|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
25.9.2014 21:28:41   
serpica
Hvala vam drage moje,i ja se nadam ali ne previse,tesi me to sto smo pokrili sve dane pre O i samu O ( ako je lh traka tacna ) e sad kako bude. Lab.radi od 8h u subotu,rezultati ce biti vec oko 10h.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 826
25.9.2014 22:51:38   
Jole84
Šerpiii user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 827
25.9.2014 22:53:58   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Serpi svi navijamo user posted image

Sviiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
  Direktna veza do poruke: 828
25.9.2014 22:54:58   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Serpi svi navijamo user posted image

Sviiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

I miiiiiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 829
25.9.2014 23:00:58   
madre
kada se ovoliko navija, nema sile da ne uspeuser posted image
nesto razmisljam ovih dana, tako je tesko zatrudneti, od cega li sam se ja cuvala kada sam bila mladauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 830
26.9.2014 7:00:45   
serpica
Dobro jutro crtice user posted image hvala vam na podrsci,ja sam nekako uzdrzana,nadam se ali bih volela da sam tako optimisticna kao vi. user posted image
Madre ova ti je dobra user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 831
26.9.2014 8:04:18   
nata11
Jao ja ustala rano pa se tek sada setih kada vides tvoj post Serpi da nisam pila kafu. Ju ju user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 832
26.9.2014 8:08:38   
branki*

IZVORNA PORUKA: madre

nesto razmisljam ovih dana, tako je tesko zatrudneti, od cega li sam se ja cuvala kada sam bila mladauser posted image

hahaha,da znasuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 833
26.9.2014 8:09:50   
pipi_coco

I meni je ovo palo na pamet i to vise puta user posted image user posted image

Dobar jutric

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 834
26.9.2014 8:12:27   
serpica
Evo ja pijem drugu kafu i bas mi je muka user posted image ustvari da budem konkretna vraca mi se kafa koju pijem,skuplja mi se neka tecnost u ustima i samo gutam ( bas sam odvratna ) pokusavam da ignorisem ali ne ide,ne zelim da umislim pa da me sutra tresne negativna beta.user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 835
26.9.2014 8:14:32   
nata11
Serpi pa to je dobar znak.
To je i mm posle dijagnoze komentarisao, boze N koliko si samo pare dala za one pilule a uopste nam nisu trebale. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 836
26.9.2014 8:21:13   
Modessty
Dobro jutro! user posted image
Šerpi pa ti ćeš bre da odlepiš do sutra! user posted image Polako samo, nemoj da se unapres stresiraš!

Curke želim vam lep dan iako je naplju bljak vreme! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 837
26.9.2014 8:24:10   
serpica
Ma necu da odlepim,bas sam ladovina user posted image nestrpljiva jesam,ali u granicama normale user posted image ne znam da li je dobar znak ili je znak za neki virus ili sam previse popila kafe...nemam pojma

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 838
26.9.2014 8:37:53   
madre
dobro jutro i od meneuser posted image
to nekako najteze padne, iscekivanje dana kada ce se test raditi, tih 14 dana posle ovulacije. zato sam ja u proslom ciklusu pozelela da i ne primetim, osetim ovulaciju, da jednostavno ne dozvolim ponovu sebi tu nervozu. i to se i desilo, nemam pojma kada je i da li je bila. sitra mi je 60i dan ciklusa, a ja ne znam u kojoj sam fazi. ili su mi toplomeri pokvareni ili sam ja pokvarena, T cas nisaka, cas visoka... to ti je ono, dobro razmisli sta ces pozeleti, mozda ti se i ostvariuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 839
26.9.2014 8:43:46   
serpica
Madre a sto ne radis test? user posted image ma ja nisam jurila O bas nameniski nego znam da su mi rane O pa sam samo htela da vidim koji dan se pada,a kad sam vec znala onda smo se bacili na posao,ali ako mi verujete,kako se blizi sutra nekako sam ravnodusna,duboko u sebi znam da nisam trudna a opet se nadam onih 2,3 % da jesam. Bem li ga,i ja sam odlepila...user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 840
26.9.2014 8:47:36   
madre
test necu jos... znam do kog dana nema sanse da je bila, htela ne htela primetila sam plodnu sluz, a od tada nije proslo 14 dana, tako da cekam ja i prvo navijam za tebe, pa ces posle ti za meneuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 841
26.9.2014 8:52:47   
Modessty
Šerpi videćemo sutra.

Madre najbolje je tako kad neznaš. Onda se prijatno iznenadiš pozitivnim testom user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 842
26.9.2014 8:55:22   
madre
jeste, ali isto tako i lako promasis ovulaciju, sto naravno nije problem u ciklusu od 28 dana, jer drugi stize vrlo brzo, ali u ciklusu od 60-70 pa i vese dana, moze biti problemuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 843
26.9.2014 9:14:45   
serpica

test necu jos... znam do kog dana nema sanse da je bila, htela ne htela primetila sam plodnu sluz, a od tada nije proslo 14 dana, tako da cekam ja i prvo navijam za tebe, pa ces posle ti za meneuser posted image

Moze,navijam svakako za tebe user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 844
26.9.2014 9:18:53   
vonavoj
madre,navijam i ja jako,i vucem te..
sve vas vucem,sad sam jos jaca,zena ipouser posted image user posted image
pravim jos malo mesta!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 845
26.9.2014 9:21:59   
Štetica
Serpi,Madre,Iva 80 samo vas posmatram,i prasim i vucem…
Vec vidim veliku selidbu u trudnicke teme.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 846
26.9.2014 9:22:34   
madre
eto, von, zajedno smo cekale user posted image , a ti ode jos malo da se porodis, tako da vuci bre iz sve snageeeeuser posted image ja racunam na to tvoje mestouser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 847
26.9.2014 9:23:05   
serpica

IZVORNA PORUKA: vonavoj

madre,navijam i ja jako,i vucem te..
sve vas vucem,sad sam jos jaca,zena ipouser posted image user posted image
pravim jos malo mesta!

Vuci,trebace ti snaga user posted image sacekaj me sutra na vratima molim teee user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 848
26.9.2014 9:23:53   
vonavoj

kada se ovoliko navija, nema sile da ne uspeuser posted image

joj,madre,dobro kazes!user posted image
inace,moja je drugarica posle 5 godina ostala user posted image , u utorak je radila betu..ne moze da verujem...
kaze kad je najmanje mislila i nadala se..kod njih nije bilo fizickih prepreka,i tvrdi da je iz glaveuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 849
26.9.2014 9:29:16   
serpica
Stetice prasi,secam se kako sam te jurila po temama da vidim sta ima novo,i onda kad je bilo ja propustila taj dan...user posted image budi ti sutra tu kad javim rezultate mozda si srecnija od mene user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here