|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
18.9.2014 13:50:49   
vonavoj
Ja nemam problema sa niskim,ume da bude i visi malo..prosek je 130 sa 80..a kad je bio na pocetku 110 sa 60..bila sam kao drogiranauser posted image
ALi je zdravije imati nizak pritisak!

< Poruku je uredio vonavoj -- 18.9.2014 13:51:14 >

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1076
18.9.2014 13:58:30   
lelaigor
Znam da je zdravije, ali si kao zombi. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1077
18.9.2014 14:03:39   
anita
Evo i mene.
Ja bila da podignem rezultate laboratorije. Neki su ok neki su ispod granice. Isla i do doktorke ali nije bila tu pa nije pogledala rezultate. Svakako sledece nedelje idem po doznake pa cu onda odneti i ove rezultate.

Posle toga sam i ja bila do firme. Nisam bila od 27.05.
Bas mi je bilo lepo. Popila kaficu, ispricala se sa kolegama i dosla.

Sada odmaram uz rr i uz sok od visnje. user posted image

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Gde ste,ja na poslu,dosla da popunim za porodiljsko..heheh.
Isla sam kod dr na ctg,beba je vrlo nemirna,puls joj je isao do 180!
Dobila uput za briseve,krv,i za bolnicu!

Von, super, resila si bar papirologiju. Jos malo pa stize user posted image , brojis sitnooo

< Poruku je uredio anita -- 18.9.2014 14:11:40 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1078
18.9.2014 14:22:53   
vonavoj
usitnilo bogami! snasla sam se za briseve,za koji se knjizica predaje u 7,a tad bude puno zena,a ja znam sestru koja je danas radila,i primila me u 9...user posted image
sutra samo krv i mokraca,i gotova sam! i ovako ne znam sta bi sa T,nju vodim oko pola u 8.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1079
18.9.2014 15:38:51   
lelaigor
Taman sam htela da napišem kako se danas divno osećam, kad ono poče stomak da me boli. NIsam stavila pojas kad sam vodila D u vrtić, a žurile smo. Sad sam počela da kijam i da me boli glava, možda se i razbolim. Samo mi ej još to falilo... Džaba što mi frizerka pokvari frizuru sinoć kad sam se svakako naladila. user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1080
18.9.2014 16:29:36   
Sanjalica1980
Drage user posted image , evo i mene.

Bas sam uzivala danas na kafici sa rr devojkama.

Hvala vam na predivnom danu :-*

Pwiv nisam ni ja znala za to ali je super stvar. Sada se ne stresiram kada znam da piskim u gace user posted image

< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 18.9.2014 16:30:54 >

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1081
18.9.2014 16:40:05   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Drage user posted image , evo i mene.

Bas sam uzivala danas na kafici sa rr devojkama.

Hvala vam na predivnom danu :-*

Pwiv nisam ni ja znala za to ali je super stvar. Sada se ne stresiram kada znam da piskim u gace user posted image

user posted image user posted image

Vidiš ja sam sa Dariom otišla u Betaniju i tek onda saznala da mi već neko vreme curka voda. Nisam ja to skontala. Meni treba nešto na taj fazon, da pišti i slično! user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1082
18.9.2014 18:14:55   
anita
Drage moje user posted image
Kako ste, sta radite?

user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1083
18.9.2014 18:31:01   
branki*
evo,ja sam sva nesto kilava...isto kao juce,sve me mrzi,i drema mi se kao.juce sam bar vodila bozu napolje i do mojih,danas nekako nemam snage ni za to.valjda cu se pokrenuti uskorouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1084
18.9.2014 18:49:59   
lelaigor
Ja ću biti bolesna, 100% sam sigurna. Peče me nos i oči, i sinusi i rastura me glava. A baš sam danas prihvatila porudžbinu za subotu. I sad ću sutra navrat nanos da to radim ovakva. user posted image
I nervira me što nam je još uvek haos u stanu, otkako smo se preselili nismo neke stvari sredili neki nameštaj nije do kraja montiran i ja se bojim da ništa nećemo završiti dok beba dođe. KAd eto od maja dosad nismo uspeli. Alikad ovajmm radi od jutra do sutra...user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1085
18.9.2014 18:50:13   
Štetica
Stigao mi nalaz brisa,Candida u velikom broju,cekam dr da mi se javi da vidm za vaginalete.A to mi malo cudno jer nemam ni pojacan sekret,i ovo malo sto ga ima nit je promenio boju nit ima miris.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1086
18.9.2014 18:55:55   
lelaigor
Ja imam kandidu, mada nije mi radila bris. Imala sam pojačan sekret, čudnog mirisa i pregledala me je vaginalno, nisam ni raširila noge pošteno, rekla je: to su gljivice...izluđuju me! user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1087
18.9.2014 18:58:18   
wivern
Stetko meni prosli put sa kandidom nije bio pojacan sekret ali me je svrbelo jezivo. Nemoj da se sekiras, to se brzo da resiti, ima cak i neka dijetica u trudnoci...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1088
18.9.2014 18:59:48   
branki*
mene nervira to kad se frljaju misljenjima bez brisa..
lela,kod nas je isto tako sto se tice stana i sredjenosti...user posted image

branki

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1089
18.9.2014 19:05:40   
lelaigor
Razmišljam se da pozovem svekrvu da mi pomogne da nas dve dovršimo makar neke stvari, jer ja se bojim da ovo ni na šta neće ličiti kad ta beba stigbne. A kako ću tek tada da stižem tako veliko spremanje da pravim, ne znam. A ako ne sredim, gde ću sa krevecom, stolom za presvlačenje, gde ću bebine stvari... ne znam. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1090
18.9.2014 19:08:11   
branki*
ma,dok dodje beba,kako znamo i umemo to sto mora da se sredi.kakvo sredjivanje tad,pored bebe male i muke sa mlekom i sisanjem i grcevima i jos ovo starije dete,ma ne dolazi u obzir..
ako je svekrva ok,nek dodje da pomogne,sto da ne,nemoj ti da teglis i secas.

a,to sa tom dijetom zbog kandide je da se ukinu slatkisi i slatko sve.

< Poruku je uredio branki RR -- 18.9.2014 19:09:19 >

branki

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1091
18.9.2014 19:12:59   
lelaigor
E, pa to. Ok imam odnos sa svekrvom, malo me nervira ali nije strašno. Ali voljna je da pomogne, mada svekar večito trubi da joj nije dobro (ona ima visok pritisak) pa zato ni D ne čuvaju, itd. Ali, ako ja nju budem pitala, ona će sigurno doći. A zadnji put kad sam secala ormane i sl. na početku trudnoće krvarila sam i primala inekcije. Baš kad smo se doseljavali. A ne mogu više ovako, ne znam šta ću pre i ne mogu više da gledam ovako. Ne mogu ni planove da pravim gde ćemo bebine stvari kad ni naše nisu na mestu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1092
18.9.2014 19:18:41   
branki*
isto..mi imamo jednu sok sobu i tu su nam dzakovi i kutije sa garderobom,inace nema nista od namestaja u njoj sem kompa.to ce biti bebeca.muka mi od te sobe trenutno.
a,ti i ovako imas puno posla oko kolaci i torti,samo ti jos ovo fali da secas!

< Poruku je uredio branki RR -- 18.9.2014 19:19:39 >

branki

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1093
18.9.2014 19:29:46   
lelaigor
E zato. Sad kad mm najzad dođe kući ima da razgovaram sa njim i da zovem sveki pa da prevrnemo stan sl.nedelje,. I posle samo da je sređujem standardno.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1094
18.9.2014 19:49:09   
Štetica
Wiw sto je najgore ja nemam ni jedan simptom,ni svrab ni peckanje ni pojacan sekret,al nek im bude da je imam. Javio mi se dr,da izbacim belo brasno i slatkise,i da ponovim bris za 10dana,ako se pojaca sekret ili krene peckanje-svrab da uzmem kanesten vaginalete 3 dana. A najbolje je sto sam pojela 5 palacinki sa dzemom 10 minuta pre nego sto smo se culi.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1095
18.9.2014 19:55:47   
Štetica
Branki,Lela,blago vama sto imate samo jednu "sok" sobu,kod mene je trenutno cela kuca u sok stanju,majstori su mi tu,trenutno je faza gletovanja i krecenja,pa posle njih dolaze parketari da hobluju parket u sobama i da postave nov u dnevnom boravku. Sreca sto imam jednu pomocnu kucicu u kojoj trenutno zivim,inace bi mi krevet bio u kuhinji,jedino ona nije dirana. Nadam se da cu do 1 novembra moci da se uselim i da sredim sobu za bebu.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1096
18.9.2014 20:06:24   
lelaigor
Kamo sreće da je jedna soba. Kod mene ceo stan nije dovršen. Nema tepiha i zavesa nigde. U kuhinji treba još stvari da se montira (police i mikrotalasna) i posuđe da se potrpa po elementima, pa da mogu i alat za torte da sortiram. Kupatilo je relativno ok. U dečijoj sobi ima dasaka i orman nije završen. U dnevnoj sobi regal nije završen, ma haos. Zamrzivač mi stoji na terasi... Izludeću!!!!
A doeslili smo se 4. maja...koliko je to? Ma, samo 4,5 meseca...sitnica. Užas!!!!

< Poruku je uredio lelaigor -- 18.9.2014 20:07:50 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1097
18.9.2014 20:11:29   
anita
Jao i mene ceka svo to sredjivanje...
Prvo moramo da izbacimo stvari iz sobe koja ce biti za bebe, a onda i krecenje.
Za ciscenje posle krecenja ce biti zaduzene mama i sveki, ja cu samo da posmatram.
Nadam se samo da cemo krenuti u akciju krecenja i sredjivanja dok je ovo vreme iole normalno.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1098
18.9.2014 20:31:55   
daca77
Auuu...vi ste bas vredneuser posted image
I ja u kuci imam jednu sobu, koju cuvam za user posted image i mislili smo da je lepo sredimo i opremimo namestajem, ali smo odustali. Nesto se ne usudjujem...resili smo da ipak ne radimo nista pre rodjenja devojcice, jer ce ionako ona biti sa nama u sobi.
Stetice, ja sam sama sa 3 Ginodaktanola ubila gljivice, ali imala sam nesnosan svrab...

< Poruku je uredio daca77 -- 18.9.2014 20:33:58 >

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1099
18.9.2014 20:50:52   
Mala Elena
Lelaigor ...znam kako ti je, i mi smo morali nase stvari da suzbijemo i oslobodimo jednu policu za stvari koje nece cesto nositi ili one koje nisu za trenutnu sezonu.
A ima jos jednu krcatu komodu i fioku .Tu cega nema-carapice , kapice , portikle , sandalice .user posted image
Nemoj da se istezes ako ti je visoka neka polica posto si trudna. Probaj nesto ispod kreveta da gurnes ....

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here