Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 5:28:05
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame,moja mila jutros malo poranila,probudila me pričom,stoji u krevetiću,ljuljuška se i priča li priča.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 6:21:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Denis napast je juce bio u elementu. A ja neispavana. Jedva sam prezivela. U jednom trenutku mi se zavrtelo u glavi, i mislila sam da cu roknuti u nesvest. Ni 2 kafe i energetski napitak mi nisu pomogli. Jedva sam ga uspavala. Pre spavanja je vadio moje gace iz fioke, i bacakao ih po sobi. Ja ih pokupim, strpam u fioku, i ajd u krug. Sto puta je usao kod svoje prababe u sobu i pokusavao da joj otme vitafon, pa kad mu ne da, odma njarenje (mrzim njarenje). Valjda ce se danas probuditi raspolozeniji.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 7:49:45
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame Jao MM, nasmijala si me, vec sam ga zamislila kako vitla gacama po sobi Kod nas jutros nema kise, al duva sjever, hladno brrr. Konacno sam kupila novi depilator! Onaj stari (jedno 10-tak godina star) cupao je svaku 15-tu dlaku, a i dosta je kidao a ne cupao, pa je to trajalo satima dok se sve skine. Ovaj probah malo na rukama, cupa ko lud Bas sam srecna zbog toga Pojma nemam po ovakvom vremenu sad kako da obucem M za napolje, bas je bzv..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 8:00:19
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mame kad mo vec kod dlaka ja juce bila na depilaciji,odmah sam se osecala bolje. Ovo vreme mi kvari raspolozenje, jos me dete sad zvalo iz skole namokrila noge da joj donesem druge carape,a velik odmor tek za sat i po,smrznuce se do tad.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 8:04:13
|
|
|
|
mirkam
|
Serpice, a mozes li da joj dodas izmedju casova, na malom odmoru? Dugo je sat ipo mokrih nogica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 8:37:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro jutro ranoranioci ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 8:56:09
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: mirkam Serpice, a mozes li da joj dodas izmedju casova, na malom odmoru? Dugo je sat ipo mokrih nogica Ne mogu moram ovo dvoje prvo da zbrinem,evo spremam se polako,bas sam se iznervirala...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 9:01:38
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Šerpi jel si sama sa decom? Što ne pošalješ majku ili muža? Ja kasnila malo na posao. Uspavali se, pa dok nas razbudili baka i deka, pa se i Danilo probudio sav nešto namćorast i morala sam da ga grlim jedno 5 min da se razbudi ivrati na normalu inače bi doveo baku do ludila. A NIkola čim vidi dedu skače na njega i plače kad deda negde odlazi. Za mamu ne plače, al za deduu!!!!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 9:16:09
|
|
|
|
doktorkakristal
|
juro mame mi ustali malopre ,D se probudila prvo u 6 juros upisana skroz opet pustila pelena,taman je presvukla ona se ukaki,operem je i sredim i reko ma da joj dam mleko mozda zaspi i stvarno upalilo odmah zaspala,e sad nemam pojma sta cu danas sa njenim spavanjem sve se pomera ,no nema veze kad smo se mi odmorili,joj sto nam nije ovako svaki dan
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 9:47:41
|
|
|
|
emicaa
|
Jutros mm ustao u 6 i mene pošalje da odspavam dok on krene na posao kad ja se probudih T spava u krevetiću u skoro pola 9,i tako da je i nama za danas sve poremetio,ona bi trebala sad u 10 zaspati ali ništa od toga.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 11:02:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro. Vidim svi naspavani, svezi i odmorni. Nasa deca se sto posto dogovaraju kada da nas maltretiraju Kosta se jutros probudio normalan, lepo jeo, nije plakao, ma milina. Nadam se da necu zazaliti zato sto sam ga pohvalila
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 11:31:06
|
|
|
|
emicaa
|
Ako nam noćas budu pravili probleme sumnjivi su
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 12:00:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dijana, ugrizi se za jezik... Ne znam za E ali ja se nisam nikako odmorila , sinoc se probudila i zaspala u 1 , ah. Ja imam da peglam a samo idem i smrkcem po kuci. ..
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 12:43:37
|
|
|
|
Jole84
|
Dobar dan mamike Meni tu mama pošto je mm na terenu pa da se spavamo same nas dve ženske, kuvam pasulj i spremam dasku za peglanje. Bogami mi se tona nakupila. A inače smo neslavno prošli sa izbacivanjem obroka, beba je počela sve u 4 da mi se budi pa da gluvari do 6 iz ruke u ruku još bi se igrala, pa iz straha da mi ne zameni dan za noć sam brže bolje vratila obrok u 3, tako da je sad sve po starom dobrom programu, spavka ko top. Ima vremena za izbacivanje, ko šiša doktore.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 15:02:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pozdrav mame! Sinoc smo svi legli rano. Sofija se probudila oko 11 posto nije sisala i probudila se tek u 9. Bas sam se naspavala. Sad sam na pauzi. Idem jos malo na casove. Mm vodi Teodoru u muzicku posto ja radim. Kuckamo se.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 15:36:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja imam temperaturuuuuu , jel ok da dojim?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 15:39:50
|
|
|
|
mati
|
ME stavi masku. Ja sam dojila do 39, kad je pocelo da prelazi izmuzavala sam se... NM je strucna po ovom pitanju. Kopiraj u temi o dojenju pre ce da vidi... Sanjice bravo za Sofiju... Mita jos nije prespavao celu noc a da se ne probudi za cici...
< Poruku je uredio mati -- 23.9.2014 15:40:55 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 15:42:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo sada cu, njoj nisam ni merila...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 15:44:15
|
|
|
|
mati
|
Mene je svasta snaslo po izlasku iz porodilista, alergija, T visoka, grlo... U pola noci dolazila hitna zbog gusenja... Ali sam se izborila, nikako nisam odustajala od dojenja...
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 17:10:28
|
|
|
|
superm
|
Hello, mamice! Dosla sam s posla, grlim se sa decom, pravi su macici... Pravila bih nesto slatko, al sta Ako imate ideju, recite.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 20:43:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mame, da li neko zna kako se koristi spuzva z skidanje sminke od celuloze?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 21:49:06
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro vece,ima li sta novo JOLE rekoh ti vec samo sama ces najbolje znati sta i kako D kasno zaspala osecam da ce ujutru rano prbuditi nisam ja te srece da duze spava mi smo ponovo vratili nexium krenule dvojke pa joj iritiraju zeludac,no nije strasno za sad samo malo vise podriguje i stuca,kaze deciji gastro da je ona odlicna obzirom da je imala refluks,ima 9 200gr tako da je vec utostrucila tezinu
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 21:51:31
|
|
|
|
dijana1*
|
ME prekopirala sam post u temu sminkanje.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 22:02:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece mamite! Deca spavaju. Sto je super. Vratim se sa posla u 8, a mm ih je okupao i nahranio. Samo sam ih ususkala, mazila i izasla iz sobe.. Nije mi drago sto do kasno radim, nego sto sam oslobodjena kupanja i hranjenja. Kaze mm da je T rekla nastavnici da je voli. Blesavo dete. Dobila je od moje sestre neke knjizice sa resavanjem zadataka. Juce smo sve vreme radile. Nije se odvojila od toga. Ova mala kad je gladna samo dodje u kuhinju i place. Sva je smesna. Koliko T nije jela ova beba jede i to prilicno dobro.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.9.2014 22:03:51 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 23.9.2014 22:13:46
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SANJICE samo nek klopa,videh slike na fb ko med je sva mi je nekako zanimljiva
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
kupanje bebasneza90koliko cesto kupate vasu bebu?svako vece (
66%)
svako drugo vece (
13%)
svako trece vece (
14%)
jednom nedeljno (
7%)
Ukupan broj glasova: 394Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!