Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 24.9.2014 15:03:26
|
|
|
|
emicaa
|
pu pu pu valjda je neću ureći,T se već 40 min. igra sama u ogradici,pogleda u mene,nasmije se i opet nastavi.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 24.9.2014 15:49:36
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobar dan,mi isli do parka danas i malo setale nas dve bile skoro dva sata napolju da iskoristimo lepo vreme,posle se vratile da rucamo,kad se D probudi opet cu je izvesti,mada me noge bole ali sta cu zao mi da sedi u stanu po lepom vremenu
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 24.9.2014 19:42:45
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike... Mi skitali ceo dan i tek sad smo usli. Al je opet zahladilo
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 24.9.2014 22:56:36
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamice, da vam mahnem. Sipao mi mm dunjevacu, pa odoh dalje. Fino smo organizovani, na poslu mi je bas potaman, milion informacija, juce i danas ucim monitoring u operacionoj sali, stavili su me na plasticnu hirurgiju juce i danas, juce dve operacije, danas pet. Sutra sam na neurohirurgiji. Ne stignem da citam, literature za izvoz, ali dobro, fino je krenulo, mnogo sam srecna. Ljubac svima
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 24.9.2014 23:55:02
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro vece i laku noc N se nesto budi svaki cas, a ja dezurala jutros K, pa sam sva uslogirana, jedva gledam, ali jedva. Doco, bice valjda bolje, mora Emicee, sut' bona, nemoj prizivat' djavole Sve vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 0:02:10
|
|
|
|
superm
|
Odoh i ja, treba sutra ranije da ustanem, laku noc!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 0:24:13
|
|
|
|
mati
|
Torbi ti si bila 2 god na bolovanju? Blago tebi kad si tako raspolozena po povratku na posao... Svaka cast. Meni se bas ne radi. A priblizilo se opasno. Ali cu svejedno za par meseci opet na bolovanje.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 0:34:43
|
|
|
|
Azra_
|
Mati, što opet na bolovanje? Torbice, samo napred!
< Poruku je uredio Azra_ -- 25.9.2014 0:36:11 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 0:38:11
|
|
|
|
mati
|
Moramm do hirurga... Precenila sam se i u toku trudnoce i posle nje, tj preterala... Ne zelim da drugi rade stvari umesto mene i pomazu mi i to me kostalo.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 0:43:46
|
|
|
|
Azra_
|
Uh bre Mati . Nadam se da nije ozbiljno i da nećeš baš preskupo platiti samostalnost.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 0:48:51
|
|
|
|
mati
|
Ne bi trebalo da je ozbiljno, njima je to rutinski zahvat. Vec sam bila na konsultacije...
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 1:02:37
|
|
|
|
Azra_
|
Drži se... Možda se i vidimo pre toga.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 1:33:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mame, ima li koga? nemam osecaj za vreme , rintala sam po stanu, te ovo , te ono, sve bih da zavrsim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 5:47:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Verovale ili ne ali ja pijem vec svoju drugu Ustala sam u 4. I mm i ja. Pa sam se lickala i sta ti ja znam jer danas cim ostavim D u vrtic idem na razgovor za posao. Jupiiiiiiii....Smejem se juce ceo dan tri kompanije mi se javile, i u roku od 10 dana cu znati da li ce me primiti, a juce me zvali iz jedne gimnazije da dodjem danas na razgovor. Hahahah... gle sad ovo kad me svi prime . Ja isla logikom prijavicu se na 100 mesta pa cu negde ubosti, kad ono u dve kompanije su mi vec javili da sam u uzem krugu, za jednu sam vec neki test odradila, a po glasu ovog coveka iz skole mi se cini da sam vec primljena ahahhah...Eto kad te pocera onda te pocera. Inace juce sam usla u stare farke. Jeeeeeee.....Jes malko salce viri sa strane ali opusteno sam se zakopcala (nisam morala da lezem na krevet i sl ). Evo potkresala sam nokte i izbelila ih limunom (od voca i baste su mi haos nokti)da budem kulturica danas. Malo sam plakala dok sam cupala obrve i cini mi se da ih nisam dobro ni ocupala na ovom svetlu u kupatilu a riknula mi sijalica iznad ogledala.Cak sam se namazala i kremom. Zamislite! hahaha...I tako sad sam ko nova mogu da se udajem hahahah... Odoh da vidim sta ste piskarale Pozdrav mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 6:21:16
|
|
|
|
serpica
|
Jutro mame,ja sam budna od 3h,bebac plakao,nos mu se zapusio,a onda kad smo to sredili,rasanio se i nece da spava,eno ga u kolica gleda crtace i pijem mleko a ja sam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 6:30:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. i ja smo se juce sakrivali po ormanima, bas smo se fino igrali. Opet je zaspao oko 22h, pa se budio oko 2, sanjao ruzne snove, pa udario u dreku, i ja se setim Ljise. Donesem igrackice u krevet, igrali se 10 min. i on tap glava na jastuk i spava. Milina Ljiso srecno danas na razgovorima za posao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 6:42:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Jutro mame A. i ja smo se juce sakrivali po ormanima, bas smo se fino igrali. Opet je zaspao oko 22h, pa se budio oko 2, sanjao ruzne snove, pa udario u dreku, i ja se setim Ljise. Donesem igrackice u krevet, igrali se 10 min. i on tap glava na jastuk i spava. Milina Ljiso srecno danas na razgovorima za posao super. Ma kazem ja tebi njih tv apsolutno razbudi, zvuci i sarenilo. Jesu im zanimljive igracke ali ne toliko Hvala na lepim zeljama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 7:22:58
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame! Evo ja ispratila mm i T pa sad na miru pijem kafu, Saru ne vodim u vrtić jer sam na odmoru, pa da malo uštedimo. Ona se igra u ogradici što mi je jako čudno, ali da ne ureknem, bar dok popijem kafu. Torbice Da dečica ozdrave, sva. Poljubac za njih! Ja danas primam platu, pa ću sada da pravim spisak za veću nabavku. Trebalo bi da odem i da kupim neke čizme a i nešto od garderobe. Ja sam tek sada počela da mršavim pa još ne mogu da uđem u sve stare stvari a ove što sam nosila posle trudnoće su mi velike. Mame sija sunce, da iskoristimo ovaj dan! Lepo se provedite danas!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 7:35:50
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame. M jos uvijek, za veliko cudo, spava. Danas idemo na kontrolu. I nisam se pohvalila, konacno smo promijenili njehgovog dre, tako da danas prvi put idemo "s voljom" na kontrolu. Inace njegova , sad vec bivsa, dr je konacno dobila toliko zeljeno mjesto u bolnici pa su M dodijelil drugog dr.Ona je i bila isfrustrirana sto radi DZ a svi iz njenje porodice su cuveni ljekari i specijalisti i rade u bolnici.Eto, neka joj je sa srecom, bas se radujem zbog nje Evo, cudoviste se budi, odoh
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 7:50:25
|
|
|
|
serpica
|
Moje cudance se uspavalo u kolica gledajuci tv,pebacila sam ga u krevetac,samo da duze pospava da uradim nesto po kuci,starija otisla u skolu..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 7:53:40
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,Bogu hvala kad se završi noć,dovoljno je to da kažem.Vani već standardno kiša pada,sva sam svjetla u stanu popalila koliko je mračno.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 8:03:32
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro i ovde Kod nas ništa novo,djeca dobra zdrava ,slušaju svoje roditelje Nema kiše ali je baš hladno. Kad čitam vaše postove o bebama moji mi nekako dođu veliki
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 9:17:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro od nas,D se nocasbudila tj vristala u snu nesto kontam da je mozda bilo hladno primirila se pred zoru kadse scucurila pored mene legla na moju ruku i zaspala,probudila se opet u pola sedam ja viknem SPAVAJ dam joj mleko i spavala do 9 verovali ili ne ja ustala u 8 ,kako cemo danas sa spavanjem nemam pojma napolju je da se smrznes prava jesen bilo bi lepo kad bi ranije pustili grejanje
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 9:21:50
|
|
|
|
Modessty
|
Šta je ovo?! Sva deca lumpovala noćas ili rano jutros! Nikola se budio, plakao, kenjkao. Onda mu namazala Calgel i malo se smirio. Spavao je maltene na sisi pola noći.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 25.9.2014 9:27:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo super spavali. Jutros se probudila oko 7. Sisala je i spavala do 9. Sad se razmisljam da li da idemo napolje da pokupujem T za vrtic potreban pribor. T su ukrali u vrticu jaknu. Ljiso srecno danas! Doco nesto se razmisljam da Sofiji i Teodori kupim vrece koliko je hladno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Parfemicale17Koji parfem od navedenih,bi zelele da imate?Roberto Cavalli Oro (
15%)
Gabriela Sabatini (
17%)
Dune Dior (
13%)
Jennifer Lopez Deseo (
9%)
Versace Bright (
10%)
Dolce Gabbana (
37%)
Ukupan broj glasova: 131Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!