Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 16:44:47
|
|
|
|
Torbica
|
Samo osmeh na lice, ne moze ti nista!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 16:51:22
|
|
|
|
doktorkakristal
|
retki su civilizovani razvodi gde se ljudi prosto rastanu na kulturan nacin,uglavnom je haoticno sa vredjanjem i niskim udarcima,tako ce biti neko vreme ,a onda ce odustati,sigurna sam da uvek smislja unapred sta ce ti reci da bi te povredio i isprovocirao,glavu gore i samo se osmehni kad odvali takve gadosti,osmehom protiv zla
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 16:52:05
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: branki RR koji pacenik bas je pacenik i jadan.ne zna jadan kako da te vrati,pa sad daje neke niske udarce koji samo pokazuju kakva je ljiga od coveka.pravi muskarac ne bi tako nesto nikad rekao.nemoj on da brine ko ce tebe sa detetom ,nek brine svoje brige.dileja. Branki, nešto slično, skoro identično, rekao je i jedan moj jako dobar prijatelj, inače, moj glas razuma...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 17:06:10
|
|
|
|
branki*
|
jbt,tek tako sa distance kad se dese neke stvari i malo se slegne,vidis u stvari ko je kakav i koliko nisko mogu da padnu. bitno da si ti ok,ne fermaj uopste njegove nebuloze....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 17:45:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Moj komentar je bio da se ne brine on mnogo za mene, već da se postara za sebe i da postoje i muškarci koji su se ostvarili kao očevi, imaju po 1-2-3 djece i ne žele više dece, već samo pravu zenu pored sebe!!! Za ovo si u pravu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 20:26:02
|
|
|
|
Torbica
|
Mm je rekao svojevremeno pravu stvar - znao sam sta zelim, to je to, sa decom ili bez...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 6:00:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Mm je rekao svojevremeno pravu stvar - znao sam sta zelim, to je to, sa decom ili bez... tako smo upravo i mm i ja mislili. Nego nadjoh ovaj clanak koji mi naterao suze na oci. Klik, svaka cast zeni.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 9:57:05
|
|
|
|
doktorkakristal
|
kazem ja bolje da nisam ni ustajala jutros Sama sa Dorom,pogledam ne radi zamrzivac,majko mila gde cu meso,juri od vrata do vrata nigde nikog svo rade,nadjem jednu komsinicu koju ni ne znam i zamolim je da stavi kod nje zovem servis situacija sledeca RADNIK: HALO ja;ne radi mi zamrzivac da li bi mogao neko da dodje da pogleda RADNIK; o cemu se radi JA;nece vrata da se zatvore ( dora vristi iz mozga nije se naspavala nervozna drzim nju jednom rukom drugom telefon i buljim u jeb... zamrzivac) RADNIK;da li su vam fioke na mestu,pogledajte gumu (tamo neku gumu morala bih da se sagnem sto je neizvodljivo jer Dora vristi iz mozga) JA; gospodine da li mozete da posaljete majstora imam malo dete stvarno ne bh mogla samasada da sve to proveravam RADNIK;gospodjo ne mesajte bebu i zamrzivac ,spustite bebu u krevetac JA: pa zar je problem da seposalje ranik platicu cak iako je nesto banalno,SAMA SAM SA DETETOM MESO MI SE TOPI (pocinjem da vicem) RADNIK; otopite zamrzivac ako ni tada ne budu dihtovala vrata javite se STRASNO ladno me iskulira covek popiz... sam,sada mi je puna kuhinja vode kako li ocititi nemam pojma morala sam ovako slikovito da vam opisem situaciju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 10:01:31
|
|
|
|
bubulence
|
idiotizam, trazila bih njegovog sefa.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 10:04:02
|
|
|
|
branki*
|
jbt,koji krelac!ladno jos ti pametuje-gospodjo,ne mesajte bebu i zamrzivac,spustite bebu u krevetac!dziber kompletni. i sta ces sad?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 10:09:33
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ma seljacina,nista cekam da se skroz otopi pa da ga prebrisem i probam da vratim fioke i zatvorim,jeste bilo leda ale ne nesto puno,ali ajd da probam pa cu videti,najgore sto je D nesnosna sad je zaspala nadam se da se nece probuditi dok ne sredim onaj haos,joj poludecu majke mi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 10:21:46
|
|
|
|
Modessty
|
dr zovi opet i jeb.. mu sve pospisku!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 10:24:44
|
|
|
|
Trcosava
|
QQ ja bi ga zvala opet i opet... na kraju zvala direkciju i tražila nadređenog!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 10:33:02
|
|
|
|
doktorkakristal
|
nasla sam neko dugme na vratima koje se izgleda uvuklo unutra pa nisu mogla vrata da se zatvore,ali nemam pojma kako se to desilo tj kako se uvuklo,sada se zatvaraju,vec se otopio nego voda na sve strane,pokupila sam sto je moglo,ali se zavukla ispod a ne mogu ceo da izvucem napred da pokupim ispod ne smem da ga ukljucim,moram da cekam da moj gospodin muz dodje pa da mi pomogne,ako ne bude radio zvacu opet onog baksuza pa cu mu se naj.. milosne majke
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 11:10:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nije imao pravo da ti to tako kaze! Kreten verovatno ne voli decu. Nego, nemoj da ukljucujes jos, ko zna kuda je sve voda prosla .Nama jednom upalo jaje pravo na lopov (steker ) i poceo ladno da varnici !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 15:09:47
|
|
|
|
mati
|
I naravno...Cim pocne vetar i kisa nestaje kaablovska... E necu da im platim za sve grozne dane ovog meseca. Sad ce i komsijin net da se iskljuci...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 15:41:58
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ME naravno da nisam ukljucila dok nisam svu vodu pokupila,napravila sam sama radi sad,jeb...majstori
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 18:27:40
|
|
|
|
Torbica
|
Knjige se korice dva dana.... Doco, katastrofa!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 19:00:33
|
|
|
|
lelaigor
|
Prvo sam slomila teglu u špajzu, a ne znam kako nam funkcioniše ovaj usisisvač koji mm uzeo od svekijevaca. Naš je kod njih. Onda sam pokisla i smrzla se na putu do vrtića jer sam otišla u jednom duksu. Onda sam skontala da mi jedine patike koje sam kupila u prošloj trudnoći, jedine u koje mogu da uvučem ove balone od stopala i jedine koje ne prošuštaju - PROPUŠTAJU!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 19:05:53
|
|
|
|
17 joka
|
neprestaj da lije kisa, struja zmirka,a ponovo najavljuju poplave dokle vise Lelo, utopli se malo poij caj i pokusaj negde da nadjes slicne patike
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 19:09:10
|
|
|
|
wivern
|
Lelo jesi li probala one carape za otecene noge. Videh da ih u skolici nosi neka Trenutno mislim da su gumenjasi najbolja investicija, sve ostalo ce propustiti ove poplave.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 19:13:58
|
|
|
|
lelaigor
|
A veliki mi je problem i što me jako bolu kukovi i sve zato što sam non-stop u ravnom....ne znam da li da kupim one patike na platformu. Nisu mi lepe, ali opet...ne znam, nisam pametna. Ali da ne propuštaju... Nisam znala za te čarape, proguglaću...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 19:16:20
|
|
|
|
wivern
|
ti obavezno moras nesto sa izdignutom petom, ionako stojis dok radis pa ti je i to dodatni udarac na kicmu. Kupi ono sto ti je udobno, po ovoj poplavi nece niko ni zagledati da li je lepo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 19:17:58
|
|
|
|
lelaigor
|
Ma znam...bitno mi je samo da ne propušta i da je uzvišeno...ne znam, procunjaću...u Deichmannu baš u novosadskom nema tih na platformu, samo cipela... Smisliću nešto. Kući, kad radim imam papuče na platformu, baš mi mm kupio u Deichmannu jer mi kukovi otpadaju, a ovako inače: ravne sandale, ravne baletanke, ravne patike...umreću.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.9.2014 19:24:17
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Joj Lelo,potpuno te razumem. Ni moji baloni vise nigde ne staju Ja imam te patike sa petom i jedino njih mogu da obujem. Naravno idem skroz otkopcana, kao neki kreten Danas sam obula neke cizme koju su mi bile velike ali i njih ne mogu. Preznojala sam se dok sam se obula
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?