|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/14 [chat]
24.9.2014 4:55:04   
emicaa
Dobro jutro.Ne znam kako je kod vas ali moja je dama podivljala u 4,mislim cjelu noć se budila,i plakala u snu ali smo tad ustale user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 851
24.9.2014 6:00:51   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Evo i mene malo na rr. Ispascu skroz iz nagradne igre ako ovako nastavim user posted image .
Jole ne brini sve ce to biti ok kad ona krene da rucka za pravo.

Neko je pitao sta slatko da pravi, evo ja cu danas lenju pitu od jabuka.

Jako sam uzbudjena. Kontaktirali su me za neki posao, odradila sam neki probni test, mislim da sam ga dobro uradila, no videcemo. Posao idealan sedis kuci i radis.user posted image

Prekosutra mi stize Heather sa njenim momkom (prvi put u zivotu cu upoznati nekog njenog momka a znamo se 12 goduser posted image ) dovodi ga, decko je iz Hrvatske i bas sam joj rekla kako mi je srce puno sto ce ona biti tako blizu mene na 4 sata odavde a ne u Americiuser posted image . Ostace mi bar 10 dana. Nas dve smo vrlo produktivne zajedno. Ma obozavam je. Jao jedva cekam.

D mi je nocas nesto kasljala, juce kad sam je pokupila iz vrtica kao da joj je opet krenuo nos da sliniuser posted image . Bas je hladno, ja vise nisam pametna ni kako da obucem sebe ni dete juce mi je doslo da nosim zimsku jaknu. Najavili 6 stepeni za jutarnju temperaturu. Lozicu danas ipak vatru.Neeeeee....pocinje sezona lozenja odlepicu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 852
24.9.2014 6:24:44   
mali_mis
jutro mame user posted image
A. je zaspao u 22,30. A ja lepo trubim po citav dan, da je vazno da ide u isto vreme na spavanje, ali ne, ja lupam gluposti. Pa posle bude "Pa sta mu je". user posted image I onda je nesto ruzno sanjao, pa se probudio u 2, pa smo do 3 gledali mini ultra i baby tv, pa ni to nije bilo dovoljno, pa se igrao sa talking tom, i nekad oko 4 ponovo zaspao.
Izgleda da ce uskoro doci moj tata (kog nisam videla pa sigurno 10 godina, a zivimo u istom gradu), da vidi svog unuka. Psihicki se pripremam za taj susret, jer svaki put kad vidim tatu, toliko me iznervira, da budem nervozna narednih mesec dana.Al dobro makar se setio da bi mogao da vidi unuce po prvi put.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 853
24.9.2014 6:33:18   
Misha i Ljisha
MM ako ti je za utehu ja svog vidjam svakodnevno i svaki dan me nesto iznervirauser posted image . Ne brini dolazi da vidi unuce a ne da se svadjate, ako to tako prihvatis i lepo ga ugostis (kao gosta) nece biti problema. Samo nemoj prva da pocinjes da ne narusavas svoj dusevni mir.user posted image Ocito zeli da upozna unuce, a mozda bi zeleo i da bude vise u kontaktu sa tobom a izgovor mu je sad najbolji da vidi svog unuka.

Nego to gledanje crtanih preko noci. Mislim da nije bas pametno, njih te sare na tv-u jos vise razbude, uzmi nesto da se igrate na krevetu pa ce mu dosaditi brzo hahha...Jao zeno skroz te razumem, moja je imala period da se budi u 4 pa do 6 bude budna i onda tek nastavi. A imali smo dosta nocnih avantura, poslednja je bila letos pa smo izlazile napolje da ona vidi zvezde, mila majko totalno se razbudila tad, ma bice neki astrofizicar, od tad zvezde obozava OBOZAVA

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 854
24.9.2014 6:43:10   
mali_mis
Ma, juce smo mama i ja pricale o tati. I na kraju smo brata nagovorili da i on bude tu, jer ga on vidja 2 puta nedeljno (ide na jogu kod tate). Jer ako bi dosao tata sam, mislim da bi atmosfera bila krajnje zategnuta, ja nemam sa njim o cemu da pricam (volela bih da smo mi u dobrim odnosima), mama pogotovo. Kriticna nam je baba, njoj smo rekli da cuti i nista ne prica, ona ga bas ne voli. Brat mi kaze da je tati frka da dodje, jer se boji da mu ne zalupim vrata ispred nosa. Da su neke druge okolnosti, verovatno bih. Ali kad hoce da vidi unuce, zasto da ne.
A sto se tice tv u nocne sate, ni meni se ne svidja ideja. Naucile smo malog gospodina kako se silazi sa kreveta, pa je sam sisao, otisao u dnevnu stao ispred tv, i urla na sav glas. Poslusacu te za igracke u krevetu, pa ti javim user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 855
24.9.2014 6:52:10   
serpica

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro.Ne znam kako je kod vas ali moja je dama podivljala u 4,mislim cjelu noć se budila,i plakala u snu ali smo tad ustale user posted image

Isti scenario i kod nas...bas pomisleh kako smo lepo krenuli da spavamo,kad eto ti malera,ubi me glava sada,a on zaspao...
Dobro jutro....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 856
24.9.2014 7:09:28   
mirkam
Jutro...
M se probudio u 5:30 potpuno naspavam, oran i raspolozan za igru user posted image
Potpuno sam komirana.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 857
24.9.2014 7:31:48   
mama micki
Dobro jutro drage moje! Nema me na RR, ne stižem. Na odmoru sam do ponedeljka, Teodora je krenula u prvi razred pa mnogo vremena provodim sa njom. Sara je takođe porasla, sva je kovrdžava i šašava. Postaviću slike uskoro. Kako ste mi vi? Doco, Branki čestitam, sada ste moderatori!!!
Mali mišu i ja imam takvog tatu... nažalost. Ja sam sa njim ok, čujemo se redovno, pričamo ali kada su viđanja u pitanju...Sara u decembru puni dve godine a on je još nije upoznao.
Ljišo, Šerpi user posted image user posted image user posted image
Ja pristavila drugu kafu. T otišla u školu, Sara spava pa kada se probudi odosmo u nabavku.
Uf, baš mi je nedostajalo ovo kuckanjeuser posted image
Gde su nam Adulence i Jole82?
Pozdrav mame, ljubite dečicu.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 858
24.9.2014 7:39:53   
serpica
Mama micki pa de si bre zeno,bas se pitam nema te mesecima,fali ovde jos jedan jarac user posted image drago mi je da ste ok,i da su decica dobro user posted image
ja sam ponovo u crticama,to je jedino novo,bar kod mene user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 859
24.9.2014 7:41:29   
emicaa
Ovo je stvarno kao da?se dogovaraju kad će nam spremiti noćno šou.još me je i ono čudo od mm na jutro naljutio,bem ti muško samo znaju kukati za svaku sitnicu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 860
24.9.2014 7:43:36   
serpica
eee emice zato ja ne ustajem iz kreveta dok ne ode na posao user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 861
24.9.2014 7:47:00   
emicaa
Ja moram kad T budna,probudi me 10 minuta prije nego što krene ali to mu je sasvim dovoljno

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 862
24.9.2014 8:00:05   
mama micki
Šerpi čestitamuser posted image user posted image user posted image Stvarno si hrabra, moram priznati!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 863
24.9.2014 8:07:48   
serpica

IZVORNA PORUKA: mama micki

Šerpi čestitamuser posted image user posted image user posted image Stvarno si hrabra, moram priznati!!!

Micki cekaj da ugledam user posted image pa ce onda castimo,hvala u svakom slucaju,jos par dana i znacu na cemu sam user posted image

Direktna veza do poruke: 864
24.9.2014 8:12:13   
mama micki
Ma to je to, sigurno, jarac si ti! Nego kako si smogla hrabrost da se odlučiš da rodiš još jedno bebče? To mene oduševljava!!! Sama činjenica da to želiš. Imaš troje i još radiš sa decom....nemam reči!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 865
24.9.2014 8:17:46   
serpica
Pa sta znam,jednostavno me deca ispunjavaju,nisam imala nekih problema u cuvanju i odrastanju do sada,imam jos uvek snage i tako,posle odobravanja dr i kontrole odlucila sam se na jos jedno ako bog da...nego da ne masimo temu,sad ce Trca s bic da nas pojuri user posted image

Direktna veza do poruke: 866
24.9.2014 8:23:44   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Mnogo mi se spava. Sofija je lepo spavala, nego ja sam non stop umorna. Sad mi se ne ustaje iz kreveta, jer mi je bas hladno.
Jos malo treba da idem na posao. Grrr
Mama micki bas se mislim sta je s tobom. Lepo sto si navratila.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 867
24.9.2014 8:24:20   
mama micki
Imaš pravo, opasna je Trca!
Ova moja Merida se probudila pa sada već vršlja po kući i vadi tanjire iz kuhinje, i buni se što joj ne dozvoljavam da uđe u Teinu sobu da joj cepa sveske! Odoh da je obučem pa da malo prošetamo, a danas neznam kud ću pre. Treba da spremim ručak, da sredim kuću. Pa onda u školu po Teodoru, imamo i otvorena vrata a u 5 imamo roditeljski u jaslicama kod Sare. U 7 Tei počinje probra folklora. Dok se vratim kući biće 9 a ja ću biti komirana.
Želim vam lep dan! Sunce je pa iskoristite to što ga još ima? Sve vas user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 868
24.9.2014 8:39:55   
Mala Elena
Mame dobro jutro! user posted image E se budila oko pola 8...ima mnogo ruzan obicaj zadnjih dana da mi zaspi slucajno na rukama posle kupanja , a onda odspava dva sata i super je raspolozena za igru! user posted image s ja ne vidim belu macku !

Direktna veza do poruke: 869
24.9.2014 8:41:40   
doktorkakristal
jutar samo da se javnem nemam vremena da citam mama mi svratila,Mi smo dobro spavali da lie je nexium delovao ili nesto drugo sve u svmu budila se mozda dva puta

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 870
24.9.2014 10:31:32   
Klarita
Dobar danuser posted image mada i nije neko jutro bilo za mene, K povracala jutros i nocasuser posted image i imala jednu tecniju stolicu. Boze, imasmo taj stomacni prosle srede, sta je sad u pmuser posted image Samo ovaj put mnogo manje povracala i evo igra se, kao da nista nije bilo. Ja stvarno ne znam. Jeli smo svi sve isto juce popodne. Jedino sto je isto sto i prosle srede je sto je onda jela pasulj u vrtic i juce je pasulj bio za rucak user posted image mada i prekjuce je jela pasulj...nemam pojma stvarno.

Mama micki, lepo sto si nas se setila user posted image

Doco, zasto opet nexium?

Direktna veza do poruke: 871
24.9.2014 10:37:49   
doktorkakristal
opet kiselina,izvija se nocu izgleda da je zato lose spavala i budila se,videh da opet stuca po sto puta i da podriguje,odvela je jer nisam bila sigurna da li ide sad veca doza ,i kao sto rekoh kaze gastro mora opet nexium da zastitimo jednjak pa kontrola za mesec dana,sinoc je bas mirno spavala odmah se vidi razlika

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 872
24.9.2014 11:13:47   
dijana1*
Pozdrav i od nas.
Mi smo nocas relativno imali mirnu noc. Budio se standardno par puta ali od 23:30 -4 h nije se mrdnuouser posted image
Pozdrav za sve a ko mi je slinav da sto pre ozdravi.
Klarita mozda je muci pasuljuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 873
24.9.2014 11:16:16   
Modessty
Ja danas vodim Danila na kontrolu. Opet mu se noću zapuši nosić. I to smo samo par dana bez Galitifena! Tačno nam dođe da se upucamo kad počne noću da plače jer mu zapušen nos!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 874
24.9.2014 13:22:10   
superm
Samo da vas pozdravim u letu, odoh na posao, ljubim vas sve!user posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

ime za deckica
pisuljica

Matija (48%)

Mateja (52%)

Ukupan broj glasova: 132

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here