Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.9.2014 23:36:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zavisi kada cukaju,ali ne razumem ako se ne postuje vreme nekih radnji iz "kucnog reda" ( pedpostavljam da si u zgradi)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.9.2014 23:38:08
|
|
|
|
Modessty
|
Me ovde kod mene nema kućni red! Doduše uglavnom je mirno, al zadnjih mesec dana samo neko nešto radi, prepravlja, pravi zimnicu, stvalja nov laminat.... sve sve, al kad buše u 11 noću dođe mi da ih pobijem!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 7:23:57
|
|
|
|
mali_mis
|
Kod mene su busili od 7-24h. E to se zove debilizam. Srecom, A. ne smeta burgija, ali sam ja bila naelektrisana uf.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 9:44:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mod kako nema? Ovi preko puta ne rade trenutno, verovatno zbog kise...vec mi se spava !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 11:47:33
|
|
|
|
Žapkić
|
Ovo sam pre neko veče peko FB ispričala jednoj mojoj dragoj drugarici sa RR (prepoznače se sama) Mislila sam da ne pišem ovde o tome, ali priča se ponovila jutros preko telfona... Moj, sada već bivši suprug, je u fazonu da ću ja da se pomirim sa njim, i da ćemo mi opet da zivimo zajedno , jer ja to MORAM da uradim... Što meni, naravno, ne pada na pamet!!! Kada više ne zna šta bi mi rekao da bi me polovredio, krenuo je sa tim:"A ko će tebe? Kome trebaš ti sa detetom? Ko će da prihvati dete?" (kao da ja planiram da se udajem ili šta ti već znam šta, pa sad treba neko da prihvati ili ne prihvati moje dete...) Najnovije što je jutros ponovo rekoa, a što znam da je rekao da bi me što više povredio, jer zna koliko mene to boli, bilo je:"Kome reba zena koja ne može da ima decu?!?" Znači, osećam se kao... ma ne mogu ni opisati kako se osećam... i palče mi se ... i besna sam... i...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 11:52:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Ovo sam pre neko veče peko FB ispričala jednoj mojoj dragoj drugarici sa RR (prepoznače se sama) Mislila sam da ne pišem ovde o tome, ali priča se ponovila jutros preko telfona... Moj, sada već bivši suprug, je u fazonu da ću ja da se pomirim sa njim, i da ćemo mi opet da zivimo zajedno , jer ja to MORAM da uradim... Što meni, naravno, ne pada na pamet!!! Kada više ne zna šta bi mi rekao da bi me polovredio, krenuo je sa tim:"A ko će tebe? Kome trebaš ti sa detetom? Ko će da prihvati dete?" (kao da ja planiram da se udajem ili šta ti već znam šta, pa sad treba neko da prihvati ili ne prihvati moje dete...) Najnovije što je jutros ponovo rekoa, a što znam da je rekao da bi me što više povredio, jer zna koliko mene to boli, bilo je:"Kome reba zena koja ne može da ima decu?!?" Znači, osećam se kao... ma ne mogu ni opisati kako se osećam... i palče mi se ... i besna sam... i... pa sto mu ne kazes sta cu i tebi onda takva uhhhh muskarci i njihova sujeta
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 11:58:47
|
|
|
|
mali_mis
|
Žapkić to radi samo da te povredi. Ne daj se, ne pokazuj mu da te bole njegove reci, ma koliko to tesko bilo u tom trenutku. Muskarci su nekad prava goveda.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 12:00:01
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Žapkić to radi samo da te povredi. Ne daj se, ne pokazuj mu da te bole njegove reci, ma koliko to tesko bilo u tom trenutku. Muskarci su nekad prava goveda.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 12:00:56
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Ovo sam pre neko veče peko FB ispričala jednoj mojoj dragoj drugarici sa RR (prepoznače se sama) Mislila sam da ne pišem ovde o tome, ali priča se ponovila jutros preko telfona... Moj, sada već bivši suprug, je u fazonu da ću ja da se pomirim sa njim, i da ćemo mi opet da zivimo zajedno , jer ja to MORAM da uradim... Što meni, naravno, ne pada na pamet!!! Kada više ne zna šta bi mi rekao da bi me polovredio, krenuo je sa tim:"A ko će tebe? Kome trebaš ti sa detetom? Ko će da prihvati dete?" (kao da ja planiram da se udajem ili šta ti već znam šta, pa sad treba neko da prihvati ili ne prihvati moje dete...) Najnovije što je jutros ponovo rekoa, a što znam da je rekao da bi me što više povredio, jer zna koliko mene to boli, bilo je:"Kome reba zena koja ne može da ima decu?!?" Znači, osećam se kao... ma ne mogu ni opisati kako se osećam... i palče mi se ... i besna sam... i... Zapkic ne se sikiriki zbog budale. Pa ja bih pre izabrala da zivim sa covekom koji ne moze da ima decu nego sa nekim ko moze da ima ali je teska dzukela. Budi srecna sto si se razvela od takvog smrada od coveka, da izvines na izrazu ali za bolji nije.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 12:08:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Najnovije što je jutros ponovo rekoa, a što znam da je rekao da bi me što više povredio, jer zna koliko mene to boli, bilo je:"Kome reba zena koja ne može da ima decu?!?" jeli??? a ko je njemu onda rodio dete????? kakve veze ima da li je prirodno ili preko VTO? ko je nosio tu bebu u stomaku, ko je pazio, ko se poradjao?? ko je sada hrani i brine o njoj??? ne dozvoli da te nervira i povredjuje, on to i hoce ali vidis i sama da nije u pravu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 12:41:36
|
|
|
|
indy_25
|
Uh sad sam napisala post al ne ode mi bas podugacak. Mamu im njihovu nisu znali cuvati porodice a sad bi da se vrate. Zapkic tako je i meni moj govorio ko ce tebe s dvoje djece staru i ofucanu. Ma sve najgore ruzne rijeci kad je vidio da nema kud vise. A sad kad cuje neke price okolo isto je kao cukica neki pokunjeni. Sada imam averziju prema njemu bas mi se gadi. Da bog da se zaljubio i ozenio samo da mu ne gledam tuznu facu kad dolazi po dijete. Ne bi ga sad ni za sta na svijetu jer bi se mogla igrati sa njim kako hocu. Fuj gade mi se takvi mucenici a sto je najgore sve i da oprostis sve bi ti isto bilo. Uh bas sam se iznervirala kad procitah ovo jer imala sam slicno a vidjela sam ga prije pola sata tako d mi se zeludac okrece. Zapkic imas veliki zagrljaj od mene glavu gore i guraj dalje. Nasi su prioriteti nasa djeca i da njih odgojimo fino. Trebamo biti zadovoljne da imamo nasu djecu i za sta da zivimo i gledamo ih kako odrastaju to nas cini jakima. I ne slusaj ga sta ti govori ne dozvoli mu da te psihicki omalovazava i da mislis da je to tako. Nikad ne znas sta te ceka u zivotu mozda bas nadjes nekog super decka. Iskreno da ti kazem moj kad meni nesto pocne pricati ja samo sutim ne dajem nikakve komentare kontam lupaj budalo jadno ko maksim po diviziji priacj sta hoces dovoljno si jadan.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 12:42:01
|
|
|
|
majared
|
Sledeci put kada se cujete reci mu:"sta da radim kada nisi znao da ga napravis pa smo morali na VTO" Mamu li mu giliptersku
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 12:42:08
|
|
|
|
Rosita
|
Mrzim ovo odvratno, bolesno vreme.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 12:46:45
|
|
|
|
ivaMark
|
Budi srecna sto si se razvela od takvog smrada od coveka, da izvines na izrazu ali za bolji nije. Wiv, sve si rekla u ovoj jednoj recenici Zapkic, budi ponosna na svoju curicu i uzivajte u svakom trenutku
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 12:57:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Strasno na kakve su teske reci ljudi spremni da izgovore da bi nesto pridobili.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 13:00:36
|
|
|
|
Žapkić
|
Devojke, Ma, ja sam dugo razmišljala da li da to uopšte napišem na RR, ali, verujte, moje ne mogu više da opterećujem raznim glupostima koje slušam od njega. Prosto, zelim da ih poštedim... Moj komentar je bio da se ne brine on mnogo za mene, već da se postara za sebe i da postoje i muškarci koji su se ostvarili kao očevi, imaju po 1-2-3 djece i ne žele više dece, već samo pravu zenu pored sebe!!! A i to sam mu rekla ne znam ni ja zbog čega... prosto, u ovom trenutku, meni treba samo mir i sređen zivot, a o nekome i nekoj vezi ni ne razmišljam...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 13:09:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Moj komentar je bio da se ne brine on mnogo za mene, već da se postara za sebe i da postoje i muškarci koji su se ostvarili kao očevi, imaju po 1-2-3 djece i ne žele više dece, već samo pravu zenu pored sebe!!! A i to sam mu rekla ne znam ni ja zbog čega... prosto, u ovom trenutku, meni treba samo mir i sređen zivot, a o nekome i nekoj vezi ni ne razmišljam... Zapkic tako mu i treba! Go .. I bolje sto si otilsa od njega, drzi se draga, i ne nasedaj na gluposti! Ti imas dete za koje treba da seboris. I potpisujem onos to je Maja rekla
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 13:15:29
|
|
|
|
emicaa
|
Žapkić glavu gore,ti imaš svog andjela,pusti sujetnu budalu,što bi rekli pas laje,vjetar nosi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 13:42:06
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: majared Sledeci put kada se cujete reci mu:"sta da radim kada nisi znao da ga napravis pa smo morali na VTO" Mamu li mu giliptersku Majaredm em me nasmeja pošteno, em si rekla sve u jednoj rečenici. Lele, neke muške bi ja tupim nožem po onoj stvari
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 13:49:48
|
|
|
|
17 joka
|
Lili, sve sam rekla, on za mene nije ni covek ni nista, to nemoze da kaze covek koji zna sta si sve prosla da se Tina rodi, koliko svega muke tuge , i evo suze mi krenuse ti si borac,, zena zmaj i nemoj nikad dozvoliti da te on na bilo koji nacin povredi nije vredan ja vas puno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 16:17:23
|
|
|
|
Žapkić
|
Zenske, Hvala vam od Prosto, negde sam, nekome, to morala da kažem... Etop, toliko me je tištilo... Pre neko veče sam rekla Joki, ali sad kad se ponovilo-prosto sam bila sva u down-u... Ma, ja znam ko sam i šta sam, a on može samo da laje...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 16:24:14
|
|
|
|
nata11
|
Nemam sta da dodam vec su sve rekle cure. Mogu samo da dodam
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 16:29:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Žapkić to radi samo da te povredi. Ne daj se, ne pokazuj mu da te bole njegove reci, ma koliko to tesko bilo u tom trenutku. Muskarci su nekad prava goveda. slazem se! s tim sto nisu goveda uglavnom onda kad im odgovara, a kad nije po njihovom pokazuju pravo lice.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 16:30:36
|
|
|
|
17 joka
|
Lili, T. je predivno prepametno dete puno ljubavi gde ces vecu srecu za to si se borila sa njim bi samo bio pakao bolje je ovako takva zivotinja ti nizasta netreba i nemoj vise dozvoliti da se osecas lose zbog njega nikada
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.9.2014 16:35:46
|
|
|
|
branki*
|
koji pacenik bas je pacenik i jadan.ne zna jadan kako da te vrati,pa sad daje neke niske udarce koji samo pokazuju kakva je ljiga od coveka.pravi muskarac ne bi tako nesto nikad rekao.nemoj on da brine ko ce tebe sa detetom ,nek brine svoje brige.dileja.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?