|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/14 [chat]
23.9.2014 5:28:05   
emicaa
Dobro jutro mame,moja mila jutros malo poranila,probudila me pričom,stoji u krevetiću,ljuljuška se i priča li priča.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 826
23.9.2014 6:21:37   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Denis napast je juce bio u elementu. A ja neispavana. Jedva sam prezivela. U jednom trenutku mi se zavrtelo u glavi, i mislila sam da cu roknuti u nesvest. Ni 2 kafe i energetski napitak mi nisu pomogli. Jedva sam ga uspavala. Pre spavanja je vadio moje gace iz fioke, i bacakao ih po sobi. Ja ih pokupim, strpam u fioku, i ajd u krug. Sto puta je usao kod svoje prababe u sobu i pokusavao da joj otme vitafon, pa kad mu ne da, odma njarenje (mrzim njarenje).
Valjda ce se danas probuditi raspolozeniji.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 827
23.9.2014 7:49:45   
mirkam
Jutro mame user posted image
Jao MM, nasmijala si me, vec sam ga zamislila kako vitla gacama po sobi user posted image
Kod nas jutros nema kise, al duva sjever, hladno brrr.
Konacno sam kupila novi depilator! Onaj stari (jedno 10-tak godina star) cupao je svaku 15-tu dlaku, a i dosta je kidao a ne cupao, pa je to trajalo satima dok se sve skine. Ovaj probah malo na rukama, cupa ko lud user posted image Bas sam srecna zbog toga user posted image
Pojma nemam po ovakvom vremenu sad kako da obucem M za napolje, bas je bzv..

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 828
23.9.2014 8:00:19   
serpica
Dobro jutro mame user posted image
kad mo vec kod dlaka ja juce bila na depilaciji,odmah sam se osecala bolje. Ovo vreme mi kvari raspolozenje,user posted image jos me dete sad zvalo iz skole namokrila noge da joj donesem druge carape,a velik odmor tek za sat i po,smrznuce se do tad.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 829
23.9.2014 8:04:13   
mirkam
Serpice, a mozes li da joj dodas izmedju casova, na malom odmoru? Dugo je sat ipo mokrih nogica user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 830
23.9.2014 8:37:11   
Mala Elena
Dobro jutro ranoranioci ... user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 831
23.9.2014 8:56:09   
serpica

IZVORNA PORUKA: mirkam

Serpice, a mozes li da joj dodas izmedju casova, na malom odmoru? Dugo je sat ipo mokrih nogica user posted image

Ne mogu moram ovo dvoje prvo da zbrinem,evo spremam se polako,bas sam se iznervirala...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 832
23.9.2014 9:01:38   
Modessty
Dobro jutro! Šerpi jel si sama sa decom? Što ne pošalješ majku ili muža?
Ja kasnila malo na posao. Uspavali se, pa dok nas razbudili baka i deka, pa se i Danilo probudio sav nešto namćorast i morala sam da ga grlim jedno 5 min da se razbudi ivrati na normalu inače bi doveo baku do ludila. A NIkola čim vidi dedu skače na njega i plače kad deda negde odlazi. Za mamu ne plače, al za deduu!!!! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 833
23.9.2014 9:16:09   
doktorkakristal
juro mame mi ustali malopre user posted image ,D se probudila prvo u 6 juros upisana skroz opet pustila pelena,taman je presvukla ona se ukaki,operem je i sredim i reko ma da joj dam mleko mozda zaspi i stvarno upalilo odmah zaspala,e sad nemam pojma sta cu danas sa njenim spavanjem sve se pomera ,no nema veze kad smo se mi odmorili,joj sto nam nije ovako svaki dan

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 834
23.9.2014 9:47:41   
emicaa
Jutros mm ustao u 6 i mene pošalje da odspavam dok on krene na posao kad ja se probudih T spava u krevetiću u skoro pola 9,i tako da je i nama za danas sve poremetio,ona bi trebala sad u 10 zaspati ali ništa od toga.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 835
23.9.2014 11:02:58   
dijana1*
Dobro jutro. Vidim svi naspavani, svezi i odmorni. Nasa deca se sto posto dogovaraju kada da nas maltretirajuuser posted image
Kosta se jutros probudio normalan, lepo jeo, nije plakao, ma milina. Nadam se da necu zazaliti zato sto sam ga pohvalilauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 836
23.9.2014 11:31:06   
emicaa
Ako nam noćas budu pravili probleme sumnjivi su user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 837
23.9.2014 12:00:07   
Mala Elena
Dijana, ugrizi se za jezik... Ne znam za E ali ja se nisam nikako odmorila , sinoc se probudila i zaspala u 1 , ah.
Ja imam da peglam a samo idem i smrkcem po kuci. ..user posted image

Carpe diem, quam minimum credula postero - Iskoristi dan, ne veruj sledećem.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 838
23.9.2014 12:43:37   
Jole84
Dobar dan mamike user posted image
Meni tu mama pošto je mm na terenu pa da se spavamo same nas dve ženske, kuvam pasulj i spremam dasku za peglanje. Bogami mi se tona nakupila.
A inače smo neslavno prošli sa izbacivanjem obroka, beba je počela sve u 4 da mi se budi pa da gluvari do 6 iz ruke u ruku još bi se igrala, pa iz straha da mi ne zameni dan za noć sam brže bolje vratila obrok u 3, tako da je sad sve po starom dobrom programu, spavka ko top. Ima vremena za izbacivanje, ko šiša doktore.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 839
23.9.2014 15:02:32   
Sanjica26 RR
Pozdrav mame! Sinoc smo svi legli rano. Sofija se probudila oko 11 posto nije sisala i probudila se tek u 9. Bas sam se naspavala. Sad sam na pauzi. Idem jos malo na casove. Mm vodi Teodoru u muzicku posto ja radim. Kuckamo se.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 840
23.9.2014 15:36:57   
Mala Elena
Ja imam temperaturuuuuu user posted image user posted image user posted image , jel ok da dojim?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 841
23.9.2014 15:39:50   
mati
ME stavi masku. Ja sam dojila do 39, kad je pocelo da prelazi izmuzavala sam se...
NM je strucna po ovom pitanju.
Kopiraj u temi o dojenju pre ce da vidi...
Sanjice bravo za Sofiju... Mita jos nije prespavao celu noc a da se ne probudi za cici...

< Poruku je uredio mati -- 23.9.2014 15:40:55 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 842
23.9.2014 15:42:15   
Mala Elena
Evo sada cu, njoj nisam ni merila...user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 843
23.9.2014 15:44:15   
mati
Mene je svasta snaslo po izlasku iz porodilista, alergija, T visoka, grlo... U pola noci dolazila hitna zbog gusenja... Ali sam se izborila, nikako nisam odustajala od dojenja...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 844
23.9.2014 17:10:28   
superm
Hello, mamice! Dosla sam s posla, grlim se sa decom, pravi su macici... Pravila bih nesto slatko, al stauser posted image Ako imate ideju, recite.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 845
23.9.2014 20:43:24   
Mala Elena
Mame, da li neko zna kako se koristi spuzva z skidanje sminke od celuloze? user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 846
23.9.2014 21:49:06   
doktorkakristal
dobro vece,ima li sta novo
JOLE rekoh ti vec samo sama ces najbolje znati sta i kako
D kasno zaspala osecam da ce ujutru rano prbuditi nisam ja te srece da duze spava user posted image
mi smo ponovo vratili nexium krenule dvojke pa joj iritiraju zeludac,no nije strasno za sad samo malo vise podriguje i stuca,kaze deciji gastro da je ona odlicna obzirom da je imala refluks,ima 9 200gr tako da je vec utostrucila tezinu

Direktna veza do poruke: 847
23.9.2014 21:51:31   
dijana1*
ME prekopirala sam post u temu sminkanje.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 848
23.9.2014 22:02:22   
Sanjica26 RR
Dobro vece mamite! Deca spavaju. Sto je super. Vratim se sa posla u 8, a mm ih je okupao i nahranio. Samo sam ih ususkala, mazila i izasla iz sobe.. Nije mi drago sto do kasno radim, nego sto sam oslobodjena kupanja i hranjenja.user posted image
Kaze mm da je T rekla nastavnici da je voli. Blesavo dete.
Dobila je od moje sestre neke knjizice sa resavanjem zadataka. Juce smo sve vreme radile. Nije se odvojila od toga.
Ova mala kad je gladna samo dodje u kuhinju i place. Sva je smesna.
Koliko T nije jela ova beba jede i to prilicno dobro.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.9.2014 22:03:51 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 849
23.9.2014 22:13:46   
doktorkakristal
SANJICE samo nek klopa,videh slike na fb ko med je sva mi je nekako zanimljiva user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Ime za devojcicu
Kalina14

mala pomoc oko imena :)

Dunja (37%)

Staša (26%)

Lena (37%)

Ukupan broj glasova: 103

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here