|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
22.9.2014 11:35:47   
serpica
jaooo user posted image ma necu da radim jos 8 dana sigurno e posle ne obecavam,da znate,user posted image jos samo kad bih mogla da prespavam tih 8 dana bilo bi dobro.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 701
22.9.2014 11:37:03   
17 joka
uradi 2 oktobrauser posted image

tako ces znati sa sigurnoscu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 702
22.9.2014 11:37:52   
Sanjalica1980
Crtice nase drage, navijam jaaaakooo user posted image

Serpi jedva cekam tvoj test. Ko ce to docekati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 703
22.9.2014 11:38:39   
Modessty
E sad ću da vam zaključam temu! user posted image Ladno me ignorišete!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 704
22.9.2014 11:43:12   
majared
Pa pisi Serpicu za prvi oktobar user posted image .

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 705
22.9.2014 11:44:25   
Modessty
Šerpica je odavno upisana. Nju mogu samo da pohvalim! user posted image
Ove ostale se prave malo nagluve user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 706
22.9.2014 11:45:00   
7marii
Eh serpice brzo ce da prodje user posted image meni bolovi nestadose,valjda nece vise ni da se javljaju verovatno su zbog O,e sad cekanje i kod mene,dobro vezbacemo i dalje za svaki slucaj user posted image
Mene upisi za 4.10 user posted image

< Poruku je uredio 7marii -- 22.9.2014 11:46:28 >

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 707
22.9.2014 11:45:28   
Anoniman
Ja se ovaj mesec ne upisujem, mm je bolestan pa nista od keksauser posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 708
22.9.2014 11:47:02   
Modessty

IZVORNA PORUKA: 7marii

Eh serpice brzo ce da prodje user posted image meni bolovi nestadose,valjda nece vise ni da se javljaju verovatno su zbog O,e sad cekanje i kod mene,dobro vezbacemo i dalje za svaki slucaj user posted image
Mene upisi za 4.10 user posted image

taman da te kritikuje kad ti uredi poruku! user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 709
22.9.2014 11:48:47   
7marii
user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 710
22.9.2014 11:55:13   
serpica

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Crtice nase drage, navijam jaaaakooo user posted image

Serpi jedva cekam tvoj test. Ko ce to docekati user posted image

Sanjalice tebe posebno molim da me povuces i to dva puta user posted image za Von sam sigurna da mi cuva mesto,ako ne ode ranije u porodilste,
Mod, user posted image ti obavezno da mi budes tu kad radim test user posted image ne mogu da prezalim sto nismo opet zajedno....
Ljubi vas Serpi takve optimisticne user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 711
22.9.2014 11:58:02   
Modessty
Šerpi bre ja ću da umrem taj dan kad radiš test user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 712
22.9.2014 12:01:00   
serpica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Šerpi bre ja ću da umrem taj dan kad radiš test user posted image

Neces,neces,samo uzmi slobodan dan,za svaki slucaj user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 713
22.9.2014 12:12:01   
Sanjalicaaa
Serpice, 4 dete? wow, svaka cast user posted image
mi se ovih dana bacili u akciju, i ocekujem moje user posted image uskoro user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 714
22.9.2014 12:22:46   
majared
IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Šerpica je odavno upisana. Nju mogu samo da pohvalim! user posted image
Ove ostale se prave malo nagluve user posted image user posted image

One da ne ureknu nista ne prijavljuju user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 715
22.9.2014 12:30:08   
17 joka

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Serpice, 4 dete? wow, svaka cast user posted image
mi se ovih dana bacili u akciju, i ocekujem moje user posted image uskoro user posted image

user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 716
22.9.2014 12:30:10   
serpica
Maja ma sta cutim vidis da objavljujem na sva zvona,user posted image cak i oni clanovi koji samo citaju znaju kad (ne) treba da dobijem user posted image

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 717
22.9.2014 13:07:02   
cockic
Svaka cast serpice.to je stvarno prelepo,imati toliko dece.ja bi jos jedno,ali jos ne.rekla sam da bi do 30te bilo lepo da imamo jos jedno dete.ja kao da imam 22 pa imam fore do trideseteuser posted image .a to je za manje od dve godine.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 718
22.9.2014 13:18:51   
tatjan@
Cao svima, ja se prijavljujem u grupu- po 3 put user posted image Mama dva decaka, i juce pala odluka za trece.. pa se druzimo :)

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 719
22.9.2014 13:19:59   
Modessty
Tatjana bravo! user posted image
samo mi napiši datum neočekivane veštice. Pliizz i tenks user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 720
22.9.2014 13:32:11   
serpica
Lepo ja kazem,sve nas je vise i vise user posted image
Cockic ne cekaj mnogo,user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 721
22.9.2014 13:44:57   
tatjan@
Posto sam pila tablete za kontracepciju (juce je trebalo da krenem sa novom kutijom) nemam pojma kad treba da dobijem. Juce mi je prosla menstruacija, pa ajd da racunam kao moj normalan ciklus, upisi me za 18 oktobar. user posted image
Jel ima ovde neko da je pio tablete za kontracepciju? Moracu da potrazim ako ima temica o tome, kako one uticu na plodnost..

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 722
22.9.2014 13:50:08   
serpica
Tatjana imas temu kontracepcija,a sto se tice plodnosti,soni je danas izvadila spiralu sutra ostala trudna,tako da user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 723
22.9.2014 13:53:02   
Modessty
Kontracepcija

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 724
22.9.2014 14:01:33   
tatjan@
Hvala vam, sad cu da proucim. Meni je moja doktorka rekla da su prva dva tri ciklusa posle kontracepcije super za zatrudnjivanje, mada ja to nesto ne verujem, nama je oba puta trebalo po godinu dana.. Ali i ja sam bila prilicno debela i imala sam duge cikluse zbog toga, sad sam smrsala i zdravo se hranim vec duze vreme, pa se nadam da ce to najvise uticati na plodnost.
Moram jos da priznam da se uopste ne osecam spremno za bebu, kao sto je to bilo prvi i drugi put user posted image Ali necu da cekam dugo, imam 32 god i hocu do 35-e da zavrsim sa trudnocama i drekavcima user posted image

< Poruku je uredio tatjan@ -- 22.9.2014 14:02:39 >

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here