Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 12:52:45
|
|
|
|
daca77
|
Ja se vratih sa hematologije...da nisam bila bezobrazna, jos uvek bih blejala u hodniku Po dr KS super, a sve je ispod donje granice...ali, na kraju mi rece da mogu da ubacim Heferol. Eh...i to su nasi dr-prakticno moras da iskukas terapiju i uopste postavljanje dijagnoze...a slaze se sa mnom da ce tek ici dole KS... Ali, zato mi je skocio D dimer i Fraxi je povecala na 0,6.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 12:56:26
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor E to wiv! Moramo izaći malo i misliti na sebe... Pod obavezno zadovoljna ti-zadovoljan i tm i dete. i svima lepo...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 13:04:23
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja već vidim kako ću danas doći kući, sa više elana. 1. idem bez Darie, i to mi nekad treba 2. idem da sedim i da mi prčkaju oko kose satima, ja čitam novine, uživam 3. od popodne pa nadalje sam rešila jedan veliki problem sa kosom i frizurom, nešto što me stalno muči i ako Bog da, imaću frizuru bez po muke kad god operem kosu Šta više reći.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 13:21:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Nemajko jedna! Gde će ti duša dete da otaviš i još uživaš u tome? IZVORNA PORUKA: lelaigor Ja već vidim kako ću danas doći kući, sa više elana. 1. idem bez Darie, i to mi nekad treba 2. idem da sedim i da mi prčkaju oko kose satima, ja čitam novine, uživam 3. od popodne pa nadalje sam rešila jedan veliki problem sa kosom i frizurom, nešto što me stalno muči i ako Bog da, imaću frizuru bez po muke kad god operem kosu Šta više reći.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 13:28:18
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nemajko jedna! Gde će ti duša dete da otaviš i još uživaš u tome? Ovo sam danas vec videla i sokirala se. Boze me sacuvaj. Ja cu biti ona najgora nemajka, sestri i sestricima sam vec najavila da ce da mi vrate za sve sto sam ih cuvala i brisala dupeta Odgovor dece je bio moze, ali samo da ne brisemo kad se ukaki, ali smo se ipak usaglasili da ce morati. Ipak ih je troje pa mogu da se menjaju za kakenje
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 13:31:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Zna Lela da se ja zezam. Ja sam najsrećnija kad dete utrapim. Kumi sam bila zahvalna za prvu godišnjicu braka, došla častila nas sa 50€ da odemo sami negde, a ona će da pazi Anu. Tad je imala.. pa nepuna 3 meseca Ooo pa vi ne znate moju sreću tada
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 13:33:17
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: wivern Mariya bzvz te je prosli put istraumirao. Ja ne smem onda ni da pomislim kakav ce biti ctg meni...posto je ovo dete nezaustavljivo. Grlic i rebra nemam vise. Ja danas sa drugog casa dahtanja tj psihofizickih priprema gde je toliko bilo zena da nismo imale mesta za vezbice. Samo smo dahtali. bas tako,istraumirao me i jos sam se ceo vikend nervirala kako ce biti na ctg. vec sam zamisljala najgore scenarije,da ce me poslati na hitan carski u suboticu ili mi indukovati porodaj mada se i juce mnogo pomerala,ali je puls bio dobar,a cim sam juce videla da je ctg dobar,momentalno sam se oraspolozila sve mogu,a vi ste se sve ulenjile ja spremila patlidzane punjene sampinjonima sa paradajzom i mocarelom,mora da bude dobro jer mirise odlicno! mi u topoli imamo oko35-45min vezbica sa fizioterapeutom,pa oko 5 minuta dahtanja i onda razna predavanja-ginekolog,zubar,patronazna,babica,nutricionista,bas je dobro.ja na prvom porodjaju nisam znala kako da disem i skoro sve vreme sam zadrzavala dah i stiskala zube,mozda me zato i bolelo toliko,isam znala da predisem kontrakcije...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 13:39:19
|
|
|
|
vonavoj
|
ala ste vredne od jutros.meni bila drugarica sa cerkom.opet me pece stomak,kad sedim,stojim,kad je zategnut sad ce mi doci sestra da joj pomognem oko torte,prvi put pravi muzu za rodjendan..a onda u 4 idem na pedikir i depilaciju,juhu! nadam se da cu izdrzati depilaciju a sutra prvi ctg!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 13:47:31
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje, ja se vratila sa kontrole. Plakala sam kod dr. Pozalila sam se kako mi je tesko da se kontrolusem. Sama sebi sam smesna. Sve je ok na uz. Posteljice su se povukle i sledece nedelje je serklaz Dr mi je divna. Rekla mi je da dodjem svake nedelje da vidim bebe i da im cujem srce dok ne krenem da ih osetim. Naravno sve besplatno. Ni danas nisam nista platila. Inace, izgleda sa su ipak dve popisulje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 13:56:10
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nemajko jedna! Gde će ti duša dete da otaviš i još uživaš u tome? IZVORNA PORUKA: lelaigor Ja već vidim kako ću danas doći kući, sa više elana. 1. idem bez Darie, i to mi nekad treba 2. idem da sedim i da mi prčkaju oko kose satima, ja čitam novine, uživam 3. od popodne pa nadalje sam rešila jedan veliki problem sa kosom i frizurom, nešto što me stalno muči i ako Bog da, imaću frizuru bez po muke kad god operem kosu Šta više reći. Ahahaha, a najgore je što ona stvarno uvek i svuda ide sa mnom. Lekari, frizeri, manikir čak i depilacija. IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nemajko jedna! Gde će ti duša dete da otaviš i još uživaš u tome? Ovo sam danas vec videla i sokirala se. Boze me sacuvaj. Ja cu biti ona najgora nemajka, sestri i sestricima sam vec najavila da ce da mi vrate za sve sto sam ih cuvala i brisala dupeta Odgovor dece je bio moze, ali samo da ne brisemo kad se ukaki, ali smo se ipak usaglasili da ce morati. Ipak ih je troje pa mogu da se menjaju za kakenje Ja sam se tako nadala da će mi biti uzvraćeno, ali ništa od toga. IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Drage moje, ja se vratila sa kontrole. Plakala sam kod dr. Pozalila sam se kako mi je tesko da se kontrolusem. Sama sebi sam smesna. Sve je ok na uz. Posteljice su se povukle i sledece nedelje je serklaz Dr mi je divna. Rekla mi je da dodjem svake nedelje da vidim bebe i da im cujem srce dok ne krenem da ih osetim. Naravno sve besplatno. Ni danas nisam nista platila. Inace, izgleda sa su ipak dve popisulje Dve curice! Jupiiii!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 14:00:39
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Drage moje, ja se vratila sa kontrole. Plakala sam kod dr. Pozalila sam se kako mi je tesko da se kontrolusem. Sama sebi sam smesna. Sve je ok na uz. Posteljice su se povukle i sledece nedelje je serklaz Dr mi je divna. Rekla mi je da dodjem svake nedelje da vidim bebe i da im cujem srce dok ne krenem da ih osetim. Naravno sve besplatno. Ni danas nisam nista platila. Inace, izgleda sa su ipak dve popisulje diiivno sanjalice, bravo za popisuljice i bravo za tako divnu doktorku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 14:13:47
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Drage moje, ja se vratila sa kontrole. Plakala sam kod dr. Pozalila sam se kako mi je tesko da se kontrolusem. Sama sebi sam smesna. Sve je ok na uz. Posteljice su se povukle i sledece nedelje je serklaz Dr mi je divna. Rekla mi je da dodjem svake nedelje da vidim bebe i da im cujem srce dok ne krenem da ih oset_im. Naravno sve besplatno. Ni danas nisam nista platila. Inace, izgleda sa su ipak dve popisulje Vidis sve je super Sanjalice, nema razloga za brigu, a plac to su hormoncici i ja placem i kad sam srecna ko kisa a tebi su hormoni sigurno i dovstruko nagalseniji nego nama sa jednom Dve devojcice, lepotice, diiivnooo!!!!!!
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 17.9.2014 14:14:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 15:13:09
|
|
|
|
branki*
|
sanjalice,bas mi je drago sto su dve devojcice i sto je tako fina dr ,bas lepo.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 15:16:39
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Zna Lela da se ja zezam. Ja sam mislila da si ozbiljna, mrtva ozbiljna Bravo za devojcurkeee.....ura imacemo da biramo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 15:26:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice divno za dve devojcice, sva sam se raznezila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 15:33:58
|
|
|
|
Ipokrisia
|
eeej Sanjalice rezervisem i ja jednu devojcicu za mog decaka Bicu cool svekrva obecavam!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 15:34:15
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Zna Lela da se ja zezam. Ja sam mislila da si ozbiljna, mrtva ozbiljna Bravo za devojcurkeee.....ura imacemo da biramo Ja sam inače poznata po mojoj ozbiljnosti Sanjalice čestitam i sad malo se opusti Wiki, aj što ćemo mi, odnosno deca nam, imati da biramo, nego što i druga strana ima poširok izbor
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 15:45:48
|
|
|
|
anita
|
Jaooo Sanjalice divno za devojcice . Vidis da je sve ok i da nemas potrebe da se sekiras Ja sam malo dremala,pa sad ručala.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 15:51:27
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje hvala vam puuunooo Ipo, dogovoricemo se vec nesto
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 15:57:26
|
|
|
|
lelaigor
|
Žene ja odvela dete u vrtić, prošetala do radnje, idem sad da ručam, pa odoh kod frizera... Mm me iznervirao malopre. Na putu je i nema pojma da li će stići po dete u vrtić. A babe i dede i tetke su nam tako ažurne, da ne lajem... Vidim ja da ću sa viklerima da trčim iz salona po dete ili ću sve da otkažem.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 21:49:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjalice ,super za curice! I sto je sve ok!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 21:49:20
|
|
|
|
bubulence
|
Sanjalice jesi li za kafu sutra u 11 samnom i Lelom?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 22:06:02
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Pa mogla bi malo da se izvucem iz stana. Gde da dodjem?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 22:09:55
|
|
|
|
bubulence
|
igraonica Mogli , preko puta Z.O.Vuka. u onoj novoj zgradi. jesi li na fb? ako jesi posalji mi podatke u pp da te nadjem. jer ne mogu ja ne mogu da saljem pp sa telefona
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 17.9.2014 22:45:49
|
|
|
|
Jole84
|
Oo kafenišete prijatno vam bilo ženske
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?