|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
17.9.2014 10:20:35   
anita
Von izgleda da je svuda različito, zavisi od grada do grada ili od doktora do doktora. Ja svakog meseca vadim krv.

Ja sad bila do prodavnice, kod nas je hladno a i duva neki vetar

< Poruku je uredio anita -- 17.9.2014 10:26:06 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1001
17.9.2014 10:24:47   
Sanjalica1980
Ja isto mislim da zavisi od dr do dr a Anita ti i ja moramo svakako cesce da bi se proveravalo da li je sve ok. Tri bebice puno vuku user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1002
17.9.2014 10:27:00   
bubulence
i ja sam jednom vadila krv do sada i rekao mi je dr da za sledeci pregled isto izvadim... pregled jos nisam imala, ni jedan,...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1003
17.9.2014 10:29:47   
anita
Sanjalice bas tako. Meni je do sada krvna slika bila ok. Za dalje cemo videti.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1004
17.9.2014 10:31:54   
wivern
Ja idem na svakih 6-7 nedelja i tad vadim krv, najvise zbog secera. Bris sam radila jednom i to jer sam ja mislila da treba da radim. Inace me gleda uz i to je to.
Svaki je dr za sebe, tako da svako od njih radi drugacije. Bitno da smo mi dobro a oni nek traze sta god hoce.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1005
17.9.2014 10:42:01   
srculence25
Do sad sam vadila 3 puta znaci 1 put mesecno.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1006
17.9.2014 10:54:52   
Ipokrisia
ja se od jutros nesto cudno osecam, uhvatila me neka jeza i ne popusta...a i grudi pojacano bole od jutros

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1007
17.9.2014 11:03:43   
soni
Pokusaj da se opustis...ja se secam da su me nwgde uv5.mesecu grudi yzasno bolele nisam brus trpela...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1008
17.9.2014 11:07:12   
Ipokrisia
najradije bi se ususkala u cebence i spavala opet, nego imam neki posao da odradim ovde na kompu , a nemam koncentraciju uopste user posted image razvlacim se ko pita razvlakusa neka user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1009
17.9.2014 11:45:14   
Trcosava
Soni, da te utešim. Prošlu trudnoću Ana se nije okrenula skoro do kraja. Na jednom od obilazaka bolnice sam pitala ako je karlično beba, da li se ide na carski. Žena me pogleda i kaže, neee ovde ide prirodno. Tako da, nemoj mnogo da razmišljaš. Ima vremena beba da se okrene. Za preglede... zavisi gde ideš - pretpostavljam da imaju i tu koncesionari. Koncesionari ništa ne rade (za prvu trudnoću mi uradila 0 puta krvnu sliku). Sada sam u državnoj i rade krv, paaa.. svaki 2 put čini mi se. Tj prvi put kad dođeš, odrade i onda sledeća dva puta ne. S tim da je dr. sasvim ok i da ću joj naglasiti da mesec dana pred porođaj odradim KS pošto mi je gvožđe palo posle porođaja i morala sam pijem sirup koji me urnisao.

Kod mene ništa novo. Osim što sam juče otpala, a beba se nešto okreće na sve strane još uvek. I samo se rasteže, a kad krene da boksuje i nogama i rukama mi baš veselo. Skoro mi bukvalno stomak odskočio koliko je šutnuo, a sve mi se čini da je rano za tako 'agresivne' pokrete user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1010
17.9.2014 12:07:11   
Ipokrisia
meni sad malo toplije, aktivirala sam se nesto po kuci, ali krenulo srce da me zeza.Ja imam taj problem neki jos od pre trudnoce, em imam neki sitan zalistak, em imam neku klizajucu hiatus herniju pa kad ne pazim sa jelom ona se aktivira pa pritisne srce i onda ono malo stane pa preskoci i sve tako,nije bas prijatno,ali ume da drzi tako po par dana.Mozda sad postane i ucestalije kako beba bude pritiskala zeludac i dijafragmu..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1011
17.9.2014 12:26:11   
anita
I ja sam se smrzla. Obukla sam deblji duks u pijem čaj. Vetar i dalje duva user posted image

Direktna veza do poruke: 1012
17.9.2014 12:28:38   
branki*
kod nas konacno stala kisa.evo stavila sam za kafu,pa za sat vremena idem po bozu.videcemo,mozda da svratimo do mojih,ako me ne mrzi.nesto sam se toliko ulenjila,sve me mrzi,strasno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1013
17.9.2014 12:31:43   
wivern
Branki ja se tesim da je to od vremena, i da me zato sve mrzi. Tako bih se izlezavala i gledala u plafon.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1014
17.9.2014 12:32:00   
lelaigor
I mene. Sve živo me mrzi. Još ni ručak nisam počela. Ješćemo viršle. Grozna sam majka! user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1015
17.9.2014 12:33:44   
branki*
isto..muka mi i da ustanem,samo se razvlacim,sto kaze ipo,kao zvaka neka.a,uopste nisam taj tip osobe,mrljavi.

branki

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1016
17.9.2014 12:38:50   
lelaigor
Ni ja. Prekjuče sam sve odreda ručak, još i tortu pravila a imal ai porudžbinu. A sad... Bože sčuvaj. Valjda sam se premorila od onih keksića user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1017
17.9.2014 12:39:17   
wivern
Lelo sta fali virslama, uopste nisi grozna majka pa i ti imas dusu, aman.

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1018
17.9.2014 12:41:22   
branki*
i boza gospodin ce frankfurt virsle da jede,ako nece to,ima i supa sa batakom od juce.za sebe ne spremam nista.

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1019
17.9.2014 12:41:41   
lelaigor
MA znam, jedemo mi i njih nekad. Ali baš sam htela svašta danas. user posted image
Ali boli me guza user posted image
Jedemo viršle, odvedem dete u vrtić, obavim kupovinu, sudove i veš i odoh kod frizera. DA uživam malo.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1020
17.9.2014 12:43:49   
anita
Sva sreća pa imam ručak od juče, ne moram da spremam.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1021
17.9.2014 12:48:04   
lelaigor
Sad ću ja nabrzaka, skuvam supicu iz kesice, ispečem viršle na teflonu i narendam cveklu za salatu i eto ručka! user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1022
17.9.2014 12:49:01   
bubulence
to je onda neki hronicni umor za sve trudnice... i ja se osecam bzvz... sva sreca rucak sam spremila sinoc, danas samo skuvala supicu. Ema upravo ruca...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1023
17.9.2014 12:51:39   
wivern

IZVORNA PORUKA: lelaigor

MA znam, jedemo mi i njih nekad. Ali baš sam htela svašta danas. user posted image
Ali boli me guza user posted image
Jedemo viršle, odvedem dete u vrtić, obavim kupovinu, sudove i veš i odoh kod frizera. DA uživam malo.

E to je prava stvar! Podrzavam. nekako sam misljenja da kad je zena zadovoljna i cini neke sitne stvari za sebe tipa frizeri, manikiri, pedikiri... u kuci je mnogo veci mir user posted image .
Ja sam danima bila bljak jer nisam imala sa kim popiti kafu u kaficu, sedim kuci u trenerci zamazana i umazana mrzelo me i kosu da operem i cim sam izasla malo u svet i obukla se ljudski vec mi je lakse a tek mm necu ni komentarisati user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1024
17.9.2014 12:52:34   
lelaigor
E to wiv! Moramo izaći malo i misliti na sebe...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here