Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.9.2014 19:58:53
|
|
|
|
cookie
|
Chipsy super što si presekla i odlučila. Navijam za vas, prof. je jedan cool tip.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.9.2014 13:11:03
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Zdravo devojke..kako ste...evo i mene posle duzeg vremena..kod mene stanje stabilno...nista novo specijalno...pripremamo se za treci pokusaj VTO u oktobru...Kako si ti Joko? Kako nam je Dunja?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.9.2014 13:15:36
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Wiv kako si ti?kako napreduje trudnoca...nista ne znam ...dugo me nije bilo,,,kiss
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.9.2014 13:50:58
|
|
|
|
wivern
|
Dunja uziva sa Savom , ja guram ostala su mi jos dva meseca. Oho znaci ove jeseni gomila vto-vki prelazi u trudnicke teme, sjajno. Navijacemo punom parom. Lidija gde ces raditi, isto u Jevremovoj (ako se dobro secam)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.9.2014 16:48:40
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lidija bas te dugo nije bilo. Kakav ti je plan?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.9.2014 17:28:19
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: suncica83 danas sam bila kod mog ginekologa da uzmem upute za drugostepenu komisiju..kaze mi ona ajde da te pogledam vaginalno...i kaze mi sledece..tvoj desni jajovod je prosiren i u njemu se skuplja neka tecnost ( zaboravila sam ime te tecnosti) i da necu ni prirodno ni vantelesno ostati trudna jer ta tecnos ometa implantaciju...savetuje mi da otklonim desni jajovod...da li iko ima neke informacije o ovome...5 godina me gleda i sad mi je nasla to da kaze. gledacu da dobijem resenje za vto..pa bi onda isla na laparaskopiju..pa tek onda vto. Hidrosalpings? Ja sam imala obostrano i izvadili su mi oba jajovoda, jer baš kao što ti je dr. rekla, ne može se ostati ni prirodno a ni putem VTO u drugom stanju ako je hidrosalpings. A jajovodi ti ne trebaju za VTO, a ako nisu ok, ne može uspeti VTO. drage moje evo sam se vratila od ginekologa i sada mi kaze ( posto je pogledala moj izvestaj sa laparaskopije ( radjena pre 4 godine)) da nemam hidrosalpings!!! da , to je ista doktorka koja mi je pre nedelju dana na ultrazvuku rekla da imam hidrosalpings..i rekla mi je da su mi to napravili na laparaskopiji..a sad valjda zaboravila sta mi je rekla...gledajuci izvestaj sa lap kaze da nemam...poludecu majke mi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.9.2014 17:30:46
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: suncica83 danas sam bila kod mog ginekologa da uzmem upute za drugostepenu komisiju..kaze mi ona ajde da te pogledam vaginalno...i kaze mi sledece..tvoj desni jajovod je prosiren i u njemu se skuplja neka tecnost ( zaboravila sam ime te tecnosti) i da necu ni prirodno ni vantelesno ostati trudna jer ta tecnos ometa implantaciju...savetuje mi da otklonim desni jajovod...da li iko ima neke informacije o ovome...5 godina me gleda i sad mi je nasla to da kaze. gledacu da dobijem resenje za vto..pa bi onda isla na laparaskopiju..pa tek onda vto. Hidrosalpings? Ja sam imala obostrano i izvadili su mi oba jajovoda, jer baš kao što ti je dr. rekla, ne može se ostati ni prirodno a ni putem VTO u drugom stanju ako je hidrosalpings. A jajovodi ti ne trebaju za VTO, a ako nisu ok, ne može uspeti VTO. drage moje evo sam se vratila od ginekologa i sada mi kaze ( posto je pogledala moj izvestaj sa laparaskopije ( radjena pre 4 godine)) da nemam hidrosalpings!!! da , to je ista doktorka koja mi je pre nedelju dana na ultrazvuku rekla da imam hidrosalpings..i rekla mi je da su mi to napravili na laparaskopiji..a sad valjda zaboravila sta mi je rekla...gledajuci izvestaj sa lap kaze da nemam...poludecu majke mi uzalud sam joj govorila da me upravo posle laparaskopije evo koliko godina boli ta strana i po malo otice..samo me je onako lagano izbacila ubedjujuci me da nemam hidrosalpings...taman sam se bila ponadala da su mi nasli problem..i eto....sta sad da radim????
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.9.2014 17:33:03
|
|
|
|
suncica83
|
sta sad da radim? kome da se obratim? devojke koje ste imale slican problem molim vas pomagajte
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.9.2014 18:43:20
|
|
|
|
wivern
|
Ja nisam imala taj problem ali bih svakako potrazila misljenje jos nekoga. Nekako mi to sve bzvz, kao da zavisi od njenog raspolozenja.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.9.2014 18:50:44
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Suncice draga, ako si u mogucnosti otidji kod jos nekog dr. Kod mene ga par lekara nije ni videlo a na kraju je bas bio zapusen i jasno se video na uz. Bitno je da imaju dobar uz i da je ginekolog dobar dijagnosticar.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.9.2014 10:01:23
|
|
|
|
suncica83
|
odlucila sam da odem jos kod nekoga da mi pogleda..ima u maksima gorkog jedan ginekolog koji ima 4d ultrazvuk..kosta 8000..ali cu na kraju otici i kod nje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.9.2014 16:41:24
|
|
|
|
17 joka
|
Suncice, bitno je da vidis postojili stvarno problem ili ne. ako postoji sredices to i bice sledeci pokusaj uspesan Lidija, znaci i za tebe da naostrim i pripremim dlanove za divno kod mene nista ni sad ni naredne godine tako da bice kad je sudjeno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.9.2014 19:28:30
|
|
|
|
suncica83
|
zakazala sam 3d ultrazvuk kod jedne doktorke u maksima gorkog..godinama sam slusala o njoj kao dobroj dijagnosticarki..u medjuvremenu cu pokusati da dojem do garalejicke ili nekoga drugog u frontu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.9.2014 19:51:12
|
|
|
|
wivern
|
Odlicno Suncice, neka pogleda jos neko pa da znas na cemu si.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.9.2014 20:05:29
|
|
|
|
suncica83
|
taj 3d ultrazvuk kosta 5300 din..ako mi nadje hidrosalpings..onda cu taj racun odneti mom ginekologu da mi plati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.9.2014 20:11:51
|
|
|
|
wivern
|
Naravno, pare nisu za bacanje pogotovo kad se spremas za vto.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.9.2014 23:44:42
|
|
|
|
Chipsy
|
Sunci, ta Garalejic ti radi i u Jevremovoj, mogla si i kod nje privatno. Mi u petak u 18.30 kod profesora na uz. Ja nemam nikakav osecaj, kao da se nista ne desava, ali kad pomislim na boce... Lidija, ja i ti smo prosli put bile neuspesne, ajd da okrenemo srecu na nasu stranu Svim devojkama hvala na podrsci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.9.2014 8:22:16
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy ja ceo postupak u MB nisam imala osecaj kao da se ista desava . I isti problem sa bocama sam imala, ali sam ponosna na sebe sto sam uspela sama sebi da ih daje. To je za mene ne uspeh, nego fenomen koliki imam strah od igala.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.9.2014 8:40:42
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy draga, bice to sve odlicno. Super je sto nemas nikakav osecas. Ne znam da li sam vec pisala ali ja se za moj poslednji transfer nisam uopste spremala. Kao da ga nece ni biti. Radila i trenirala kao budala do zadnjeg dana. Na transfer otisla kao da idem na kafu To sto nemas nikakav osecaj znaci da si jos opustena i rasterecena. Samo tako nastavi. Ja znam da ce ovaj put biti sve super Mislicu na tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.9.2014 11:57:22
|
|
|
|
Dani.kv
|
Chipsy navijam za petak svim srcem. Bice joj jedna zenica iz KV pa osvetlajte nam obraz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.9.2014 15:40:01
|
|
|
|
suncica83
|
bila sam kod garalejicke jednom u privatnoj ord..50 e konsultacije, 50 e ultrazvuk...ne mogu vise..tad mi nista posebno nije rekla..pokusacu da je "navatam" u frontu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.9.2014 19:34:25
|
|
|
|
Bebana17
|
Nije me bilo duže vreme, svratim da vidim šta ima novo, i tako... Padam u paniku, ove godine punim 38, a od bebe ni traga ni glasa...Nekad posustanem, pa se pitam da li mi onaj odgore nešto poručuje svim ovim neuspesima do sada... Ne znam, duhovnici kažu da prvo treba da se stvori duša, pa tek onda žena može da zatrudni, u smislu da su deca blagoslov u braku; a čime smo ovu muku zaslužili moj muž i ja, i svi drugi parovi na ovim temama? Ili je sve samo slučajnost, neko ima više, a neko manje sreće? Chipsy, radujem se što si se odlučila za profu, samo napred, navijam i bodrim da bude uspešno! Sunči, prvo da proveriš ima li ili nema tog hidrosalpinga pa tek onda u postupak. Ne mogu da verujem da te ta doktorka tako stresira, te ima ga, te nema ga... Onim ženicama koje su u međuvremenu ostale trudne: čestitam nisam ispratila, leto je
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.9.2014 20:06:42
|
|
|
|
daca77
|
Bebana, mila moja koleginice, glavu gore...odlicno mi je poznato kako se osecas, jer sam i ja prolazila kroz sve to...ali, dodje kada dodjemo na red i nemoj nikad gubiti nadu...kada sam ja iz nemoguce situacije , veruj mi da ce svaka od vas ljuljati Chipsy, navijam jakoo za tebe Suncice, nesto slicno sam i ja prosla i na kraju ne razresise dr...poslase me iz klinike Ivanovic na laparo zbog sumnje na hidrosalpinx, ali ispostavise da ga nije bilo, vec pseudocista, koju su izvadili, a jajovod zatvorili. Od tada krece pravi hidrosalpinix koji se punio i dostizao velicinu i preko 10cm, pa je vise puta pre VTO punktirana. Zelim ti sve najjj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.9.2014 20:14:59
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala mila što misliš na mene , baš kao što Wiv reče, uživamo sa Savom. Evo jedne sličke od pre neki dan i svima želim da dočekate ovakvu sreću IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Zdravo devojke..kako ste...evo i mene posle duzeg vremena..kod mene stanje stabilno...nista novo specijalno...pripremamo se za treci pokusaj VTO u oktobru...Kako si ti Joko? Kako nam je Dunja?
< Poruku je uredio dunja RR -- 7.9.2014 20:15:31 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.9.2014 20:29:29
|
|
|
|
wivern
|
Bebana glavu gore, pa i ja u oktobru punim 39 i cekam bebca u isto vreme, a prosle godine sam imala kiretazu i nadala sa ponovnoj vto. Zato samo napred, nema odustajanja i predaje,
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?