Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 20:53:40
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Wiw sto je najgore ja nemam ni jedan simptom,ni svrab ni peckanje ni pojacan sekret,al nek im bude da je imam. Javio mi se dr,da izbacim belo brasno i slatkise,i da ponovim bris za 10dana,ako se pojaca sekret ili krene peckanje-svrab da uzmem kanesten vaginalete 3 dana. A najbolje je sto sam pojela 5 palacinki sa dzemom 10 minuta pre nego sto smo se culi. E pa tih 5 palacinki ti je za narednih 10 dana, sva sreca pa si pojela na vreme. I meni se ranije desavalo da imam svakakve gljivice i da nikad nemam nikakav simptom. Ma to ces ti ocas posla resiti, a i sve te gljive i pecurke su u trudnoci normalne.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 20:58:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Wiw sto je najgore ja nemam ni jedan simptom,ni svrab ni peckanje ni pojacan sekret,al nek im bude da je imam. Javio mi se dr,da izbacim belo brasno i slatkise,i da ponovim bris za 10dana,ako se pojaca sekret ili krene peckanje-svrab da uzmem kanesten vaginalete 3 dana. A najbolje je sto sam pojela 5 palacinki sa dzemom 10 minuta pre nego sto smo se culi. E ovo je moj slucaj -nikakvi simptomi , u trudnoci nisam imala bakterije ni gljivice , sad skoro mi uzeli bris i imam candidu .Na nalazu pise samo IV ? Skoro sam imala malo sekreta i boleo me nisko stomak. Nisu mi ni vaginalete dali. ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:18:21
|
|
|
|
bubulence
|
heelloooooo zenice! evo, konacno stigoh kucici, premorena. danss sam prepesacila 15km kao od sale... ne znam da li da pricam uopste koliko mi je bilo lepo na kafici sa nasim okruglicama Sanjalicom i lelom... mada sam vec negde spominjala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:21:31
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence heelloooooo zenice! evo, konacno stigoh kucici, premorena. danss sam prepesacila 15km kao od sale... ne znam da li da pricam uopste koliko mi je bilo lepo na kafici sa nasim okruglicama Sanjalicom i lelom... mada sam vec negde spominjala... E, a što ste me ubile u pojam, što ste zgodne...pa da puknem od muke! A ja kao morž naspram vas. Niža za dve glave, a šira za dva tela
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:27:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja tek sada ustala Lelo nemoj da zezas i ti super izgledas. Sve tri smo drugacije gradje. Meni je bas bilo lepo. Imala sam utisak da se dugo znamo. Nadam se da cemo ovo ponoviti. Deca su vam divna. Bubi a ti si jedna jako,jako lepa zena.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:32:12
|
|
|
|
wivern
|
Pa sto se neslikaste da i mi vidimo. Pih bas i niste neke
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:32:50
|
|
|
|
bubulence
|
sanjalice pa sta ces veceras da radis . hvala na komplimentu lepotice !!! lelo, ko ce nama zenama udovoljiti... mm dosao po nas, pita kako je bilo a ja kukam kakve ste vas dve a moje butine se spojile, pojavio celulit, moj stomak velik a Sanjalica nosi dve bebe i ima manji stomak... zene....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:47:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi, nista ne brini i veceras cu da spavam Jao mi zene. Ja sam sebi morz. Jos se nisam privikla na visak od vto pa sam sama sebi u svemu ogromna. Bubi a te butke su ti divne. Ti samo isto nisi navikla da je tako Zaboravile smo se slikati ali sledeci put hocemo.
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 18.9.2014 21:48:07 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:48:32
|
|
|
|
lelaigor
|
Wiv, pa kad smo senilne trudnjače. A hvala vam žene, ali vas dve kakve tanušne nogice i male guze imate naspram mene, još ja bila srećna što sam se do 6. meseca ugojila samo 6kg...ahahaha, ali sam bila debela pre. Bubi, bre, ja tvoj stomak nisam ni primetila!!!! I ja se slažem, Bubi, pre pre prelepa si! A šmeknula sam i tm na fejsu. Dobar, dobar! I to sam ga šmekala dok jemm bio pored mene...Daria gleda Eminu sliku, ja njemu pričam kako si to ti a moram samo da šmeknem muža jer rekoste da je lep...njegova faca je bila neprocenjiva! Jedva čekam da ponovimo, i ja sam skroz imala osećaj kao da se 100 godina znamo, ali to je zato što se i znamo! A MiLJ sa njenim salašem...želim i jaaa!! Al' da neko drugi čupa i kosi travu!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:50:08
|
|
|
|
Ipokrisia
|
hahahahah Sanjalice, stucala sam, pa videh ovde me spominjes tj moje butke hahahha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:53:02
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ipo ja kako god okrenem stalno te nesto prozivam Dobro pa sam skontala oa promenila. I tvoje butkice su divne Lelo i meni zao sto je MILJ morala da ode tako brzo. Sledeci put joj necemo dati Jesam ti rekla da joj je muz vrh
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 18.9.2014 21:54:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:55:30
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Ipo ja kako god okrenem stalno te nesto prozivam Dobro pa sam skontala oa promenila. I tvoje butkice su divne hahahha dobro dobro, svekrva pamti
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 18.9.2014 21:56:01 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:56:51
|
|
|
|
branki*
|
dobro,znaci sve tri ili cetiri imate super butkice
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 21:58:59
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Svekrva Branki bataci za pamcenje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 22:00:32
|
|
|
|
lelaigor
|
Jesi Sanjalice ali nisam verovala. A ne branki, ja nemam dobre butke...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 22:47:25
|
|
|
|
lelaigor
|
Žene, odoh da spavam. Opet sam se zeznula i prihvatila porudžbinu koju baš i nisam morala...zašto li sam tako alava na pare!!! Kuckamo se sutra, kad budem imala pauze. Lepo spavkajte!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 18.9.2014 23:32:25
|
|
|
|
branki*
|
butkice,stomacici,noblice,okruglice i ostalo,ja se odjavljujem,odoh pod jorgan planinu.laku noc,lepi snovi
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 19.9.2014 0:16:22
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja se drzim ali uskoro cu i ja da pajkim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 19.9.2014 9:50:51
|
|
|
|
wivern
|
Sta je ovo?! Nema nikoga? Ja jedva oci otvorila i sad se spremam do zemunske bilnice da se raspitam o svemu sto me interesuje. Da znam sta da pakujem . Sto volim kad ustanem a ono napolju sunce, nekako imam odmah vise energije.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 19.9.2014 9:57:47
|
|
|
|
branki*
|
tu sam ja,lutam po temama i ovde sunce..pa,jeste ,odmah bude pozitivnije i lepse nekako.. ako,wiv,idi. ja sam pocistila,posle da perem kosu ,idemo posle vrtica do druagara nekih da se ja malo ispricam,a boza druzi.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 19.9.2014 9:57:48
|
|
|
|
lelaigor
|
I ja imam više energij kad je sunce, ali nešto se sad naoblačilo... Ja ne znam kako vi i ne znam šta je ovo, ali meni je beba tako nisko da ću izludeti. Ne mogu da hodam, naopravim dva koraka i mogla bih da se sklupčam na podu od bolova dole. Moraću početi da nosim pojas non-stop. Ili da rukom nosim stomak.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 19.9.2014 10:10:25
|
|
|
|
wivern
|
Branki tebe sam videla da lutas Ostalima -10 poena na nagradnoj igri Lelo nosi stalno pojas, nemoj se zezati imas jos 15-ak nedelja treba to izdrzati bre.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 19.9.2014 10:20:41
|
|
|
|
lelaigor
|
Joj, znam. 15 nedelja bokte... Jao, danas mi na tikeru piše da je ostalo 100 dana do porođaja!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 19.9.2014 10:24:46
|
|
|
|
branki*
|
nosi,lelo,onda pojas,ako je tako lakse i bolje.ja hodam normalno,ne pritiska me nista,verovatno da nije beba spustena nisko,ni ne razumem se u to.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 19.9.2014 10:29:28
|
|
|
|
wivern
|
Jos okruglo 100 dana, pa to mora da se zalije sa malo vitamina B. Lepa cifra
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?