|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
8.9.2014 11:53:21   
vonavoj
Uzela sam da usisam,a ono puna kesa.dok sam je ocistila,zamenila,izvadila neku cebad da perem,evo javlja se beba i opominje...tako da sam samo ocistila kesu i ostavicu usisivac na sred sobe,da se saplete kad udjeuser posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 451
8.9.2014 11:54:28   
Ana13
Anita,jel ti dolazila patronazna sestra? A zasto ne zakazujes telefonom preglede nego ides licno? Nemoj da se brines,mora malo i da boli i da se osecas lose i teze...Em si trudna,em nosis 3 bebana user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 452
8.9.2014 11:55:36   
vonavoj
user posted image user posted image ANa za svadbu!
I ja zderem plazmu..kao jedan,dva keksica cu..user posted image
Inace,2 reda cokolade mi je dovoljno! Uvek se cudim kako ljudi mogu celu da pojedu,a mm isto moze!

< Poruku je uredio vonavoj -- 8.9.2014 11:56:14 >

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 453
8.9.2014 11:58:18   
Ana13
I ja sam se cudila kako neko pojede celu cokoladu...do danas user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 454
8.9.2014 11:58:21   
Trcosava
elem žene, meni je ženski ginekolog. Ali i kad je bio muški sam ja bila otvorena. Mislim iskrena i bez blama pitala šta me interesuje. PA sunac mu žatki on je završvao tu školu, ne nosi majcu 'nisam ginekolog ali mogu pogledam' pa da me blam.

Poslovi u kući - ne nosim teško (drva) i to je to. Sve ostalo sama radim.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 455
8.9.2014 11:59:00   
Sanjalica1980
Von ja bez 100g cokolade necu ni da pocinjem user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 456
8.9.2014 12:03:58   
vonavoj
Trco,mene odmah zaboli nisko..i evo beba ceprka dole..uglavnom sve radim,osim usisavanja..
treba osluskivati telo,mada sam u ovoj trudnoci mnogo aktivnija,ne stajem,ljudi mi kazu da nisu ni primetili moju trudnocu,jer se normalno ponasam,i nisam se otvorila,razmeksao grlic..a u prvoj od 21.ve nedelje...nema pravila!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 457
8.9.2014 12:17:19   
Trcosava
Von jel nosiš pojas? Mene isto zaboli, uglavnom sa leve strane (to ako nosim nešto iz prodavnice ili kad uzbrdo idem). Ali čim sednem i odmorim - sve je ok

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 458
8.9.2014 12:17:40   
bubulence
pa da, sada i ja kada premotam film, stvarno sam preterala. jos sam u sobotu i prozore prala. ali mislim da me je kumic dotukao.
inace, u kuci radim sve normalno osim usisavanja i ribanja kade.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 459
8.9.2014 12:19:48   
vonavoj
Ne nosim pojas,toplo mi je,i ovako se znojim! I mene zaboli sa leve strane,i sto kazes prodje,evo sad sam sela,prestala je da ceprka i prosao je bol..mozda se i dohvatim usisivaca,sa pojasom!user posted image
NI ja ne perem kadu i ne usisavam,ostalo radim!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 460
8.9.2014 12:22:22   
Ipokrisia
Ja sutra idem da produzim bolovanje, onda verovatno i na komisiju, uuuf vec mi muka od toga, valjda cu dobro proci, bez njihovih zanovetanja user posted image u cetvrtak mi zakazala i ova moja da mi odradi cervikalni bris i papu, to mi je jako bitno da vidim kako je, nisam dugo radila ni pre trudnoce,pa mi sad malo frka od rezultata. Eto ova nedelja ce proci smao po lekarima, bljaaak user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 461
8.9.2014 12:41:47   
wivern
Von prava rec "ceprka".. nekad mislim da ce probiti i izleteti po hitnom postupku user posted image
Ja u principu radim sve po kuci, jedino ne podizem nista tesko. I to nekim laganim tempom..radim pa kad osetim da se malo zamaram odmah pauza..tako da moje usisavanje trajeeee i trajeeee..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 462
8.9.2014 13:48:36   
anita
IZVORNA PORUKA: Ana13

Anita,jel ti dolazila patronazna sestra? A zasto ne zakazujes telefonom preglede nego ides licno? Nemoj da se brines,mora malo i da boli i da se osecas lose i teze...Em si trudna,em nosis 3 bebana user posted image

Jeste, dolazila je danas. Pisala sam u temi patronazna sestra. Telefonom ne mogu da zakazem jer je veza uglavnom zauzeta ili se niko ne javlja. Sigurnije mi je da odem da zakazem ili da nekoga posaljem umesto mene. Danas nisam imala koga pa sam morala sama. Inace zakazala sam za 16.09.
Jos malo pa cu ponovo videti moje user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anita -- 8.9.2014 13:50:51 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 463
8.9.2014 14:44:30   
lelaigor
Al' ste se raspisale, uvek mi treba 100 godina da propratim.
Kod nas usisava mm, ja sam asmatičar, alergična na prašinu i to se završi uvek sa nekolikočasovnim kijanjem. A i imamo taj veliki usisivač sa vodom, težak je, bokte!
Ja se trudim da ne dižem ništa teško zbog onih krvarenja na početku, ali često to nije izvodljivo. DAriu izbegavam da dižem, mm j enapravio stepenik da može sama da se popne na wc šolju, ali nekad se desi pa moram da je podignem, a ima 17kg. user posted image
Trco, šta je milokliz? user posted image user posted image
Srculence, čitaj u temi o amniocentezi. Sve isto kao kod tebe, sam i ja preživela, ja imam 28godina, u ponedeljak sam dobila rezultat amnio, a radila sam je zbog jednog povišenog markera. Nemoj da se jediš!
Mi nismo radili ono, dok smo imali zabranu zbog krvarenja na početku i posle zbog amniocenteze. Ali, sad normalno. Mm me jednom pitao u prvoj trudnoći da li bebi može nešto da bude, i tad smo završili tu priču! KAko ću bez sexa, kad sam sad najnapaljenija!!! user posted image
Bubi, ja mislim da samo treba malo da usporiš. I mene jako često (čitaj: nekoliko puta dnevno) boli stomak. A kad npr. potrčim za busom imam osećaj da ću se poroditi na mestu. Ali, eto kaže dr da nosim taj pojas, jako mi je beba nisko...

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 464
9.9.2014 8:14:58   
daca77
Dobro jutro!!!
Gde ste spavalice? Ja se spremam da ponovo skoknem do DZ, jer sinoc krava od sestre mi nije dala Fraxiparin na ruke...3x se pogodilo do sada da ta sestra bude u smeni i ni jednom mi nije dala injekcije...prosli put sam samo cutala, juce sam joj zalupila vrata i sledeci put cu joj sruciti sve sto imam(ali, cekam da jos malo vremena prodje, pa pred kraj tamo da joj kazem sta imamuser posted image )
Inace, sinoc sam uzela i rezultate hormona stitne zlezde:
TSH 1,3,
T4 12,6 a ref.vred.do 11,6 i
fT4 0,83.
Mislim da su ok, ali u cetvrtak ce ih pogledati endokrinolog u BGd.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 465
9.9.2014 8:36:10   
branki*
jutro i od meneuser posted image
mislim da cu popiti jos jednu kafu,opasno sam se navukla na 3 u 1.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 466
9.9.2014 8:38:39   
anita
Dobro jutro i od mene. Ja ustala pa sada pijem 2u1.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 467
9.9.2014 9:36:44   
Ana13

Dobro jutro. Ja budna jos od 6:30. Doneo mi muzic dorucak u krevet,pa je otisao na posao,a ja ostala u krevetu da pijuckam kaficu i gledam tv.Celu noc mi neka muva zuji oko glave,samo sam cekala da mi uleti u uvo ili usta.Poludela sam.I evo je jos leti po stanu. user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 468
9.9.2014 9:40:26   
superm
Trudnice drage, uzivajte, samo ruckajte, sve se to posle ' skine', ne sekirajte se. Samo da vas obidjem i pozelim lep dan!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 469
9.9.2014 9:44:31   
bubulence

IZVORNA PORUKA: superm

Trudnice drage, uzivajte, samo ruckajte, sve se to posle ' skine', ne sekirajte se. Samo da vas obidjem i pozelim lep dan!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 470
9.9.2014 9:53:15   
vonavoj
dan trudnice!
i ja sad ruckam,kg ce otici,milom ili silomuser posted image
samo da se mi dobro osecamo i da mozemo da nosimo svoje kg,meni je sve teze,realno..kao da sam slon,tako se nocu okrece,uzasno se ukocim,ali kad ustanem sve bude ok..user posted image
Spustili smo kutije sa bebecim stvarima,joj,kako je sve maleno,malenouser posted image ..danas sortiram,ali prvo moram do pijace,pa popodne roditeljski,ali pokako..imam vremena!

Direktna veza do poruke: 471
9.9.2014 9:55:23   
bubulence
von ti uskoro ulazis u 9. mesec user posted image . svaki dan se iznenadim kada pogledam tvoj ticker...
mi jos razmisljamo sta da doruckujemo ali vidim da se mm pegla, verovatno je shvatio da mora po dorucak u pekaru user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 472
9.9.2014 9:59:53   
Štetica
Jutro i od mene.Bas sam se nesto uspavala,mada sam nocas ustajala 4 puta do wc-a,pa se okretala kao na raznju,zuljao me krevet,i tek oko pola sest kad je mm ustao ja sam uspela da ucvrstim san.
Juce sam svecano usla u 6-i,a vec imam utisak da sam kao morž,sta ce biti do kraja,nemam pojma.
Od sutra opet majstori u kuci,konacno krecenje,bice ko ziv ko mrtav,ako pocnu da zanovetaju.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 473
9.9.2014 10:05:24   
wivern
Bar daaan...
Ja danas prvi put na psihofizicke pripreme, bas me zanima kako to izgleda.
Sinoc spavala odlicno, pre spavanja sam uspricala slani rastvor u nozdrve i uopste me nije mucio zacepljen nos. Hvala bogu user posted image
Ja sam juce razvrstavala stvarcice, da bih videla sta mi i koliko toga nedostaje. Jaoo Von, bas si u pravu, to je toliko maaalooo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 474
9.9.2014 10:06:56   
vonavoj
ja gledam da sam vec usla u 9ti..prvi uz je rekao termin 9.10..a ti su najtacniji..a i 36.ta nedalja sam..user posted image

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here