Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.9.2014 9:35:33
|
|
|
|
Ana13
|
Meni je odlicno sto sve ide u goozu,pa se stomak ne razvlaci mnogo,ali zato ne mogu da udjem u vecinu pantalona.Nosim jednu trenerku i jedne pantalone,a pocele kise i hlaaadno
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.9.2014 9:51:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Prelepa si ME! Koji si tu mesec bila? I nije mi jasno u sta ti je otislo tih 15kg posto u telo nije sigurno,bas si bila vitka u trudnoci,samo ispupeo stomacic Kasnim sa odgovorom, 6-ti mesec sam ovde, posle se udvostrucio Nego ravnomerno sam se gojila , jufkice nisam imala, svima bilo cudno a u stomak sam najvise Hvala svima ! Mazite se kremicama ili uljem i bice sve ok.
< Poruku je uredio Mala Elena -- 23.9.2014 9:57:55 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.9.2014 10:24:47
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Me super si Bas lepa trudnica
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 25.9.2014 9:24:23
|
|
|
|
eca89
|
Njica, Von divni su vam stomaci , Ipo zgodnocoooooooooooo, ne brini počeće sad da raste!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 9:41:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo, obećala sam 24+1 (sineee kad uporedim ovu sliku i onu sa Anom u istom periodu, pa meni mali stomak, a izgledam sebi kao tenk!)
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 9:43:40
|
|
|
|
branki*
|
trco,ti si super gle,nemas ni dupeta velikog!kako ti imas 70 kg,nije mi jasno..koliko si visoka?ja sam sebi kao omanji tenk
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 9:44:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,pa i mali je stomak!! Uopste nisi kao tenk,bas si zgodna trudnica,samo stomak!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 9:44:58
|
|
|
|
madre
|
na drugoj ti se i ne vidi stomak, da nema ovog trudnickog stava rekla bih da je aparat slucajno opalio, a ne da slikas stomak na prvoj si super, i ti i trba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 9:45:32
|
|
|
|
mali_mis
|
Trco mnogo sladak stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 9:45:46
|
|
|
|
Modessty
|
ljubim te u stomače!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 9:49:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR trco,ti si super gle,nemas ni dupeta velikog!kako ti imas 70 kg,nije mi jasno..koliko si visoka?ja sam sebi kao omanji tenk Metar i zgažena šumska jagoda 165 cm. Kako reče ŠErpica jednom, valjda znam da se zakmufliram. Meni je idealna težina (kd nisam trudna) 55, a ja najsrećnija sa 49! Pa sad probajte da me zamislite Branki, ja sebi sad isto izgledam kao tenk i onda sam išla u nazad i gledala slike sa Anom u ovom periodu i bila sam veća (čini mi se), a sad sebi izgledam deblja. Možda me aparat izduži, ogledalo... ko će ga znati. Kad vidim sebe ovako na slici, izgledam i samoj sebi zgodno , a bez slike kao tenk IZVORNA PORUKA: Modessty RR ljubim te u stomače!
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 26.9.2014 9:51:09 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:23:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ovako sam te zamisljala! Prvi put da pogodim ! ne izgledas uopste kao da imas 70 kg , nisi ti to dobro videla
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:27:47
|
|
|
|
dijana1*
|
Trco super izgledas, nemoj da zezas Samo stomacic Branki jesi li ti svoj stomacic slikala? Ja tebe znam kao pravu zgodnicu.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:31:40
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Ana13, isti slucaj Nego, ti si u prednosti, posto ne ide sve u stomak...a kod mene u butine ne ide, ali zato stomak raste i male su sanse da izbegnem strije. Ona Chicco krema je bas bljak... Sta je strija naspram bebe Zene opustite se i uzivajte u trudnoci a kilogrami se lako skinu.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:35:57
|
|
|
|
branki*
|
klik evo me,dijo,stavljala sam u temu,negde sa pocetka...bila zgodnica,sad sam debelica IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Branki jesi li ti svoj stomacic slikala? Ja tebe znam kao pravu zgodnicu.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:41:12
|
|
|
|
pipi_coco
|
Trco zgodnica si prava Zabrinu ti mene sa tom svojom ne-trudnickom težinaom, jer i ja sam visoka 164 cm, ali kad sam imala 50 kg bila sam sebi ko ofinger, 55 kg mi je idealna, a sada sam ponosna vlasnica 62 kg
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:41:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Ček bre Branki, od kad je ova slika????
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:44:48
|
|
|
|
serpica
|
nemam reci,sve zgodnice ma
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:45:28
|
|
|
|
dijana1*
|
Branki
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:47:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Joj pa hvala žene. Reče ja gore, na slici izgledam još i zgodno, ovako sebi izgledam buca. Pipi, kažem ja idealna 55, a ja sam zadovoljna sa 49-50. Sojke nemam pa nemam, imala ja 49 ili 65.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:48:37
|
|
|
|
eca89
|
Trco, super izgledas, trba je pjesjatka !
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:49:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,dam ti pola sojke ,da popunis!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 10:51:34
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ček bre Branki, od kad je ova slika???? pa negde 4.mesec valjda,nemam pojma,stavljala sam u temu.inace ne pamtim vise..13.str.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 11:02:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa daj neku svežu, da i ti pokupiš koji kompliment kako si zgodna ja sad samo rastem i cvetam Von, može - prihvatam!!! I jopet hvala ženicama na komplimenti
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 11:04:58
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Pa daj neku svežu, da i ti pokupiš koji kompliment kako si zgodna nemoj molim te nema utehe za mene kad dodje mm i donese kable ,sve je kod njega,ubacicu neku.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?