|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
26.9.2014 9:31:56   
Modessty
Šerpi ja sam sutra sama sa decom. Kad ideš da radiš?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 851
26.9.2014 9:35:39   
serpica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Šerpi ja sam sutra sama sa decom. Kad ideš da radiš?

Idem odmah u 8h ali moram da se vratim kuci sva deca su mi sa majkom,ne mogu dugo da se zadrzim,a posle toga idem u selo na rodjendan i vracam se uvece.Rezultate ce da mi posalju na mejl tako da cim dobijem javljam.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 852
26.9.2014 9:45:12   
lanajelena
Serpice hrabra zeno user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 853
26.9.2014 9:46:23   
madre
a kada ces ti da budes ponovo hrabra, a?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 854
26.9.2014 9:50:00   
Modessty

IZVORNA PORUKA: serpica

Idem odmah u 8h ali moram da se vratim kuci sva deca su mi sa majkom,ne mogu dugo da se zadrzim,a posle toga idem u selo na rodjendan i vracam se uvece.Rezultate ce da mi posalju na mejl tako da cim dobijem javljam.user posted image

auuu ja neću da preživim ovaj vikend! Pa ti nemaš pojma kolko sam se ja uprpala!user posted image Ko da ja treba da radim test a ne ti! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 855
26.9.2014 9:50:48   
dijana1*
Serpice navijamuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 856
26.9.2014 9:55:29   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: madre

user posted image ja sam slabic po tom pitanju,mozda jednog dana user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 857
26.9.2014 9:59:43   
Modessty
IZVORNA PORUKA: lanajelena

user posted image ja sam slabic po tom pitanju,mozda jednog dana user posted image

meni može da se desi samo ako me mm toliko napije da se obeznanim i nemam pojma šta se dešava oko mene. A pošto alkohol uglavnom ne pijem, onda nema nikakve šanse da se to desi! user posted image
A i kolko se stresiram oko Šerpice i njene trudnoće, za sebe bi verovatno morala da budem pod žestokim lekovima za smirenje user posted image

< Poruku je uredio Modessty RR -- 26.9.2014 10:01:14 >

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 858
26.9.2014 10:02:28   
serpica

IZVORNA PORUKA: serpica

auuu ja neću da preživim ovaj vikend! Pa ti nemaš pojma kolko sam se ja uprpala!user posted image Ko da ja treba da radim test a ne ti! user posted image

Mod a sto ceo vikend,pa javljam ja rezultate cim stignu,vec oko 10h a mi se vidimo od ponedeljkauser posted image
lana user posted image
I nemoj da se sekiras treba mi neko da mi mm tesi kad padne u nesvest user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 26.9.2014 10:03:53 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 859
26.9.2014 10:08:33   
Sanjalicaaa
dobro jutro crtice

serpice, navijam jako user posted image

ja se cudno osecam ovih dana. bole me krsta i jako sam nervozna. proslog puta sam bila jako nervozna kad sam ostala trudna, pa se nadam da i sad nije user posted image vec user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 860
26.9.2014 10:08:35   
madre

A pošto alkohol uglavnom ne pijem, onda nema nikakve šanse da se to desi! user posted image

ovo meni ne deluju kao male sanseuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 861
26.9.2014 10:21:15   
Modessty

A pošto alkohol uglavnom ne pijem, onda nema nikakve šanse da se to desi! user posted image

ovo meni ne deluju kao male sanseuser posted image

user posted image jes i to što kažeš! user posted image

ma male su nam šanse! Prvo treba da imamo kad za taj seks a onda i gde, pa da se ne probude deca... user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 862
26.9.2014 10:47:39   
serpica
jaoo Mod pa ja kad bi sve to cekalaaa nista ne bi bilo od mene user posted image
btw bas mi je muka,user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 863
26.9.2014 11:29:56   
Tanjica81
Serpice od srca ti zelim da ti se ostvari zelja...

A sto se tice ODLEPLJIVANJA, mislim da cemo pre mi odlepiti nago serpica... user posted image

Znam da nije za ovu temu UM kako ti je mala? I ja sam juce islau vrtic po moju zbog T - ima upalu uha...

Pozdrav svima i navijam za ostale koje ocekuju user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 864
26.9.2014 11:33:41   
serpica
user posted image ja kontrolisem svoja osecanja,moram tako,nikad se u zivotu nisam nadala previse bas iz razloga da se posle ne razocaram,uvek imam onu dozu rezerve negde,tamo...
Sutra u ovo vreme cu znati na cemu sam,inace t.i dalje ista 37, 37,1 user posted image

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 865
26.9.2014 11:33:58   
Anoniman
Tanjice, to kazu da ima neki virus koji prati upala uha, bolje je , da ispije panklav,stavljam joj i kapi, pa cu u ponedeljak na kontrolu da je vodim.

Inace, dobro jutro crtice, Serpi navijam jako za sutrauser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 866
26.9.2014 11:50:33   
tatjan@
Cao crtice :)
Serpice procitala sam tvoj odgovor sad, nesto nisam stizala do kompa i sad mi je lakse kad vidim da imas i ti strahova.. Ja se uvek divim kako neke zene deluju snazno i odlucno a ja se stalno nesko neckam i onda sebe kritikujem sto sam tako nesigurna. Juce je bio kod mene brat sa bebicom (ima 6 meseci) i kad sam jme uzela u ruke i zagrlila i pomirisala, odmah me preplavila zelja za bebom. Zaboravila sam kako mirisu na mleko i kako su male :)
A ja recimo jako volim ovaj period cekanja, volim da merim bazalnu temperaturu i da radim lh testove, pa jos testove za trudnocu.. pa ultrazvuci kad zatrudnis (moje radno mesto je u ginekoloskoj ordinaciji, radim sa doktorkom ;) ) Mislim da cu jako zaliti kad odlucim da je gotovo sa trudnocama. Zato cu sad uzivati u svakom trenutku :)

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 867
26.9.2014 12:04:49   
serpica
Tanjice,protiv nekih stvari se nemoze,bice kako je sudjeno,ja se nadam pozitivnoj beti,a svim ostalim crticama da sto pre ugledaju svoje user posted image
pa bilo prvi,drugi ili treci put user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 868
26.9.2014 12:14:34   
Tanjica81
Znam serpice...i treba tako. I ja sam takva da se ne nadam previse, i realna sam...ali kad sam ja u pitanju.A zbog tebe sam ipak nervozna...cudno je to.. Mada se ja raznezim kad vidim nepoznatu trudnicu/bebicu... user posted image

Bice kako i kad bude... Sto su meni rekli: Beba ce doci kad ONA odluci..i ne mozes nista.user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 869
26.9.2014 12:18:53   
serpica
Bas tako,ja recimo nisam imala odredjen problem pri zatrudnjivanju,jednostavno nije htelo,prvo dete smo cekali 2 god,sve je bilo ok ali nismo uspeli odmah,drugo je doslo maltene samo,kad sam se najmanje nadala,a trece smo pravili nekih 8,9 meseci,pre njega jedan spontani pa onda doso decak user posted image Mislim,ako je sudjeno imacu jos jedno,ako nije,nije ja to prihvatam,vec sam jednom rekla da bi s moje strane bilo bezobrzano i neosecajno da trazim,pored zena koje nemaju ni jedno ili jedno dete. Volela bih sve njih da prvo ispartim pa da onda ja zatvorim vrata.

Direktna veza do poruke: 870
26.9.2014 12:22:38   
anita
user posted image user posted image Serpice navijam jako da sutra beta bude pozitivna user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 871
26.9.2014 12:26:42   
serpica
Anita hvala,draga user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 872
26.9.2014 12:48:59   
Maka005
Pozz devojke...Uclanila sam se na vas forum,citala sam vas danima unazad,i mnogo mi prija vasa atmosfera...Trenutna situacija je da sam radila test jutros koji je bio negativan,danas mi je 13dpo...Za O smo muckali i svako vece sam se molila (sto inace ne radim ) da sam ovaj put trudena i eto nisam....Imala sam u februaru ove godine trudnocu koja je zavrsila kao biohemijska. user posted image Od tada smo napravili malu pauzu pa jos jednu pred more zbog mog straha od istog scenaria i na moru smo i kad smo se vratili muckali,to je sad poslednji put.Tako da ja moju user posted image sutra cekam nazalost...Bole me grudi oko bradavica i sa strane i jako su me bolela krsta...Ostalih simptoma sem umora i pospanosti nemam.Ali eto test je sve pokazao i po koji put prestajem da se nadam.Pokusali smo i sa LH trakicama i nekako to nametnuto ne ide ni meni ni njemu.Utvrdila sam ovulaciju,bila na brisevima,redovna sam kod ginekologa,dr je uverena da cu ubrzo zatrudneti.U prvoj trudnoci sam znala da sam trudna,nije bio PMS jednostano sam osecala.Drugacije je ziganje u stomaku od menstrualnog...Sad sam nekako prazna,nisam se opterecivala,ovaj mesec sam mislila da se necu razocarati,uveravala sebe da nisam trudna a opet malo razocarenje postoji.Imam 24 godine,md ima 30.Spermogram nismo radili jer smatra da zbog prethodne trudnoce ne treba (zatrudneli smo taj mesec u najvecem stresu,samo 2 puta muckali,jednom od ta dva je bila ovulacija,apstinirali pred O i uboli.) Pokusavamo od jula - avgusta prosle god.Ciklusi su mi uvek bili na 28 dana,skolski,O na 14...Od biohemijske se sve poremetilo,pila sm i virak i macinu travu i taj mesec mi je 12 dana kasnilo zbog cajeva i nikad vise ih necu piti.Poslednja tri meseca mi je ciklus na 31 dan.Izvinjavam se na poduzem postu.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 873
26.9.2014 12:59:12   
pipi_coco
Maka dobro došla na forum.

Nemam ništa konkretno da ti odgovorim, svi mi ovde se nadamo, navijamo, bodrimo i cekamo da ugledamo te user posted image a zatim poslije 9 mjeseci i naše user posted image

Ako dr nema sumnju na neki problem i uvjerena je, kako ti kažeš da ces uskoro zatrudniti, i ako vjerujes toj dr onda je to to. samo je pitanje vremena kada ces ostati T.
A mozda da potražiš i drugo mišljenje dr, mislim nemam pojma kako biohemisjka utice na organizam šta znam možda sve to ima neke veze.

Serpi navijaci su spremni , željno iscekujemo vijesti user posted image user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Maka005)
Direktna veza do poruke: 874
26.9.2014 13:05:10   
Tanjica81
Draga Maka, dobro dosla...

Ja moje trudnoce nisam ni osetila, niti imala ikakve simptome...samo izostanak M. Sve smo razlicite, pa i trudnoce mogu da nam se razlikuju... tako da sve moze da znaci, ali i ne mora.
Mozda si rano radila test, ili nisi ujutro. Sacekaj 1-2 dana da ti kasni pa uradi ponovo, ili uradi iz krvi...

Zelim da sto pre ugledas svojeuser posted image ...

user posted image user posted image

(odgovor članu Maka005)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here