|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
19.9.2014 22:16:48   
branki*
kato,super za bebuuser posted image
mi bili napolju,u parkicu,pa do apoteke,uzela bozi neki sirup,poceo nesto da kaslje.sad spava,ja kuckam malo,mislim se da li i sta da jedem i tako,sve uobicajenouser posted image
gde ste,trudniciceuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1151
19.9.2014 22:29:17   
wivern
VIdi ovde nikoga nema...ccccc...
sve user posted image zabusavaju user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1152
19.9.2014 22:32:04   
bubulence
kako niko? evo ja vredim za troje user posted image , po sirini mislim user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1153
19.9.2014 22:33:10   
Sanjalica1980
Evo i nas troje user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1154
19.9.2014 22:34:05   
branki*
tu su,tu su,lutaju po temamauser posted image
ene..dok ja napisah,stigoseuser posted image
haha,znaci sad je tu nas deset_orouser posted image posto i ja po sirini za troje.

< Poruku je uredio branki RR -- 19.9.2014 22:36:35 >

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1155
19.9.2014 22:38:22   
wivern
Neozbiljne ste user posted image ..kakave bre druge teme tamo nema nista zanimljivo, bila ja danas user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1156
19.9.2014 22:40:25   
bubulence
kako nema???
ne moze biti zanimljivije user posted image . moji spavaju jos od 9 a ja se smaram, vidim da od spavanja nema nista....

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1157
19.9.2014 22:41:43   
branki*
more,danas bilo zanimljivo itekako!

branki

Direktna veza do poruke: 1158
19.9.2014 23:00:21   
wivern
Ja nisam videla nista zanimljivo, pricalo se i o nekom vredjanju ali ja ni to nisam videla. Ali stvarno, mislim da se podigla prasina bzvz. Ili ja nisam bila u pravoj kafani user posted image

Ja sam se istripovala da je stomak poceo da mi se spusta i da me bebac pritiska dole. Msm teze se krecem nego do sada to je sigurno, i nekako sada moram i da se gega,

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1159
19.9.2014 23:03:45   
branki*
wiv,ti si vec 34.nedelja,moguce da je poceo da se spusta stomak.
ja lezim i cekam ovu moju bebu da pocne da lupka,obicno lupka kad se ja umirim.

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1160
19.9.2014 23:23:08   
bubulence
wiv to je normalno za tu nedelju trudnoce, beba je velika i teska, smesta se u porodjajni kanal.
pisala si da se def poradjas u NF , jesi uspela da dogovoris i epidural?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1161
19.9.2014 23:32:48   
wivern
Tamo se epidural placa i ne moras da ga unapred ugovaras. Ako stignes na vreme i ako ne ide brzo porodjaj dobijas ga sigurno. user posted image
Tako da cu u ponedeljak da odem samo do savetovalista da vidim da li mi jos nesto treba osim vremena koagulacije. Glavni anesteziolog iz nf mi je drzao predavanje o epiju u skolici, ali moj trudnicki mozak nije sve zapamtio user posted image
Bice najbolja fora kad se budem prebrzo otvorila pa i nestignem na epi user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1162
19.9.2014 23:38:40   
Trcosava
Pače moje, jošmalko se gegas pa posle ljuljas. Ogledah dve serije, smorih se i sad odo' da si spijem

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1163
19.9.2014 23:43:08   
branki*
i ja se odjavljujem...laku noc,lepi snovi..

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1164
20.9.2014 7:53:51   
eca89
Dobro jutro user posted image drugarice, ja evo ustala, pa trebam generalno stan da pospremimuser posted image , ludilo. E, da juce sam pravila tortu, pa ste pozvane sve user posted image

< Poruku je uredio eca89 -- 20.9.2014 7:54:18 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1165
20.9.2014 8:34:09   
vonavoj
jutro!
wiv,moja jos nema nameruuser posted image ..mozda je samo promenio polozaj! inace,jos se ne gegam,osim kad mi se piskiuser posted image
Ali mi je u prvoj bilo jako tesko,jer sam nisko nosila..tako da lelu skroz razumem!
Imala sam velike planove za danas,mislila sam da ce biti sunca..ali,videcemo..da operem prozore,zavese,pere vec druga masina..imam jos za 3,sto zavese,posteljinu...ali dzaba mi kad nece moci da se osusi,ni pored susilice!user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1166
20.9.2014 8:39:49   
serpica
Von jos si tu user posted image nemo mo prodas mesto nekom molim te,jos malo pa se nadam da vam zakucam na vrata user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1167
20.9.2014 8:40:07   
branki*
jutro,trudniceuser posted image
evo,dajem bozi da jede..kod nas svanulo sunce,ali vec ga sad nema.
jako lose spavali,bozu mucio kasalj cele noci,nije ni kasalj toliko,koliko to tesko,otezano disanje..valja ce biti bolje,samo da ne zariba nacistouser posted image

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1168
20.9.2014 8:44:28   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: serpica

Von jos si tu user posted image nemo mo prodas mesto nekom molim te,jos malo pa se nadam da vam zakucam na vrata user posted image

user posted image user posted image ne brini se,necu bar jod 10 ak dana...taman i tebi treba tolikouser posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1169
20.9.2014 8:54:42   
bubulence
heelloouu!
eca sta se slavi?
wiv odlicno, znaci postoji sansa za epi user posted image . mi smo spremni za pijacu, kuckamo se kasnije

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1170
20.9.2014 9:09:54   
anita
user posted image dobro jutro.
Ja sad ustala. Nisam lose spavala ali moze i bolje. Nesto sam se vrtela,budila...
Kod nas je bez sunca,oblacno je.
Odo da jedem,user posted image user posted image user posted image me opominju,gladne su user posted image , kuckamo se posle.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 1171
20.9.2014 9:53:44   
Sanjalica1980
Dobro jutro drage moje, evo ja ustala na silu user posted image

Idem da vadim krv zbog pripreme za serklaz. Moram dosta toga da uradim cak i hepatitis c koji je skup ko djavo.

Odo pa vam pisem kasnije.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1172
20.9.2014 11:06:52   
anita
Ja se danas dala na sredjivanje garderobera. Moram da preredjam svoje stvari, da odvojim ono sto ne nosim. Kad sam se vec dala u sredjivanje razmisljam i da prebacim zimske stvari user posted image

Sredim jedan deo pa kafiica. Opet sredim jedan deo pa sokic i tako u krug.

U ponedeljak idem privatno kod doktora koji radi u porodilistu. Jutros su me zvali iz ordinacije da mi potvrde vreme. Uh ... bas mi je nesto frka user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1173
20.9.2014 11:33:52   
wivern
I ja sam imala velike planove za danas- da ne radim nista i da odmaram ceo dan user posted image
Ali nista od toga, moracu da se aktiviram. MM sutra ide sa rodbinom u Hrvatsku pa cu biti sama ceo dan, pa da ga upregnem danas da pozavrsavamo prasinu i sredjivanje gajbe a da ja sutra odmaram.

Honey, I'm Home

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1174
20.9.2014 12:06:27   
Sanjalica1980
Anita samo polako sa sredjivanjem. Nece nigde pobeci user posted image

Bice sve super kod dr. Ne brini.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here