Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.9.2015 18:16:43
|
|
|
|
vocicana
|
Leoa zgodna trudnica! Bravo Jess kao lutka si!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 8:41:40
|
|
|
|
jekiki
|
Evo i nas u 9-om malo smo naopako, ali ja zaboravila da okrenem slicice trudnicki mozak
< Poruku je uredio jekiki -- 16.9.2015 8:43:11 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 8:45:26
|
|
|
|
vocicana
|
Jekiki lepotice! Divan ti je stomak! Lepa si, imas lepe oci. Nisi puno dodala kg, super izgledas!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 8:48:40
|
|
|
|
jess021
|
Jekiki, bas si macka, super izgledas
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 8:57:47
|
|
|
|
jekiki
|
Voci draga hvala na komplimentima Jess draga hvala i tebi Ih bre zene postideste me
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 9:02:04
|
|
|
|
isidora88
|
Jess, jekki super ste, divni stomacici, jos malo i vama stizu bebice
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 9:03:43
|
|
|
|
vocicana
|
Ma zasto, bas si slatka, ma buduce majke su nesto posebno! Da Bog da tek blistala svakog dana, posebno kada se rodi srecica, od ponosa, srece I svega od cega majcino srce bude veeelikooo!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 9:31:14
|
|
|
|
suzi kju
|
Jekiki odlično izgledaš. Trbica super.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 9:35:17
|
|
|
|
madre
|
jess, jekiki, pelepe su vam te vase velike trbe
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 10:24:55
|
|
|
|
dijana1*
|
Jekiki super izgledas
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 10:38:30
|
|
|
|
bebilule
|
Jekiki super stomačić. Super izgledaš, čestitke . I ja ću za par dana da ubacim novu slikicu, isto za ulazak u 9.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 10:45:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Jekik divne ste ni nas skoro nije bilo, bice uskoro cim ozdravimo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 11:56:31
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jekiki, duša si prava, baš ste super ti i trbiša.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 14:10:27
|
|
|
|
Maraj
|
Jekiki divna si. Moj stomak rekla bi da je sličan kao tvoj. Slikala sam se al nikako da prebacim na komp pa da postavim. um bice slikica u subotnjim haljinicama?
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.9.2015 15:14:25
|
|
|
|
Frcokla
|
Žene, divne ste sve! I meni sad često nedostaje taj stomačić.. Ko bi rekao, hihihi.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.9.2015 10:11:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo nas od jutros, 32+4 zanemarite mene , pozurila da se slikam, pa se nisam ocesljala
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.9.2015 10:45:34
|
|
|
|
emicaa
|
Divno UM
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.9.2015 11:19:18
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
UM, koliko si mladolika, nemoguće te je zanemariti, čak i neočešljanu. Divnoooo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.9.2015 11:21:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice hvala Mamaj hvala i tebi , pa nisam mladolika, ja racunam da sam jos mlada, ahahah tek sam napunila 25
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.9.2015 11:26:12
|
|
|
|
madre
|
UM, preslatke ste vas dve
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.9.2015 11:45:13
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
E, ali izgledaš kao da ti je 17, o tome ti pričam.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.9.2015 11:51:21
|
|
|
|
jovicaa
|
jako lepo izgledas um, ne bih rekla da si pri kraju
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.9.2015 13:14:19
|
|
|
|
jess021
|
UM, super ste
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.9.2015 13:26:23
|
|
|
|
bebilule
|
Odlicno izgleda um . Po tebi mjerim vrijeme, sjecam se kad si javila za crtice. I nesto kontam, ala brzo prodje, i tebi se priblizilo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.9.2015 13:47:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Madre, Bebilule, Jess hvala Jovice hvala, ni ja sama sebi ne izgledam kao da sam u skorom finisu, ali se zato poslednje nedelja bas tako osecam, dosta sam manja nego sa Unom Ooo mamaj to je lepo cuti, hvala na komplimentu draga
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
najlepse ime....nina nsKoje ime vam se najvise svidja?Lana (
33%)
Lena (
30%)
Nina (
37%)
Ukupan broj glasova: 194Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!