|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
17.9.2014 12:52:45   
daca77
Ja se vratih sa hematologije...da nisam bila bezobrazna, jos uvek bih blejala u hodnikuuser posted image
Po dr KS super, a sve je ispod donje granice...ali, na kraju mi rece da mogu da ubacim Heferol. Eh...i to su nasi dr-prakticno moras da iskukas terapiju i uopste postavljanje dijagnoze...a slaze se sa mnom da ce tek ici dole KS...
Ali, zato mi je skocio D dimer i Fraxi je povecala na 0,6.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1026
17.9.2014 12:56:26   
wivern

IZVORNA PORUKA: lelaigor

E to wiv! Moramo izaći malo i misliti na sebe...

Pod obavezno user posted image zadovoljna ti-zadovoljan i tm i dete. i svima lepo...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1027
17.9.2014 13:04:23   
lelaigor
Ja već vidim kako ću danas doći kući, sa više elana.
1. idem bez Darie, i to mi nekad treba
2. idem da sedim i da mi prčkaju oko kose satima, ja čitam novine, uživam
3. od popodne pa nadalje sam rešila jedan veliki problem sa kosom i frizurom, nešto što me stalno muči i ako Bog da, imaću frizuru bez po muke kad god operem kosu

Šta više reći. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1028
17.9.2014 13:21:55   
Trcosava
Nemajko jedna! Gde će ti duša dete da otaviš i još uživaš u tome? user posted image user posted image

3. od popodne pa nadalje sam rešila jedan veliki problem sa kosom i frizurom, nešto što me stalno muči i ako Bog da, imaću frizuru bez po muke kad god operem kosu

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1029
17.9.2014 13:28:18   
wivern

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nemajko jedna! Gde će ti duša dete da otaviš i još uživaš u tome? user posted image user posted image

Ovo sam danas vec videla i sokirala se. Boze me sacuvaj.
Ja cu biti ona najgora nemajka, sestri i sestricima sam vec najavila da ce da mi vrate za sve sto sam ih cuvala i brisala dupeta user posted image Odgovor dece je bio moze, ali samo da ne brisemo kad se ukaki, ali smo se ipak usaglasili da ce morati. Ipak ih je troje pa mogu da se menjaju za kakenje user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1030
17.9.2014 13:31:43   
Trcosava
Zna Lela da se ja zezam. Ja sam najsrećnija kad dete utrapim. Kumi sam bila zahvalna za prvu godišnjicu braka, došla častila nas sa 50€ da odemo sami negde, a ona će da pazi Anu. Tad je imala.. pa nepuna 3 meseca

Ooo pa vi ne znate moju sreću tada user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1031
17.9.2014 13:33:17   
Mariya

IZVORNA PORUKA: wivern
Mariya bzvz te je prosli put istraumirao. Ja ne smem onda ni da pomislim kakav ce biti ctg meni...posto je ovo dete nezaustavljivo. Grlic i rebra nemam vise.
Ja danas sa drugog casa dahtanja tj psihofizickih priprema gde je toliko bilo zena da nismo imale mesta za vezbice. Samo smo dahtali.

bas tako,istraumirao me i jos sam se ceo vikend nervirala kako ce biti na ctg. vec sam zamisljala najgore scenarije,da ce me poslati na hitan carski u suboticu ili mi indukovati porodajuser posted image mada se i juce mnogo pomerala,ali je puls bio dobar,a cim sam juce videla da je ctg dobar,momentalno sam se oraspolozilauser posted image sve mogu,a vi ste se sve ulenjileuser posted image
ja spremila patlidzane punjene sampinjonima sa paradajzom i mocarelom,mora da bude dobro jer mirise odlicno!
mi u topoli imamo oko35-45min vezbica sa fizioterapeutom,pa oko 5 minuta dahtanjauser posted image i onda razna predavanja-ginekolog,zubar,patronazna,babica,nutricionista,bas je dobro.ja na prvom porodjaju nisam znala kako da disem i skoro sve vreme sam zadrzavala dah i stiskala zube,mozda me zato i bolelo toliko,isam znala da predisem kontrakcije...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1032
17.9.2014 13:39:19   
vonavoj
ala ste vredne od jutros.meni bila drugarica sa cerkom.opet me pece stomak,kad sedim,stojim,kad je zategnutuser posted image
sad ce mi doci sestra da joj pomognem oko torte,prvi put pravi muzu za rodjendan..a onda u 4 idem na pedikir i depilaciju,juhu!user posted image
nadam se da cu izdrzati depilacijuuser posted image

a sutra prvi ctg!!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1033
17.9.2014 13:47:31   
Sanjalica1980
Drage moje, ja se vratila sa kontrole. Plakala sam kod dr. Pozalila sam se kako mi je tesko da se kontrolusem. Sama sebi sam smesna.
Sve je ok na uz. Posteljice su se povukle i sledece nedelje je serklaz user posted image

Dr mi je divna. Rekla mi je da dodjem svake nedelje da vidim bebe i da im cujem srce dok ne krenem da ih osetim. Naravno sve besplatno. Ni danas nisam nista platila.

Inace, izgleda sa su ipak dve popisulje user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1034
17.9.2014 13:56:10   
lelaigor

Ahahaha, a najgore je što ona stvarno uvek i svuda ide sa mnom. Lekari, frizeri, manikir čak i depilacija.

Ovo sam danas vec videla i sokirala se. Boze me sacuvaj.
Ja cu biti ona najgora nemajka, sestri i sestricima sam vec najavila da ce da mi vrate za sve sto sam ih cuvala i brisala dupeta user posted image Odgovor dece je bio moze, ali samo da ne brisemo kad se ukaki, ali smo se ipak usaglasili da ce morati. Ipak ih je troje pa mogu da se menjaju za kakenje user posted image

Ja sam se tako nadala da će mi biti uzvraćeno, ali ništa od toga. user posted image

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Drage moje, ja se vratila sa kontrole. Plakala sam kod dr. Pozalila sam se kako mi je tesko da se kontrolusem. Sama sebi sam smesna.
Sve je ok na uz. Posteljice su se povukle i sledece nedelje je serklaz user posted image

Dr mi je divna. Rekla mi je da dodjem svake nedelje da vidim bebe i da im cujem srce dok ne krenem da ih osetim. Naravno sve besplatno. Ni danas nisam nista platila.

Dve curice! Jupiiii! user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1035
17.9.2014 14:00:39   
bubulence

diiivno sanjalice, bravo za popisuljice i bravo za tako divnu doktorku user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1036
17.9.2014 14:13:47   
Ipokrisia

Dr mi je divna. Rekla mi je da dodjem svake nedelje da vidim bebe i da im cujem srce dok ne krenem da ih oset_im. Naravno sve besplatno. Ni danas nisam nista platila.

Vidis sve je super Sanjalice, nema razloga za brigu, a plac to su hormoncici i ja placem i kad sam srecna ko kisa user posted image a tebi su hormoni sigurno i dovstruko nagalseniji nego nama sa jednom user posted image

Dve devojcice, lepotice, diiivnooo!!!!!! user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 17.9.2014 14:14:20 >

Direktna veza do poruke: 1037
17.9.2014 15:13:09   
branki*
sanjalice,bas mi je drago sto su dve devojcice i sto je tako fina druser posted image ,bas lepo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1038
17.9.2014 15:16:39   
wivern

Zna Lela da se ja zezam.

Ja sam mislila da si ozbiljna, mrtva ozbiljna user posted image
Bravo za devojcurkeee.....ura imacemo da biramo user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1039
17.9.2014 15:26:05   
Anoniman
Sanjalice divno za dve devojcice, sva sam se raznezilauser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1040
17.9.2014 15:33:58   
Ipokrisia
eeej Sanjalice rezervisem i ja jednu devojcicu za mog decaka user posted image user posted image

Bicu cool svekrva obecavam! user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1041
17.9.2014 15:34:15   
Trcosava

Zna Lela da se ja zezam.

Ja sam mislila da si ozbiljna, mrtva ozbiljna user posted image
Bravo za devojcurkeee.....ura imacemo da biramo user posted image

Ja sam inače poznata po mojoj ozbiljnosti user posted image

Sanjalice čestitam i sad malo se opusti user posted image

Wiki, aj što ćemo mi, odnosno deca nam, imati da biramo, nego što i druga strana ima poširok izbor user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1042
17.9.2014 15:45:48   
anita
Jaooo Sanjalice divno za devojcice user posted image user posted image . Vidis da je sve ok i da nemas potrebe da se sekiras user posted image user posted image user posted image

Ja sam malo dremala,pa sad ručala.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1043
17.9.2014 15:51:27   
Sanjalica1980
Drage moje hvala vam puuunooo user posted image

Ipo, dogovoricemo se vec nesto user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1044
17.9.2014 15:57:26   
lelaigor
Žene ja odvela dete u vrtić, prošetala do radnje, idem sad da ručam, pa odoh kod frizera...
Mm me iznervirao malopre. Na putu je i nema pojma da li će stići po dete u vrtić. A babe i dede i tetke su nam tako ažurne, da ne lajem...user posted image user posted image
Vidim ja da ću sa viklerima da trčim iz salona po dete ili ću sve da otkažem. user posted image

Direktna veza do poruke: 1045
17.9.2014 21:49:04   
vonavoj
Sanjalice ,super za curice! I sto je sve ok!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1046
17.9.2014 21:49:20   
bubulence
Sanjalice jesi li za kafu sutra u 11 samnom i Lelom?

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1047
17.9.2014 22:06:02   
Sanjalica1980
Pa mogla bi malo da se izvucem iz stana. Gde da dodjem?

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1048
17.9.2014 22:09:55   
bubulence
igraonica Mogli , preko puta Z.O.Vuka. u onoj novoj zgradi. jesi li na fb? ako jesi posalji mi podatke u pp da te nadjem. jer ne mogu ja ne mogu da saljem pp sa telefona

Direktna veza do poruke: 1049
17.9.2014 22:45:49   
Jole84
Oo kafenišete user posted image prijatno vam bilo ženske user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here