|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
23.8.2014 21:45:43   
suncica83

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: suncica83

danas sam bila kod mog ginekologa da uzmem upute za drugostepenu komisiju..kaze mi ona ajde da te pogledam vaginalno...i kaze mi sledece..tvoj desni jajovod je prosiren i u njemu se skuplja neka tecnost ( zaboravila sam ime te tecnosti) i da necu ni prirodno ni vantelesno ostati trudna jer ta tecnos ometa implantaciju...savetuje mi da otklonim desni jajovod...da li iko ima neke informacije o ovome...5 godina me gleda i sad mi je nasla to da kaze. gledacu da dobijem resenje za vto..pa bi onda isla na laparaskopiju..pa tek onda vto.

Hidrosalpings?
Ja sam imala obostrano i izvadili su mi oba jajovoda, jer baš kao što ti je dr. rekla, ne može se ostati ni prirodno a ni putem VTO u drugom stanju ako je hidrosalpings. A jajovodi ti ne trebaju za VTO, a ako nisu ok, ne može uspeti VTO.

dunja jeste to hidrosalpings..prvi put sam cula to i nisam mogla da zapamtim...nista..zakazacu operaciju...ne znam kod koga cu..definitivno necu kod jovanovica u front...raspitacu se za nekog drugog doktora.. hvala ti dunja na odg

https://www.facebook.com/pages/Shiseido/1392958217610985

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2251
23.8.2014 21:55:21   
suncica83
ja sam radila laparaskopiju pre 4 godine..i to mi je tad i napravljeno..doktorka mi kaze da su mi to tad napravili..radio mi je jovanovic u frontu..sad necu kod njega na lap...sta mislite kod kod doktora da idem na laparaskopiju?

puno vam hvala na odgovorima drage moje..ljubim vas puno

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 2252
23.8.2014 22:00:25   
branki*
suncice,kako mislis-to ti je tad napravljeno?ne razumem..
ja sam radila drzavno,sa uputom,nisam platila nista,kod dr dokica u visegradskoj,skroz zadovoljna.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 2253
23.8.2014 22:26:56   
suncica83
bramki kada sam radila laparaskopiju pre par godina jovanovic je pokusao da hiruski ostrani tu priraslicu na jajovodu..i kaze mi moja doktorka da ga je on tada prosirijo i napravio taj hidroskalpings..a mene od tada i boli i natice ta strana

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2254
24.8.2014 11:16:06   
jess021

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Devojke znate li vi nesto vise idem drzavo u NS na odeljenje za sterilitet,moram odneti novi nalaz AMH i ovaj put i mm mora proveriti spermogram kod njih,e sad pitanje je da li i za njega treba uput ili to mozemo odraditi sa onim uputom od mog ginekologa,i sto se tice uputa ja imam star 2 meseca pise na njemu da je za inseminaciju i imam onaj za stacionarno lecenje,nijednom nije proslo 6 meseci pa jel znate hoce li mi to uvaziti ili cu morati po novi uput...Ako neko zna...

Koliko ja znam za tm treba uput od lekara opste prakse ili urologa i spermogram u Betaniji se zakazuje. Da li si ti vec bila kod nekog u Betaniji? Ako jesi ides sa istim uputom kao i tad.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2255
24.8.2014 12:11:23   
suncica83
zvala sam u visegradsku da zakazem komisiju..rekli su mi da dodjem izmedju 10 i 14h svakim radnim danom osim cetvrtka..neko je ovde pisao da se kod njih ide 3 puta..da li prvi put treba da povedem mm

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2256
24.8.2014 12:20:47   
suncica83
i jos jedno pitanje...kada dobijem resenje za vto ( nadam se da cu ga dobiti) ..koliko dugo vazi resenje..nacula sam da kada dobijem resenje ono vazi godinu dana pa ja mogu bilo kad da radim vto..ja planiram da prvo dobijem resenje ( zbog mojih godina) a onda da idem na laparaskopiju..pa posle na vto.

Direktna veza do poruke: 2257
24.8.2014 14:20:08   
Anoniman
Hvala ti Jess021 sta bi ja bez tebe..bila sam sam al mi je lupljen pecat na to mesto gde pise kod dana se prijavio na uputu za specijalistu.Neka uzecu ipak drugi svejedno moramo sacekati i uput mog muza,da me ne vracaju bezveze..Hvala ti puno na informacijama.

Direktna veza do poruke: 2258
24.8.2014 19:28:24   
alex88
Suncice prvi put ides sa muzem,ponesi fotokopije analiza i upute za tebe i muza,drugi put te zovu na UZ,treci put da podignes resenje,znaci za drugi i treci put ti ne treba muz.Resenje vazi godinu dana.Za putne naloge obavezno pitaj jer ja sam zaboravila i nisu mi ni overili.

Direktna veza do poruke: 2259
25.8.2014 0:06:19   
suncica83
alex draga hvala ti

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2260
25.8.2014 10:42:18   
baki78
Pozz zene...cestitam svi novim trudnicama.Dugo me nije bilo.Sve mi se nesto poremetilo od ove druge VTOpa nikako da se skrpim.

Hidrosaplinks sam i ja operisala u N.Frontu kod Garalejicke....on sadrzi otrovnu tecnost za plod. On se puni pa se przni ee ako u tom trenutku kad se prazni bude mala trudnoca ili tek ubacena jajnna celija ili embrion ta tecnost je prosto zbrise.

Uspesno mi njega odstranila a ostavila jajovod jer je dobar.

Direktna veza do poruke: 2261
25.8.2014 12:48:30   
suncica83
baki hvala na odgovoru

alex danas sam predala dokumenta u visegradsku za komisiju...rekli su da ce me pozvati na ultrazvuk..sta mislis za koliko duge ce me zvati

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 2262
25.8.2014 14:06:40   
Maraj
Suncice ja prvi put cujem da se hidrosalptings vidi golim okom. Mozda je moguce mada po neni malo verovatno.. vidi bolje uradi prvo hsg na sninku se vidi postojanje hidrosalptingsa.

Direktna veza do poruke: 2263
25.8.2014 15:13:28   
baki78
Kod UZ aparata sa dobrom rezolucijom vidi se kad je pun.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2264
25.8.2014 15:18:18   
alex88
mene su zvali posle mesec ipo,toliko sam cekala i resenje,ali nemora da znaci da ces ti toliko cekati mogu da te zovu i posle desetak dana,cura koja je predala isti dan kao i ja cekala je manje i na uz i na resenje,nema tu pravila.Samo se ti opusti i ne misli o tome,brzo ce sve da prodje.

Direktna veza do poruke: 2265
25.8.2014 15:20:22   
suncica83
pa ne znam..ja sam radila i hsg i posle toga laparo...sad mi doktorka kaze da su mi to napravili na laparaskopiji..meni je jovanovic rekao da je pokusao da ga ocisti ali da je priraslica velika i nije mogao..sad mi doktorka kaze da ga je tada prosirio i napravio hidroskalpings..mene stvarno pasle laparaskopije boli ta strana..i cesto otekne...bukvalno kad se gledam u ogledalo primecuje se da mi je ta strana veca..ja sam to laicki razmisljala mozda se zaglavi folikul u toj zacepljenoj tubi pa zato otekne..pod rukom mi je izgledalo kao jastucic..pa prodje za nekoliko dana pa opet..i tako...ona je menoi to pokazala na snimku...meni je izgledalo kao neki tamni krug..to je valjda ta tecnost koja se izliva...

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 2266
25.8.2014 15:22:21   
suncica83
alex valjda ce uzeti u obzir moje godine..20 dec punim 40 ..iskreno se nadam da cu stici

Direktna veza do poruke: 2267
25.8.2014 15:23:38   
suncica83
alex izgleda mi da oni ne traze spermogram da se radi kod njih za vreme komisije...u gaku su trazili

Direktna veza do poruke: 2268
25.8.2014 15:25:19   
alex88
Naravno da hoces,ima dosta vremena do decembra,a gde si birala da radis VTO?Spermogram ne traze,priznaju onaj koji ste predali,zato smo mi i birali Visegradsku zbog katastrofalnog spermograma

< Poruku je uredio alex88 -- 25.8.2014 15:27:35 >

Direktna veza do poruke: 2269
25.8.2014 15:29:03   
suncica83
ne izgovaram dobro..hidrosalpings ili hidroskalpings user posted image

Direktna veza do poruke: 2270
25.8.2014 15:30:11   
suncica83
za vto sam birala front.. idem opet kod garalejicke

Direktna veza do poruke: 2271
26.8.2014 22:23:16   
Chipsy
Drage, ja sam odlucila da radim vto u septembru. Ima li jos neko sa mnom?
IvanaM, sta si uradila, jesi li zavrsila sa postupkom, nisam bas pratila, mozda si vec pisala?

Direktna veza do poruke: 2272
26.8.2014 23:22:28   
wivern
Jaooo Chipsy, user posted image . I moja prijateljica ce biti u septembru kod Vlaisavljevica. Sada je na mikroginonu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2273
26.8.2014 23:26:07   
Sanjalica1980
Chipsy user posted image
Ovo je tvoja godina user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2274
27.8.2014 1:14:05   
Chipsy
Wiv, Sanjaliceuser posted image , ajd da vam se pridruzimuser posted image
Ja pijem logest, valjda je svejedno sta se pije od kontracepcije?

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here