Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 11:07:37
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ček bre Branki, od kad je ova slika???? Pa Branki majku mu ovo je tema za trudnicke stomake a ne zgodne zene. Trco rekoh ti ja da mi tvoj stomak uopste ne izgleda veliki, meni moj izgleda kao da ce da eSplodira uskoro...a i hoce
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 11:08:15
|
|
|
|
Jole84
|
Trćo, Branki zgodnice trudnice
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 11:10:03
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern Pa Branki majku mu ovo je tema za trudnicke stomake a ne zgodne zene. ma,nek ide zivot,i to sto kazes
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 11:31:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco, Branki divne ste ne govorim to zato sto ste moderatorke
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 13:17:23
|
|
|
|
lelaigor
|
Branki zgodnice jedna! trco divan je trba, baš je mali, meni je sad veći nego sa Dariom u ovom periodu.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 17:14:00
|
|
|
|
nata11
|
Trco prelepo stomace
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 17:31:21
|
|
|
|
anita
|
Branki extra slika. Bas lepo izgledas
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 19:01:03
|
|
|
|
branki*
|
hvala,devojcice drage ali,to je ipak bilo pre mesec i po do 2,ne znam ni ja...sad nisam bas takva malo sam se ukrupnila
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 19:10:06
|
|
|
|
anita
|
Branki na ovoj slici koju si postavila si extra. Nije bitno kada si je postavila i pre koliko. Kad postavis novu i tu cemo da iskomentarisemo.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 26.9.2014 19:26:32
|
|
|
|
17 joka
|
Trco, ma super si lep stomacic i nimalo nisi debela umisljas Branki, cekam novu slicicu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2014 0:08:19
|
|
|
|
srculence25
|
Branki,Trco prelepe ste
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2014 0:43:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pipi coco , da znas , idealna mi je 55 kg. .znaci tamo kad sam bila oko 5.meseca trudnoce ....hahaha Ja sam svoj stomacic obozavala ! Branki, bila si bas zgodnica, verujem da si i sad !
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2014 1:20:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Branki,Trco obe ste divne Nema nista lepse od trudnice
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2014 7:28:02
|
|
|
|
branki*
|
ja pobrah komplimente na staru sliku,dobra mi taktika hvala vam drugarice,divne ste sve.trudnoca je lepa sama po sebi,kao i mladost(al sam filozof od ranog jutra).
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2014 10:04:06
|
|
|
|
daca77
|
Branki, ja cekam novu sliku
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2014 10:25:17
|
|
|
|
plačljiva
|
Branki,Trco pa vi ste super ,odlično izgledate
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2014 11:38:00
|
|
|
|
Ana13
|
Evo i nas 34+6
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2014 11:40:51
|
|
|
|
branki*
|
ana,zeno,ti si pred porodjajem,a imamo iste stomake,ja sam ti super izgledas,bas si super trudnica,stvarno
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2014 11:43:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana 13 svaka cast!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2014 12:06:09
|
|
|
|
Ana13
|
Hvala. Valjda mi je takva gradja,a i imam jake trbusnjake. Zato mi svaki zalogaj ide u butine i goozu Koliko god da mi raste stomak,doope prednjaci
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2014 12:10:07
|
|
|
|
daca77
|
Ana13, svaka cast ...a ja povremeno osecam kako ce mi stomak puci.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2014 12:13:24
|
|
|
|
17 joka
|
Ana , kakva divna trba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2014 12:17:42
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Hvala. Valjda mi je takva gradja,a i imam jake trbusnjake. Zato mi svaki zalogaj ide u butine i goozu Koliko god da mi raste stomak,doope prednjaci Ana prava si macka Super izgledas. Svaka cast. Inace i ja sam imala jake trbusnjake ali ih ove moje dve razvalise
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2014 12:25:08
|
|
|
|
daca77
|
Iskusne trudnice, a nije li se i moj stomak spustio? Sada sam 30+3.
< Poruku je uredio daca77 -- 30.9.2014 12:29:34 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2014 12:26:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Divno Ana! Daco ja bih rekla da nije. jer kad se spusti to izgleda kruskasto sa strane i mozes celu saku da stavis iznad .
< Poruku je uredio Mala Elena -- 30.9.2014 12:29:57 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?