|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
15.8.2014 13:28:48   
Anoniman
TRebala bi da radim histeroskopiju pre VTO a on ce mi raditi,zato pitam onako zbog njegovih dijagnoza nekih kakav je jel dobar ili ne..Citala sam i ja sve clanke koje imaju na netu i svi ga povezuju sa Vrscom...al ja kod njega u gaku bila na konsultacijama,mislim imam pecat njegov potpis sve...Kontam da je prebacen iz Vrsca u NS user posted image ne znam stvarno..user posted image

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 2226
16.8.2014 10:23:53   
jess021

IZVORNA PORUKA: Anoniman

TRebala bi da radim histeroskopiju pre VTO a on ce mi raditi,zato pitam onako zbog njegovih dijagnoza nekih kakav je jel dobar ili ne..Citala sam i ja sve clanke koje imaju na netu i svi ga povezuju sa Vrscom...al ja kod njega u gaku bila na konsultacijama,mislim imam pecat njegov potpis sve...Kontam da je prebacen iz Vrsca u NS user posted image ne znam stvarno..user posted image

Stavrno ne znam, nisam cula da on radi u Betaniji. Ako te nesto drugo interesuje za VTO u NS slobodno pitaj.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2227
16.8.2014 10:33:00   
wivern

IZVORNA PORUKA: zece

9 godini borba sa steritetom smuceno mi e vec

Zece verujem, ali samo jos maloooooo.. ovaj put ce biti uspesan user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 2228
16.8.2014 22:18:00   
zece
Daj boze da bude tako site da se raduvame site sto sme u priprema. za vto sada

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2229
16.8.2014 23:07:38   
17 joka
Zece, bice drauser posted image ga mora user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 2230
16.8.2014 23:16:25   
zece
da da

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2231
17.8.2014 17:31:58   
zece
Joka draga srecna godisnina

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 2232
17.8.2014 18:13:13   
17 joka
Hvala Zece user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 2233
17.8.2014 21:16:16   
cookie
Pozdrav devojke, nije me bilo izvesno vreme, odmor i tako to, ali sam videla da ima i novihuser posted image i od srca im čestitam. Duboko verujem i nadam se da ćemo uskoro zajedno da brojimo trudničke dane. Interesuje me da li medju vama ima devojaka koje su radile vto iz prirodnog ciklusa, tačnije bez bilo kakve stimulacije, nego samo sa jc koju sama proizvede? Danas sam čula da to rade u NS i u Jevremovoj, pa se pitam da li je to vredno pokušaja ili ipak treba da se radi sa stimulacijom sa kojom mozeš da dobiješ veći broj jc. Da li neko od vas ima neka pozitivna iskustva sa tim. Takodje sam htela da pitam šta mislite možda o inseminacijama posle neuspešnih vto. Naime mi smo par kod koga je "sve ok", a user posted image ni od traga, pa se pitam da li i to vredi pokušati dok se pripremamo za, možda, neku sledeću vto. Ne znam, nisam pametna. Chipsy draga, da li bi mi napisala šta ti je dr Vlaisavljević rekao na konsultacijama? Mnogo sam se smejala za ono "šta kažu forumi za tsh" jer znam koliko je on cool i opušten i ne pridaje mnogo značaja nikakvim nalazima. Moje hormone nije ni gledao, ali valjda zna šta radi. Da li bi u novembru išla u Zg ili u Bg i da li ti je rekao da treba još nešto da uradiš?

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2234
18.8.2014 23:46:50   
Chipsy
U bg cu, ali se jos uvek dvoumim da li cu septembar ili kako mi je on rekao, decembar. Za 3 dana treba da odlucim. Ne ide mi se. Nekako sam ravnodusna, a mozda ipak krenem u septembru. Ja sam mislila da krenem sa drugom turom kontracepcije, pa ako se ispostavi da moram sa cerkom na operaciju, verovatno mogu da ispijem do kraja i stanem, pa pred decembarski ciklus jos jedan mesec kontracepcije, sta mislite jel to realno. Ja nisam normalna, samo odlazem odluke, tako nisam mogla godinama ni da odlucim da se udam, mrzim sebe zbog togauser posted image
Osim da uzimam vitaminske preparate sa folnom, nista on meni nije trazio. Da, mm bi trebalo da zaledi spermu jer se desava da ima 0, sta misite koliko to kosta. Malo mi se svidja sto je opusten, a malo me i plasi. Ne trazi ni briseve. Mada, ja sam sad operisala umnjak i ispila antibiotik i verovatno pobila sve ako ih je i bilo.
Gde si ti bese radila, i gde sada planiras?

(odgovor članu cookie)
Direktna veza do poruke: 2235
19.8.2014 9:35:05   
wivern
Chipsy on samo izgleda jako opusten i kao da ne obraca paznju ni nasta. Ja mislim da nas on jako dobro opusti pred vto jer ti ne prenosi tenziju, a za briseve je i meni prvo bilo nelogicno a onda sam skontala da zene koje ostaju trudne prirodnim putem i ne rade briseve pre zatrudnjivanja pa opet ostanu trudne. On veruje da je sve u kvalitetu jajne celije, a ja verujem u njegovog embriologa user posted image
Mislim da je to sa kontracepcijom realno i da moze tako, sa nekom pauzicom izmedju, ali kako god odlucis ja drzim fige.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2236
20.8.2014 12:18:49   
Anoniman
Jess021 jel mi mozes reci koliko se ceka na red za Vto u Gaku I koja granica je potrebno da bude taj AMH,moj je proveravan prosle godine u 11 mesecu bio je 0,86 a imam 27 godina,sad sam ga proveravala ponovo,sutra stizu rezultati uvece u drugom labu,bojim se da ce biti nizi jos..

Imali jos neka cura problema sam AMH???

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 2237
20.8.2014 13:10:42   
jess021

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Jess021 jel mi mozes reci koliko se ceka na red za Vto u Gaku I koja granica je potrebno da bude taj AMH,moj je proveravan prosle godine u 11 mesecu bio je 0,86 a imam 27 godina,sad sam ga proveravala ponovo,sutra stizu rezultati uvece u drugom labu,bojim se da ce biti nizi jos..

Imali jos neka cura problema sam AMH???

Ja sam oba puta cekala oko 5-6 meseci, pod tim mislim od prvostepene komisije, pa do pocetka terapije. Koliko znam donja granica za AMH je 0.5

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2238
20.8.2014 20:42:54   
cookie
Draga Chipsy, ja sam radila poslednji put u Mariboru, ali su meni tražili jedino sveže rezultate ono hiv 1i 2, VDRL, rubela..., ono sto se radi u 29.novembra iz krvi. Ti rezultati ne smeju da budu stariji od godinu dana, pa pošto sam ja imala stare, tražili su da ih ponovim. Slažem se potpuno sa wivern da on samo deluje opušteno i da odlično zna šta radi. Ja sam ti inače puna pitanja i udavim i onu njegovu sestru, a i njega sa pitanjima, a on je tako strpljiv i na sve lepo odgovori. Doduše nema mnogo filozofije kod njega, par puta mi je rekao da kada bi sve to bilo tako jednostavno i kada bi medicina bila svemoguća, sve bi to bilo mnogo lakše. Slažem se i da dosta polaže u kvalitet jc, ali sad ne znam sta bih ja tim povodom mogla da uradim. Inače i njegov embriolog koji dolazi u Bg je takođe mnogo, mnogo fin i pažljiv. Takvi su bar moji utisci o njima i ako mi vto nije uspela. Ynam puno ljudi kojima je uspela i svi naravno hvale one lekare kod kojih su uspeli, ali sta znam...
Razumem te što si tako neodlučna i samo polako, mislim da taj neki unutrašnji instikt može puno da pomogne, tako da samo se osloni na ono što ti organizam i tvoji osećaji poručuju. To mi je i prof. rekao, nešto kao, nemojmo da zanemarimo žensko čulo.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2239
20.8.2014 22:30:50   
wivern
cookie, ispravka jedna. Kod njih HIV i ove druge analize ne smeju biti starije od 3 meseca a kod nas vaze godinu dana. Ja sam hiv radila u novembru 2013 i nekako su nas progurali da ne radimo opet za proces u februaru. I inace mi je to ok, logicnije mi je nego kod nas da se rade na godinu danaA za sve ostalo potpisujem tvoje reci.

Honey, I'm Home

(odgovor članu cookie)
Direktna veza do poruke: 2240
21.8.2014 16:19:44   
NoraBo
Drage devojke, juče sam zvala RFZO direkciju da se raspitam u kojoj je fazi moj predmet za drugu vto, i teta mi reče da pošto sam birala Front nema šanse da dođem na red ove godine??? Kaže velika je gužva u Frontu i svi kapaciteti su im popunjeni još od proleća!!! Prošla sam drugostepenu u junu i nekako sam računala da će me zvati okt-nov, i baš me je dotukla ova informacija... Da li neka od vas ima neku drugu informaciju, tj da li su nekoga zvali na konsulatcije u Front? user posted image user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2241
22.8.2014 23:29:42   
suncica83
danas sam bila kod mog ginekologa da uzmem upute za drugostepenu komisiju..kaze mi ona ajde da te pogledam vaginalno...i kaze mi sledece..tvoj desni jajovod je prosiren i u njemu se skuplja neka tecnost ( zaboravila sam ime te tecnosti) i da necu ni prirodno ni vantelesno ostati trudna jer ta tecnos ometa implantaciju...savetuje mi da otklonim desni jajovod...da li iko ima neke informacije o ovome...5 godina me gleda i sad mi je nasla to da kaze. gledacu da dobijem resenje za vto..pa bi onda isla na laparaskopiju..pa tek onda vto.

https://www.facebook.com/pages/Shiseido/1392958217610985

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2242
22.8.2014 23:44:45   
zece
Uradi prvo laparoscopija pa odi na vto sta je sigurno sigurno je

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 2243
23.8.2014 0:06:28   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: suncica83

danas sam bila kod mog ginekologa da uzmem upute za drugostepenu komisiju..kaze mi ona ajde da te pogledam vaginalno...i kaze mi sledece..tvoj desni jajovod je prosiren i u njemu se skuplja neka tecnost ( zaboravila sam ime te tecnosti) i da necu ni prirodno ni vantelesno ostati trudna jer ta tecnos ometa implantaciju...savetuje mi da otklonim desni jajovod...da li iko ima neke informacije o ovome...5 godina me gleda i sad mi je nasla to da kaze. gledacu da dobijem resenje za vto..pa bi onda isla na laparaskopiju..pa tek onda vto.

Hidrosalpings?
Ja sam imala obostrano i izvadili su mi oba jajovoda, jer baš kao što ti je dr. rekla, ne može se ostati ni prirodno a ni putem VTO u drugom stanju ako je hidrosalpings. A jajovodi ti ne trebaju za VTO, a ako nisu ok, ne može uspeti VTO.

< Poruku je uredio dunja RR -- 23.8.2014 0:07:26 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 2244
23.8.2014 1:29:56   
Sanjalica1980
Draga Suncice, ja sam imala hidrosalpinks na oba jajovoda. Uradjena mi je laparaskopija i ocisceni su jajovodi. Isla sam na konsultacije sto se tice odstranjivanja jajovoda i misljenja su podeljena.
Uglavnom su mi preporucivali da se ne odstrane zato sto oni dele dovod krvi sa jajnicima i samim tim imaju uticaja na njihovu cirkulaciju.
Druga varijanta je da se ociste i zatvore kod materice.
E sada ako je hidrosalpinks prevelik onda ponekad odmah preporucuju otklanjanje jer je ciscenje valja otezano.
U svakom slucaju sve ce biti uredu. Nemoj se mnogo sekirati.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2245
23.8.2014 7:30:41   
branki*
boze,suncice,pa kako niko to niko nije video ranijeuser posted image ne mogu da verujem,pa ti si radila i vto sa tim ,pa naravno da nece uspeti,nije ni moglo da uspe u samom startu,ooouser posted image
imala sam i ja hidrosalpings.videlo se na hsg-u,a i laparoskopijom potvrdjeno.jedan jajovod odstranili,drugi kao ocistili i ostavili.nakon toga radila vto,uspesno.i opet nakon toga ostala prirodno trudna.
uradi laparo i histeroskopiju obavezno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 2246
23.8.2014 10:22:33   
wivern
Suncice to su sve stvari koje se uspesno otklanjaju i nemoj da brines bice sve ok. Ono sto mene nervira je sto su ti izgubili dragoceno vreme zbog njihove nezainteresovanosti. No tu ne mozemo nista, to nam je sto nam je. Samo napred , zavrsi to sto pre, pa na vto.

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2247
23.8.2014 11:53:54   
pozitivna
Jel zna neka od vas jel smem da koristim sirup za kasljanje malo jaci jer sam prehladila,a da koristim i DHEA kapsule 3x1

poz........

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2248
23.8.2014 13:56:02   
Anoniman
Devojke znate li vi nesto vise idem drzavo u NS na odeljenje za sterilitet,moram odneti novi nalaz AMH i ovaj put i mm mora proveriti spermogram kod njih,e sad pitanje je da li i za njega treba uput ili to mozemo odraditi sa onim uputom od mog ginekologa,i sto se tice uputa ja imam star 2 meseca pise na njemu da je za inseminaciju i imam onaj za stacionarno lecenje,nijednom nije proslo 6 meseci pa jel znate hoce li mi to uvaziti ili cu morati po novi uput...Ako neko zna...

(odgovor članu pozitivna)
  Direktna veza do poruke: 2249
23.8.2014 19:44:12   
17 joka
Suncice, odradi laparoskopiju i postupak vto bice uspesanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here