Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 12:43:06
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Von predivna si. Kako divna tiba Ipo prezgodna si . Meni je stomak veliki ali jos uvek nista ne osetim. Prosle nedelje sam panicila ali mi je dr rekla da cu jos da cekam. Ja sam i dosta krupnija od tebe pa moze biti da je i od toga.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 12:58:48
|
|
|
|
wivern
|
OOooh evo nam i Njicine tibice Von slicica je tolicko mala da se ne vidi ni tiba a ne strijice. I ova Ipa sto nas maltretira, moze da pravi ove divne umetnicke poze za fotkanje. Ja i kad bih napravila pozu samo bi stomak dosao do izrazaja
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 12:59:07
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Saaanjaliceee pa gde si ti krupnija, nisam primetila da si krupna u telu, ti verovatno od sporta si super utegnuta i lepo ti drze misici , sto sigurno puno znaci u blizanackoj trudnoci Ma ne osecam ni ja ne znam kakve pokrete, vise je to onako kao creva da rade, skroz pri dnu stomaka, kao neki baloncici.Uglavnom oset_im kada sedim,tad mu valjda smanjim prostor pa se buni Wiv, ha ha, pa znam kad da se slikam, dok je tiba jos mala, mogu jos malo da se foliram posle me nece biti nigde i onda cu biti upamcen akao vitka trudnica sa malim stomakom hahah
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 22.9.2014 13:00:37 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 13:02:47
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Divni su vam stomacici. Ipokrisija, pa ti blistas Jedva cekam ponvo
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 13:06:21
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jesam Ipo samo se lepo namestim za slikanje Ti si mi predivna.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 13:11:00
|
|
|
|
mati
|
Jao bre kakvi su vam stomacici... Ipo tvoj je bas misic... A ja sad kad se samo setim kako sam moj redovno peckala na serpe od rucka poslednjih meseci...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 13:15:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jedva cekam bizi ponovo trudna! Ako nadjem postavicu i svoj nekadasnji stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 13:27:57
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,klikni na sliku,uvecace se!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 13:32:41
|
|
|
|
wivern
|
I da uzmem lupu za strije, jel. Von vam je najbolji primer kad trudnica pocne da umislja strije i ostalo
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 13:33:21
|
|
|
|
branki*
|
von,kakve kao strije,vene nista se ne vidi,sem stomaka ,super je! ipo,devojke su sve rekle
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 13:36:01
|
|
|
|
mali_mis
|
Von, Ipo divni stomacici
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 13:37:42
|
|
|
|
cetvrtko
|
jao kako su vam lepi stomaciciii...... ulepsale ste mi dan sa njima moram da vam kazem . mnooogo su slatki . uzivajte u njima dok vam se jos da
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 13:40:29
|
|
|
|
Ipokrisia
|
i ja bas gledam, Von gde ti vidi te strije leba ti?
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 14:10:52
|
|
|
|
plačljiva
|
Ipo,von divne ste
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 14:14:18
|
|
|
|
vonavoj
|
ucinilo mi se da ih imam,kad sam pogledala slike! a kad uzmem ogledalo ih ne vidim!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 14:26:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tripujes se , samo uzivaj ... mazes li nesto?
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 16:06:18
|
|
|
|
lelaigor
|
Jaoj, divni stomaci!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 16:39:25
|
|
|
|
vonavoj
|
mazem hipp bebi ulje,i u prvoj sam,i nisam imala strije,tj,samo malo dole,i to ih dobila poslednje nedelje,kad sam prenela termin! i mazem happy mamm kremu protiv strija!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 16:49:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo meeee... izvinjavam se sto sam u brusu
< Poruku je uredio Mala Elena -- 22.9.2014 16:50:09 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 16:52:40
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Prelepa si ME! Koji si tu mesec bila? I nije mi jasno u sta ti je otislo tih 15kg posto u telo nije sigurno,bas si bila vitka u trudnoci,samo ispupeo stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 17:35:40
|
|
|
|
bubulence
|
joj zene kakvi stomacici
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 18:37:58
|
|
|
|
mati
|
ME sta se izvinjavas zeno, kad bi znala kakve su slike ovde bile pre par meseci, ... Juuu...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 18:46:58
|
|
|
|
17 joka
|
Ipo, nevideh tvoju trbu prelepa si a trba majena medena ME, lepa i zgodna
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.9.2014 9:22:32
|
|
|
|
Ana13
|
Stomacici Ja svako jutro prvo proverim ima li neka strija,pa se tek umivam A i pupak pipkam non stop da vidim jel iskocio
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.9.2014 9:30:22
|
|
|
|
daca77
|
Ana13, isti slucaj Nego, ti si u prednosti, posto ne ide sve u stomak...a kod mene u butine ne ide, ali zato stomak raste i male su sanse da izbegnem strije. Ona Chicco krema je bas bljak...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?