ivanka 75
Evo ga moj, ubi me stomak, user posted image stize svakog trena ....
user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 1.10.2014 8:47:26 >

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2467
1.10.2014 9:14:37   
Lukrecija
Probat ću od doma , nije mi nitko napiso šta misli o mojim temperaturama 10 dan poslije ovulacije temeperatura 36,8 , ostale dana ciklusa 36,2-36,4 14 dan ciklusa 36,6 , nakon toga pada i 20. dan ciklusa raste opet na 36,6 do danas narasla na 36,8. Imali šanse da sam trudna?
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lukrecija -- 1.10.2014 9:21:37 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2468
1.10.2014 9:20:21   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Lukrecija

Probat ću od doma , nije mi nitko napiso šta misli o mojim temperaturama 10 dan poslije ovulacije temeperatura 36,8 , ostale dana ciklusa 36,2-36,4 14 dan ciklusa 36,6 , nakon toga pada i 20. dan ciklusa raste opet na 36,6 do danas narasla na 36,8. Imali šanse da sam trudna?

Naravno da ima Lukrecija, sve dok je visa od prosecne sanse da si trudna su velike. Bar 13 dana posle ovulacije. Naravno ako ne dobijes na dan ocekivanog ciklusa mora opet da ostane vioka ili da naglo padne. Ako padne, stize user posted image

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 2469
1.10.2014 9:22:31   
madre
joj, ivanka, ja nista ne vidim na ovom tvom grafu, bas je maleckiuser posted image

Direktna veza do poruke: 2470
1.10.2014 9:25:17   
Lukrecija
prošli mjesec sam isto malo mjerkala , 25. dan ciklusa 36,3 do kraja , pa mi se sad čini da ima šanse jer je danas 24. dan ciklusa a ona je 36,7 u krevetu dok sam ustala 36,8. hoću hoću user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2471
1.10.2014 9:25:23   
17 joka
Madre imam neki jak osecaj u vezi tebe user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2472
1.10.2014 9:29:45   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: madre

joj, ivanka, ja nista ne vidim na ovom tvom grafu, bas je maleckiuser posted image

Evo ga veći, da ne tražiš lupu user posted image

user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2473
1.10.2014 9:30:34   
Lukrecija
Curke a to što m je curkalo iz bradavice u nedjelju bijelo malo samo , iskustva ? Prerano i ako sam trudna mi se čini.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2474
1.10.2014 9:34:25   
madre
zasto ocekujesuser posted image , zbog bolova u stomaku ili T? treba da popricas sa nekim kako da produzis malo lutealnu fazu? ne znam da li se u tim slucajevima uzima malo progesteron (utrogestan) posle ovulacijeuser posted image pitaj maslacak i svog giekologauser posted image

Direktna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here