Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 21.9.2014 20:47:46
|
|
|
|
Njica
|
Evo i nas, za moje trudnicee
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 21.9.2014 20:48:33
|
|
|
|
branki*
|
diiivna sii
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 21.9.2014 20:52:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Lep stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 21.9.2014 21:19:48
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Njico divna si Stomacic za 10
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 21.9.2014 21:30:30
|
|
|
|
17 joka
|
divna trba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 21.9.2014 21:40:08
|
|
|
|
anita
|
Njico prelep stomacic.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 21.9.2014 21:45:45
|
|
|
|
serpica
|
Kako meni ova tema podigne raspolozenje... trudnice....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 1:13:11
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi uskoro gledamo i tvoju trbu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 1:16:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Prelepo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:20:42
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Njico draga prelepo stomace
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:26:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Njica,prelepo stomace! Evo i mog,37! na slikama kao da imam strije,a zagledali se i mm i ja,i ne vidimo ih..mora da se venice ocrtavaju od blica ...eksplodiracu!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:29:40
|
|
|
|
17 joka
|
Von divan stomak e stigla i zi u foto finis
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:32:05
|
|
|
|
vonavoj
|
jos malooo!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:34:47
|
|
|
|
anita
|
Von. Prelep stomacic
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:37:14
|
|
|
|
vonavoj
|
napokon je veci od sojki!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:41:12
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Evo od juce i mog "stomaka" sto bi rekla jedna moj akoleginica ko misic koji je pojeo sircic
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:43:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Njico , Von divni su , jaoj raznezila sam se , kada cu ja opet da imam stomacic Ipo, maleni, divan je, a ti si mi prelepa i prezgodna
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:45:21
|
|
|
|
Ipokrisia
|
UM, meni stomak kao da stoji u mestu vec mesec dana ali sve se tesim osecam ovog malog kako se mrda, pa nadam se da je sve ok Sto se tebe tice UM, toliko si mlada, svo vreme ovog sveta je tvoje, bice jos bebana i to u pravo vreme, bas kad i treba da bude, a ja ti drzim fige da ti se ispuni zeljica da bude sto pre,ljubim te puuuno!
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 22.9.2014 11:48:52 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:48:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ipo, posle 6 -og ce poceti naglo da raste, tako ni ja nisam imala stomak do negde 22-23 nedelje, a onda e iznnada samo iskocila loptica
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:52:48
|
|
|
|
Ipokrisia
|
sad videh gore slicice od Von i njica, svaka cast devojke,diiiivne ste, hrabrice nase, na samom finishu ste, jos malo i stizu vasi andjeli!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 11:56:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Ipo,ako ti je za utehu,drugarica je u 24oj nedelji i ima isto stomak kao ti..a ugojila se 5kg...kad ste mrsavice!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 12:01:56
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Dobro da si mi rekla Von, kad je prva trudnoca i uopste pojma nemam kojom brzinom sve to ide i da li je kod svih isto
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 12:05:44
|
|
|
|
Trcosava
|
E mnogo ste lepe i zgodne Ja čekinjam da sam 24-ta pa da turim sličku
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 12:32:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nije nista ni 5 kg, drugarica se ugojila skoro 10 , usla u 5-ti . Ipo , samo napred , prelepa si i prezgodna, mrsavice uvek vrate svoju liniju nakon porodjaja, pa se ne brini . Krajem 4-og je meni poceo da raste stomak .. od 7-og se rasplinuo , nije muz mogao da me prepozna ! Bili smo razdvojeni 20-tak dana. Von bravo za stomacic, jos malo i gotoTo!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.9.2014 12:38:05
|
|
|
|
Njica
|
Hvala vam drage mojee I da nas bude sto vise sa trbama! Voooon, koliko si predivna,svaka ti cast! Ipooo, zgodnocooo!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?