|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
22.9.2014 14:08:00   
jabudic

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Posto sam pila tablete za kontracepciju (juce je trebalo da krenem sa novom kutijom) nemam pojma kad treba da dobijem. Juce mi je prosla menstruacija, pa ajd da racunam kao moj normalan ciklus, upisi me za 18 oktobar. user posted image
Jel ima ovde neko da je pio tablete za kontracepciju? Moracu da potrazim ako ima temica o tome, kako one uticu na plodnost..

Evo isto i kod mene. U petak sam trebala da počnem novu kutiju, ali nisam.
Očekivan datum 13/10, mada do sada nismo uradili nešto konkretno, ali ima dana user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 726
22.9.2014 14:11:53   
serpica
jabudic ima dana,user posted image samo napred,trece jel da? user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 727
22.9.2014 14:22:03   
jabudic
Da, da, nadamo se djevojčici user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 728
22.9.2014 14:29:36   
llila
i mene pisi za 19 oktobar tatjan dobro dosla i mi imamo dva djecaka i zelimo jos jednu bebu mozda je ovo nas mjesec..serpi svi cekamo tvoj.testic user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 729
22.9.2014 14:35:42   
Mala Elena
Serpi navijam i ja zauser posted image ! Ja ne bih radila 30-og , bolje pocetkom oktobra, znam da si nestrpljiva ali brzo ce proci ! user posted image
Ja sam cekala 13 dana .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 730
22.9.2014 16:05:10   
serpica
Ovo mozda nije za ovu temu ali ima smisla:
Hranim ja Tomu i pritom ga animiram na sto nacina da bi jeo,babytv nam radi,on sedi u hranilici i ja pokusavam da mu gurnem kasicicu u usta i pitam ga ( misleci na crtani ) "Tomo gde je bejbi,gde"? A on prstom pokazuje u mene i smeje se. Mozda je to znak,ko zna.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 731
22.9.2014 16:07:00   
Tanjica81
I mene pisi za 19.10.

Mada, pravo da vam kazem crtice, cudna mi je ova vestica.... Ili samo umisljam user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 732
22.9.2014 16:12:31   
Tanjica81
Jao Serpice bas sam neki dan citala na nekom sajtu Neuobicajene simptome i bas o tome je bilo reci kako se deca drugacije ponasaju kako bi privukli paznju...i nekako predosecaju pa pokazuju, maze, pricaju sa stomakom... user posted image

Kako se osecas?Simptomi?

PADME gde si? Da li neko zna nesto? Citala sam prethodne, ali nisam primetila da je pisala...

< Poruku je uredio Tanjica81 -- 22.9.2014 16:13:56 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 733
22.9.2014 16:21:52   
llila
hej tanjice meni je vestica stigla u subotu a danas nema nista ali verujem da nekad moze biti slabijeg intenziteta zato se veceras bacam u akciju a gde nam je joka ako se ne varam mislim da i ona ne ocekuje krajem meseca iskreno navijam i za nju

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 734
22.9.2014 16:27:08   
serpica

IZVORNA PORUKA: Tanjica81

Jao Serpice bas sam neki dan citala na nekom sajtu Neuobicajene simptome i bas o tome je bilo reci kako se deca drugacije ponasaju kako bi privukli paznju...i nekako predosecaju pa pokazuju, maze, pricaju sa stomakom... user posted image

Kako se osecas?Simptomi?

PADME gde si? Da li neko zna nesto? Citala sam prethodne, ali nisam primetila da je pisala...

Dobro sam,nista posebno od simptoma,temperatura i dalje visoka,glavobolje i ponekad cudan osecaj u grudima,ali nista sto bi obecavalo.

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 735
23.9.2014 6:49:11   
serpica
Dobro jutro devojke, user posted image
UM nedostajes ovde user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 736
23.9.2014 8:35:17   
pipi_coco
Dobar jutar user posted image

Pune se redovi u crticama, ima da oktobar bude veseo user posted image

Serpice kako si jutros?

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 737
23.9.2014 8:50:50   
serpica
Pipi i dalje isto,povremeno glavobolja,i sve ono od pre par dana user posted image tesi me to sto je t jos visoka,videcemo jos par dana,danas je 9dpo,sacekacu jos malo pa cu verovatno betu da uradim da budem sigurna,test hoce da prevari user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 738
23.9.2014 8:59:14   
pipi_coco
Pa temperatura bi trebala da bude dobar znak user posted image

U pravu si, beta je sigurnija i odmah znaš na cemu si kada dobiješ rezultat, a ne ono kad blejimo ko ludace da li se vidi druga crta, ili je to sjena ili se pricinjava user posted image

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 739
23.9.2014 9:11:34   
daca77
Svratila samo da povucem jakooo ove crtice moje user posted image

Direktna veza do poruke: 740
23.9.2014 9:58:52   
serpica

IZVORNA PORUKA: daca77

Svratila samo da povucem jakooo ove crtice moje user posted image

Bas se pitam gde si do sad user posted image
Pipi kod mene nema blejanja ako se ne pojavi druga crta odmah ja vise i ne gledam,zato cu verovatno betu krajem nedelje i to je to,ako nesto ima pokazace valjda 14dpo jel da?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 741
23.9.2014 10:00:42   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: jabudic

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Posto sam pila tablete za kontracepciju (juce je trebalo da krenem sa novom kutijom) nemam pojma kad treba da dobijem. Juce mi je prosla menstruacija, pa ajd da racunam kao moj normalan ciklus, upisi me za 18 oktobar. user posted image
Jel ima ovde neko da je pio tablete za kontracepciju? Moracu da potrazim ako ima temica o tome, kako one uticu na plodnost..

Evo isto i kod mene. U petak sam trebala da počnem novu kutiju, ali nisam.
Očekivan datum 13/10, mada do sada nismo uradili nešto konkretno, ali ima dana user posted image

Drage šaljite datume u PP jer postoji velika šansa da moderatori ne vide datume ovako u temi.

I vučem vi i ja jako jako

Nemojte da vam šaljem Anu RR sa heftalicom!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 742
23.9.2014 10:07:30   
pipi_coco
Serpi 14dpo naravno da ce beta pokazati.

Ja ako hocu da radim betu moram da putujem 50 km do veceg grada i da tamo radim privatno za oko 15 e i rezultat dobijem za sat vremena, a ako uradim ovde kod sebe u DZ, rezultati se cekaju po 7-10 dana, jer oni nemaju taj uređaj, pa šalju uzorke dalje user posted image

Ali naredni put kad mi bude kasnila gledat cu da uštimam s vremenom da odmah radim betu, a ako nista od toga ostaje mi kucni test i lupauser posted image user posted image

naravno osim ako se ne ukažu dvije debele crtice

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 743
23.9.2014 11:00:47   
7marii
Jutro crtice,evo i mene. Od jutros imam kao neku groznicu cela se tresem a kad izmerim tem. ona normalna36.8,samo mi je jos neki virus hvali user posted image user posted image Nego zenice mene je jutros toliko jako presekao stomak,kao da mi je neko nabio noz tu na sredinu stomaka,mozda malo vise desno to trajalo 5s,morala sam u sred grada da cucnem koliko je to bio jak bol. I nema ga vise,sta mislite sta to moze biti? Da nije O aaaa jel hoce tako tad? Mada ja mislim da je vec bila pre nekoliko dana,ko ce ga znati user posted image

Direktna veza do poruke: 744
23.9.2014 11:51:36   
serpica
mari koji ti je dc? hoce od ovulacije da zaboli stomak ali vise mislim da boli sa strane u predelu jajnika kad puca folikul,ne znam,ja to nikad nisam osetila.A ako mislis da je prosla O,onda je moda implantacija,user posted image prati jos malo...ne zna sta bi moglo drugo da bude.
Pipi,kupi ti test pa cekaj da debelo zakasni da ne gubis vid pod lupom user posted image meni je kao sto vec rekoh prosli put test pokazao drugu crtu 26dc,ali ja imam rane O pa je verovatno zbog toga.

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 745
23.9.2014 12:04:57   
7marii
Pa danas je 13dc,ali menstruacije su mi na 23-25dana. Nemam pojma sta je, onaj egg sekret sam imala 8 i 9 dc,mislim da je rano za implantaciju a kasno za O. Mada ja za O nisam sigurna mozda je i sad. Ako jeste pih nista od akcije do veceras,a i predhodne 2 veceri smo odmarali user posted image pa ako je sad mozda je i ne uhvatimo ovaj mesec. Bice popravni kod mene vidim ja user posted image . Ranije sam osecala O ali nije to bio ovakav ostar i kratak bol. Sta god da je bitno da je proslo,i da me nista ne boli user posted image

< Poruku je uredio 7marii -- 23.9.2014 12:06:32 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 746
23.9.2014 12:10:57   
serpica
mari,pa ako je O bila 8dc a danas je 5dpo onda je mozda ugnjezdavanje ko bi ga znao,aj videcemo uskoro,user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 747
23.9.2014 12:26:17   
7marii
Videcemo kad stigne termin user posted image , ja ostadoh u cudu ovo do sad nikad nisam osetila. Samo da opet nije upala sve ostalo me ne brine user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 748
23.9.2014 12:52:59   
serpica
Nije upala sigurno,bice to sve ok i uskoro se zajedno radujemo user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 749
23.9.2014 17:59:35   
17 joka
Mari Šerpi user posted image jako

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here