Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 17:02:44
|
|
|
|
alex88
|
Kako ste medene Voci rastete,lepi ste,imam i ja takav mladez na pupi sa leve strane
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 17:04:48
|
|
|
|
vocicana
|
O hvala, a da znas samo koliko ih imam, imam I sa druge strane, mladezi, mladezi....
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 19:14:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Marince, Alex hvala
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 20:24:48
|
|
|
|
wivern
|
Kakvi slatki stomacici preslatke ste devojke i mala princeza Una
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 20:30:46
|
|
|
|
BubaBubica
|
Divne slike
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 22:19:13
|
|
|
|
dijana1*
|
UM super su slike. A tek kako Una grli seku Voci nazire se ali za koju nedelju ce svi videti
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 5.10.2015 7:34:26
|
|
|
|
bebilule
|
Voci, vidi se vidi...i mladež i stomačić. Polako, sad će on da iskoči. Kad sam se žalila na početku neko mi ovdje reče da sačekam osmi i deveti, dosadiće mi stomak koliki će biti.....Tako da isto i tebi kažem, polako, kad stigneš u osmi nećeš znati šta ćeš sa njim. Um, predivota, sve zajedno sa unom. I mogu ti reći, naraste tebi veliki stomak, i ti se nešto kukala Mi ćemo se isto danas slikati, zvanično punih 38
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 5.10.2015 7:38:17
|
|
|
|
Anoniman
|
wiw, bubuce, di hvala♡ hvala bebilule ♥ ahaha naraste,i mogu ti reci za 2 nedelje drasticna razlika, imamo jos mesec dana da rastemo... cekamo sliku
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 5.10.2015 7:43:52
|
|
|
|
vocicana
|
Di, lule Znam sve, samo sam malo htela da se z! Ma kakva pupana, malo se vidi! Hvala devojke!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 5.10.2015 8:10:45
|
|
|
|
emicaa
|
Um mnogo ste slatke Voci divan mali stomačić
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 5.10.2015 8:12:31
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 5.10.2015 8:57:31
|
|
|
|
mamin mish
|
Voci slatka tibica. Pu pu. UM preslatke ste sve tri i bas ste narasle. Blizi se i kraj.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 5.10.2015 13:00:46
|
|
|
|
janabons
|
Voci, Um preslatke ste, al Una je najsladja
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 5.10.2015 13:08:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Misu hvala, da, da jos malo pa nam Boze zdravlja stize vucem te na moje mesto, budi vredna Jana hvala
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 5.10.2015 16:01:36
|
|
|
|
bebilule
|
Još malo da se slikamo. Evo nas od danas, 38+0
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 5.10.2015 16:02:52
|
|
|
|
mamin mish
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Misu hvala, da, da jos malo pa nam Boze zdravlja stize vucem te na moje mesto, budi vredna Iz tvojih usta (posta) u bozije usi. Mi se rudimo al nikako da ostanemo . Mada mm i nije daleko po izgledu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 6.10.2015 8:18:33
|
|
|
|
vocicana
|
Jao kako si lepa, pa nije se nesto spustio... Hm, ali ne mora da znaci, mozda to krene polako jos malo. Javi novosti u teme.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 6.10.2015 8:35:43
|
|
|
|
Anoniman
|
bebi prelepi ste ♡ meni izgleda kao da se malo spustio, kazu kad mozes celu saku da stavis spod grudii i izmedju stomaka to je znak da se spustio..
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 6.10.2015 8:57:03
|
|
|
|
jekiki
|
Bebi divan stomacic
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 6.10.2015 9:00:06
|
|
|
|
branki*
|
bebi,prelep stomacic prelazimo u sesti deo klik
|
Anketa
Porodiljesandrinaposle koliko vremena od porodjaja ste se vratile na staru tezinu?najvise 3 meseca (
16%)
od 3-6 meseci (
12%)
od 6-9meseci (
17%)
godinu-dve (
18%)
nisam jos uvek (
37%)
Ukupan broj glasova: 82Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!